172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GYILOKOLI #56191 Szasitok lennen egy kérdésem!Azt szereteném megkérdezni hogy lehet egy fegyvert megszerezni(sf-2000(vagy valami ilyesmi))Nekem ez a fegyver kellene de nem tudom hogy lehet megszerezni!légyszi segítsetek!!!!!!!!!!! -
Az tény hogy sokkal erősebb viszont azért jó érzés mikor lenyomom a szuper fegyveres csávókat:) -
Büdipupu #56189 Az FN F2000 sebzése egy picivel több mint az M16-é, kevesebb viszont mint az AK-47/101 és a G3 sebzése. Ha fekszel vele és egyes lövésen van, akkor viszonylag pontos, de nem pontosabb mint bármely alap fegyver hasonló módban. A GL része zsír ua mint bármely assaulté.
A G36E nekem is jobbnak tűnik mint az L85A1, de csak közelharcban. Ott meg az AK-47/101 medic puska über.
Az MG36 sokkal rosszabb, mint a PKM. Max a rövid sorozat jó dolog, de kicsiket klikkelve megy már rég PKM-vel is. Emiatt nem éri meg, másban meg hurkább mint a rivális.
A Scar-L nagyon tutti, sokkal jobb mint a G36C, de szvsz az AK-74U vagy az M4 éppen olyan jó. A PLA fegyver egy hulladék ebben a kategóriában.
Az MP-7et nem próbáltam, de sokan áradoznak róla...
Ennyi.
-
d&d havidijas, ahogy a vanguard is :) De igazabol nem erdekel, inkabb fizetek valamiert, mint ez... az EA-t addig erdekled mig megvetted a jatekot, utana leszophatsz egy taliga apromajmot :) -
a DC az oké de a D&D meg a WoW az milen mod? 
viccet félre havonta biztos nem fizetnék játékért!
akkor már d&d remélem az nem havidijjas lesz!
-
TS Zolly #56186 wow!?
-
En a Desert Conflictot ;) Ha szar lesz akkor irany a d&d online vagy wow :) -
én is csak addig használtam amig be nem flasheltem magam párszor aztán pisloghattam:D
ezeknek a fizetős dolgoknak is meglesz szerintem az ellenszere!
gondolom lesznek olyan szerverek ahol ezek tiltva lesznek h a vérpistikék nehogy kiéljék a hajlamaikat!
én már csak a FH2 modot várom aztán csá BF2
-
TS Zolly #56183 Nem. Mindegyiket tudod használni. -
TS Zolly #56182 Normál rankeden sem használják a villanó gránátot.
F2000 szerintem nem olyan jó, esetleg csak a GL része. De ez megvan az alap fegyvereknél is. Scar marha pontos, szeretem is. De a legfajányosabb akkor is a G36E. Kipróbáltam egy hulla sf ánlom support fegyverét. Tök jó! -
Hogy is van ez az unlock? Ha unlockolom az SF fegyvereket az alap BF2 unlockolható fegyveri eltünnek és az SF-ek lesznek helyettük? Eddig úgy tudtam csak az F2000-rel van ez. -
haxoror #56180 Na ezért nem fogom megvenni a BF2-t eredetiben, private rankeden a fél szerver F2000-el rohangál de gyakorlatilag SOHA nem használják a flashbanget.
Egyébként a kategóriájában az F2000 és a SCAR-L a legjobb főleg a pontosságuk miatt szvsz
A medic SF unlockja is jó lehetne ha nem lenne 3-as rögzített sorozata. -
-
Én is elég jól lövök AK-val, G3-al és F2000-el is messzire sorozatot ...
De nem találok el vele senkit
-
Nem tudom én elég jól lőtem vele messzire is sorozatot! -
szerintem a scarl-f a legjobb -
Granatvetoje is van + villano hozza, ami ugye Karkandon pl. par ember sorsarol dont ;D -
Szerintem magasan az f-2000 a legjobb sf unlock fegyver. Pontos egyes lövésbe mint a g3 és sokat sebez, van gránátvetője és 30-as a tár, szóval übertáp. -
de a gépfegyvere az szinte olyan mint a sima unlock medic-é . csak akkor pontos messzire ha átállitod egyes lövésre -
Nekem egyszer sikerült F2000-et zsákmányolnom egy hullátol és bizony klasszisokkal jobb fegyver azoknál amik az alap játékban vannak.
