172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ezért írtam, hogy max linkelthette volna ... de mit kapott érte ... az a vicces :)
-
Na ez gáz b+....
-
Na srácok! Most olvastam, hogy az EA felvásárolta a DICE-t! Úgy indítottak, hogy a fő mod kordinátortól elköszöntek! Most már akár valóra is válhat a rémálmom: BF2006, BF2007... 
Lawrence Brown búcsúja -
Verzoo #55907 Semmi hír erről az új pecsről????? -
Verzoo #55906 

-
ááá lenyúltam a JCSR-től 
gondoltam csinálok egy kis pénzt belőle de hát a kutyának sem kellett:D -
elküldve -
Crem küld el azt az ominozus képet nekem is pls. -
Verzoo #55902 Ezt a taktikát NC meccsre csináltad??? -
ebben az USA és a THEM (mondjuk úgy, "mindenki más") teccik nagyon. meg a "sznájpzor" 
-
:DDD -
szépek ezek a panorámaképek
különösen masturt, karkandot és ködös songuát furcsa így látni. -
Verzoo #55898 Köszi:)
Ez nem is olyan csúnya -
uwu #55897 Ezt qrvajól összefoglaltad 
Kár hogy olyan nagyon igazad van. -
[center]Maps -
szupertitkos térképeim nekem is vannak:D
-
Esetleg egy linket is berakhatnál... Köszi! -
uwu #55893 Sniperrel rá kell tartani egy pontra kb 1mp-ig különben nem pontos, akkor is ha mozgó célpontra lősz (én ezt képtelen vagyok megcsinálni mert még soha nem találtam ki hol lesz az ellen 1 mp múlva), tehát használhatatlan. Álló célpontra lehet fejest lőni, de ki az a hülye aki megáll egy helyben több mp-re?
Én csak botokon próbáltam, neten kereken 0:00:00-t voltam sniper. -
linket pls!
-
Más:
Közben találtam egy BF2 oldalt, ahol az összes map megvan panorámafotóban!:)
Nagyon jó!:D
[center]
[b]Daqing Oilfields
-
:)
elment -
Verzoo #55889 Nekem is:) -
elment. -
Nekem is lécci, én is lemaradtam róla.:) -
elküldtem privátban!;) -
Landor #55885 milyen kép volt? 
linkelje már be valaki
-
Egy fejbelőtt terrorista. Aki NAGYON fejbe volt lőve!:DDDDDD -

-
Tegnap találtam egy 64 fős ranked servert, ahol nincs team kill! :) Ott boldog boldogtalan a légvédelemben ült!:DDD Gyakorlatilag felszállás után 2 mp-el már csak folyamatosan a sípolást halottam!:D
Igaz, jókat röhögtem magamban, mikor az arty szelktívan kinyírt mindenkit körülöttem!:DDDD -
Mi a rak volt azon a kepen? Alberto nem raknad be ujra a kepet pliz? :DD -
Ez rendben van!
Sőt igazad is van, hogy nem kelett volna, de azért rögtön úgy megbüntetni, hogy nem tud hozzászólni a fórumhoz, az szerintem tulzás! -
Nem azért, de az a kép szerintem egyáltalán nem illett a topickba! Bár sokak szerint ez egy háborús topic, azért felül mégis csak az van kiírva hogy Játékosok Fóruma/Battlefield2! A múltkor hányan megsértődtek itt, mert valaki azt mondta "Jeruzsálem Népe"! Akkor azon is gondolkozz el, hogy egy ilyen kép hány embert zavart! -
Ahoz kepest hogy a sniper Global Rankom valami 460000. a vilagon - ertsd elottem 459999 ember van - egy ora jatekkal, ergo a jatekban a legtobbet jatszott kaszt a sniper, ehez kepest a halalaim szama 0,5% ban van sniperpuska altal ez azt jelenti, hogy lofaszt sem lehet vele eltalalni :D A basic snipert APCbol szereztem enis :PP -
Még szerencse hogy nekünk volt otthon egy távcsöves golyós vadászpuskánk, amivel a 100 méterre lévő villanyoszlop tetején csücsölő verebet simán fejbelőhettem volna. Hozzáteszem ez csak vadászfegyver volt, nem erre katonai célkora kifejlesztett mesterlövész puska. Szóval tényleg jó h a játékban 150 méterről már egy zsák fost se lehet eltalálni. -
100 meterig halalpontos
De B+ 100 meterre pontosan kopok :DD -
haxoror #55875
-
haxoror #55874 jó úgy ahogy van :D
100 méterig halálpontos, afölött meg egyre pontatlanabb de ennek csak örülök különben a fél szerver a ködhatárról lövöldözne sniperrel egymásra :)
100-120m-ről meg előnyben van mert egylövésből leszed akárkit, ha nem a hegygerincen bújik el a háttérben a felkelő nappal akkor simán összejön az 5 K/D+ és nem nyüzsgős zászlót a sniper is be tud védeni a magányos rambóktól akik hátra nindzsáznának foglalni szóval akár hasznos is lehet.
(Jézusom ezt én írtam?
)
Csak rohatt unalmas hasalni és várni :) -

én már bele sem merek légelhárítóba ülni, mert akkor csak tk-zok. természetesen én vagyok a béna, nem a dice. viszont az olyan jelenetek kiakasztanak, amikor a két rögtön egymás után kilőtt rakátából csak egy megy a befogott cél felé, a másik élesen elkanyarodik, olyan célra, ami nincs is a képernyőn (!)és csak azt látom, hogy team damage! do not hurt your teammates!
a peccset meg úgy várom, mint a messiást, mert ez az ugribugri engem már rohadtul idegesít. esküszöm van egy-két olyan játékos, aki csak pattogva közlekedik. nem tudom mi lesz ezekkel, ha meglesz a peccs. elkezdhetnek játszani tanulni. -
az igazi légvédelem ITTkezdődik
:DDD -
2-3 hónapig csak kibirjuk valahogy ezzel az ízével aztán a modok átveszik a hatalmat :P