172102
  • GYILOKOLI
    Szasitok lennen egy kérdésem!Azt szereteném megkérdezni hogy lehet egy fegyvert megszerezni(sf-2000(vagy valami ilyesmi))Nekem ez a fegyver kellene de nem tudom hogy lehet megszerezni!légyszi segítsetek!!!!!!!!!!!
  • Hatt
    Az tény hogy sokkal erősebb viszont azért jó érzés mikor lenyomom a szuper fegyveres csávókat:)
  • Büdipupu
    Az FN F2000 sebzése egy picivel több mint az M16-é, kevesebb viszont mint az AK-47/101 és a G3 sebzése. Ha fekszel vele és egyes lövésen van, akkor viszonylag pontos, de nem pontosabb mint bármely alap fegyver hasonló módban. A GL része zsír ua mint bármely assaulté.
    A G36E nekem is jobbnak tűnik mint az L85A1, de csak közelharcban. Ott meg az AK-47/101 medic puska über.
    Az MG36 sokkal rosszabb, mint a PKM. Max a rövid sorozat jó dolog, de kicsiket klikkelve megy már rég PKM-vel is. Emiatt nem éri meg, másban meg hurkább mint a rivális.
    A Scar-L nagyon tutti, sokkal jobb mint a G36C, de szvsz az AK-74U vagy az M4 éppen olyan jó. A PLA fegyver egy hulladék ebben a kategóriában.
    Az MP-7et nem próbáltam, de sokan áradoznak róla...
    Ennyi.
  • Me0w
    d&d havidijas, ahogy a vanguard is :) De igazabol nem erdekel, inkabb fizetek valamiert, mint ez... az EA-t addig erdekled mig megvetted a jatekot, utana leszophatsz egy taliga apromajmot :)
  • Pyotr
    a DC az oké de a D&D meg a WoW az milen mod?
    viccet félre havonta biztos nem fizetnék játékért!
    akkor már d&d remélem az nem havidijjas lesz!
  • TS Zolly
    wow!?
  • Me0w
    En a Desert Conflictot ;) Ha szar lesz akkor irany a d&d online vagy wow :)
  • Pyotr
    én is csak addig használtam amig be nem flasheltem magam párszor aztán pisloghattam:D
    ezeknek a fizetős dolgoknak is meglesz szerintem az ellenszere!
    gondolom lesznek olyan szerverek ahol ezek tiltva lesznek h a vérpistikék nehogy kiéljék a hajlamaikat!
    én már csak a FH2 modot várom aztán csá BF2
  • TS Zolly
    Nem. Mindegyiket tudod használni.
  • TS Zolly
    Normál rankeden sem használják a villanó gránátot.

F2000 szerintem nem olyan jó, esetleg csak a GL része. De ez megvan az alap fegyvereknél is. Scar marha pontos, szeretem is. De a legfajányosabb akkor is a G36E. Kipróbáltam egy hulla sf ánlom support fegyverét. Tök jó!
  • Pharaoh
    Hogy is van ez az unlock? Ha unlockolom az SF fegyvereket az alap BF2 unlockolható fegyveri eltünnek és az SF-ek lesznek helyettük? Eddig úgy tudtam csak az F2000-rel van ez.
  • haxoror
    Na ezért nem fogom megvenni a BF2-t eredetiben, private rankeden a fél szerver F2000-el rohangál de gyakorlatilag SOHA nem használják a flashbanget.

Egyébként a kategóriájában az F2000 és a SCAR-L a legjobb főleg a pontosságuk miatt szvsz
    A medic SF unlockja is jó lehetne ha nem lenne 3-as rögzített sorozata.
  • koschwarz
  • DummyBoy
    Én is elég jól lövök AK-val, G3-al és F2000-el is messzire sorozatot ...

