172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát nem tudom, de ilyen képekkel én nap mint nap szembesülök a rendőrségen. Láttam már néhány csúnya gázolásos esetet, öngyilkos vadászpuskás fejbelövős mandrót, akasztott embert, folyóparton érlelődött lágy halmazállapotú figurákat, motorbaleset után palacsintafejű embereket..stb...szerintem nem jó dolgok ezek. -
atwe #55989 simán :D -
SirArcheer #55988 Azt az ominózus képet nekem is elküldené vki??
-
SirArcheer #55987 ha beférek megyek :D -
atwe #55986 gyertek és meglátjátok ::)
Minden lesz gyak +publik támadás :D -
vagy gyakorlás, vagy mi... -
jaja, én is úgy tuttam... -
SirArcheer #55983 Nem war lesz este??? -
atwe #55982 Ma mindenkit várunk 19:00 óratól az Sg tört szerveren :)
-sf fegyverek :D
-IP: 193.202.85.85

-
súrolja... -
SirArcheer #55980 Én azért többet. Mármint ellenséget. A gépágyúval azért ki lehet kerülni a barát repülőket.
-
én anyahajó légvédelmével eddigi pályafutásom alatt 1 ellenséges gépet lőttem le. barátot számtalanszor... -
SirArcheer #55978 Kicsit kezd elkanyarodni a topik!
De sebaj.
Nekem teganap jó élményem volt M95-el. Ki tudtam lőni a vodnik mögül a lövészt egy lövéssel úgy hogy csak feje teteje látszott, meg egy mozgó emberkét egy lövésből.
A telepített légvédelem állások /igla v. mi/ sztem is xar.
Ezért szoktam a MEC-nál a páncélost AA-t használni ha van, és USMC-nél az anyahajó
AA állását. De ezeknél is csak a gépágyú kaszál. A rakétát nem merem mert azokat TK-ra programozták. -

-
uhh ezt nemkellett volna!
MODERÁTORT!!!
-
azért annyira nem durva mint a legújabb Kiszel Tünde-Donatellácska naptár :DD -
Tessek!
Remelem nem kapok banzit
-
külld el, ha rottenes akkor már tuti láttam, de mond el mivan rajta és megkeresem :) -
nem kell neked azt látnod
-
külld el privibe a képet plz -
kösz crem! (elküldte azt a képet)
de tévedtem, nem kellett volna megnéznem, én csak egy szaros jogász vagok, nem vagyok ehhez hozzászokva
-
ahhoz képest hogy mostanában tanulsz repülni, én is lecsítereznélek (kivéve ha melletted ülök lézerrakétát irányítani
)
-
Rolad el is hisszuk
-
nem kapott olyan negatív kritikát, és nekem bejött az trailerben elhúzó 2 varacskosdisznó, szal énis megnézem sztem :) -
nem tudom, de ezen a mondaton igencsak meglepődtem:
"Mi mindannyian tudjuk, hogy az egész harc a résztvevők többségének mindössze szörnyűség, borzalom, csömör, kerepestarcsa." :))
de ha valami itteni a srác, akkor hogyhogy nem vágja, hogy kerepestarcsa már cirka 15 éve nem létezik :) -
Seat #55965 akko' én nem szólok... :) -
Seat #55964 vmi földi írta? :)
"elmondása szerint szöveges jeleneteinek 3/4-e vágóolló martalékául esett" <-- nagy színész :))) -
TS Zolly #55963 Azért kiváncsi vagyok erre a filmre, a negativ kritikák ellenére is. -
TS Zolly #55962 Borgnak? Nyakas ö nagyon. -
persze, hogy probléma neki, de nem olyan óriási, hogy 1-2 privivel ne lehessen elintézni...szóltam már a zöldlogósnak, hátha megenyhül a szive, bár jó lenne, ha még néhány kevésbé kötsög ösbfes is szolna par szót az érdekében (pl running?) -
...!
neked ajánlom ennek a cikknek az utolsó bekezdését :D -
TS Zolly #55959 A büntetőpontok lényege a kezelhetetlen esetek büntetése, és nem az egyébként problémamentes fórumozók büntetése. Nem kell mindenért büntetőpontot osztani, csak akkor kell élni ezzel az eszközzel, amikor már valakivel nem tudsz mit kezdeni, vagy ha valaki szándékosan vét a szabályok ellen.
Tehát büntetjük a szándékosságot és a kezelhetetlen eseteket (idiótákat). Ha egyébként problémamentes fórumozók csinálnak valamit, akkor mindig némi tűréshatárral kell kezelni (lehet, hogy rossz napja van).
Fontos! Alapesetben nem büntetjük a káromkodást, trágár szófordulatot. Ha valaki viszont permanensen trágárkodik, és nem csak becsusszan, akkor lehet ezért is pontot adni.
A régi fórumozók büntetésénél kérem a kiemelten nagy odafigyelést és körültekintést!
Továbbá fontos a delikvens előzetes történő felszólítása. Ez régi fórumozóknál különösen igaz. Ha a felszólítás ellenére továbbra sem tud normálisan viselkedni, akkor lehet pontot osztani.
szerkesztem: ST irása. -
Tegnap én is repültem magyar ranked II-esről. 
1x stingerrel lelőttem saját cobránkat..
1x aszem cobragunnereként véletlenül megszórtam egy sajátot is...lehet volt néhány tv-s áldozat is..
1x lelőttem egy saját gyalogost apc-vel mert piros volt és pont nem figyeltem ruháját.
ezután már csak a kicket láttam...
-
vagy mert talán használtad a voipet :D -
engem azért bannoltak mert folyton sraw-al öltem meg az embereket... -
:)))
Tegnap azért dobtak ki egy serverről, mert végtelen bombám volt állítólag!:DDDDDDDD -
hát...
5
-al nem lehet fórumozni...
szal' aki kapta annak probléma... -
Seat #55953 ... -
Verzoo #55952 Tegnap kibannoltak egy szerverről mert az admin nem tudott lelőni AA-val és kb 10x lebombáztam.Ezek után beírta,hogy csíter vagyok és bannolt.....
Nem értem én ezeket a dolgokat..... -
áhh st tuti leszarná, meg nemis olyan nagy horderejű a probléma :)