172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
valóban az lenne a legjobb megoldás ha ha 2-3 ugrás útán legalább 10mp-ig nem lehetne se ugrálni se sprintelni. -
Ez a játék nem szimulátor, csak én vettem ezt észre vagy ti is látjátok? -
TS Zolly #57071 Pedig volt. Keress vissza, nekem semmi kedvem rá.
Egyébként már megszoktam az ugribugrisok lelövését. Fej fől célzás, és ha ugrik, akkor megy a bumm a fejbe. De rá is lehet erre cseszni, ha az ugribugri pont nem akar akkor ugribugrizni. :D -
de, de, de, fléjmeljünk 

reflexszerűen én is szoktam ugrani 1-2-t, bevallom. de nem fog hiányozni. én azt szeretem, amikor térdre ereszkedve, vagy hasra vágódva, gyors egyes lövésekkel, vagy rövid sorozatokkal fektetem ki az ellenfelet. a röhejes ugrálást meg el lehet felejteni, ez a lényeg. sajnos változtatni kell a játékstíluson, ez fájdalmas lehet, de a TÖMEG így akarja.
-
Jah, enis a teris revolutionban latom gamer jovomet :P -
amúgy elég értelmetlen ez a legyenugrálás-nelegyen ugrálás :)
majd 1.2vel kiderül milesz, ésakkor úgyis megszoksz vagy megszöksz lesz és kész, nemkell túlragozni...
a komolyabb változtatásokat úgyis csak a modok fogják elhozni, majd ott esetleg a realitár is előtérbe kerülhet...
(bár amíg 2 ellenséges reptér 1-2 km-re van maximum egymástól, addig hülyeség a full realitásra törekedni, és ez az igazi baja a bfnek) -
Ne is, mert meg megin nyugos leszek... -
nemnagyon ez volt az ok a bc mellett :)
egyszerűen csak benne van a játékban, és ha tiltva van az csak vitára ad okot...legtisztább az ha mehet mind2 csapat részéről, elvégre nektek is ott a lehetőség...de ne hozzuk fel megint ezt a bc prokontra vitát megin :) -
Hm, az m16-al probalj mar eltalalni egy ilyen pattogos joszagot, azert kilovod a tarat ra, mire megfekszik... -
Hát valós háborura történő utalásom nem emléxem, hogy valaha is lett volna.
Persze lehet hogy rosszul emléxem 8) -
Egyébként BurnBabynél van az igazság! Hiába no, a női észjárás...
Szerintem is ez lenne valahol az arany középút, 3-4 ugrás aztán pihi. Így át lehetne jutni minden terepakadályon, fel lehet menni a tetőkre, stb, de valamilyen szinten megszünne ez az értelmetlen ugrálás.
-
Sőt... nem hogy nem rontja, hanem egyszerűen csak az 1 on 1 küzdelmeket jobban eltolja a jobb reflexxel rendelkező játékos javára. -
TS Zolly #57061 Hát pont Odin kardoskodott a BC melett, mert ö szerinte igy van a valós háboruba. Reális egy nem reális játékban. Akkor most miért is van ellene, és nem csak én hanem többen itt, ha beszélgetünk itt arról, millen fajányos lenne, ha picit valósabb lenne az ugribugrizás. -
csak a gránátvető mostani állapotban :)
de 1.2ben ha mindenigaz megszünik ez az ugrok-magamaládurrantok, hála az idozitonek :) -
A realitás sztem csak annyira érdekli a fejlesztőket, amennyire ezt a játék környezete megköveteli, és itt elsősorban a különböző járművek, fegyverek stb. kinézetére gondolok.
Elsősorban a játszhatóság a lényeg, amit meg szerintem nem ront az ugibugri. -
Odin ez nem a te napod:)
-
szeintem qrva hüjjén néz ki két egymás körül ugráló emberke, akik a lábuk alá robbantgatnak a gránátvetővel. nekem már ezért megéri, ha kiveszik. 