De nem találok el vele senkit
  • mesor
    Nem tudom én elég jól lőtem vele messzire is sorozatot!
  • Danee
    szerintem a scarl-f a legjobb
  • Me0w
    Granatvetoje is van + villano hozza, ami ugye Karkandon pl. par ember sorsarol dont ;D
  • Running
    Szerintem magasan az f-2000 a legjobb sf unlock fegyver. Pontos egyes lövésbe mint a g3 és sokat sebez, van gránátvetője és 30-as a tár, szóval übertáp.
  • Danee
    de a gépfegyvere az szinte olyan mint a sima unlock medic-é . csak akkor pontos messzire ha átállitod egyes lövésre
  • mesor
    Nekem egyszer sikerült F2000-et zsákmányolnom egy hullátol és bizony klasszisokkal jobb fegyver azoknál amik az alap játékban vannak.
  • koschwarz
    mer pl. ezzel a G36E-vel vagy mivel szemben egy távoli egyeslövéses párbajban m16-ossal többször alulmaradtam, pedig minden szerénység nélkül mondhatom, hogy abban jó vagyok.

kérdeztem, hogy milyen stuki ez, mondták hogy medic unlock
  • Büdipupu
    Én megvettem, oldottam majd mind, mégsem használom őket. Egyszerűen nem jobbak. Max feltűnik neked, hogy mi az a betű-szám halmaz amivel lelőttek a program szerint, mivel nem ismered. Használat közben nekem egyik sem volt sokkal jobb-rosszabb. Persze ez azért van mert minddel béna vagyok.
  • haxoror
    Hát ja most is egy csomószor csak találgatom hogy mi a szarral lőttek le
  • Beers
    Szerintem az sf fegyverei is azok!
  • Pharaoh
    "10. kérdés: tömören: miért nem lehet a squadon belül átadni a leaderséget? A jelenlegi líder rákattint az utód nevére, és tessék, ő az új vezető, anélkül, hogy ki-be kéne lépni a squadból.

Válasz: jó ötlet, felírom egy tacepaora."

LOL. eddig ez nekik nem tűnt fel, hogy nem jó ahogy van?
  • Pharaoh
    És még ki se jöttek a külön péznért vásárolható cuccok. Akkor lesz csak szopás rendesen.
  • Me0w
    Az a Scar-L nem rossz cucc :) De egyebkent ha jarsz neha warozni, akkor jobb ha nem szokod meg a tobbi fegyvert csak az alapokat :)
  • koschwarz
    tegnap késő este jáccottam egy kicsit külföldi szervereken, és bakker azt vettem észre, hogy majd mindenki sf-es fegyvereket használ. és sajnos soxor alulmaradtam emiatt a harcban. az f2000-ről már tudtam, de a többi fegyver tök ismeretlen volt, és rohadt hatékonynak tűnt (ellenem legalábbis).
  • TS Zolly
    CTF az a zászlórablási mod. Desert Conflikt felylesztői csinyáták meg nem olyan rég.
  • koschwarz
    jó, egy kicsit lesarkítottam, de egyébként tényleg ez a lényege. nekem a 18. kérdés-válasz teccett a legjobban. TÉNYLEG lehetne PLA-s városi map, nem tudom, ezen mi olyan nehéz. egy-két kunkortetős épület, aztá kész...

a másik, hogy nincs PLA vs. MEC... (miközben a C&C generalsban ez nem volt akadály)
  • koschwarz
    illetve helyesbítek, nem teljesen ugyanaz, de mind1.
  • koschwarz
    egyébként ezt a CTF-es dolgot én sem értem. tulajdonképpen a mostani conquest mód is az.
  • Boxer HUN
    Köszi! Vágom.
  • Me0w
    Meg az ilyenek miatt:

Válasz: érdekes feltevés, nem.
  • Zs0lt1
    jah a ctf-et meg már megcsinálták, a félistenek, de mind1.
    ea/dice suxx
  • Polemius
    Én meg (többek közt) ezért nem járok magyar oficial ranked szerverekre. Valamelyik nap felnéztem az egyikre. Lehet, hogy csak épp kifogtam, de jó időre elment a kerdem tőle. Nem a beírogatások miatt, hanem ahogyan játszottak a népek.
    Ilyen meg olyan klánok rohangáltak mindenfelé, de együttműködés az nem sok.
  • Danee
    NEM DANEE!!! DDANY
  • Zs0lt1
    "ha nem teccik, majd megint javítunk."

nna az ilyenekért van tele mindenki fasza a köcsög ea/dice párossal.
  • koschwarz
    aham, nem csinál semmit
  • koschwarz
    Télleg csak röviden:

1. kérdésválasz: egymás faszának szopása, hogy jujujuj milyen jó lesz a következő bf, ha lesz.

2. kérdés: mit akarnak csinálni a légierővel, mert nagyon sokan panaszkodnak, hogy nincs ellenszer a repcsik ellen, az AA gunok szarok. Na erre azt válaszolja, hogy jelentősen nőni fog az AA-k hatékonysága, és a gépeken is változtatnak. Pontosan mit, nem mondja. De elismerte, hogy ez sokaknak csökkenti a játékélményt, és ők ezt nem akarják.

