172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
SirArcheer #57394 Honnan lehet leszedni a warface minimodot??

-
Hopp ... de mielőtt a BF2 és a valósághűség előjönne, még valamit mondok ... képzeld el ahogy egy jobb képességű kolléga mondjuk csak simán hozzávág valakihez egy ekkora lőszert ... még akkor is elfekszik ... még lőni se kell
-
Hmmm ... igaz, az sokkal realisztikusabb, hogy 50 méterről nem lehet valakit 1 lövéssel megfektetni ..
Főlen nem egy .50-es Anti MATERIAL fegyóval, ami ugye nem hogy a kopter üvegét átlövi, de a valóságban még a 20mm-es páncélzatot is ...
M90 és M95 a world.guns.ru-n
Pont most bújom a Sniper dolgokat, mert igen mozgatja a fantáziám ... úgyhogy a szerző utólagos engedelmével idéznék:
"Egy 12.7x99mm-es (.50 BMG) AP lőszer 500 méterről 20mm-es páncélátütő képességel rendelkezik"
Lehet hogy nem 2-3 métert (Ezt csak úgy írtam ... :) ) repül, de észrevehetőleg elvágódik a kolléga, nem pedig tobábbfut ...
Tegyük fel a valóságban ezzel 50 méterről eltalálnak valakit ... nos ... ha utánna a delikvens továbbfut akkor a sznájper valószínűleg odamegy és még le is szopja ... -
"Sokkal valósághűbb a dolog (M95-ből pl ha eltalálok valkit akkor kb. 2-3 méteres hátast dob,"
Hát az valami qrvára realisztikus... -
Én azt javaslom, próbálj ki valami régebbi drivert. Én az Omega 2.6.25a (OmegaDrivers) használom, ami az Catalyst 5.4nek felel meg. Ez nem mai driver, de nekem ezzel probléma mentes minden. Az újabb ATI driverek inkább az X-es kártyákhoz készülnek. -
Eladó egy Logitech Freedom 2.4 es joy nagyon szép gyári állapot alig volt használva dobozzal ha valakit érdekel akkor hívjon a 06 30 685 89 69-es számon 15:00 után köszi !
ár: 7000Ft
Info : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=2221,CONTENTID=5032 -
A neted jó?
Esetleg másik szervert is próbálj ki! -
megvan a legújabb ati driver, ( csak a driver catalyst controll nélkül )
5.13-as ez. -
Valamint ehhez még hozzátenném, hogy esetleg töltsetek le hozzá Single Player Coop modot ... Van belőlle több, nekem most fent van Coop V4, WCC Coop, valamint Modern Warfare minimod ...
Az elsőnél tudtok valamivel nagyobb pályákon is játszani mint a 16 playeresek (Ált. 32-eseken ... néhol alternatív helyekre rakott spawnpointokkal ...) A második tesztelés alatt (gyk fogalmam sincs milyen ... még nem próbáltam ...) a harmadik pedig egész király, módosított fegyó karakterisztokák, módosított minden :) Sokkal valósághűbb a dolog (M95-ből pl ha eltalálok valkit akkor kb. 2-3 méteres hátast dob, nem pedig fut tovább ...) Több Zoom, lecserélt fegyverek, stb ...
Aki nem nagy hanem pici LAN-okra jár annak érdemes megnézni őket ... mi haverokkal elég sokszor játszottunk rajtuk ... -
aaa 5.1x
de nem olyan régi, max 1 hónapos :-/ -
Szerintem valami más a baj, nem a hardware a kevés neki. Én is 1giga rammal játszom, Radeon8500 kártyával. 1024ben minden lowra állítva és egyszer sem laggol. De volt nálam egy Raedon9600XT és azzal 1024ben minden mediumon, no aa/af és semmi akadás nem volt. Szerintem a vga drivert kellene cserélni. Most melyik van fent? -
1 giga DDR400hz-es? kevés? a francos nénikéjüket :-/
arra nemgondolnak, h a játékot nemcsak a nasa gépein lehessen rendesen futtatni? :D
na mind1, 1024x-esbe próbálnám 75HZ-es frissítéssel, és low-medium közti costum beálításokkal..
de laggol :'(
-
