172102
  • Beers
    Nem!
  • Jancsik
    jaja
  • uwu
    Nem azért írtam, mert baj. Ügyi vagy tényleg. Csak azt akartam elmondani ,hogy van egy csomó szerverbeállítás ami ezt jelentéktelenné teszi, ha fél napot rohangálsz egy pályán véletlenül is összejön abból hogy rádesnek a tetőtől.
    Persze gondolm meló volt mire legyilkoltál 53-at.
    Szerintem a kill/min, a killstreek, meg a k/d összességében jobban mutatja, hogy ki milyen stílusban játszik.
    Pl. ha tankozol szerintem jobban megéri nem meghalni, és kicsit kevesebbet ölni, mert úgy nem kell kocsikázni visszafelé.
    Ha viszont gyalog vagy mindíg bele tudsz spawnolni a sűrűjébe, nem gáz ha meghalsz, de rengeteget ölsz/foglalsz.
  • Danee
    egy agp-s 6600gt-vel futna high-on a bf2?
  • badsec
    off:
    Oh My GOD!!!!!
  • koschwarz
    senkinek a kanócát nem merném nyalogatni
  • schrank
    de azért nem mernéd nyalogati a primer kanócot mi ?
  • koschwarz

• koschwarz
    jó, akkor mekkapod a transzportkirály cím mellé a őgagyitápsága címet is
  • schrank
    nekem gagyi a tápom ne keverjél irodista
  • Jancsik
    nem, mostis rámfogták hogy egik klántárs nevébe írok az oldalra, mikor ip bannt kapptam a sáját klánom oldaláról...
  • uwu
    Ti nem beszéltek meg ilyesmit?
  • koschwarz
    a tápod nem-e gagyi-e?
  • koschwarz
  • uwu
    Épp arról beszélünk, hogy simán lehet ilyet, ha valami trágya beállítású szerverre keveredsz.
  • schrank
    nnnna megjöttem
  • uwu
    Persze, ha elég alkatrészt szedsz össze még repcsit is össze lehet belőlük rakni karkandon,amivel nem tudnál felszállni.
  • Jancsik
    nemtudom, lulubono a cl kérdezd tőle
  • Running
    Miért nem nevezett a klánod a Kupán?
  • Jancsik
    kinek nem?
  • Running
    FAQ-ot átnézted már? Nem segített?
  • Jancsik
    nem, de ne fikázzatok már engem folyton, nem azért mondtam hogy villogjak vele. csak azért hogy nem lehetetlen összehozni 40killt. 1nap legalább 2* összelehet hozni
  • Jancsik
    megvan, tesóm felhasználóján s elvolt mentve, és ott játszok :)
  • Zs0lt1
    botok ellen? :P
  • Pandula
    Sziasztok! Segítség kéne. Ahogy elindítom a játékot, vagy fél percig járatja a fekete képernyőt, és aztán restartolja a gépet. A demó is pont ezt csinálta... A gépem 1700 Mhz-es, 512 Mb RAM, és egy 256 Mb-os ATI Radeon 9250-es videókártya - az Easy Info nem kötött bele. Most töltögetem a legújabb drivereket, de nem hiszem hogy ez lenne a baj...
  • koschwarz
    aham
  • koschwarz
    hacsak nem vagy kocka, irreálisak a számok egyes dolgokhoz. de mind1, nekem a veterán szint nagyon is megfelel.
  • Boxer HUN
    Megvan már a jelszavad?
  • Jancsik
    63kill gyalogosan a rekordom engineerrel
  • Boxer HUN
    Jah! Kell nekem 5 roadkill!! Hehehe.
  • badsec
    Na, tévedtem. Nem is 44 óra kell az expert assaulthoz hanem 94 óra!!! Azt hittem, 50 óra után kapja meg az ember!Ebből is látszik, mennyire foglalkozom a statokkal! De hogy 100 óra csak assauttal, amikor eddig összesen játszottam 46 órát?! Hú bazz! Mire elérném, már kint lesz a következő Battlefield és kezdhetem előről az egészet!
  • Running
    Ma PUBLICUS HENT lesz az SG szerveren 19:00-tól, csalódás eleve kizárva, Hordások nem állnak egy oldalra...
    Mindenkit megnyugtatok...figyelünk arra hogy egyenlőek legyenek az esélyek, lesz admin a szerveren több is. Rendezünk majd késes partit, vagy snipereset is ha lesz rá igény.
    Aki ráér az jöjjön..
  • Running
    Remélem olvassa MEOW ezt, mert ez tényleg valós probléma...habár songua is elég ködös, mégse akasztott még be senki aszem, de lehet már halott voltam...
  • SigS
    Ha gozfurdobe megy, ott nem erdemes kotekedni meg konnyen beakasztanak ha nem figyelsz a hatad moge
  • SigS
    Mert ez a kedvenc perverziom!

Najo, a "kotekedo emberek kerdesere feleles" utan

Akinek nem inge...
  • badsec
    Úgy látom ez a minigun a mániád! Biztos a sok Alien Vs. Predator game megártott!
  • Running
    Azt is betehetnék a játékba, hogy enginnerként le lehessen szerelni a járművekről a fegyvereket, vagy kiszedni a kereket...stb. Mekkora lenne leszedni a humwee-ról a gépágyút és azzal rohangálni...vagy a bh-ról a minigunt..apám!!!! De pl ha kiszednék egy ellenséges apc kerekét, akkorvissza kéne szerelniük mielőtt elindulnak..
  • Running
    MEOW-val ne foglalkozzatok azért kötekszik mert ma megy medencés buliba és mivel nem volt még ilyenen, kicsit izgul, részegen nehogy belefullaggyon.
  • Me0w
    Az a 100 ora csak attol fugg, mennyire vagy idomilliomos, koze nincs a skillhez, vagy barmi mashoz. Masreszt meg, ha ennyire elerhetetlen az expert, minek hajtani ra?
  • badsec
    Egyáltalán nem álltak sorba, hogy lelőhessem őket. A szerver olyan, hogy végig megy minden kör, nincs idő beállítva. A ticketre nem emléxem, de valószínűleg nem 200 volt. De akkor is... Egyszerűen sikerült 53 killt csinálnom assaulttal gyalog! Ennyi! Miért olyan nagy baj ez?!
    A másik meg, nem dicsekvésből írtam. Kb. 1 hete néztem rá először a statomra, hogy megnézzem egyáltalán mennyit játszottam...