172102
  • cyberbob29
    jajj de kis okos vagy, egyem a kis szivedet Csak tudod a földröl elég nehéz feldobni a tetőre a C4-et, miközben ők folyamatosan szórják lefelé a spawn pontra és amint megjelensz eltekerik. Ez egyébként kimeríti a spawn campelés fogalmát is, amiért ugyancsak kick jár, ennyi.
  • FCH kari
    multizni lanban lehet??és ha igen akkor hogy kell szervert csinálni
  • Pharolas
    Nem kell ezt ilyen drasztikusan venni. Ha így ölnek meg, és ezzel csorbul a játékélményed, akkor respawn előtt válts kasztot, és legyél te is specops.

Találd meg az örömet az ürömben
  • cyberbob29
    Na már megint a macskagyökér vagy fordítva ,nem Te lennél ha nem pofáznál bele mindenbe! Teljesen mindegy, ez egy olyan beállítás ami visszaélésre ad lehetőséget, hogy ez most user vagy szerver oldali az mind1, elég baj az, hogy ezt megtehető, mert ezzel olyan előnyre tesznek szert ami más játékélményét csökkenti!
  • Polemius
    Most sem. Na, talán itt működni is fog.

lámaszeme

(kepfeltoltes.hu monnyonle)
  • Verzoo
    Én speciel igazat adok Meownak mert előbb inkább kérdezni kell mint csíterezni
  • Polemius
    Na, a kép az valamiért lemaradt. Szóval itt látható.
  • Polemius
    Mint az a mellékelt képen is jól megfigyelhető, a láma szeme: sötétkék. :)

• TS Zolly
    Szivesen. Legközelebb ha kell a szerver csak szólj, még le is jelszavazzuk, hogy nelegyen illen bh-s malör mi tegnap volt. És q jó volt! Ja , sry akit véletlenül le tk-tam.
  • koschwarz
    miau mindig kötözködik
  • koschwarz
    ezért tettem ezt a smile-t:

• BurnBaby
    nyau, miért kell rögtön belekötni, mert csíterez, mert nem tudta? :) ráadásul egy német szerveren... ,)
  • Crem
    superman bug!:P
  • TS Zolly
    Ez nem csit. Bf42-ben volt ollyan, ha páncélököllel magad alá löttél ugorva, akkor átlehetett repülni a fél pályát. Oszt valamillik pecsel javították.
  • Verzoo
    Jaja
  • Me0w
    Jah, de a kkor mi a fasznak kell csiterezni, mert nem tudta? Ez olyan mintha valakit lecsiterezel, mert mart vart rad a sarkon, mikozben meg voltal jelolve a terkepen. Most akkor kinek van igaza?
  • koschwarz
    nekem már az is paranormális, hogy schrank a "magyar transzportkirály"
  • koschwarz
    meg kell kérdezni, hogy csinálta
  • koschwarz
    most mér kell megint kötözködnöd...nem tutta

