172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
En is a sokcsoves-lovos-pusztitos-golyokopos dolgokat csipem :D -
Repülő Gyík #56149 Szeva Hatt!
Lehet hogy ma felmegyek, de legkésőbb holnap mindenképp!
Ugyanis nincs mikim:(
-
Énakkor se bízok a rakétákban, egy jó kis négycsövű akármi mint ami a DC-ben is volt sokkal közelebb állna a szívemhez... -
Lol, na akkor elmondom a frankot :D
So far, the testing has shown a drastic improvement in the effectiveness of AA.
Igen, mostantol kezdve CSAK barati objektumokat fog befogni, es azokat KURVA jol :D
-
jah, hírhedt játékos vagy :S -
Talan default pingert kene valtanaod valami kozelebbi orszagera, nem Nigeriabol pingeltetni a nemet szervereket :P -
theodor #56144 nem vagyok semilyen klánban most szeretnék valahova jelentkezni,mert lassan egy éve nyomom egyedül. -
Hi. Nem a HwG,vagy Hcg,vagy valami hasonló nevü klánban vagy? -
theodor #56142 Hi nem tudok itt valami értelmes klánba jelentkezni?Vagy nem tudtok zsír war időpontokat?Előre thx 
-
hát észre sem vettem 
mindenesetre már nem repülőzök annyira, mert még verzoo is leelőzött tudásban
(bár ez nem nagy szó
)
de ha nekem elkezd sípolni a gép, akkor már reflexből elkezdem az éles fordulókat nyomatni, a flereket meg próbálom a legvégső pillanatig megtartani. -
TS Zolly #56140 Lehet. -
monnyuk pisztoly helyett másodlagosnak, a kis aranyost. -
Szerintem félre értetted a "névszinesítés" dolgot. Ez az a bug, amikor a csapatársad neve pirossal látszik. -
Ha valaki röviden összefoglalná a lényegét, azt nagyon megköszönném!
-
TS Zolly #56136 Miattam a név szinesítés maradhat, másnam csak egy kis egoista pöcsnek fogom tartani aki ezt használja, de már tényleg csinyájanak valamit a repülő dógok ellen, amit már a korábbi pöcs pecsbe is megigértek. És most is. Forditsák az energiájukat már végre a játék játszhatóságának javítására. Mint ahogy feltették neki a helik sebzésének irányát. Ugylátom megint csak egy kislépéses pecst kapunk majd február elején. -
Büdipupu #56135 Nah ezért nem járok magyar szerverre.
-
-
Érdemes elolvasni csak annyit mondok. -
Újabb kamudömping? Gondolom betesznek valami újítást pl 6000 ft-ért instant pontot kapsz melyet vizzel keverve beválthatsz valami fasza új rangra. -
Hai Gyík, Mizujs? Várunk tsre, csörtess fel valamikor:) -
Aki szeretne olvasgatni új peccsről, infókról:
Interjú Armando-val!!! -
de igen:)
a heli nekem még nem nagyon megy,de próbálkozok!
amúgy jol kentétek ti is:D -
Mindössze az ilyenek miatt. -
SirArcheer #56127 Kösszi!!
Te vagy warthog különben??
Vagy nem veled heliztünk tegnap párszor?? -
ha a commanderel akarsz beszélni akkor "V" ha squad társaiddal "B"!
és jobboldalon a minimap alatt jelenik meg egy kis ikon -
Lehet majd az is...ha mindenki benne van...tegnap valóban nem jött össze...nemtom mit ír ki....:( -
HDA-s volt:)igen igazad van! -
Várjál!!!!!!!!!
Az a DDany volt és nem a Danee!!
Bocsi a korrekcióért..
-
SirArcheer #56122 Nem lesz egy kis késgyakorlás csütörtökön??
Tegnap majdnem sikerült, csak vki a tankon nem bírta magát türtőztetni.
Más:
Ha mikrofonba akarok dumálni, akkor a "V"-t kell nyomni elvileg.
DE nem kéne bal oldalon megjelenni a nevemnek??
Mert ha lenyomom hallok vmit utána , de nem tudom hogy a többiek is halloták amit én dumálok. -
"Temeg lecserélted a Tolkienes aláírásod!? "Visszaraktam a kedvedért 

-
Repülő Gyík #56120 A kis bársonyos hangom mi?:D -
Olvass belső fórumot, vagy gyere messengerre. -
Pár napra..LOL 
Majd gyere TSre(muhaha),már hiányzik az a hülye dörmögő hangod
-
Verzoo #56117 Tegnap megbeszéltük,megígérte,hogy összeszedi magát :) -
tudja valaki azt hogy az ASE miért ir hihetetlen nagy pingeket holott ha belépek egy szervere akkor normális -
szegény danee ha valami nem megy neki vagy "jobb" valaki nála,helyesbitek éppen jobban megy azon a pályán,akkor vagy csunyán irogat vagy kiszavazást indit.remélhetöleg modorálja talán magát:) -
Repülő Gyík #56114 Szeva Sly és Warlock!
Hát igen, pár nepra eltüntem:(
Erről beszélünk, csak ha lehet inkább nem itt:)
-
TS Zolly #56113 Sztinger csak arra jó, hogy az örületbe kergessük a pilotát, mikor megszólal nála, a bevanmérvasipszó. Másra nem. -
Őőőő stinger hatékonyság. Tegnap koschwarzra aszem kb 6x2 rakétát lőttem rá, úgy hogy nem terelte el a flare a raksikat és egyetlen egy se találta el a vadászgépet. Aztán kiszálltam a stinger mögül és csalódottan elkullogtam... 

-
ave Gyík! ép a minap gondoltam rád, hogy már tutira az életben nem fogunk "összefutni" erre meg itt irogatsz hülyeségeket "rossz fórumba"
mi van veled vazze?