3. kérdés: az új editorra vonatkozik, nem érdekel…

4. kérdés: lesz CTF?

Válasz: akarjuk, de még nem biztos semmi.

5. kérdés: miért áll ellen a dice annak, hogy az ugrálást a staminával korlátozzák (gondolom az a lényeg, hogy egy ugrás sokkal nagyobbat vegyen le a staminából, mint eddig)? Mert hogy ez sokkal jobb megoldás (a kérdező szerint), mint az, hogy lövés közben eccerűen nem lehet majd ugrani.

Válasz: megváltoztatni egy szándékos mehanizmust sokkal nagyobb utóhatása van, mint eltávolítani egy nem szándékosat. Meg akarjuk oldani a problémát, és nem új fícsöröket bevezetni. Eddig minden ok, ha nem teccik, majd megint javítunk.

6. kérdés: az sf után újabb kiegek, peccsek? Válasz: blablabla.

7. kérdés: van terv arra, hogy a támadókopterek tv rakétájával magasabbra lehessen lőni??

Válasz: szándékosan van limitálva a mozgástere, hogy csak a föld felé irányuljon.

8. kérdés: mi van a beígért dolgokkal (live chat, buddy list, értem, de nem tom mik ezek eredetileg), meddig fogják javítani a bf2-t, javítják-e a színváltó neveket (gondolom a pirosbetűs csapattársra gondolt) és a sf lagot (jobban lagzik mint a bf2?) a következő peccsben?

Válasz: nem tervezik. Dolgoznak rajta. Dolgoznak rajta.

9. kérdés: miért kell fizetni az új tartalmakért, mért nem ingyenesen letölthetők az új mapok, stb. mint régen? Nem gondolják, hogy az emberek qrva idegesek emiatt és elfordulnak a gémtől?

Válasz: a rajongók mindig többet és többet akarnak, de pénzbe kerül megcsinálni. Így több új cucc lesz, viszont fizetni kell, mintha nem kéne fizetni, de akkor alig jön egy-két új dolog. Megpróbálunk egyre több mindent nyújtani, de nem kiegben. Ez egy új megközelítés, megláttyuk, hogy műxik (gondolom a Booster Pack-ra gondolnak).

10. kérdés: tömören: miért nem lehet a squadon belül átadni a leaderséget? A jelenlegi líder rákattint az utód nevére, és tessék, ő az új vezető, anélkül, hogy ki-be kéne lépni a squadból.

Válasz: jó ötlet, felírom egy tacepaora.

11. kérdés: a BFHQ miért csak 20 ribbont tud mutatni eccerre? Észrevettétek-e és javítjátok?

Válasz: már javítottuk, ha megvetted a sf-t, benne van. (LOLLLLLL!!!!)

12. kérdés: oroszországban (onnan van a kérdező) nagyon népszerű a játék, de QRVA MAGASAK A PINGEK!!!! Van esélyünk orosz ranked szerverre? (LOLLLER!!!)

Válasz: továbbítom a kérést az illetékes elvtársakhoz.

13. kérdés: infok a Booster Pack-ról?

Válasz: nemsokára lesz hivatalos közlemény.

14. kérdés: csökkentették a helik páncélzatát, de meg lesz változtatva, hogy pl. elől jobban páncélozott, hátul meg a motornál nem?

Válasz: érdekes feltevés, nem.

15. kérdés: meg lehet már végre a kövi peccsben változtatni a nevet? Mert mióta kijött a játék, sokan változtatnának nevet, klánba belépés, stb. miatt.

Válasz: majd egy messzi-messzi galaxisban…(talán majd egy későbbi peccsben.)

16. kérdés: lesz köv. bf?

Válasz: biztosan, többet nem mondhatok.

17. mikor jelenik meg a peccs?

Válasz: január vége, február eleje.

18. kérdés: van terv PLA vs. USA/MEC városi mapra? Meg egyáltalán, változatosabb lenne egy kis kínai-arab konfliktus is.

Válasz: nehéz a fiúknak kínai várost kreálni (LOOOOOOL!) meg a játékba se illik egy kínai-arab háború (LOOOOOOOOOOL! A Command and Conquer Generlasban simán volt, az is EA játék)

Utolsó kérdés érdektelen (számomra).