én ebben a játékban az ilyesmiken lassan már meg sem lepődök. úgyis annyi paranormális jelenség van benne
  • Me0w
    Nembaj, megint akadt egy olyan tarsunk, aki ha nem ert valamit azonnal csitert kiabal es csodalkozik hogy kirakjak ot a szerverrol. Asszem egesz jo bizonyitvanyt allitottal ki magadrol most...
  • cyberbob29
    csak az a furcsa, hogy ez ranked, és ott erősen meg van kötve a kezük a beállításokat illetően, és pár száz rankeden megfordultam már, mégsem találkoztam ilyesmivel.
  • FCH kari
    pedig van tényleg egy német szerveren,ott igen elöszeretettel használják a C4-et mert saját magukat nem robbantjál fel
  • Pharolas
    Kérlek, az nem cheat. Az a frendly fire kikapcsolásának az egyik legmurisabb mellékhatása. Az ilyen szervereken a legjobb karkandozni, mert olyan háztetőkre tudod elröpíteni magad, amiről amúgy álmodni se mersz :))
  • cyberbob29
    Na ja, csak ezek nem egymást, hanem saját magukat robbantgatták, ilyen szerverbeállításról meg nem tok.
  • Crokin
    Ha nincs bekapcsolva team damage a serveren, akkor simán meg lehet csinálni.
  • cyberbob29
    Tegnap rankeden azárt repültem, mert mertem szólni, hogy csíterek vannak karkandon a tetőn, ugynis az lett gyanus, hogy emberkék ejtőernyővel!!! ereszkednek le a Hotelnél a háztetőre!! Aztán mondom megfigyelem őket, felmentem a dombra és azt látom, hogy srác ledob C4, rááll majd eltekeri és felrepül a francba majd ejtőernyővel szépen átszáll a másik háztetőre, ja és ezt még 2 társa dettó. Erre jeleztem nemtetszésemet, majd a következő pillanatban repültem a szerverről! (nyilván az admin volt az egyik ) Csak csendben mondom, hogy ez egy német ranked volt, szal ennyit a phunkbusterről!
  • koschwarz
    mivan?
  • Running
    - kék?
  • DummyBoy
    Hmmm :) Erről eszembe jutott egy régi találós kérdés :)

Milyen színű a szeme? :)

Bezzeg a pihentek azonnal tudták a választ, míg az ún: "szellemi elit" elgondolkodott rajta :)
  • FCH kari
    néhány külföldi szerveren az ilyenekért azonnal kirugnak,meg ha csunyákat irogat az ember
  • Running
    Na jó akkor megúsztad...
  • Robogo
    Izé rádobáltam a repcsire c4-et és azt akartam csinálni,hogy belétek megyek és kiúgrok és befoglalok egy pontot,de sajna nem tudtam kiúgrani.:(
    Elöbb hökövivel akartam kiszedni a BH-t csak azt a izét kidobtad...
  • Running
    Nem adok, de hogy adok, az én bénaságom miatt nem osztogatok egyeseket. Sokat tanultunk a dalian mapból. A taktika is kezd kialakulni rá.
    Mikor usa-val voltunk, direkt mentél bele a Bh-ba az elején a vadászgéppel, vagy véletlen volt?
  • Robogo
    Mind1 add nyugodtan meg az 1-est.
    Különben két oldalon kibaszottul ment a game.:)
    Amikor helivel voltam akkor 20 ölésem és 2 halálom volt és amikor repcsivel voltam akkor 29 ölésem és 3-om halálom volt.
  • Running
    Én az új sniper pusira leszek kíváncsi...ha szar beverek egy fejet.
  • koschwarz
    remélem jó fegyver lesz ez az új AT unlock, P90-es, most néztem a videót róla. kiváncsi vagyok, hogy távolra milyen pontos lesz.
  • cyberbob29
    Hát az új patch-ben valóban lesz egy-két finomság, remélem úgy is lesz ahogy írják!
  • Running
    Tegnap azért bekaróztál majdnem a gyakon, mert annyiféleképpen öltél meg, hogy már számolni is untam.
  • Robogo
    Sok sikert a mai NT meccshez!
    Sajna én végül visszamondtam az NT-s tagságot,mert nem lett volna időm erre,mert sok a CB-s meg egyéb warunk meg ugye itt a HUNkup!:(
  • McKalton
    Aki többet szeretne tudni a következő 1.2-es Battlefield 2 patch-ról és szeretné látni mindezt megnézheti egy videón keresztül 1.2Alpha videó letölthető a következő linkről:
    http://www.bf2.se/page.php?id=541
    itt még sok hasznos infót találhatsz.

Ui.: Szerintem nagyon jó ötletek vannak benne. Az írják két hét még tutira kell nekik de utána már várható a megjelenés. Gondolom a Tuning csomaggal érkezik.