172102
  • Landor
    Erőt, egészséget elvtárs pajtás!
  • GYILOKOLI
    örvezető vagyok és van 710 pontom
  • GYILOKOLI
    :D:d
  • joebacsi
  • Landor
    21!
    én nyertem!
  • joebacsi
    16
  • GYILOKOLI
    Sziasztok!Lenne egy kérdésem:azt szertném kérdezni hogy lehet megnézni hány pont kell a következő szinthez!
  • SirArcheer
    Végre!!
  • Running
    1.funkep
    2.funkep
    3.funkep
    4.funkep
    5.funkep
    6.funkep
    7.funkep
    8.funkep
    9.funkep
    10.funkep
    11.funkep
    12.funkep
    13.funkep
    14.funkep
    15.funkep
    16.funkep
    17.funkep
    18.funkep
    19.funkep
  • Landor
    Poén lenne, ha kijönne kisfloppyn! Régi szép idők :D
  • Zs0lt1
    jah
  • Looserke
    akkor ezekszerint bankkártyával lehet csak fizetni?
  • Zs0lt1
    nemlehet majd boltban megvenni, csak letölteni lehet.
  • Looserke
    nah kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni minálunk...

egyáltalán hol lehet azt majd beszerezni, mert ha kb. 2500 pénzt kérnek érte, az a kis adatmennyiséget kétlem, hogy CDn vagy DVDn kiadnák...
  • Pharaoh
    A booster pack egy mini kiegészítő, ami februárban jön ki 9.99 eurós áron.
  • Looserke
    elmagyarázná nekem valaki, hogy mi a különbség a booster pack (pl. European Force) és a kiegészítő lemez (pl. SF) között???
  • Crem
    Magyaron hogy szerzem meg? Még így se volt egyszerű, hogy turisták ellen voltam. Meg kellett várnom, amíg felrobbantanak mindent, aztán gyilok+szerelés...
    Néha csemegeként jött egy rossz heli, vagy egy tank...:)
  • Crem
    Találtam egy servert, (ranked) ahol ki van kapcsolva a TeamKill ! Azaz elpuffoktatom a rakétákat, aztán csak eltalál valamit.:)
    Az Arty még látványosabb, ahogy szelktál!:DDD
    Szal' 3 napja nekem nincs TK-m!::P
  • schrank
    mennyit te játszol
  • schrank
    de csak akkor éri a plecsni ha magyaron szerzed meg nem külföldi kiskölykök ellen délelőtt
    amúgy milyen módon szereltél legtöbbet a kommander cuccait vagy csak úgy mindent amit lehet elég faszú van megjelenítve hogy csak azoknak látszik a csökkent élete lőszere járgánya akinek már 50% alatt van a szintje egy csomó pontot észre sem vesz így az ember
  • Running
    Jövőhét kedden 19:00-kor minden késelni szeretőt, illetve késelve szerelőt :) várok az SG szerverre 19:00-kor!!

Ami biztosan lesz:

1. meleg admin
    2. biztonság az nem lesz
    3. sok nevetés, móka és kacagás
    4. sok kill és death

Vagyis amit tudni kell a KÉSPARTYRÓL!
    - Mashturr 16-os mapra megyünk fel és ott a hosszabb hídon lesz a buli.
    - Két csapat késekkel felszerelkezve indul egymásnak a híd két végéről és az a csapat győz amelyik hamarabb leszorítja a másikat a hídról.
    - A csapat tagjai mediccel menni mivel a késpárbajok közepette éleszteni és gyógyítani lehet, habár veszélyes.
    - Felvételt készítünk a mérkőzésről ha sokan jönnek.

Tegnap kirpóbáltuk és nagyon jó volt. Akit érdekel a dolog, az jöjjön fel az SG szerverre jövőhét kedden, vagyis 01.17-én 19:00 kor.

A késparty után mehet a publicus hent.

