172102
  • Crem
    Na mi van? Mi most keltél, vagy most hagytad abba a játékot?:)

Amúgy neked is Morgen!:D
  • Verzoo
    Jó reggelt
  • Zs0lt1
    itt vannak mg képek ;-)
  • Zs0lt1
  • joebacsi
    KELL!! :D
  • Landor
    váááá
  • haxoror
    Akkor badsec szkrínje megint, EZMIEZ?!
    Hogynéz már ki ez a minigun
    Ha vki kénytelen így játszani mert nincs elég vasa az oké de nem hiszem el hogy a beleélés EZT is feledteti
  • Zs0lt1
    Ez mekkora beteg mod lesz:
  • Polemius
    F.A.Q.
  • Kovács legény
    szerintem túlsokat nemszámít a felbontás meg ezek a játékélményen,ha belelendül az ember a játékba,10perc után észre sem veszi a különbséget
  • Jancsik
    OFF
    milyen víeusírtot ajánlotok? avg free?
  • Cobra.
    Tört természetesen nem lehet ranked, illetve van valami magán ranked, a Soldiers Playground, de annak saját adatbázisa van. SF-es meg biztos nincs.
  • Running
    Holnap lesz a késelés, csak elfelejtettem javítani az alsó sort!!!
  • Romel
    CSátok, van olyan magyar tört szerver? Esetleg van törttel működő ranked szerver, ami nem lagol, és ESETLEG van mindez SF-ben is? :) köszi!
  • Jancsik
  • Jancsik
    miért könnyebb írtani 800*600ba?
  • mesor
    Meleg admin?
    Ki lesz az illető mert akkor kerülni fogom!
  • Running
    Kedden minden késelni szeretőt, illetve késelve szerelőt :) várok az SG szerverre 19:00-kor!!

Ami biztosan lesz:

1. meleg admin
    2. biztonság az nem lesz
    3. sok nevetés, móka és kacagás
    4. sok kill és death

Vagyis amit tudni kell a KÉSPARTYRÓL!
    - Mashturr 16-os mapra megyünk fel és ott a hosszabb hídon lesz a buli.
    - Két csapat késekkel felszerelkezve indul egymásnak a híd két végéről és az a csapat győz amelyik hamarabb leszorítja a másikat a hídról.
    - A csapat tagjai mediccel menni mivel a késpárbajok közepette éleszteni és gyógyítani lehet, habár veszélyes.
    - Felvételt készítünk a mérkőzésről ha sokan jönnek.

Tegnap kirpóbáltuk és nagyon jó volt. Akit érdekel a dolog, az jöjjön fel az SG szerverre jövőhét kedden, vagyis 01.17-én 19:00 kor.

A késparty után mehet a publicus hent.

