172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Már 3 napja :) -
végre bg2 is megemlítődik :)
gj ;) -
ALberto megint uj neved van?? Joe04/hun/ -
Heti Mod Jelentés 2006/01/13 BF.hu -
ténleg, a 100% -os magyaritást megcsinálták már? :) már egy fél éve is ezt mondták: "heteken belül kész lesz" :))) -
Rossz a sorrend és nincs is crack, szóval nem tudom mit raktál fel. Továbbra is ott a FAQ felirat a bannerben a piros 2-es alján, ott érthetően le van írva, hogy kell felrakni a játékot, ha nem lemezről akarsz játszani. -
Először nézd meg a tápcstalakozót, ha megoldható akkor egy másikat dugjál rá. Speedfan-nel vagy más monitorozó programmal meg tudod nézni a HDD állapotát, amennyiben SMART képes a rendszered, plusz a feszültségeket is meg tudod nézni. -
Cefre #56826 Felraktam az 1.12 patchot be creckeltem felraktam a special forcest lehúztam a mini imagest de nem indul .Belemegy utánna kidob. tudna valaki segiteni? -
Na, hát én vinyót szétkapni nem fogok, az tuti... :)
Most megint elindult, kicsit kiszellőztettem, megfújkáltam, beszéltem hozzá kedves szavakat... :)
Asszem záros határidőn belül beszerzek egy másik vinyót, a fontos dolgokat, meg a rendszert átpakolom, a szarjaim meg maradnak ezen, amíg bírja... -
ez alapján amit leirtál, lehet szar több dolog is! Vidd be egy közeli szervizbe szerintem, vagy ha olyan vinyó, akkor szedd szét, mozgasd meg benne a cuccokat, aztán rakd össze megint(ahogy Csacsy is mondta), ha nem muxik, akkor marad a szerviz :) -
Egyszer nekem is volt ilyesmi, ekkor megkérdeztem egy barátomat, akkori klántársamat (Ordasi Gábor, biztos van aki ismeri-- tuningnet.hu ), és ő elmondta mit javasol:
Kivettem a tápot, és mit a hülye, egy autókompresszorral elkezdtem bele fújni a levegőt, kifújt belőle egy kiló port, meg koszt, és azóta is azt a tápot használom! Próbáld ki schrank!
-
Azért van valszeg, mert szaraxik a vinyó feje, esetleg tele van BAD sectorral.
Vannak speciális formázó programok(fejből most nem tudok mondani neked) amik megjavíthatják. Esetleg ha nagyon gáz én és szét lehet szerelni és megbaszogatni a a belsejét, nekem már 2x bejött. De már a legtöbbet asszem nem lehet szétkapni. -
Egyébként meg karácsonykor hazavittem, és az otthoni gépben nem csinált semmi ilyesmit... Lehet, hogy az alaplappal van gond? Esetleg a táp, nálam is? -
Az szerintetek mitől lehet, hogy időnként a vinyóm kattan egy nagyot, aztán leáll. Ezt a windows nem nagyon szereti, még kb 3 másodpercig megy, aztán kékhalál. Ezek után időnként az alaplap nem ismeri fel a vinyót egy darabig. Aztán előbb-utóbb észreveszi... Kb 5 perc után.
Lehet, hogy túlmelegszik a vinyóm? 19" monitor van a ház mellett, az egész córesz bent a sarokban... De nincsenek felpakolva a ház oldallapjai, bent meg egy rakat venti fújja a levegőt körbe-körbe...
Uhh, miközben ezt írtam, bootolt a gépemen a win, majd miután elkészült, a vinyó elkezdett újraindulgatni... Kattant, felpörgött, kattant, felpörgött...
Jááááááj! Ne kelljen már új vinyót venneeeeeeeeeem! Meg a cuccaim.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
Ugyaz ez a hiba volt nálam is!
TÁP! Megadta magát, igazából nem elromlott, hanem nem tud megfelelő teljesítményt leadni. Elfáradt... -
itt nézz körül talán találsz megfelelöt -
cooler master a hangja nemvészes olyan 3800-3900körül alig van hangja -
4400-gyel forog a CPUn?:))))az nem túl hangos?
nekem kb 2500-t a Zalmanréztölcsérrel... -
szaré, hugyé, szétszedni , megolajozni . Ilyen egyszerű . -
2 perce hagytam abba a játékot 400-as tápom van 2500 barton 9800 pro kari a videokártyára raktam alu hütöbordákat+3db 8cm venti nyomja a levegöt
-
Ez meg az enyém:)
-
no comment -
Mindent a csapatért...
-
XRV #56810 milyen verziók forognak közkézen? Mert nekem a rld-baf2.iso van meg. Van valami más, jobb? Vagy ez jó?
Ugyanis barátomnak nem ez van meg, hanem más, és nem tudok hozzá csatlakozni, hamachival. Tölt, végén sokáig vár, bejön a join gomb a jobb alsó sarokban, oszt kimegy a desktopra. Egyénileg jó minden. -
shonghuan azok a halak a stratégiánk egy fontos részét képezik majd a horda ellen, szal nemlebecsulni őket 
-
lol, ha megoldódott a problémád szerintem le is formázhatod a géped, ha 2éve nem volt :P -
Hajdinak #56807 sztem is
-
szerintem mindenki -
Szerintem is telibe kattintotta a linket..... -
-
Hajdinak #56803 tuti rányomtá -
szerinted rá kattintotam-e?
humorodnál vagy-e? -
Hajdinak #56801 de nemigaz ho nem jöttek rá ho eccerű ctrl+alt+del lel ki lehet nyomni:D -
Neked ez egy jó lecke volt, hogy ne kattingass mindenre amit belinkelnek!!
Sly!! Te meg lécci ne bűntesd a fórumozni vágyó jónépet.Én már ismerem a jó humorodat.. :)) De ők még nem... -
csak nyomni kell az entert folyamatosan, 3s alatt vége :) -
-
kecseg!
újra kellett indítanom a gépet amitől lement a biztositék:)
de még mindig kattingatok
-
Ujraelesztettek
-
Hajdinak #56795 csak az a baj ki lehet lépni... de az öcsém nemtudott és végignézte a lámaaa 

-
Értelmetlen kattintgatások oldala(én szóltam,wazeg
)