172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nehéz...ez nem külföldi szerver, beállsz leadernek, és osztod az észt, ennyi. :))) Voip is van....mondjuk tegnap senki sem törte magát a Hordából h nagyon csapatban mozogjon, szóval talán eddigi legszarabb eredményeinket produkáltuk. 
Viszont kimaradtál egy hatalmas sniper csatából...talán majd legközelebb...
Egyébként csütörtökön is lesz egy gyak 19:00-tól és próbálunk kiegyensúlyozottságra törekedni...ha szükséges természetesen átállnak majd emberek...de most nekünk elsősorban a csapatmunka gyakorlása a fontos...szerintem meg fogjuk oldani a problémát. -
Háhh,most lebuktál!Szóval még Élsz!Mi meg nem tudunk Rólad semmit,úgy eltüntél...
Szégyeld magad Gyík!
Felugorhatnál TSre,vagy MSNre,rég dumcsiztunk
-
Repülő Gyík #56108 Igazad van, viszont idegenekkel nehéz csapatmunkát produkálni!
-
Az összjáték sokat segített volna a dolgon szerintem.
-
Repülő Gyík #56106 Igen, én vagyok az!
-
Biztos? :)) Ide is simán passzol... :)
(Nem voltál te véletlenül 7th? Aztán valami nethercehurca után off?) -
Repülő Gyík #56104 Na ezt totál rossz fórumba írtam!!! -
Repülő Gyík #56103 Tegnapi nap én is voltam az SG szerveren!
Nekem nem tetszett a megoldás, ezért fogtam magam, és átmentem egy másik szerverre, és nem anyáztam, és nem irogattam ide sem!
Ezt miért nem tudja más is megtenni?
Talán ez is oka lehet a 18+ nak?
-
Én is hasonló miatt estem ki három hétig...
Szerencsére nem füstölt el semmi, de a táp haldoklott és ezért összesett a kép. A Végén már az asztalon is... -
Igen egy stabil tápegység sose árt a gépnek... -
Én óvatosan bánnék az ilyen tesztekkel, mert ha a táp a rossz, akkor nagy az esélye, hogy a videokártya is azzá válik. Meg esetleg minden, ami az alaplapodra van dugva. Nekem másfél éve füstölt el a tápom úgy, hogy csak a 24xCDROM, meg az egér élte túl. Haveromnak most karácsony után ugyanilyen, bár neki kevesebb cucca füstölt el a táp miatt, de pl a vinyója is. -
amúgyy nem kell ahhoz c4, ha simán belemész és felrobban akkor nem no more lesz, mert azt írja ki mégis megkapod a 6killt -
-
ez az utolsó, a másik hatot nem rakom be amit találtam :)
ezt azután kaptam hogy felrobbantottam c4-el a blackhawkot:
-
face off mikor nekem leállt pincsikutyázni, bementem a squadjába, akkor nem szólalt meg, és játszunk, egyszer megszólal hogy "kibékülünk"? mondom ez nem így megy és kirúgott a squadból -
Geronak WoW topic :DDD -
Temeg lecserélted a Tolkienes aláírásod!?
-
Polemius #56093 Gondolom ez költői kérdés volt. -
lol
most max 10éves ,4-5év múlv megváltozik majd amikor középiskolás lesz és jól pofánverik. -
miért nem vagyok jobb nála? -
Joe msn-be holnap majd beszéljük meg a dolgokat..Ip,pass stb...:)
Látod Joe milyen jószívűek vagyunk még mapot is adtunk nektek.
-
Na ugyanezt csináltam én is...Beszólt nekem egy srác és ugye másik csapatba voltam.Én meg fogtam magam átmentem a másik csapatba és bementem a squadba és kérdeztem h te ezt komolyan gondoltad amit írtál...Aztán már nem volt nagy a pofája...Igaz nekem is van olyan h felkapom a vízet,de inkább én a külföldieknek ugatok hisz külföldin nyomjuk mi,mármint a klán...
