172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Őőő nem, úgy volt ahogy mondtam. Összesen ketten voltunk a sráccal a szerveren és ment a játék rendesen. Nem tudom mi volt a gond, vagy a szerver beállítás volt olyan hogy 2 embernél már induljon a gáma, vagy valami hibája volt, mert üres volt és az sose volt üres se előtte se utána. Egyébként utána beszivárgott 60 ember hirtelen, szóval lehet meghibásodott lehajított mindenkit és mi ezt fogtuk ki a sráccal...de az érmeket megkaptam az tutti, a többi meg nem számított. -
Akkor latsz egy ilyen parost(Boxer - Sig), nem kell messzire menni...Thx 
Azonkivul meg nem ertem a plecsnik miatti felhaborodasat itt 2-3 embernek. Tegye fel a kezet az akinek serult a lelki vilaga vagy a jatekelmenye emiatt, es maris a jatek bugjanak tekintem!
MeOw: azt a szaz orat meg azert szamold oda ahhoz a "bug"-hoz amit az expert-ert kellett osszehozni, es ha leborulok elotted ha mondjuk support-kent csinalsz 40 killt egy palyan ugy hogy loszerrel latod el csapattarsaidat vagy medic-kent gyogyitasz/elesztesz, es mindezt a legtobb szerveren atlag 200 ticketnel...
Bye
Sig -
atwe #56431 ok :) -
Szergej90 #56430 atwe felvennél msn-re?pls msn címem: [email protected] -
amit ő mondott nem áll ellentétben azzal, amit te mondtál.
2 spanyol csákóval húzták a zászlókat, de attól még lehettek 8-an. -
uwu #56428 én láttam olyat, hogy nem volt már főbéz, de a heli végig kihúzta, mert az egyik engy volt, a másik meg support. Persze ehez is kell egyfajta allenfél. -
atwe #56427 Ma horda gyakorlás mindenkit várunk ::)
Horda vs Publik :))most ha kevesebben lesz a publik átt álok :D
19:00 sg szerver törtet beengedd+ SF fegyverekel lehet harolni ha akartok unlokolva vanak :))
-
uwu #56426 Így már sokkal másképp hangzik
-
8 ember alatt nem indul be a jatek, zaszlot sem lehet lehuzni, foleg pontot nem kapsz semmiert :) De azert jo sztori volt :P -
heligunnerként tökmindegy milyen kaszttal vagy. nem jellemző, hogy a pilóta leteszi egy csendes helyre a helit, hogy a gunner engeneerként kiugorjon és javítson. ha eccer találkozom egy ilyen helipilótával, majd engiként szállok be gunnerkedni. -
Az nem AT volt, hanem TOW rakéta! Tudom, mert én is ott ültem a tankban veled... -
Nem a helipadon választottam a kasztot, hanem a hotelnál, zászlóvédés céljából. SauerSig hozta a helit, és kellett a gunner! Bocsánat, hogy nem gyilkoltam meg magam, hogy medic, szerelő vagy support legyek. (?????????) -
Az a tutti mikor 64-es mapon 10-en kergetik egymást és foglalják oda vissza a zászlókat...így hamar összejönnek a pontok.
Régebben uk #9-es 64-es rankedon 2 voltunk egy spanyol sráccal a szerveren, mindketten egy csapatban és fél órájig húztúk le minden mapon a zászlókat, arany és ezüst eső volt...sajnos aztán jöttek a többiek is.
-
uwu #56420 Hogy gőztetek volna, ha nem specopsal gunnerkedsz mi? 
Na ezt nem kell ám komolyan venni, amiket írok csak poén, de most magadnak mondtál ellent.Bocs. -
Meg a repülő,amint meghallom a sípolást egy AA felöl,már elégedett mosollyal nyugtázva húzok egy strigulát,rágyújtok egy cigire,visszafordulok és kipötyögtetem.Szal én se lennék olyan sikeres,ha nem lennének ilyen együttmüködő ellenfelek és ziccerhelyzetek 

