172102
  • Dimitri
    Hello!
    Felraktam az 1.12-es patchet és ha csatlakozni akarok egy TÖRT szerverhez ezt írja hogy cd kulcsom nem eredeti...
    A F.A.Q. ban leírt "BF2Cdkeycheck.exe" fájlt nem találom az 1.12-es ideiglensen kicsomagolt fájljai között így tanácstalan vagyok.
    Valaki segítsen plz !!!
  • mesor
    Láttál már tigrist? Mert ha nem sürgősen menj el az állatkertbe! Hidd el van mit bepótólni!
  • TS Zolly
    Tigris?
  • DummyBoy
    Húúú ... ne haragudj, de rusnya az a tigrisminta :) SZVSZ :)

• haxoror
    nem lesz baj, viszont ha a CD-kulcsot kéri "csak öt percre" akkor röhögd ki gúnyosan
  • FCH kari
  • Verzoo
    Már én is unom ezt a sok hardverbuziskodást...
  • Pyotr
    Dehogynem!:)
    ezek a dolgok mind szükségesek a BF gördülékeny menetéhez:)
    Nem mutattam még a székemet???
  • mesor
    Srácok végülis majdnem erről szól a topic!
  • Cream78
    mostamában morog a táp.....
  • Cream78
    ASRock P4I45D sajnos....
  • DummyBoy
    Nemár AIDA-zzatok ... Azóta továbbfejlődött :)

Lavasys Everest nevű proggira keressetek rá ... magyar fejlesztő a srác aki elkezdte az AIDA-t majd egyre profibb lett és átalakult Everest-é :)

Neo: BF2.exe-t nyugodtan elküldheted ...

• Danee
  • DummyBoy
    Bakker ... Cream76 ... milyen alaplap??? Nekem az agyonhúzott IC7-MAX3-am nem ment 40 fok fölé Zalman passzív chipesthűtővel ...

• matyi08
    király.#56883 hozzászólásomban írtam, hogy nem jó a joy. windows játékvezérlőknél bekonfigoltam, és lám, csodálatosan megy. pedig nem usb-s, hanem gameportos, és régi is, nem is tud sokat, de sztem nagyon állat. legalábbis a repülő. sokkal jobb, mint billentyűvel...
  • schrank
    nem a táp szar hanem a vga ventije halt meg de innen szedd le ezt az izét te balf..
  • Danee
    De télleg, honnan lehet ezt letölteni? gúgliba csak dos-ost találtam
  • Danee
    te inkább javitsd meg a tápod! ha elbaszod mégjobb :)
  • schrank
    #56814 te lámi
  • Danee
    ezeket miylen programmal lehet megnézni??
  • mesor
    Az az alaplapi 70°C egy kicsit soknak tünik!
  • Sam16
    Vallaki tud segíteni patch fail nem tom megpatchelni!!! ÉS már megpróbáltam ugy ahogy a FAQ-ba le van írva!!! ÉS NEM JÓÓ!!! plz help!! valószínű hogy a nevemmel van a gond nem tudja valaki hogy a documentum and settings-be a mappa nevet hogy lehet megváltoztani??
  • Neoncsoves
    70C-S AZ ALAPLAPOD? :)
  • Neoncsoves
    VKI HELP NEKEM!!!!!
  • Cream78
    Na én annyira nem értek hozzá,alább írtam a mult héten szarakodott a cucc.
    Ezek az értékek jók?

• Cream78
    Nekem is ilyen van de már halott......