Meg a GBC mindig a mafia serveren nyomja és ma láttuk h a külföldiek írják h a GBC klánt ki kéne bannolni innen...Na mondom LOL!!!Mafián mindenkinek az ellenségei vagyunk már..:D:D -
Ennek az anyázásos dolognak több hátulütője is lehet ...
1: Legközelebbi talin kicsipkézik a hamvas kis arcocskáját ...
2: Azonnal belekerül a "nép" szemében a "kishülyegyerekvagyokdeapuodaengedettanetelé" korosztályba ...
Általában azoknak nagy a szájuk akik nem ütik meg az 50-et, sem Iq-ban sem kilogrammban ... nem vagyok nagy gyerek, de nem is igen anyázok ... lámázni szoktam, ha valaki megérdemli ... ha jön vissza a "Mit ugacc kisköcsög" akkor tudom, hogy másik oldalon valaki olyan ül aki kb.: fele olyan idős mint én és meg meri mutatni milyen nagymenő ... ennyi ...
A legfontsabbak ... ez közösségi játék ... és ebben a közösségben rengeteg féle ember van ... mielőtt valaki elkezd anyázni, gondoljon arra, hogy lehet hogy Igor és Grísa éppen akkor áll neki kideríteni, ki is anyázta le a főnök fiát ...
-
nekem ez a gyönyörűség hiányzik nagyon a játékból :) -
V-sly ti jöttök a TS-ünkbe vagy a trs??Mert hallottam h valamelyik klán lehet,h jön,de ez aztán nem biztos! 
A másik ha meg bármikor még kell a TS akkor jöhetek nyugodtan legalább eldumálgatunk...A war elött menszeszel jól eldumcsiztunk...
-
"Hát elég nehéz volt felcipelni....."----->hát ez kibaszott nagy szöveg!!:DD
-
énis voltam már geci, meg kaptam votekick-et, mert le mertem lőni többször is a vadásszal a bombázóját...azóta már vagy 10szer "megváltozott"...az ilyen kis gyökérnek csak pár atyai pofon hiányzik, de inkább a segge alá tolnak mindent...mind1, reméljük beledöglik, ha pár év múlva kapja az első pofonokat az élettől
amúgy nagyon nemértem, hogy hogyhogy nincs még permbanja az összes magyar rankedről...én speciel leszarom, hogy miket írogat így látatlanba a gépe mögül, de sokan allergiásak rá, rájuk tekintettel lehetne lenni...
jameg csakúgy megsúgom, hogy te se vagy sokkal jobb nála... -
Verzoo #56083 Én midíg adok eséjt egy darabig de aztán 

És utána jöhet a

-
hagyjátok már, megígérte hogy megváltozik
-
nekem is kurvaanyázott multkor,de amikor megkérdeztem voipon hogy mire is gondolt pontosan ,akkor csak nyüsszögni tudott hogy izémeghozé -
nekem ugyanilyen volt az üzenet, csak ott azért rugtak ki mert beirtam hogy lOL
-
Vagy mert hullottak mint a legyek....
-
haxoror #56078 A grd egyik tagjának kellett a hely ezért téged rúgtak ki hogy ő bejöhessen.
asszem... -
???
-
haxoror #56076 Nekem nemrég volt olyan hogy rögtön a szerverre lépés után elkezdtek jönni az üzenetek hogy megöltem ezt, megöltem azt közbe még semmit sem csináltam, megnéztem Tab-on és az "áldozataim" mind éltek (pontot se kaptam :P)
Aztán amikor egy táncoló zombi elszteppelt előttem inkább kiléptem
-
-
nem lesz semmi gond, mert én egy 9800prot és egy 6600-ot szoktam cserélgetni, és ugyanúgym egy 6600-al is -
ha én most betennék az abit nf-7 alaplapomba a 9600PRO helyére egy 6600-ot lehetséges lenne hogy olyan problémáim lesznek mint az ide kérdezni járóknak nem megy fel a peccs kidob az asztalra stb.stb. mert ki akarom próbálni hogy a VGA a rossz vagy a TÁP
-
A kíváncsiság netovábbja:
-
DDany #56071 rendben!megpróbálom betartani szerintem menni fog