(mostbiztosutáltok
)
-
Ja tegnap shaqin kiszedtek a fullok erejű tankból egy lövéssel. Kicsit rácsodálkoztam a dologra...na ezt a srácot hívják pro AT-snek. -
Régen az arty nem válogatott, az aknák és a clay sem nézi, hogy ki megy oda. De a legrosszabb az, hogy az sem nézi, aki a mi csapatunkban van!!! Naná, hogy belemegy! -
uwu #56416 Ha 100% ticketes pálya vot, és tömött szerver az azt jelenti, hogy leöltél kézzel 200-pontból 53-at, tehát sorbaálltak hogy lelőhesd őket, vagy egy nagy tiketes pályán pár emberrel órákig kergettétek egymást, gondolom az igazság a kettö között lehet.
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd mennyire nem jelent semmit ez a szám.
Szerintem a statban annyi szám van, hogy valamelyikel mindenki tudjon dicsekedni. -
Polemius #56415 Te jó ég! Ezt hogyan sikerült összehozni?
Team: Kills, Damage, & Vehicle Damage 1,057 / 332 / 291
Atombombát dobtál a saját csapatodra? :) -
Büdipupu #56414 Csak az a bibi, hogy legtöbbször nem is tudod honnan lő egy jó mesterlövész. A zoomban, meg a szórásban pedig egyik assault puska se ér fel az M95-vel.
-
Verzoo #56413 
-
A többemberes fegyvereket én is kipróbálnám. Ott lehet igazából összekovácsolódni. Per pillanat az egyettlen fegyver ami csak két ember együttes munkályával lesz teljes: a harci heli. -
én engineerel Karkandon összeszedtem gyalog 39 pontot, és nem adta meg, ugyhogy be a tankba, uyg 56 killel emglett :D -
Büdipupu #56410 Nem tudom. Én sokat megyek angol szerverekre, ahol 20 játékos gyűr egy 64 fős mappot. Ott simán szokott lenni 50-60 perc egy kör. És az alatt biza összejön a 40 kill, vagy a 50 csapatpont és egyéb nyalánkságok. 
-
Polemius #56409 Pont azért! Akik nem tudnak együttműködni, azok nem érdemlik meg.
-
uwu #56408 A tankos experthez 25 kill kell a mesic-hez 40. Szerinted meddig törték rajta az okos kis buksijukat, mire ezt összehozták? -
Polemius #56407 Szerintem nagyon jó. Nekem az első volt miat unlockoltam. -
Ne is,Te hülye kocka 

-
kösz, ez a kedvencem lesz má most látom 
-

-
http://bf2s.com/player/Boxer[HUN]/ -
Verzoo #56402 Ma milyen okos mindenki:)
Már meg sem merek szólalni
-
24/7 RANKED No Tank No Arty 81.3.59.216:34710 Csak Karkand, 32-es mapon 16 játékossal. Mindig van fent 1-2 admin, aki egyből kickeli ha valaki a tankozik. -
áááá, örüljünk, ha egyáltalán szakaszok állnak össze, nem hogy még 2-3-an kezeljenek 1 dolgot. -
Aki játszott velem tudja, hogy soha nem ragaszkodok egy kaszthoz. Azzal jövök vissza amire az adott helyzetben szükség van, vagy amire a szakasznak szüksége van!!! -
Polemius #56398 Tényleg, láthatnánk a te statodat is? Csak, hogy összehasonlíthassuk Me0w statjával. :) -
ja, meg ezért nincs meg nemkem ez a pisztolyos-késes alap, mert nem visz rá a lélek, hogy késsel rohangáljak -
haxoror #56396 BFV-ben az engi mortartja volt kb ez. -
ugye? ettől én is ki szoktam akadni, ha az embereket vígan halomra öldöső apc ott van, és akkor sem At-ként jön vissza, véletlenül se... -
Polemius #56394 Én már régóta hiányolok valami kis hordozható aknavetős megoldást a hasonló játékokból. Olyat, amit mondjuk 2-3 ember együtt tudna kezelni. Lehetne ide-oda cipelni (nyilván lassan, de akkor is mobil), nem lőne át a pálya túlfelére, 100-300m is elég ütős lenne. No és persze ekkora távra már valaki kell aki mondja merre állítsák az irányzékot. Vagyis ütőképes kis mobil tüzérség lenne, cserébe lekötne 3-4 embert (kezelők, irányzó, no meg support aki a lőszert hordja).
Operation flashpointban próbálkoztak valamivel (mortar néven futott puskagránát), de az sem volt az igazi.
Az artyról egyébként: lehet ám hallani, ha jön az égi áldás! És ha sokan vannak egy kupacban, akkor nem kérdéses hová csapódik be.