-
"Az ugribugszi sztem teljesen jó, hogy van a játékban. Olvasom, hogy sokaknak nem tetszik, de ez csak azért van, mert aki jól ugrál azt nehezebb lekövetni, mert jobb reflex kell ugye, szóval az ez elleni felháborodást én betudom ennek." Azért ez nem Unreal Tournament hogy a rakéták elől kelljen elugrálni. Engem sem az zavar, ha harc közben néha ugrik egyet valaki. Én is szoktam reflexszerűen néha ugrani párat, de azt kimondottan idegesítőnek találom mikor valaki ugrálva is közlekedik. Komolyan röhejes, ahogy ugrál végig Karkandon, kezében F2000 GL-re állítva. Mondjuk ha elsőre nem talál el, esélye sincs. Ugrálhat akármerre, a jó öreg DAO-nak semmi sem tud ellenállni!
-
jól hogyan kell ugrálni?:)
mert én csak olyannal talákoztam szembe aki mint a szöcske próbált meg leszedni!
lényegében nekem semmi bajom ezzel mivel sokszor pont ez a veszte:)
sokan meg lehet h UT-ak,ott aztán meg pont az volt a lényeg h dodge-ak ezerrel:)
-
bf-ben nem elvárás a realitás, nemezt szeretjuk benne, szóval ez elég szar érv :) -
Nem igazán értelek ... Ez olyan mint régen asszem COD vagy MOHAA multiban láttam hogy mindenki ugrálva oldalra dőlve rohangált a pályákon ... WOW ... csodás ... Mondjuk a Dolphin Diving (vagymi...) engem jobban idegesít ... tegnap csávóba kb. 2m-ről belelőttem egy tárat a G3-ból, mire megforult, ugrott, és már dőltem is el ...
Mellesleg egy kis realitás az ugribugri ellen ... vegyél fel egy hátizsákot amiben kb 10 kilónyi súly van, azután fogj meg 2db 2literes kólásüveget (4kg max ... kb ilyen nehezek ezek a fegyók, +-1kg ...) és kezdj el körbe körbe szaladgálni meg ugrálni ... nem lesz ott ugribugri, hidd el nekem :)
Voltunk nyáron Airsoft eventen Szlovákiában. Egész napos, minden nállad, tak. mellényben volt vagy 20kg felszerelés + a fegyó a kezemben ... 40 fok ... annak örültem ha nem kellett sétálni, nem hogy még ugráljak is ... -
meg azt is hogy bombázóval szereztem meg a veterán supportot, azóta lelkiismeretfurdalásomvan :) -
nemtom nekem régen ut:sf-ben remekül bejött, h ha az ember rusholt akkor elfáradt (mint bf2-ben) és addig nem volt ugribugri, amíg kifújta magát. ugyanígy 3-4 ugrás után megintcsak kifulladt, megint pihi.... :) no bunny-jumping, no cry -
Rolad tudjuk hogy ugribugri delfin vagy, ne aggodj. -
Odin, azert belathatod, hogy egy valamennyire a valosagot kovetni igyekvo haborus jatekba nem valo az 50 kilos hatizsakkal parzasi szezonban levo nyulhoz hasonlithato ugralasi roham. Sajnalom, de a valosagban korulbelul a holdat talalnad el ha nekifutasbol lonel, sot, a nagyobb fegyverek meg megfelelo kitamasztas hijan eltornek a karodat. Engem csak olyan szempontbol zavar az ugribugri, hogy egyes fegyverek nem vesztenek a pontossagukbol mikozben ugras kozben losz veluk. -
íhy van, engem sem zavar, sőt én is ezt szoktam alkalmazni :) -
TS Zolly #57047 Próbálj valós életbe ugrálva q pontosan lőni egy több kilós fegyverrel. Oldalazásba egyetértek. -
Az ugribugszi sztem teljesen jó, hogy van a játékban. Olvasom, hogy sokaknak nem tetszik, de ez csak azért van, mert aki jól ugrál azt nehezebb lekövetni, mert jobb reflex kell ugye, szóval az ez elleni felháborodást én betudom ennek.
Nem tom miért kell lámítani a BF2-t még jobban ilyen hülye módosításokkal, hisz tankok, repcsik stb. ide vagy oda, alapjában véve nagy része mégis csak FPS, aminek ugye épp az lenne a lényege, hogy reflex, pontosság, helyezkedés, helyzetfelismerés döntse el ki a jobb.