-
mer pl. ezzel a G36E-vel vagy mivel szemben egy távoli egyeslövéses párbajban m16-ossal többször alulmaradtam, pedig minden szerénység nélkül mondhatom, hogy abban jó vagyok.
kérdeztem, hogy milyen stuki ez, mondták hogy medic unlock -
Büdipupu #56170 Én megvettem, oldottam majd mind, mégsem használom őket. Egyszerűen nem jobbak. Max feltűnik neked, hogy mi az a betű-szám halmaz amivel lelőttek a program szerint, mivel nem ismered. Használat közben nekem egyik sem volt sokkal jobb-rosszabb. Persze ez azért van mert minddel béna vagyok. 
-
haxoror #56169 Hát ja most is egy csomószor csak találgatom hogy mi a szarral lőttek le
-
Szerintem az sf fegyverei is azok! -
"10. kérdés: tömören: miért nem lehet a squadon belül átadni a leaderséget? A jelenlegi líder rákattint az utód nevére, és tessék, ő az új vezető, anélkül, hogy ki-be kéne lépni a squadból.
Válasz: jó ötlet, felírom egy tacepaora."
LOL. eddig ez nekik nem tűnt fel, hogy nem jó ahogy van? -
És még ki se jöttek a külön péznért vásárolható cuccok. Akkor lesz csak szopás rendesen. -
Az a Scar-L nem rossz cucc :) De egyebkent ha jarsz neha warozni, akkor jobb ha nem szokod meg a tobbi fegyvert csak az alapokat :) -
tegnap késő este jáccottam egy kicsit külföldi szervereken, és bakker azt vettem észre, hogy majd mindenki sf-es fegyvereket használ. és sajnos soxor alulmaradtam emiatt a harcban. az f2000-ről már tudtam, de a többi fegyver tök ismeretlen volt, és rohadt hatékonynak tűnt (ellenem legalábbis). -
TS Zolly #56163 CTF az a zászlórablási mod. Desert Conflikt felylesztői csinyáták meg nem olyan rég. -
jó, egy kicsit lesarkítottam, de egyébként tényleg ez a lényege. nekem a 18. kérdés-válasz teccett a legjobban. TÉNYLEG lehetne PLA-s városi map, nem tudom, ezen mi olyan nehéz. egy-két kunkortetős épület, aztá kész...
a másik, hogy nincs PLA vs. MEC... (miközben a C&C generalsban ez nem volt akadály) -
illetve helyesbítek, nem teljesen ugyanaz, de mind1. -
egyébként ezt a CTF-es dolgot én sem értem. tulajdonképpen a mostani conquest mód is az. -
Köszi! Vágom.
-
Meg az ilyenek miatt:
Válasz: érdekes feltevés, nem. -
jah a ctf-et meg már megcsinálták, a félistenek, de mind1.
ea/dice suxx -
Polemius #56156 Én meg (többek közt) ezért nem járok magyar oficial ranked szerverekre. Valamelyik nap felnéztem az egyikre. Lehet, hogy csak épp kifogtam, de jó időre elment a kerdem tőle. Nem a beírogatások miatt, hanem ahogyan játszottak a népek. 
Ilyen meg olyan klánok rohangáltak mindenfelé, de együttműködés az nem sok. -
NEM DANEE!!! DDANY -
"ha nem teccik, majd megint javítunk."
nna az ilyenekért van tele mindenki fasza a köcsög ea/dice párossal. -
aham, nem csinál semmit -
Télleg csak röviden:
1. kérdésválasz: egymás faszának szopása, hogy jujujuj milyen jó lesz a következő bf, ha lesz.
2. kérdés: mit akarnak csinálni a légierővel, mert nagyon sokan panaszkodnak, hogy nincs ellenszer a repcsik ellen, az AA gunok szarok. Na erre azt válaszolja, hogy jelentősen nőni fog az AA-k hatékonysága, és a gépeken is változtatnak. Pontosan mit, nem mondja. De elismerte, hogy ez sokaknak csökkenti a játékélményt, és ők ezt nem akarják.
