172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ezek a kisfiúk (vagy kislányok?
) már csak így marják egymást:
"-mér BC-zel?
-én nem BC-ztem, te BC-ztél!
-nem, nem én voltam, te voltál!
-az úgy volt, hogy amikor beültem az ellenfél tankjába, akkor hirtelen, valamilyen általam ismeretlen oknál fogva annyi ellenség termett oda, akik mind ki akartak csinálni, hogy mozdulni se tuttam, és muszáj volt őket lelőnöm..." -
Add ki magadból
-
nagyobbak az ellenfelek, szaggatás veszélye kikapcsolva, és egyébként is... 
-
Nekem is volt egy csomó HTS-es BC-s fotóm... most berkajam? -
nahh:
-
Ez is az:
-
Na most valaki okosítson már ki engemet is.Mi a fene az okosság ebben a 800X600as felbontásban?
Engem pl qrvára idegesített,hogy olyan bazi nagy kockákból áll minden még 6Xos AAval is.
Messzebbre látni?Nagyobbak az ellenfelek?Vagy csak a több FPS miatt?
Szóval?
-
Nem ez lenne az első! :D -
Flámszag érzékelő berendezés, szerintem... :P -
Az tuti, hogy nincs szinkronban. De alapból sincs, nem csak ugrásból. Bár nem tudom, mit szólna hozzá a nép, ha pl az oldalazás közbeni hasaláskor, amikor kívülről a csóka vetődik meg gurul, a játékos szemszögéből is tenne egy fordulatot a kép...
Ez sajnos ilyen. A szépségnek ára van.
Vagy esetleg vissza lehet térni az ezredforduló körüli megoldásokhoz, amikor minden átmenet nélkül váltott a játékosmodell álló helyzetből hasalásba...
Valószínűnek tartom, hogy DICEék valamit elcsesztek a hitboxxal kapcsolatban, és nem oda kéne célozni, ahol látszik az ember. Hanem mondjuk pl a földre, ahol hasalni fog.
Ki kéne próbálni. -
1-2 peccs rád is rádférne, tesevagy néha szinkronban a valósággal :)
(mivolt az a bazinagy kutyaorr, amit halistennek running kivakart gyorsan a topikból? :D) -
:D
Ja, tényleg... :))
Mondjuk lehet, hogy én vagyok az elborult. Simán elvagyok '90 körüli DOS-os cuccokkal 320x200ban, de még akár C64 emulátorral is.
Persze nem lenne szar, ha minden játék full maxon futna, bár azt sem látnám 10 perc játék után... Pl volt mostanában az a Riddick-es gém, az valami qrvaszép volt szerintem, mégis kb az első két pályán tűnt ez csak fel. Utána fontosabbá vált, hogy mit kell megölni, és hogyan... :] -
ennél a delfines fasságnál te vagy a hibás a hirtelen fekve tüzelés miatt csak a játékban mire látod hogy az ellenfél lehasal addigra már meghaltál szal csak annyi a probléma nincsen szinkronban a te szemszöged az ellenfelével vagy legalábbis valami ilyesmi 
-
nemtudom, engem nemnagyon izgat a dolog, talán ha nagyon tökéletes lenne a játék, és már nemtudnának mit tökéletesíteni rajta, akkor mondanám, hogy ezt vegyék ki, de ez a veszély nem fenyegeti egy darabig sztem :)
viszont aztmondták az 1.2 tájékoztatóban, hogy valamit csinálnak vele... -
"Még annyit, hogy volt, hogy BFeztem, valami ismerős meg el volt ámulva, hogy milyen jól néz ki. Aztán még jobban leesett az álla, mikor közöltem, hogy ez a minimum graf. Az egész viszonyítás kérdése..."
áhh itt ilyet nemszabad, a "bf2 eláshatja magát grafikailag!", még a víztükröződés se ríltájm, szóval egy nagy ratyi az egész kinézet...ezt jól jegyezd meg, kötsög ösbfes
-
Biztosan túlteszem majd rajta magam valahogy.
Egyébként eddig még senki nem szólt rám... :)
Kíváncsi vagyok, hogy mit, és hogyan akarnak változtatni rajta... Szerintem mondjuk előbb szoktam földet érni, mint megnyomni a hasalás gombot, szal lehet, hogy nem is vagyok igazi delfin. :] -
-
Részemről a low grafika + nagy felbontás a nyerő. (Realtíve, persze: 1024x768)
Csak atomerőművön ülve merném feljebb tenni. Próbáltam feltúrni, de nem éri meg, mert jellemzően akkor esik le az FPS, mikor ellenségre kéne lőni.
(Barton2500+, 1G, 9600XT)
Felőlem bármilyen ronda is lehetne akár, én játék közben nem is látom a grafikai részletességet. Ellenséget, havert, meg fedezéket látok, nem textúrát, effektet, felbontást.