Szeretettel várunk mindenkit....
  • TS Zolly
    0.9571
  • Hysteria
    ....
  • Vorpal
    Nemsok faszsággal találkoztam eddig szerverek közt. Ha kell nekik a reserved slot, hát vigyék. Van elég szerver amin nincs ilyen. Pl. lásd magyar szerverek. Reserved slot és laggos is. Namos kitérdekel, hogy magyarra megyek vagy nem.

Über az volt amikor egy svájci szerveren egy Admin benn volt és megtiltotta, hogy Commanderként artyt használjak. LOL,))) Olyan csunyákat mondtam az annyára , hogy csak na, bann is lett a vége,))
  • Crem
    köszi!:D
  • Crem
    Mert ez sajnos nem lehet repülve megszerezni!:(((

Itt 25 pontot kellett javítani!:))
    Egyébként komolyan mondtam ez volt idáig a legnehezebb! Komolyan büszke vagyok magamra. Igaz, 39 halállal sikerült.:(
  • Vorpal
    Na ha én olyan squadot akarok csinálni amiben csak egy edül ücsörgöm egész délután , akkor azt a nevet adom neki, hogy VOIPsquad. Na bkki az emberek ugy be vannak félve attól, hogy megszólaljanak hoccsakna.
    De ez überel amikor francia vagy német szerverre megy az ember és angolozna. Hát én megtiltanám a 18 éveseknek és alatta ezt a gémet.
  • BurnBaby
    megesik h azért raknak ki h legyen hely (jegyezem meg, attól h a szerver ea néven fut erkölcsi támogatáson kívül mást nem adnak), de ilyen korai órán nemigen. szerintem inkább ping/tk/egyéb miatt automatikusan rugott ki a szerver.
  • Polemius
    Bocs, elírtam. Olyan squadokat keress, amiknek _nem_ default neve van.
  • crow
    Kezdetnek ez is megteszi, köszönöm a választ!
  • Polemius
    Úgy látszik semmi nem jó. Amikor bevezették a fenntartott helyeket, akkor azért volt zúgolódás, mert milyen dolog, hogy ott vannak az üres helyek. Miért nem akkor teszik ki valakinek a szűrét, mikor tényleg kell másnak. Amikor meg ez történik, akkor persze az sem tetszik. Mellesleg a saját szerverén azt csinál valaki amit akar, nem?
  • FCH kari
    kedves ramked2 szerver adminnak ha ezt olvassa ha csak azért raktálki a szerverröl mert kellett a hely akkor fasza gyerek vagy!
  • Death90
    fent van egy driver az ATIhoz amit nagy nehezen találtam, ezzel megy a Bf 2 előtte ezzel is probléma volt... most valami régebbi Catalyst van fönn
  • Polemius
    Hát, maradéktalanul nem fogják sehol betartani a parancsokat. :)
    De azért szerencsére van pár ember akikkel öröm csapatban játszani.
    A SoldiersPlayground-on (vagy ha épp nem megy mint most is, akkor esetleg az Antik 1-en) keress olyan squadot, aminek default neve van. De pl. ha wakeforce vagy kopaszkutya kollegát látod, hozzájuk bátran csatlakozhatsz.
  • Running
    Gratula Crem, szép eredmény, látom türelmes ember vagy.
  • Beers
    Nekem a 47-es van az nf4-es lapomon!
  • Me0w
    Repult, majd egy pillanatra ki, levegoben csavarkulcs elo, tank 300 kh/h-nal megjavit, majd visza a repulobe, es mindez 2 mp alatt ;P
  • Verzoo
    Repcsibe hogyan lehet esni-kelni?
  • Crem
    Nah...
    Ebben a "nagy" medálgyüjtésben (akineknemingenevegyemagára) szerény véleményem az, hogy ezidáig az Expert Engineer volt a legnehezebb!:)
    Estem keltem mire meglett...

• crow
    Konkrétan arra gondoltam, hogy egy adott szerveren egy adott időpontban a játékban szereplők egytől-egyig csapatként küzdenek, a parancsokat maradéktalanul betartják,stb.
    Na, ezt szeretném kipróbálni.