Hahó ha olvassa valaki illetékes az NT / HUNGARY TEAM / nem tudom felvenni veletek a kapcsolatot .Donc-nek irtam mailt ott az msn-cimem.Elvileg benn vagyok a csapatba , ma meg is jött a clan base értesitő a mai warról ,csak épp nem tudok senkivel se beszélni ,hogy milyen server és ts re menjek.Pls ha valaki tud üzenjen rám .MSN : [email protected] , vagy a Vény ts-n leszek.THX -
Mert kevés a ram és a vga is!
Milyen beállításokkal játszol? -
elméletileg simán vinnie kéne :-/
memóriából 2x-es van, vid kariba a 128mb megvan, és a többi is :-/
de vmiért néha úgy belaggol :(
és hogyan tudom amultit elindítani? mert most bf2-zök elsőre.. -
szevasztok!
miért van, h egy asus radeon 9600XT 128mb-os ( 580mhz és 320mhz-re húzva) és 1 giga DDR 400! kingmax super ram-al szaggat? :S
ja és Sata vinyóval pluszba.... -
Arra is simán fel lehet dobni. -
arra viszont fel lehet mászni :) -
"Csinálsz egy Multis szervert, a többiek megeresik a serverlistában, de NEM CSATLAKOZNAK, utánna mikor látnak, nyomsz egy Disconnect-et, és megcsinálod ugyanezt csak single Playerben ... mikor elindult a pálya, a többiek csatlakoznak az általuk látott serverhez és már kész is a multi botokkal ."
Hatha ez segit.
Koszonetet a szerzonek. -
haxoror #57375 terrordodó nem számít ő engem is lecsíterezett és én nem is csítelek
-
haxoror #57374 Oké a minimapon "Square" amire én gondoltam :) -
haxoror #57373 Én arra gondoltam amelyik a "lejárat" előtt van oldalt a egy sikátorban, van a zászló mellett egy szikla mindig ott bújkál aki foglalja 
Nem tudom hányadik
Bár most jobban belegondolva nem emlékszem hogy milyen magas asszem soha nem dobáltam meg de majd ma megpróbálom (bocs előre a tk-kért de ez tudományos kísérlet
)
-
Nahh.Kipróbátam és necces,de fel lehet dobni a gránátot:
De ilyenkor egyszerübb lenne a sok bummantós-ugribugri segítségét kérni:
-
frissíccs drájvert először is. meg ha esetleg állítgattál az options-ban a hangnál, állíts mindent alapra vagy low-ra, próbáld ki úgy is. -
mostakkormár télleg nem értem. ha a 2. zászlónál lévő magas épület, akkor arra fel lehet mászni, nyilván mindenki tuggya. de a hotel az első zászló karkandon.
de má nem tom, egyébként sem tudom megjegyezni
.
-
nem teodóra?
-
static #57368 Hali! Alaplapi hangkártyám van egyenlőre és amint belépek a multiba nekiáll recsegni. Pls ha valaki tudja hogyan lehet ezt kiküszöbölni, segítsen. -
cyberbob29 #57367 de, az a magas, amire jól fel lehet dobni a gránátot
-
Jahh,én a 2.ról beszéltem
-
na most melyik a hotel a karkandon? nem a legelső zászló? -
Én feldobtam tegnap a legmagasabb pontjára,És igen csíter vagyok,még teodoro is megmondta
-
épületek, hol??? 

-
másik épület tetejéről?? 

-
haxoror #57361 Hát ha te fel tudsz dobni egy gánátot a hotel tetejére akkor csíter vagy!!!!
-
Azért néha nem árt ha ésszel él az ember. A kézigránátot nem a húsvéti nyuszi hozza. Gondold át hogy mit lehet vele kezdeni. Egyébként pedig ezzel a beállítással megoldották a direkt vagy nem direkt tk-t. Volt egyszer egy punish -
oké köszi -
Polemius #57358 Néhány alkalommal már volt szó erről ezen a topikon. Keress rá.
Valami trükkös ki-kihez-mikor csatlakozik megoldás volt. De ha van +1 gép, akkor talán dedikált szervert a legjobb indítani. -
simán kábelekkel vannak a gépek összekötve,internet kapcsolat nincs igy lehetséges-e mulltizni?LAN -
tényleg ezt nem hittem volna,én nemtudom kiprobálni,ismerösnek kelle tipp nincs net stb..valakinek esetleg valami tapasztalat ez ügyben van?? -
Szerintem indítasz egy multiplayer szervert és kész.