Még annyit, hogy volt, hogy BFeztem, valami ismerős meg el volt ámulva, hogy milyen jól néz ki. Aztán még jobban leesett az álla, mikor közöltem, hogy ez a minimum graf. Az egész viszonyítás kérdése... -
hát ha kiveszik a játékból, akkor sztem leszoksz róla :) -
én örülök, ha csítelve kijön a 30fps :) -
jah, rakéta 2 centire alattatok, én pedig felettetek mentem el :) -
Egyébként mi a tököm az a Dolphin Diving? Ugrok+rögtön lehasalok?
Csak mert ha hátulról lőnek, az nálam reflex szinten működik, hogy ugrom egyet, ráfordulok az ellenségre a találatjelző alapján, letérdelek illetve lehasalok, és lelövöm.(ha sikerül) Ha ez lenne az a bizonyos delfinugrás, akkor szorri, de egy több éve begyakorolt és bevált módszert nem fogok megváltoztatni. Már csak azért sem, mert ha akarnám sem tudnám. -
Én is így vagyok vele,inkább szép legyen,bár tényleg nagy előny alacsony felbontás mellett játszani ! -
Na igen ... ezért van nekem ennyire gyenge KDR-em ... (Nem mintha érdekelne
...)
Ezért vagyok gyalogkakukk, ezért van az hogy akkor vagyok istenkirály ha egy kört megúszok 20 alatti halállal ... És ezért olyan qrva nehéz összeszedni a következő ranghoz a pontokat ...
Viszont kipróbáltam a 800x600-at ... Vááá ... CSÍÍÍÍT!!!
Ez egy (Bár nagyon csúnya ...) CSÍT! 
Sajna nekem nem jön be, túl csúnya, ezért maradok az 1280-nál, de hihetetlen mennyire nem gondoltak ilyesmikre a programmerek ... -
Szerintem ezt tuléltük......
-
Deqwator #57088
-
TS Zolly #57087 Mi szerverünk banlistája tele is volt BC/BR kecsegek nevével. HDA-al ne is foglalkozz, kisgyerekek még. :D -
haxoror #57086 Ugrálás maradjon csak a fegyverek legyenek pontatlanok.
A delfineket viszont ki kell irtani! :P -
Deqwator #57085 Bezzeg DC-be.
Magyar servereken sosem tapasztaltam ilyet hogy kempelnek. -
Sajnos ennyit tudnak! -
Nem szoktam szólni az ilyenkért de ami ma történt azt nem tudom szó nélkül hagyni!
Szal nem elég hogy ott kempel az ellenfél egész csapata (tisztelet a kivételnek) a mi főbázisunkon, de amikor szólunk nekik hogy srácok ezt nem kéne akkor még vissza is kérdeznek hogy: Miért most mit csináljunk?
Hát könyörgöm legalább álljanak meg a bázisunktól egy 50 méterre hogy kitudjunk jönni és lőjjenek le ott egy büdös szót nem szólnék érte!
Egyszerűen azt sem hiszem el hogy az ellenfelek élvezik ezt a játékot. -
Deqwator #57082 és akkor mi van ha itt sírok?
én legalább nem kempelek a főbázison
nem lopkodom a járműveket az ellenfél főbázisáról
és nem vagyok szarláma mint te
-
de ha elfogy a sprinted,akkor is tudsz ugrálni,jelenleg,amugymeg 2-3ugrás az nem sok,mert általában nem egy ellenfél van. És tetőátugrásnál azért nem jön rosszul ha lehet lőni. -
tyűha, és te sem vagy különb akit lekempelnek és jön sírni a fórumra 

amúgy meg te beálltál spawnkillezni a hotelnél, szóval inkább megse szólalj -
Deqwator #57079 azt vágod hogy a főbázisunkon voltál és kempeltetek is amit nem kéne.
ebből látszik hogy milyen clan ez a HTS
-
de, és? elcsórtam az apc-t, nem én csináltam már egyedül a bf2ben szerintem :)
amúgy meg mi közöd hozzá hogy én hogy játszom? -
Deqwator #57077 ez nem a főbázis véletlenül Jancsik?
-
SirArcheer #57076 ÁÁÁÁÁÁááááÁÁÁÁÁÁ
MA felmentem külföldi szerverre, és megint tanultam újat.
Fent sniperkedtem/Mec voltam/ az amcsi bázis tetején, és néztem honnan támadnak amcsik. Közben a barom csapattárs folyamatosan lött pisztollyal és utána gyógyított, mert vmielyen pleccsni kellett neki.
Persze figyelni nem lehet közben mert "rángatózik" a kép. -
TS Zolly #57075 #57049 -
2-3 ugralas kell pont egy ilyen delfin- fassaghoz, szoval nem lenne ertelme.Jo lesz az EA pecss ha ugras kozben nem fogsz tudni loni. Az kellene meg hogy az ugras tobb staminat vegyen el mint most.