Az ugrálás pedig csak azért használható, mert alapjában véve megy mindenhova a célkereszten kívülre is a skuló 8) szal igy is szór ugyis szór tök mind1, csak igy legalább a belassult ember nem tud eltalálni. Ez pedig nem a játék hibája.
Ha kiveszik az ugrálást a sok BF2-t belassítani kívánó emberek kedvéért, akkor remélem majd megygorsítják az oldalazást cserébe. Mondjuk akkor meg az lenne sokaknak a baja, úgyhogy nyafi volt, nyafi van, nyafi lesz 8) -
hali -
mer nem is jáccol???
-
vagy a monitorja csak ennyit bír _:) -
TS Zolly #57042 Filing az nincs. De nem talált. :P -
ez monnyuk igaz, volt hogy egy szerveren az egyik este én is tapasztaltam ezt,hogy állandóan alulmaradtam, de utólag igazából ezt nem a fegyver számlájára írtam, hanem a saját bénaságomra. már egy jó ideje úgy próbálok játszani, hogy ne egy-egy ellen küzdelmekbe bonyolódjak, hanem inkább átverjem, megkerüljem, hátulról támadjam az ellent. sőt, az olyan karkandos első arab zászlós mészárlásokba már régóta nem bonyolódom bele, mert nincs értelme.
viszont pl. nemrég karkandon az ak-val, ami jóval pontatlanabb, mint az m16-os, az idő nagy részében az amcsik legközelebbi pontja felől a domboldal tetejéről leszivárgó katonákat egyedül tartottam vissza, pusztán egyes lövésekkel kiszedve és állandó helyváltoztatással. szóval mindegyik fegyverrel lehet jól harcolni. -
mertmár nincs meg az a fíling mint dcben volt? :PP -
TS Zolly #57039 Én gépem birja a nagyobb minőséget, de 800x600-ba gémelek igy is, minden médiumon. Titok, hogy mé.
-
jah :)
egy g36e az pl sokkal brutálabb a mediknek az ak-nál, vagy az m16nál, vagy akár a scar-nál
nekem vagy 3 halál után sikerült csak kivakarnom az embörke kezéből, pedig ugye ugyanaz a kaszt...
a supportos sf unlock viszont tényleg nagyon szutyok :)
f2000 is 1-1ben szinte biztosan letolja az alapstukikat (bár full minimumon szét van kenődve az optikája, így nekem elég nehéz célozni vele :))
amúgy én még alapunlockokat is elég ritkán használok, és így legalább még egy lamit is kihívás lelőni, meccsen pedig úgyse tud jönni az f2000ével (bár a kd-nek nemtesz jót, de az meg nemérdekel tulzottan :)) -
Nem is tudom, de valahogy úgy érzem én mindig elulmaradok az SF fegyverekkel szemben. Lehet ez nem a fegyvereket minősíti! 
Tegnap Karkandon pl. 3x egymás után legyilkoltak SCAR-L-lel, miközben nálam M4-es volt. De kérdezzük meg Joebácsit mi a véleménye az SF fegyverekről! Tegnap volt szerencséje végigpróbálni majdnem mindet. Persze csak azért hogy megtudja, melyiknek jobb a fogása!
-
sajnos ott van a fegyver, így én sem látom a lényeget
-
Nem látom -
hát igen, csak az a helyzet, hogy szerintem alig vagy semmivel nem jobbak a kieg fegyverei, legalábbis azokat amiket másoktól felszedett cuccok alapján kipróbáltam. az f2000 is csak azért jó, mert flashbang van hozzá és egyesek azzal élvezkednek. maga a fegyver nem nagy szám, m16-ossal pontosabban lövök. a medic sf-es unlockja sem rossz, de nem különbözik az alap unlocktól. a support sf-es unlockja csak azért jó, mert 3-as lövésre lehet állítani, de ez önmagában kevés, az alap unlockokkal is eleve rövid sorozatokkal lehet csak harcolni, kivéve közelről. ahogy kipróbáltam, a specopos alapunlockja jobb, mint az sf-es.