172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
a ferdeszeműeké j10nek hívja magát :)
igaz vannak ruszki alapjai, de nagyrészt saját fejlesztésű madár
és fordul olyan jól mint a 29es :) -
tegnap nemis tudom kinek kellett volna este repülnie...
most kénytelen voltam én lámázni a levegoben :) -
Ez mekkora, kilövöd a gránátot, elmondasz egy miatyánat és csak akkor robban.:) -
A helikoptert azt hanyszor kell eltalalni a foldi legelharitoval, hogy lezuhanjon? -
akkor a MIG21 asszem...az a fehér
-
Ugra-bugra: 1 ugrás leveszi a komplett stamina csíkot.
Ugrás lövés közben: Beállítják akkor szórásra h egy tankot ne találj el vele, ennyi.
Ehhez kell ész? Ehhez semmi nem kell... -
nemnagyon tudok nem deltaszárnyú migről a játékban :)
(a bombázó az suhoj, de annak is deltaszárnyai vannak) -
nem arra gondoltam, hanem idő kell amíg aktiválódik a kilőtt gránát (legalábbis ilyesmi volt az ofisöl tájékoztatóban) -
de a deltaszárnyú MIG a legjobb...az a legfordulékonyabb és szerintem azt a legnehezebb kilőni... -
mig29 jóval jobb, mint az f35, szóval annyira nem nagy érdem, hogy ki tudtalak vele szedni párszor...(nemhiába loptuk el az első korben :))
newl pedig lami :P -
Igen, ez nekem is feltűnt!
-
mondjuk ez nem tudom miért zavart egyeseket. Ha mondjuk úgy oldották volna meg, mint pl. a CS-ben ahol ugrás közben iszonyatosan megnő a fegyver szórása, akkor senkinek sem lenne egy szava sem... -
Ez a legszarabb dolog az egészben...én high-on nyomom és halál nyugodtan hasalok sniperral a fűben és 1000 méterről kilő egy olyan emberke, akit én az orrom előtt lengedező fűszálaktól nem is látok...Csak azárt meg nem fogok butítani a grafikán, hogy "jobban" lássak... -
El tudod kepzelni, hogy nem fogunk tudni ugras kozben loni? Ez olyan lesz lassan bazeg mint a doom II, a vegen mar mouselook sem lesz, csak csipomagassagba lehet loni :P -
vicces, hogy a 2 képen máshol van a rakéta :) -
Amit eddig csináltak, az kb 1 hónap munka és 1 peccs. -
lesz 1.2 hamarosan, amiben igérgetnek minden jó dolgot (javított AA, gyengébb helik, ugrabugra-2centirol granatvetözök vége, etc...)
aztán majd hisszük ha látjuk :)
(bár én azért reménykedek :)) -
Na de emberek, mi ez a pesszimizmus?! Tegye fel a kezét az, akinek az eddigi peccsekkel bármiféle, ismétlem BÁRMIFÉLE baja volt! Aki úgy érzi nem elégedett az eddigi javításokkal! Úgy!...Szóval ilyen sokan! Na jó, akkor kérdem én: a játék kb. féléves megjelenése óta ez már a 4!!! javítás(?). Mi a jó terméktámogatás, ha nem ez?
-
Tesztelik, mint az eddigieket, mi? :) -
Patch lesz, valószínűleg a "tuning" akármik megjelenése körül(február eleje-közepe). Én azt olvastam egy fórumon, hogy a patch 99%ban kész, már csak tesztelik...aztán kiadják. -
Skacok, lesz valami patch vagy csak ezek a "tuning csomagok"?
Ha lesz akkor mikor merre hány méter?:) -
Nem, boltban nem kapható majd, csak az EA Downloaderen keresztül.Euro Force -
-tuning packnak híjják
-néhány új pálya és fegyver, illetve új nemzetek katonái vannak benne
-kb. 2000-2500 ft-ért
-letölthető, és állítólag boltban is megvehető -
ne kezdj ki egy adminnal! soha nem tudhatod, hogy nem-e egy portáseffektusos, hatalom-mániás, isten-komplexusos seggfejjel akadsz össze 

-
Hi!
Ha valakit bannolnak egy serverről, létezik, hogy idővel "elfelejti a server"?:)
Lelöttem az admint J10-el (kb. 15x) majd ugatott, hogy f35-el soha nem sikerülne. Mivel sikerült:) kibannolt, mondván,hogy csalok... -
CSALTOK PUPÁKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
grolin76 #56968 Üdv!
Tud valaki vmit erről az eurpoean akarmiről ami az EA hirlevélben van? -
szerintem ez így igaz. fair vagy sem, de low-n könnyebb észrevenni pl. a fűben hasaló snipert. -
Mindig elcsodálkozom low-ba mennyivel többet lehet látni, mint high-on.
-
haxoror #56965 Én inkább hagyom hogy beszaggasson néha (szinte mindig :P) de pár beállítást kizárt hogy lejjebb vegyek mediumnál :) -
mindent a játékélményért, ugye
-
nekem még ennél is csúnyább, minden low-n, 800x600-ban
-
Bezony! Szép, nem? A HighEnd Radeon8500-ös kártyámból ezt lehet max. kipréselni bf2ben.
-
Ezt az undorító grafikát b+....mekkora szar már. 

-
haxoror #56960 Az ott egy minigun akar lenni?
-
Itt van a másik oldalról is...:)
-
Hát nem egészen úgy terveztem hogy vasárnap délután én nem tudok netezni, sőt játszani se tudok majd felmenni, mikor épp sikerült felmenni, akkor is 6x szakadtam le a szerverről vagy épp a connection failed feliratot néztem...a csapategyeztetés is elmaradt a meccs előtt, meg stb...szóval ennek ellénre nem volt nagy gáz a meccs.
Még sok idő kell, hogy a csapat együtt mozogjon és együtt dologzzon. A legtöbb embernek ezek az első tétwarjai...
-
mindig csak irigykedsz 

-
nem akarok okoskodni, de a következő fordulóra -reméhetőleg lesz időm- megpróbálok kreálni mindkét mapra egy-egy stratégiát (ha jól láttam karkand és dalian plant). tulajdonképpen nem volt rossz teljesítmény a tegnapi, amennyire meg tudtam ítélni, ha ezt egy összefogottabb taktikával-stratégiával megerősítenénk, nem lenne annyira gáz.
bocs ha okoskodom
hiszen ez volt életem első war-mérkőzése.
saját teljesítményemet tekintve meg sajnos az oman 2. körében nagyon kiestem már a ritmusból. ott joebacsi sajnos többször leszedett az arab vadásszal, az ütközéseimről nem is beszélve. ráadásul soha nem őt sikerült a levegőben megtalálnom, hanem a newl nevű rdha-st, akit ugyan könnyedén kilőttem, de közben rájöttem, hogy inkább a helikopterükre kellett volna jobban koncentrálni.
-
Mi is köszönjük a T4CE-nek a gyakorlást