172102
  • Running
    Köszönjük a játékot RDHA, sokat tanultunk ismét...
  • schrank
    fogadjunk hogy nem magyar szerveren szerezted meg itt túl kevés a ticket 40 kill-hez kivéve ha bombázós vagy gunneres lámulásról van szó
  • koschwarz
    hát jó volt ez a tegnapi war

a RDHA-nak nem gratulálunk, utáljuk őket
  • Danee
    megnyitod paintben a képet /Kép/nyújtás, Döntés / és beirod a vizszinteshez és a függölegeshez is, hogy a mostanihoz képest hány %-ra akarod csökkenteni
  • Jancsik
  • Pharolas
    Mindenképpen 1Giga a min.
  • bigapó
    mennyi ram-mal érdemes nekiindulni egy multinak? mondjuk 32-es mapnak.
  • Pharaoh
    Ha nincs semmi képszerkesztő a gépen a Paint is megteszi.
  • FCH kari
    csak azt tudnám hogy kell képet átméretezni hogy ne ekorák legyenek??
  • Pharolas
    Gratula
  • FCH kari
    sikerült:)))))
  • Rusid
    Amuyg itt a nagyrészének eredetiben van meg. De különbség nincs a különböző releasek között mindkettőre rakjátok fel a legújjabb pecset aztán játszik és örül. Illetve ha elmagyarázod mit is értesz hamachi alatt akkor talán meg tom mondani miért nem megy.
  • Rusid
    Ha elmagyarázod mi az a hamachi akkor talán tudok segíteni :D.
  • XRV
    Milyen verziók forognak közkézen? Az enyém rld-baf2.iso (Jó lenne kis körkép, tehát pls írjatok) Mert nekem a rld-baf2.iso van meg. Van valami más, jobb? Vagy ez jó?
    Ugyanis barátomnak nem ez van meg, hanem más, és nem tudok hozzá csatlakozni, hamachival. Tölt, végén sokáig vár, bejön a join gomb a jobb alsó sarokban, oszt kimegy a desktopra. Egyénileg jó minden.
    Választ várok.
  • mohus
    a FAQ olvasás előtt (helyett) én még vennék némi RAM-ot a helyedben...ha nem akarsz a csata végére beérni...

amúgy mi volt a problémád hátha segíthetek?
  • Dimitri
    A F.A.Q.-ot mondom hogy átolvastam már egy csomószor és sehol se találom ami meg az 1.03-as patchre vonatkozik az nem működik az 1.12-esnél.
    Lehet hogy én vagyok a hülye de tényleg ennyire nehéz lenne elmondani?
    Amúgy meg az tényleg sztem elég közönséges és aljas dolog ha vki bejön ide lehet az kezdő vagy profi és kérdez vmit és egyből lehülyézik meg legszívesebben bannolnák.
    De majd megyek máshova ahol esetleg segítőkészebb "emberek" vannak...
  • mohus
    kijöttem masthurból, mert nem volt normális leader...az meg ugy nem jó
  • Jancsik
  • mohus
    jaaanemtuttam
  • Kovács legény
    Köszi a gyakot T4CE !
  • Running
    A Horda egy klán!
  • eX RambO
    Ez elég ratyis ezzel a leopard borítással.Cseréld le..... Szerintem.
  • mohus
    a "horda" ugye az aki semelyik klánnak sem tagja...?!
  • mohus
    hol az a flémszagos kép?:)
  • joebacsi
    nyah köcce a meccset horda ;)
    egyik pause jókor volt pont :D
  • mesor
    Kösz jól van!
    Amúgy mi a fasz bajod van? Normálisan át kell olvasni a FAQ-ot és megtalálod a választ.
    schrank normálisan megkérdezet valamit (minden rossz indulat nélkül) te meg elkezdesz itt pattogni!
    Egyébként meg ha ilyen fasz vagy jobb is ha nem segít neked senki mert gondolom a játékban is ilyen lenne a mentalitásod.
    Mindent összevetve a magyar BF társadalom csak jól jár ha te nem tudsz játszani a játékkal!
  • Dimitri
    Te mi a fasz szolsz bele?
    Ennek a topicnak már semmi köze a battlefield 2-höz és még engem kéne bannolni...
    Kössz a segítséget...és anyátok hogy van?
  • schrank
    mert seregbe volt egy dimitri a körletben tatán a HK-soknál na Ő aztán igazi IQ harcos volt az apja meg maszek fogorvos szóval ?
  • Pyotr
    jaja nyiss egyet Jancsika aztán te lehetsz ott a házigazda:)
  • mesor
  • Dimitri
    Nem mert ?
    Mi a retek köze van ennek ahhoz hogy bicskei vagyok vagy nem ?
    Egszerűen basztok konkrét választ adni és úgy látom szarik itt is mindenki a fejemre...
  • schrank
    dimitri te nem bicskei vagy
  • mesor
    Nyisd meg a topicot azt majd meglátjuk mit szólnak az adminok hozzá!
  • Jancsik
    egy kérdés, nemvagyok hardverbuzi. most 1024x768as felbontáson játszok, 85hz-en, de ha felrakom 1280x1024re 60hz-esen akkor a 60hz rontani fogja a szememet nagyon ?
  • Jancsik
    most ki beszélt itt erről? :), écsa csak azt mondtam hogy csináljunk egy olyat amibe csak bf2ről van szó, ezt meg a gumiba vagy hova
  • Dimitri
    Megnéztem már vagy egy csomószor és végigolvastam az egész F.A.Q.-ot vagy 5x de nem találtam rá megoldás.
    Elmagyaráznád mit kell csinálnom?
  • Pyotr
    szerintem meg ha minden kieghez meg modhoz külön topik lesz nyitva akkor rövid időn belül minden lesz itt csak BF2 nem:)))
    nézd csak meg a bf42 topikot!:)
  • Jancsik
    benen van a faqban, nézd meg jobban
  • Jancsik
    az nem leopárd minta? :P
  • Jancsik
    és ki nem? kéne csinálni egy másik bf2 topikot, ezt meg be az általános eszmecserébe :)