172102
  • Landor
    nemsokat, de abból jósokat gépre költök :D
  • haxoror
    Megyünk át CS-be?
  • badsec
    Ez meg az enyém! :)
  • Jancsik
    mennyit keresel te hogy ilyen cuccaid vannak? :P
  • Landor
    Az én kis 580W-os djágaságom
    ilyetvegyé
  • vsly
    Felejtsd már el a Codegent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Akármekkora teljesítményt is írnak rá,az akkor is egy fos!
    Kb úgy képzeld ezt el,mint amikor kimész a kínai piacra és látsz egy stereo magnót 2000W-tal!Aki játékra használja a gépét az felejtse már el az ilyen gagyizást!Codegent max az használjon,akinél max a Word használata a legmegterhelöbb alkalmazás.
    Nekem egy 370Wos Vantecem van,X800proval(húzva),3000+A64(húzva)+6db ventillátor.
    Szal le van terhelve a gép rendesen,és kutya baja a tápnak,immáron 2éve.
    Egy ilyen tápot már kapsz 12-14E Ftért,és nem beszélve róla,hogy örök garis!

Szal csak 2x annyiba kerül,mint a codegen,de ez biztosan leadja azt a teljesítményt,ami rá van írva!És legközelebb csak akkor kell cserélned,amikor már kereskedelmi forgalomba kerül egy a most a NASAnál használatban lévő config(és lesz rá pénzed/kajajegyed persze).
    A Codegenedet meg évente cserélheted,ha szerencséd van és nem basz szét más alkatrészt a gépedben!
    De ha ennyiből még mindig nem értesz,akkor gagyizzál, mert olcsó!
  • Jancsik
    p90 videó
  • Zs0lt1
    bf.hu hírek:
    - BF2 Editor - újabb kiadás
    - I.Magyar BF2 Kupa - 1. forduló
  • Rusid
    Jah ez schranknek ment.
  • Rusid
    Ha olcsón akarsz viszonylag jó tápot akkor a gembird nevezetü a te tápod. Én is azt vettem kicsit szétbontottam és nincsenek benne szar alkatrészek. Én monnyuk picit moddoltam rajta (halkabb lett + tettem bele védelmet hogy ha mégis elszállna ne nyírja ki az egész gépet), de alapjáraton se szar a táp szal jószívvel tudom ajánlani. Amit viszont tényleg kerülj el az a mercury meg az olcso codgenek.
  • uHs Gerzson
    Szerintem nem fog érte pont járni mert akkor mindenki arra vadászna és menne a farmolás :DDDD
  • Running
    Feltettem egy késes videót ízelítőnek a keddi késpartyhoz....

DOWNLOAD
  • SigS
    Nagyonjo, lehet majd fasza agyaggalambloveszeteket szervezni. Ki talalja el a korozo UAV-t sniperkent
  • Danee
    Nekem ilyen van, ez mindent elvisz, nagyon jó, semmi baj nem volt eddig vele 10 rugóért vehetsz ilyet
  • SigS
    Nebazz
    Ha ez igaz, mar latom is magamelott hanyszor fogok nekicsattanni helivel meg repulovel
    Kivancsi leszek kine adja majd a pontot ha lekamikazezom az UAV-t
  • joebacsi
    nekem egy 350es codegen bírta úgy 4 évig, most kezdett csak meghalódni (újraindulások huhzamosabb 100%os prociterhelésnél, végén már volt olyan, hogy bootolás közben, találtam egy régebbi fórumot, ott is ilyen panaszok voltak, és ott is a táp volt gyenge)...lett egy 400as chieftek helyette, és rájöttem, hogy nemcsak a táp, de az alaplap is rakoncátlankodik, bár már enyhébbek a tünetek, de azért újraindul még párszor mikor nemkéne (szerdai meccsen szívtam is miatta rendesen)...szóval alaplap csere is ráfér lassan a gépre, de már csak pci-e s lapra akarok cserélni, ha cserélek, és akkor már egy alaplap-proci-vga-ram csere lesz belőle, ami azért nem 2 fillér, szóval egy darabig marad az ima bf2 töltés közben :)

