172102
  • joebacsi
    a ferdeszeműeké j10nek hívja magát :)
    igaz vannak ruszki alapjai, de nagyrészt saját fejlesztésű madár
    és fordul olyan jól mint a 29es :)
  • joebacsi
    tegnap nemis tudom kinek kellett volna este repülnie...
    most kénytelen voltam én lámázni a levegoben :)
  • Running
    Ez mekkora, kilövöd a gránátot, elmondasz egy miatyánat és csak akkor robban.:)
  • bakvarnyu
    A helikoptert azt hanyszor kell eltalalni a foldi legelharitoval, hogy lezuhanjon?
  • Looserke
    akkor a MIG21 asszem...az a fehér
  • Running
    Ugra-bugra: 1 ugrás leveszi a komplett stamina csíkot.
    Ugrás lövés közben: Beállítják akkor szórásra h egy tankot ne találj el vele, ennyi.

Ehhez kell ész? Ehhez semmi nem kell...
  • joebacsi
    nemnagyon tudok nem deltaszárnyú migről a játékban :)
    (a bombázó az suhoj, de annak is deltaszárnyai vannak)
  • joebacsi
    nem arra gondoltam, hanem idő kell amíg aktiválódik a kilőtt gránát (legalábbis ilyesmi volt az ofisöl tájékoztatóban)
  • Looserke
    de a deltaszárnyú MIG a legjobb...az a legfordulékonyabb és szerintem azt a legnehezebb kilőni...
  • joebacsi
    mig29 jóval jobb, mint az f35, szóval annyira nem nagy érdem, hogy ki tudtalak vele szedni párszor...(nemhiába loptuk el az első korben :))
    newl pedig lami :P
  • badsec
    Igen, ez nekem is feltűnt!
  • Looserke
    mondjuk ez nem tudom miért zavart egyeseket. Ha mondjuk úgy oldották volna meg, mint pl. a CS-ben ahol ugrás közben iszonyatosan megnő a fegyver szórása, akkor senkinek sem lenne egy szava sem...
  • Looserke
    Ez a legszarabb dolog az egészben...én high-on nyomom és halál nyugodtan hasalok sniperral a fűben és 1000 méterről kilő egy olyan emberke, akit én az orrom előtt lengedező fűszálaktól nem is látok...Csak azárt meg nem fogok butítani a grafikán, hogy "jobban" lássak...
  • Me0w
    El tudod kepzelni, hogy nem fogunk tudni ugras kozben loni? Ez olyan lesz lassan bazeg mint a doom II, a vegen mar mouselook sem lesz, csak csipomagassagba lehet loni :P
  • joebacsi
    vicces, hogy a 2 képen máshol van a rakéta :)
  • Running
    Amit eddig csináltak, az kb 1 hónap munka és 1 peccs.
  • joebacsi
    lesz 1.2 hamarosan, amiben igérgetnek minden jó dolgot (javított AA, gyengébb helik, ugrabugra-2centirol granatvetözök vége, etc...)
    aztán majd hisszük ha látjuk :)
    (bár én azért reménykedek :))
  • badsec
    Na de emberek, mi ez a pesszimizmus?! Tegye fel a kezét az, akinek az eddigi peccsekkel bármiféle, ismétlem BÁRMIFÉLE baja volt! Aki úgy érzi nem elégedett az eddigi javításokkal! Úgy!...Szóval ilyen sokan! Na jó, akkor kérdem én: a játék kb. féléves megjelenése óta ez már a 4!!! javítás(?). Mi a jó terméktámogatás, ha nem ez?
  • Me0w
    Tesztelik, mint az eddigieket, mi? :)
  • badsec
    Patch lesz, valószínűleg a "tuning" akármik megjelenése körül(február eleje-közepe). Én azt olvastam egy fórumon, hogy a patch 99%ban kész, már csak tesztelik...aztán kiadják.
  • Hatt
    Skacok, lesz valami patch vagy csak ezek a "tuning csomagok"?
    Ha lesz akkor mikor merre hány méter?:)
  • badsec
    Nem, boltban nem kapható majd, csak az EA Downloaderen keresztül.Euro Force
  • koschwarz
    -tuning packnak híjják
    -néhány új pálya és fegyver, illetve új nemzetek katonái vannak benne
    -kb. 2000-2500 ft-ért
    -letölthető, és állítólag boltban is megvehető
  • koschwarz
    ne kezdj ki egy adminnal! soha nem tudhatod, hogy nem-e egy portáseffektusos, hatalom-mániás, isten-komplexusos seggfejjel akadsz össze
  • Crem
    Hi!

Ha valakit bannolnak egy serverről, létezik, hogy idővel "elfelejti a server"?:)

Lelöttem az admint J10-el (kb. 15x) majd ugatott, hogy f35-el soha nem sikerülne. Mivel sikerült:) kibannolt, mondván,hogy csalok...
  • Running
    CSALTOK PUPÁKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • grolin76
    Üdv!

Tud valaki vmit erről az eurpoean akarmiről ami az EA hirlevélben van?
  • koschwarz
    szerintem ez így igaz. fair vagy sem, de low-n könnyebb észrevenni pl. a fűben hasaló snipert.
  • Running
    Mindig elcsodálkozom low-ba mennyivel többet lehet látni, mint high-on.
  • haxoror
    Én inkább hagyom hogy beszaggasson néha (szinte mindig :P) de pár beállítást kizárt hogy lejjebb vegyek mediumnál :)
  • koschwarz
    mindent a játékélményért, ugye
  • koschwarz
    nekem még ennél is csúnyább, minden low-n, 800x600-ban
  • badsec
    Bezony! Szép, nem? A HighEnd Radeon8500-ös kártyámból ezt lehet max. kipréselni bf2ben.
  • Running
    Ezt az undorító grafikát b+....mekkora szar már.
  • haxoror
    Az ott egy minigun akar lenni?
  • badsec
    Itt van a másik oldalról is...:)
  • Running
    Hát nem egészen úgy terveztem hogy vasárnap délután én nem tudok netezni, sőt játszani se tudok majd felmenni, mikor épp sikerült felmenni, akkor is 6x szakadtam le a szerverről vagy épp a connection failed feliratot néztem...a csapategyeztetés is elmaradt a meccs előtt, meg stb...szóval ennek ellénre nem volt nagy gáz a meccs.
    Még sok idő kell, hogy a csapat együtt mozogjon és együtt dologzzon. A legtöbb embernek ezek az első tétwarjai...

• koschwarz
    mindig csak irigykedsz
  • koschwarz
    nem akarok okoskodni, de a következő fordulóra -reméhetőleg lesz időm- megpróbálok kreálni mindkét mapra egy-egy stratégiát (ha jól láttam karkand és dalian plant). tulajdonképpen nem volt rossz teljesítmény a tegnapi, amennyire meg tudtam ítélni, ha ezt egy összefogottabb taktikával-stratégiával megerősítenénk, nem lenne annyira gáz.

bocs ha okoskodomhiszen ez volt életem első war-mérkőzése.

saját teljesítményemet tekintve meg sajnos az oman 2. körében nagyon kiestem már a ritmusból. ott joebacsi sajnos többször leszedett az arab vadásszal, az ütközéseimről nem is beszélve. ráadásul soha nem őt sikerült a levegőben megtalálnom, hanem a newl nevű rdha-st, akit ugyan könnyedén kilőttem, de közben rájöttem, hogy inkább a helikopterükre kellett volna jobban koncentrálni.
  • erdos
    Mi is köszönjük a T4CE-nek a gyakorlást