Szeretettel várunk mindenkit....
  • dronkZero
    Persze, hogy jobban megy. Mert az átlagjúzernek nagyobb az arca, mint amit a hardvere még elbír. Ami még jónak tűnik, az nem biztos, hogy az is. Csak erre kevesen jönnek rá. Meg van ugye a lentebb látható kategória, aki tudja, hogy szarul megy, mégsem hajlandó lemondani a látványról. Offline játéknál persze mindegy, ott én is inkább a minőséget preferálom. Az emberek elleni harc, az más. Ott esetenként pont az a pár kiesett képkocka dönt.
  • Kovács legény
    bf42-ben meg cs-ben is könnyebb irtani 800*600,
    a 600*400-at csak azért nemválalom be mert azért mindennek van határa:)
    de tény és való hogy 800*600 minden low meg off sokkal könnyebb játszani.
  • dronkZero
    Valszeg automatikus bann volt, az nem tart sokáig általában... (2 perc alapból asszem)
  • Kockásfülűnyúl
    Emberek
    miért lettem banolva a ranked 2-ről????
    Igaz tk-ztam de annyi időmse volt hogy bocsánatot kérjek.
    Ja és az ellen bázisa felől jött és amikor lelőttem még nemláttam hogy nem ellen.
  • schrank
    nekem meg ha nem ase-ból lépek be hanem a gammából akkor tök erős beállításokat használ pedig az optionsba a kezelőszerveken minden low-on van
  • TS Zolly
    már vagy egy hoapja 800x600-ba és minden médiumon rakva nyomom a BF2-öt. Nem szép az elismerem, de valamiért akkor is jobban megy az öldöklés.
  • Cobra.
    Valamiért 42-ben is minimum grafikán mentek a pro-k, szóval ott is volt valami ilyen pobléma. A lighting meg eleve vicc, hogy low-n világos van mindenhol, mediumon meg semmit nem látni a sarokban.
  • dronkZero
    Na, ezt én nem hiszem el. Csak azért, mert a 3D grafika tudomásom szerint nem így működik. A modelleknek van egy geometriájuk, amit a géped alacsonyabb felbontásban legfeljebb kevesebb pixellel jelenít meg, de a geometria nem változik. Azt aláírom, hogy a mosott textúrák és a kevesebb ábrázolt látványelem miatt kontrasztosabb az ember, és jobban kitűnik a környezetből, de hogy nagyobb lenne, az számomra teljesen hihetetlen. Akkor lenne nagyobb, ha az ember mérete megközelítené a pixelméretet, de itt még ködhatáron is 20-50 pixel egy emberalak (1024ben). Szerintem.
    A napokban le fogom tesztelni.
  • SigS
    Ez is jo!
    Ledobtam egy csomagot, neztem a parancsnok minimapjan mikor nekidurrant az ellenseg helikoptere

• Mester01
    Helyi Roma Csávok! :)
  • leveskocka
    jah,tenyleg!!sot!csapattarsat lovok le,mert latom a nevenel a csavarkulcsot:)
  • SigS
    Fene se tudja miert, de nekem Schrank jutott az eszembe errol a keprol
  • leveskocka
    tessek egy szep haromnyelvu csokor:)egy kicsit gyorsan vagdostam,nem szep,bocs:)

[IMG][/IMG]
  • haxoror
    Pedig egyszerű: keresel egy engit, lelövöd, elveszed a cuccait és mész javítani DOUBLE TIME SOLDIER!
  • Mester01

u.i:Mi az a paract?
  • Danee
    összegyűjtöttem a legjobb screenshotjaimat (sajna a legjobbak elvesztek egy formatc. -nál, de azért vannak még)
    sárga csikkal elválasztottam hogy melyikek kapcsolódnak egymáshoz
  • leveskocka
    tudtam,hogy en kurtam el valamit.mekkora balfasz vagyok.meg a BC-t is csak messzirol vagyok kepes nezni...sosem tudok kozelebb menni,mindig kidurran a tankom kereke olyankor...es rendszeresen elfelejtek tankkerekpumpat vinni...mondom en balfasz vagyok...
  • DummyBoy
    Márpedig a parancsot teljesíteni KELL!
  • DummyBoy
    Én is ezt kérdeztem ... és télleg nagyobbak ... Érthetetlen, hogy ezt nem oldották meg a fejlesztők ... HUD, betűk minden ugyanakkora, de a tárgyak, emberek nagyobbak ....
  • leveskocka
    nemertem...tobb mint fel eve kint a jatek...egyedul vagyok a szakaszban,mint tankelherito,es a parancsnok tobbszori utasitasara SEM LESZEK HAJLANDO meg a jo anyam kedveert sem agyut javitani!!!!
  • DummyBoy
    Nem az a baj, hogy nincs szinkronban, hanem az hogy belelősz egy tárat, erre ő elhasal, meg te is csak nem direkt :(

Szóval ugrik-1lövés ... ez a gond ...

Mellesleg most is meg a BC meg a Rape az 1-esen ... már 2 pálya óta kishülegyerek meg aszondja (Lövik az utso, el nem foglalható bázist messziről APC-vel ...) "Nincs más bázis amit támadjunk ..." igazad van ... mánki ... jáccá akkor :(
  • dronkZero
    Nagyobbak az ellenfelek?? Mégis, mitől?