3. kérdés: az új editorra vonatkozik, nem érdekel…
4. kérdés: lesz CTF?
Válasz: akarjuk, de még nem biztos semmi.
5. kérdés: miért áll ellen a dice annak, hogy az ugrálást a staminával korlátozzák (gondolom az a lényeg, hogy egy ugrás sokkal nagyobbat vegyen le a staminából, mint eddig)? Mert hogy ez sokkal jobb megoldás (a kérdező szerint), mint az, hogy lövés közben eccerűen nem lehet majd ugrani.
Válasz: megváltoztatni egy szándékos mehanizmust sokkal nagyobb utóhatása van, mint eltávolítani egy nem szándékosat. Meg akarjuk oldani a problémát, és nem új fícsöröket bevezetni. Eddig minden ok, ha nem teccik, majd megint javítunk.
6. kérdés: az sf után újabb kiegek, peccsek? Válasz: blablabla.
7. kérdés: van terv arra, hogy a támadókopterek tv rakétájával magasabbra lehessen lőni??
Válasz: szándékosan van limitálva a mozgástere, hogy csak a föld felé irányuljon.
8. kérdés: mi van a beígért dolgokkal (live chat, buddy list, értem, de nem tom mik ezek eredetileg), meddig fogják javítani a bf2-t, javítják-e a színváltó neveket (gondolom a pirosbetűs csapattársra gondolt) és a sf lagot (jobban lagzik mint a bf2?) a következő peccsben?
Válasz: nem tervezik. Dolgoznak rajta. Dolgoznak rajta.
9. kérdés: miért kell fizetni az új tartalmakért, mért nem ingyenesen letölthetők az új mapok, stb. mint régen? Nem gondolják, hogy az emberek qrva idegesek emiatt és elfordulnak a gémtől?
Válasz: a rajongók mindig többet és többet akarnak, de pénzbe kerül megcsinálni. Így több új cucc lesz, viszont fizetni kell, mintha nem kéne fizetni, de akkor alig jön egy-két új dolog. Megpróbálunk egyre több mindent nyújtani, de nem kiegben. Ez egy új megközelítés, megláttyuk, hogy műxik (gondolom a Booster Pack-ra gondolnak).
10. kérdés: tömören: miért nem lehet a squadon belül átadni a leaderséget? A jelenlegi líder rákattint az utód nevére, és tessék, ő az új vezető, anélkül, hogy ki-be kéne lépni a squadból.
Válasz: jó ötlet, felírom egy tacepaora.
11. kérdés: a BFHQ miért csak 20 ribbont tud mutatni eccerre? Észrevettétek-e és javítjátok?
Válasz: már javítottuk, ha megvetted a sf-t, benne van. (LOLLLLLL!!!!)
12. kérdés: oroszországban (onnan van a kérdező) nagyon népszerű a játék, de QRVA MAGASAK A PINGEK!!!! Van esélyünk orosz ranked szerverre? (LOLLLER!!!)
Válasz: továbbítom a kérést az illetékes elvtársakhoz.
13. kérdés: infok a Booster Pack-ról?
Válasz: nemsokára lesz hivatalos közlemény.
14. kérdés: csökkentették a helik páncélzatát, de meg lesz változtatva, hogy pl. elől jobban páncélozott, hátul meg a motornál nem?
Válasz: érdekes feltevés, nem.
15. kérdés: meg lehet már végre a kövi peccsben változtatni a nevet? Mert mióta kijött a játék, sokan változtatnának nevet, klánba belépés, stb. miatt.
Válasz: majd egy messzi-messzi galaxisban…(talán majd egy későbbi peccsben.)
16. kérdés: lesz köv. bf?
Válasz: biztosan, többet nem mondhatok.
17. mikor jelenik meg a peccs?
Válasz: január vége, február eleje.
18. kérdés: van terv PLA vs. USA/MEC városi mapra? Meg egyáltalán, változatosabb lenne egy kis kínai-arab konfliktus is.
Válasz: nehéz a fiúknak kínai várost kreálni (LOOOOOOL!) meg a játékba se illik egy kínai-arab háború (LOOOOOOOOOOL! A Command and Conquer Generlasban simán volt, az is EA játék)
Utolsó kérdés érdektelen (számomra).