én simán a vezérlőpultnál hozzáadtam kalibráltam oszt ment nekem nem usb-port hoz volt csatlakoztatva
  • Neoncsoves
    Tudom idegesítő 3 HSZ egymás után de, most jutott eszembe! Multkor beirtam vmit: Ha a serveren nincs BattleRecorder, lehet olyat csinalni hogy a saját gépedre lemented ugyan ugy mint ha a BattleRecorder venné fel. Olyanra gondolok hogy: Battlerecorder Client vagy ilyesmi. Nincs a serveren BATTLERECORDER de én szeretném felvenni a matchet ami azon a serveren van. Lehet ilyet, frapson meg ilyen több gigát foglaló megoldáson kívül? Röviden: Serveres Battlerecorder nélkül tudsz-e ugyanugy felvenni a gépedre ugyan olyan formátumba?
  • Neoncsoves
    Most nézem hogy neked a joystick.. Na én is kérdeznék: Logitech Wingman Force 3D Force Feedback-es a joyom. Legfrissebb driver van hozzá felrakva. Amikor már bekonfigoltam mindenhol (windows,BF2) meg ahol kell, utána a játékban beülök a helibe, és magától megy jobbra vagy balra. utoljára olyat csinált hogy jobbra huztam de balra ment! Aki tud esetleg config filet küldeni vagy vmi helpet az irjon a [email protected] E-MAILemre! THX előre is. Fontos lenne!
  • Neoncsoves
    Szevasztok! Haverom véletlenül letörölte a BF2 exe-jét, tört volt neki. Tőlem kérte,hogy adjam oda, de nekem eredeti, szerintetek lesz baj ha átküldöm a BF2.exe-m? Pl olyan hogy ő is fel tud menni minden serverre stb..?
  • Landor
    Ha nem USB portos, akkor buktad..
  • matyi08
    lenne egy kérdésem. van egy Genius F22-es joystickom. meg lehet valahogy csinálni, hogy felismerje a játék? mert a gombjait felismeri, de mikor mozgatom össze-vissza, azt nem ismeri fel. vagy csak én voltam béna? légyszi segítsetek!
  • Landor
    Azért ennél a pontnál fokozottan felhívnám a figyelmet a nikkelezett szemmérték szakszerű és tudatos használatára
  • Rusid
    Monnyuk a modszered csak nagyon finomkezüeknek ajánlom :). Én inkább a finom wd bevonatot javaslom a lemez felületén, ez azért jó mert ha esetleg sokat tennénk rá a felesleget lenyomja a lemez felületéről a fej.
    Ha esetleg ez nem javítaná meg maradéktalanul (gyk. még mindig zörög esetleg vidkarinak ismerné fel vinyónkat) akkor lehet próbálkozni a bad sectorok leradirozásával, a fejet eltávolítjuk a lemez felületéről (hogy meg ne karcolja) és puha radírral óvatosan végigradirozzuk a lemez felületét.
  • Landor
    Na most miért mondod Rusid?!
    Igenis én szoktam tísztítani a vinyóm!
    Az a titka hogy enyhén-kézmeleg babaszappanos vízzel kell körömkefével (de finoman, vigyázva az olvasófej mikronnyi távolságával!) megtisztítani a merevlemez felületét!
    Az első pár percben még hangos, de utánna garantáltan meg sem fog nyikkanni és nem lesz rajta több (bad)sector!
    Te... SZAKBARBÁR!
  • joebacsi
    cuppanjatok már le erről, hogy ezszebb-azszebb...aki a farcry grafjára veri, az játszon azzal, de ne legyen olyan gyökér, hogy fikázza a bf2öt, hogy milyen undorítóan néz ki, és fordítva...
    nekem se jön be a meseszerű farcry, de ettől még lehet jó játék valakinek
  • joebacsi
    kis kúltúra b+...
  • obe
    persze, de mire gondolsz, hogy a viz a far cry-ba nem szép, sztem a legszebb
  • Cream78
    Na aFar Cry szerintem is jól kidolgozott,szép játék,a Bf2 is rendben van grafikailag. A géplefagyásokkal kapcsolatban nekem is voltak gondjaim,mikor megvettem ment rendesen,pár hónap múlva kezdett fagyogatni. Elvittem szervizbe tettek bele egy plusz ventit, azóta megy, bár egy kicsit hangosabb lett. A mult héten meg olyat csinált, hogy elkezdett morogni a gép, meg fagyott is, megnéztem, a táp morgott. Na attam neki innen onnan bekapcs else akart indulni, megsértődött :) Átmozgattam bent mindent mindent elindult,azóta nem morog nem is fagy le. A gépem a földön van gondolom az évek folyamán teleszívta magát porral. Úgyhogy érdemes lehet utánanézni nem a por okozza-e a gondokat.
  • dronkZero
    Ja, meg ez a BH nem keskenyebb, mint kéne?
  • dronkZero
    Te láttál már _vizet_?