172102
  • Robogo
    Én tőled csak 5-öst kaptam eddig.
  • koschwarz
    hátha előtte a holland srácok elpippantanak egy spanglit...
  • koschwarz
  • erdos
    Köcce a csapat nevében, nemtom mi lesz a vége de nehezen fogjuk adni a bőrünket..
  • Running
    Vártunk tegnap koschwarz...msn-en elérsz mindig ha nem tudsz valamit. Találd fel magad legközelebb. Cor szerverén toltuk le a dolgokat, mert SG kapcsolat elszállt.
    Most ez egy 1-es, de legközelebb javíthacc.
  • koschwarz
    hűha!!!
  • Running
    Ja tényleg meccsetek van, Wolfguy mondta tegnap csak elfelejtettem. Drukkolok nektek...
  • erdos
    Neőrjíts meg basszus, csaknem tagja vagy a holland bf2 válogatottnak?
    (ma este NT meccs)
  • Running
    Fejezd be az italozást, este remegni fog a kezed és puskavégre kaplak.
  • erdos
    z enyém z enyém sötétkéééék, mégse vagyok a babámnak elég szééép...
  • haxoror
  • koschwarz
    vagyok?

• Zs0lt1
    ;-)
  • schrank
    hát igen vannak dolgok amiket még az irodában sem ismernek
  • Verzoo
    Ja lehet
  • koschwarz
    lehet állítani a térkép átlátszóságát is? nekem mintha nem lenne ennyire átláccó...
  • Hatt
    Keresd meg, lődd le. 2-3 halálból megtalálod. A sniper jutalma 1 kés a hátába.
  • Running
    1. Külön Köszönet COR-Murry-nek és COR-Zollynak hogy kisegítették a késpartyt szerverrel és a GBC elleni gyakunkat is. Mindezt önzetlenül, és szó nélkül tették.
    2. Köszönet Joebácsinak aki aktívan szopott a saját szerverükkel hogy segíteni tudjon.
    3. Köszönet azoknak akik eljöttek késelni, kivéve néhány lámát akik a Black Hawk minigunja mögül írtották a népet, legalább 1 percig, mert utána mind repült a faszba a szerverről.
    4. Szerintem a nehézségek ellenére elég jó lett a késparty, ezért jövőhét kedden megismételjük a dolgot.
    5. Remélem sikerül majd valami videót összeütni a késelésről, mert van róla 3giga avim.

• koschwarz
    én is szétröhögtem magam a múltkori masturos késpartin, szerintem nagyon nagy fun

tegnap meg nem tuttam felmenni az SG szerverre, most már látom, hogy gond volt.
  • TS Zolly
    Na ha most nem szóltál volna wazze!
  • TS Zolly
    Én meg a tegnapi késpartit köszönöm. Rég röhögtem ennyit!
  • Robogo
    Danee nem GBS tubifex hanem GBC tubifex.
    Igaz a mi klánunk mindig csak külföldi serveren nyomja,de mi ott nyomjuk keményen a kempet,de ha magyar servere megyünk akkor ott általába nem szoktunk kempelni mi csak külföldi serveren kempelünk...
    De igaz keveset vagyunk magyar serveren mert soha nem férünk fel oda ahol játszanak,mert általába 7-10-en szoktunk egyszere nyomulni meg nincs is ott nagyon kedvünk játszani.:)
  • Danee
    ja bazzeg, foglalni se volt időd... majdnem ki is kaptunk miattad....
  • Danee
    Én GBS tubifex-et fotóztam le vagy 10x multkor amikor helivel a főbázison kempeltek
  • badsec
    Te azt milyen "jutalomnak"(?) tartod, hogy megszületek a nem foglalható bázisunkon és 2 mp múlva már fejbe is lőtt egy sniper?!Persze úgy, hogy a bázison kívül van még más pontunk is. Jutalom a faszt, ez köcsögség!
  • Zs0lt1
  • Zs0lt1
  • joebacsi
    zsóti már egy jó ideje ég a pokol tüzében az ördögök közt, szal ez nemújdonság :)
  • joebacsi
    azóta zsolt1 sokat változott, sokat fejlődött, magasabb szintre lépett a belső harmónia kialakításában, közelebb került a fényhez, ami persze a környezetváltásnak is köszönhető...csak az a gáz, hogy annak ellenére, hogy képességeit a szent cél érdekében kamatoztassa, mostanában inkább megy a farka után, minthogy eltolná a képét gyakokra
  • vsly
    hiába keresed a kiskaput,akkor is beégtél
  • joebacsi
    hogy szakadna beléd az ütvefúró, amiért tft nativ felbontáson tudsz játszani :)
  • menSZESZ
    Amikor a BC kötelező.
  • Zs0lt1
    ez nem hülye ideologia, kb összvissz párszor lehetett ilyen, mikor ugye sokadszorra nem érvényesült a nyomi 1-es szabályotok, és felbaszták az agyamat.
    egyébként saját magad lámaságát bizonyítottad azzal, h egy kb egy éve készült képet mutogatsz itt, ami nem is ebben a játékban készült :P
  • vsly
    Neked volt ez a hülye ideológiád!Pont itt bizonyosodhatott volna be a számodra,hogy BCzni a publik népet láma dolog.De akkor hajtogasd csak a faxságodat
    Vizet prédikálsz aszt bort iszol?
  • Zs0lt1
    nem hinném ;-)
  • Zs0lt1
    nemtom kettőnk közül ki picsogott többet a bc miatt :P
  • menSZESZ
    Na mik vannak itt V-sly tarsolyába. Csak nem nekem írtad Zsolti???
  • W4r3Z
    Wehehhe, király
  • vsly
    Akkor mér picsogsz?:

(ésmégazaláírásomistalálóide)
  • Yan
    A muttercsónakra minek raktak légvédelmet? És alulra ladikokat?