amúgy jóez a csíftek, mindenféle áramingadozási védelemtol kezdve minden szirszar van benne, szóval erre rá lehet bízni a gépet :)
  • TS Zolly
    Igy van. Bár nekem chieftec 360-as van 6600gt-re. Igaz pcie-es, nem kell neki külön táp.
  • Beers
    Te tudod,de ha legközelebb vga-t veszel,akkor a 480-as codegen lehet hogy kevés lesz!Azért egy 6800gt 7800 nem kevéssel eszik többet, mint egy 6600!
    Arról nem is beszélve,hogy valószínűleg nem ez a procid lesz akkor már(szintén több amper kell neki)!
    Ne a tápegységen spórolj,vegyél egy normálisat!
    Ha a tápod elugrik vihet magával mindent (főleg a codegen)!
  • Running
    Schrank a codegen egy kalap fos, megbízhatatlan, gyenge mint egy informatikus és még a gépedet is szétbassza ezért 6 rongy...a chieftec meg egy elég jó márka és kb 3 kg-vel több anyag van benne mint codegenbe, ezért van 20 rongy körül.

Döntsd el mit akarsz. Ha szarra akarod építeni a várad, vegyél codegent, ha nem akkor márkás tápot!!!
  • TS Zolly
    Me biztos jobb. Meg gondolom az sem mindegy, millen alaplaphoz használod.
  • schrank
    akkor ez a chieftec mér kerül 3-szor annyiba
  • schrank
    azt ugye nem gondoljátok hogy 20000-et adok egy szaros tápra Chieftec 420W (APFC)
  • TS Zolly
    Jójez.
  • schrank
    ezt felejtsem is el mi
  • schrank
    na akkor tisztázzuk mennyit ér egy 6600 nem a butított nem a GT de 256 MB-os még 7 hónap garival a márkája valami P- betűs ja meg mennyibe kerül egy hozzá való táp
  • uHs Gerzson
    Remélem ez a jókedved a holnapi warra is kihatmajd :DDDD

A patchban 1 újdonságról is olvasni lehet, ha a commander UAV-t rak le 1 területre akkor az látja mindenki és le is löheti azt.
  • joebacsi
  • uHs Gerzson
    A Planetbattlefield.com-on információk kerültek ki az 1.2-s patchről. Az AT unlockja a P90 lesz (joebácsi nem kell fizetni a BP ért), a sniper unlockja meg az L96A1 lesz.
  • Beers
    Te tudod,csak nehogy pórul járj!
    Bár a 6600 nem eszik olyan sokat!
  • atwe
    nekem leégete a videokártyámat mikor codegány 300w tápal probálkoztam :(
    zsir uj 9800pro volt
  • schrank
    a mai nap folyamán belepróbáljuk a gépembe a 6600-ot a kérdés az hogy mivel még nincs új tápom ugyanolyan low beállítással mint amivel a 9600-on használtam elég -e neki a kodegány féle "300W" vagy ne is kísérletezzek
  • Mester01
    Fiuk a Battlefield 2 Demokat mivel lehet megnyitni van erre valami külön progi? (Pl: Seismovison? vagy valami más?) Vagy szimplan a jatekal lehet megnyitni és ha igen akor mi anak a parancsa hogy L indithasam a demot?
  • ERykk
    Úgy tuti nem fogom letölteni:o((megnézek egy tört verziót, annyit úgysem ér hogy megvegyem eredetiben
  • Platypus16
    Meg is néztem tegnap a hivatalos oldalon és ott azt írták ki, hogy: "Platform: PC (Exclusive Download)"
  • Hysteria
    Battlefield 2 : Euroforce Topic itt lehet kérdéseket feltenni az uj kieggel (tuning csomaggal kapcsolatban)
  • uk74
    Szép kerek mondat
    Az ilyen miért admin(persze ha az!!!!)
    Gépelni meg én tanulok +
  • joebacsi
    szted kamuzott, vagy kamuzott? :)
  • Verzoo
    És amúgy is ki a faszom ez a hun senya??
  • Verzoo
    Az ilyentől venném el az adminjogot úgy hogy csak zörögne....
    Nem értem hogy lehet valaki ilyen tapló paraszt???
  • FCH kari
    igen utánna elindult a szerver de elötte tényleg gamespy hibát dobott