172102
  • Running

A Huncupos dolgokat átteszem egy másik oldalra a héten...
    itt lesz: http://bf2huncup.cjb.hu

Akinek kell admin jog az oldalra az jelentkezzen nálam....
  • Murry
    Feltettem a képfeltöltés.hu-ra itt biztos menni fognak a képek.

• koschwarz
    nekem 3 fehér téglalap, a közepükön piros x-szel
  • koschwarz
    az nekem is teccik, milyen jó lesz a házfalak között vagy a sarkon túl álló emberkékre pattintani a gránátot.
  • Running
    Nem akarom leugatni őket, de ezen dolgoztak ennyit???? Ezek alap dolgok. Jó lenne már ha egy tankal fel lehetne mondjuk menni egy dombra.
  • erdos
    A legnagyobb buli sztem akkor is a gránátvető, marhajó ahogy lepattan a falról :-)
  • vsly
    Ahogy néztem az iglának sokkal rövidebb lett a bemérési ideje.
    Szal elég veszélyes lett már.
    Viszont ide a rozsdás bökőt,hogy azt nem javították rajta,hogy ne kanyarodjon rá másik célra(ami közelebb van).
    Nem lenne baj így sem az iglával,ha a pittyegés valóban a cél befogását és nem pedig a rakéta aktivizálódását jelentené.

A c4 felvehetösége tényleg jó 5let,de inkább azt mondanám rá,hogy evidens lett volna már így kijönnie a játéknak.Hiszen már a BFVben is fel lehetett venni a kezdetektől fogva.De most áldjuk inkább az EA/Dice páros nevét,hogy milyen rendesek,hogy így foglalkoznak velünk.
  • koschwarz
    bakker télleg, a minimap! (homlokára csapó-szmájli)

de mekkora egy lúzer ez a AIFnitro91 (szerintem ő volt az a chat-ből ítélve)
    örökban mindenhová neki
  • Murry
    Ja és az egészben az a legjobb, hogy a csíter saját magát buktatta le, hiszen a bf2s.com fórumába ő küldte be a képet, mert vagánykodni akart azzal, hogy sergeant major lett.
  • Me0w
    Inkabb nezd a minimapot :D
  • Running
    Pl azt, hogy mindenki látható a minimapon. A sárga emberke pedig madárinfluenzás el kell kerülni mert meghalsz. A cheat megmutatja ezt és sárgával jelzi.
  • koschwarz
    az a sárga folt egy egyébként nem látható hulla? vagy letüsszentették a monitort? vagy mit kell nézni?
  • Murry
    A BF.hu-n egy HTS-es ezt írta: :)

"HTS clantag vagyok, és nem ProThor-t akarom védeni, de van annyi eszem, hogy tudjam: a készítők nem úgy csinálták meg a játékot, hogy lehessen cheat-elni, ott a punkbuster is, ezért aztán NEM IS LEHET."

A poén az, hogy elötte pont a BF2-es adminoknak szóló részt olvastam a punkbuster anti cheat-es fórumában, és ott ezt a képet találtam.

• Me0w
    Gyalogosok ellen egesz jo :D Viccet felreteve tegnap majdnem megharaptam az asztalom, amikor egy fustolo helit folyamatosan lottem tulhevulesig a tunguskaval, kb olyan 100 meterrol, belement 4 raketa, legalabbis kilottem oket ugy hogy be volt fogva, majd megfordult, a folyamatos tuzre fittyet hanyva tv raketaval kilott. Hat, mondanom sem kell, egy pottyet felhuztam magam rajta :)
  • schrank
    ezzel a stingerrel nem mutattak semmit repülőt hogyan lehet vele leszedni meg a tunguskának jó lenne ha érne valamit a gépágyúja mert azon kívül hogy érdekes hangja van másra nem jó
  • mesor
    Sokan utálni fogják a helizést!
  • koschwarz
    ha a hazaárulásért pont járna, mennyi TK lenne?
  • uHs Gerzson
    Akkor téged majd karanténba rakunk
  • uHs Gerzson
    Persze majd a kövi patchben kijavitják a UAV kempereket :ÐÐÐÐÐ
  • Me0w
    Hat apam ha pont jarna azert mert sorbanallnak a kor elejen hogy eluthessem oket tankkal, akkor minden szerveren tomott sorokban lennenek az emberek, pontert meg az anyjukat is eladjak b+ :D
  • koschwarz
    lehet hogy ezt (is) elfelejtették?....
  • koschwarz
    szerintem megmarad az uav földi cucca, bár erről nem esett szó.
  • uHs Gerzson
    Na igennagy királyság lene heliből leugrani a UAV-re és azon utazni :D amugy ez tényleg érdekelhetiaz embereket hogy jár-e érte pont ha leszedik....
  • schrank
    és akkor miért jár pont ha az uav bódéját baszom szét vagy ha magát a repülőt egyébként mint tudjuk a kommander cuccait csak c4-gyel lehet szétszedni úgyhogy kiváncsi leszek ki tudja c4-gyel leszedni a levegőből és lehet majd látni ahogyan felszál a repülő még talán potyázni is lehet rajta
  • uHs Gerzson
    Hátigen megnézném hogy a gyalogosok miként probálnák a UAV-t leszedni mert fele akora mint 1 cobra de a hummerel szerintem simán leszedhető vagy 1 SRAW-al.
  • koschwarz
    ja és a falról lepattanó m203-as gránát meg egyenesen király! nézzétek meg a videót!

az AA-t majd meglátjuk a gyakorlatban, mert a videóban egy lebegő helit lőttek csak ki.
  • Verzoo
    A remény hal meg utoljára....
    Azért még én is optimista vagyok.
  • koschwarz
    jó lesz ez a peccs én azt mondom. sokkal élethűbb (mégha valakinek ez a szó nem is teccik ezzel a játékkal kapcsolatban) a lefekvés így tényleg nem lesz delfinezés, nekem bejön a no shooting while jumping, az uav-repülő elég vicces, de szerintem igazából csak repülővel, helivel lehet lelőni, meg talán humvíból is. az meg alapból jó, hogy vissza lehet szedni a c4-es csomagot.
  • Looserke
    csak engem vág ki database error-al az account szerverhez való csatlakozás közben a game???
  • Verzoo
    Remélem jó cuccok lesznek ezek
  • Verzoo
    Nekem se jön be
  • koschwarz
    nem tudom, nekem nem, másoknak az lehet
  • uHs Gerzson
    BF2 1.2 alpha video
    P90 és L96A1 video
    L96A1
    P90
    P90 ironsight
  • LittleMole
    Nekem tetszik!LOL
  • Verzoo
    Már gyerekkoromban is utáltam a legót
  • Verzoo
    Ez vicces?
  • koschwarz
    szerintem az ilyen modok kb. 15 percig viccesek, aztán fárasztóak.
  • koschwarz
    figy, nekem 9800pro-m van, 1 g rammal, 3000-es athlon64-es proccal. ennek ellenére jáccom low-n, 800x600-ba, pedig medium beállításokat is simán elbírna nagyobb felbontásban, de kipróbáltam, és jelentős különbség van játszhatóságban és őszintén szólva, amikor arra koncentrálok, hogy pontosan tuggyak lőni, soha nem jut eszembe, hogy de kocka ez a textúra.
  • Danee
    ez odabasz :) Mikor jelenik meg?
  • Robogo
    Jó reggelt!