172102
  • uHs Gerzson
    Már 3 napja :)
  • joebacsi
    végre bg2 is megemlítődik :)
    gj ;)
  • Danee
    ALberto megint uj neved van?? Joe04/hun/
  • uHs Gerzson
    Heti Mod Jelentés 2006/01/13 BF.hu
  • Danee
    ténleg, a 100% -os magyaritást megcsinálták már? :) már egy fél éve is ezt mondták: "heteken belül kész lesz" :)))
  • Cobra.
    Rossz a sorrend és nincs is crack, szóval nem tudom mit raktál fel. Továbbra is ott a FAQ felirat a bannerben a piros 2-es alján, ott érthetően le van írva, hogy kell felrakni a játékot, ha nem lemezről akarsz játszani.
  • Cobra.
    Először nézd meg a tápcstalakozót, ha megoldható akkor egy másikat dugjál rá. Speedfan-nel vagy más monitorozó programmal meg tudod nézni a HDD állapotát, amennyiben SMART képes a rendszered, plusz a feszültségeket is meg tudod nézni.
  • Cefre
    Felraktam az 1.12 patchot be creckeltem felraktam a special forcest lehúztam a mini imagest de nem indul .Belemegy utánna kidob. tudna valaki segiteni?
  • dronkZero
    Na, hát én vinyót szétkapni nem fogok, az tuti... :)
    Most megint elindult, kicsit kiszellőztettem, megfújkáltam, beszéltem hozzá kedves szavakat... :)

Asszem záros határidőn belül beszerzek egy másik vinyót, a fontos dolgokat, meg a rendszert átpakolom, a szarjaim meg maradnak ezen, amíg bírja...
  • Danee
    ez alapján amit leirtál, lehet szar több dolog is! Vidd be egy közeli szervizbe szerintem, vagy ha olyan vinyó, akkor szedd szét, mozgasd meg benne a cuccokat, aztán rakd össze megint(ahogy Csacsy is mondta), ha nem muxik, akkor marad a szerviz :)
  • Danee
    Egyszer nekem is volt ilyesmi, ekkor megkérdeztem egy barátomat, akkori klántársamat (Ordasi Gábor, biztos van aki ismeri-- tuningnet.hu ), és ő elmondta mit javasol:
    Kivettem a tápot, és mit a hülye, egy autókompresszorral elkezdtem bele fújni a levegőt, kifújt belőle egy kiló port, meg koszt, és azóta is azt a tápot használom! Próbáld ki schrank!
  • Csacsy
    Azért van valszeg, mert szaraxik a vinyó feje, esetleg tele van BAD sectorral.
    Vannak speciális formázó programok(fejből most nem tudok mondani neked) amik megjavíthatják. Esetleg ha nagyon gáz én és szét lehet szerelni és megbaszogatni a a belsejét, nekem már 2x bejött. De már a legtöbbet asszem nem lehet szétkapni.
  • dronkZero
    Egyébként meg karácsonykor hazavittem, és az otthoni gépben nem csinált semmi ilyesmit... Lehet, hogy az alaplappal van gond? Esetleg a táp, nálam is?
  • dronkZero
    Az szerintetek mitől lehet, hogy időnként a vinyóm kattan egy nagyot, aztán leáll. Ezt a windows nem nagyon szereti, még kb 3 másodpercig megy, aztán kékhalál. Ezek után időnként az alaplap nem ismeri fel a vinyót egy darabig. Aztán előbb-utóbb észreveszi... Kb 5 perc után.
    Lehet, hogy túlmelegszik a vinyóm? 19" monitor van a ház mellett, az egész córesz bent a sarokban... De nincsenek felpakolva a ház oldallapjai, bent meg egy rakat venti fújja a levegőt körbe-körbe...

Uhh, miközben ezt írtam, bootolt a gépemen a win, majd miután elkészült, a vinyó elkezdett újraindulgatni... Kattant, felpörgött, kattant, felpörgött...
    Jááááááj! Ne kelljen már új vinyót venneeeeeeeeeem! Meg a cuccaim.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
  • Crem
    Ugyaz ez a hiba volt nálam is!

TÁP! Megadta magát, igazából nem elromlott, hanem nem tud megfelelő teljesítményt leadni. Elfáradt...
  • FCH kari
    itt nézz körül talán találsz megfelelöt
  • FCH kari
    cooler master a hangja nemvészes olyan 3800-3900körül alig van hangja
  • mohus
    4400-gyel forog a CPUn?:))))az nem túl hangos?

nekem kb 2500-t a Zalmanréztölcsérrel...
  • GCR
    szaré, hugyé, szétszedni , megolajozni . Ilyen egyszerű .
  • FCH kari
    2 perce hagytam abba a játékot 400-as tápom van 2500 barton 9800 pro kari a videokártyára raktam alu hütöbordákat+3db 8cm venti nyomja a levegöt
  • mohus
    Ez meg az enyém:)
  • mohus
    no comment
  • mohus
    Mindent a csapatért...
  • XRV
    milyen verziók forognak közkézen? Mert nekem a rld-baf2.iso van meg. Van valami más, jobb? Vagy ez jó?
    Ugyanis barátomnak nem ez van meg, hanem más, és nem tudok hozzá csatlakozni, hamachival. Tölt, végén sokáig vár, bejön a join gomb a jobb alsó sarokban, oszt kimegy a desktopra. Egyénileg jó minden.
  • joebacsi
    shonghuan azok a halak a stratégiánk egy fontos részét képezik majd a horda ellen, szal nemlebecsulni őket
  • Jancsik
    lol, ha megoldódott a problémád szerintem le is formázhatod a géped, ha 2éve nem volt :P
  • Hajdinak
    sztem is
  • Jancsik
    szerintem mindenki
  • eX RambO
    Szerintem is telibe kattintotta a linket.....
  • Jancsik
  • Hajdinak
    tuti rányomtá
  • Pyotr
    szerinted rá kattintotam-e?
    humorodnál vagy-e?
  • Hajdinak
    de nemigaz ho nem jöttek rá ho eccerű ctrl+alt+del lel ki lehet nyomni:D
  • eX RambO
    Neked ez egy jó lecke volt, hogy ne kattingass mindenre amit belinkelnek!!

Sly!! Te meg lécci ne bűntesd a fórumozni vágyó jónépet.Én már ismerem a jó humorodat.. :)) De ők még nem...
  • Jancsik
    csak nyomni kell az entert folyamatosan, 3s alatt vége :)
  • Jancsik
  • Pyotr
    kecseg!
    újra kellett indítanom a gépet amitől lement a biztositék:)
    de még mindig kattingatok
  • SigS
    Ujraelesztettek
  • Hajdinak
    csak az a baj ki lehet lépni... de az öcsém nemtudott és végignézte a lámaaa
  • vsly
    Értelmetlen kattintgatások oldala(én szóltam,wazeg)