172102
  • joebacsi
    dr klán bekaphatja tövig, és nyomják fel szépen maguknak a ranked szerverüket
    sikerült elbaszniuk 12 ember estéjét, majd bftalin találkozunk srácok...
  • rohadt alma
    Én most mindent lowra vagy offra állítva játszok és a felbontás is a minimumon van 85Hz-en de azért 1024x768-as felbontáson jobb mert nem hasonlítanak a tárgyak körvonalai annyira egy fűrészlaphoz.
  • Danee
    Valaki azt mondta publicon h Albetónak azé van mindig uj neve mert csitel, és lebanolja a pb? lehet ez??
  • schrank
    engem egy jó órája baszott ki az admin biztos nem bírta elviselni hogy a "ködös" mapon sniper-rel messze az élen voltam
  • Romel
    Hehe :D Nem semmi írtás volt ott. Örültem, ha a 12 medic közül egy a közelembe tudott érni újraéleszteni. :D
  • schrank
    dehogyis csak a sok "full" grafikás hardverbuzinak lenne kevés azt a sok csilli-villi szert kiszámolgatni ne is foglalkozz az ilyenekkel
  • rohadt alma
    Nekem AMD XP 2.5GHz (de 3.2-n járatom) processzor van.Az is gyenge ahhoz,hogy zökkenőmentesen megbírkozon a 64-es pályákkal multiban?
  • Crem
    Néha elszakad a cérna!:P
  • Promi #57426
    Az online jatek szepsegei, oromei.
  • Crem

No comment!:D
  • vsly
    Ez valódi felvétel volt,teeeee
    Mondjuk igaz,hogy nem hátrarepült,hanem elesett/evágódott.
    De akkor is iszonyat ereje lehet egy ilyen lövedéknek.És ez asszem "csak" SVD volt.Mit tett volna egy m95???

Valaki nem tudja belinkelni azt a sniperes videót?A haditechnika topicban is napokig téma volt.
  • dronkZero
    Azt írtad, hogy multit nem próbáltad. Botokkal nyomatod? Csak mert azok megesznek némi prociidőt. Ha multizol, akkor a gépednek nem kell az AI-t számolnia, gyorsabb, folyamatosabb lesz, mint a single botokkal. (Legalábbis a 32playeres multi általában jobban megy, mint a 16os botos téma. A 64-es szerverek már megfekszik a procit gyomrát is.)
  • Pyotr
    lehet patchelni! az meg h kidob az sokmindetől függhet
  • rtomo
    thx skacok, akkor minden low-ra, maj dutáan régebbi driver, ls ha az sem segyt akkor lepippantom magam, + vmelyik bolti eladót, h jobb gépet adjon :-/
  • dronkZero
    Sőt, nagyobbat. Sly, rád nagy hatással volt Hollywood... :P
  • Polemius
    Meg a sniper is essen akkor már hanyatt, ha .50-es puskával álló helyzetben puffogtat. (Mert ugye rajta is legalább ugyanakkorát rúg a fegyver, mint a lövedék becsapódáskor.)
  • bacardi93
    Sziasztok!megszeretném kérdezni hogy akkor most leheta tört játékot patchelni vagy nem mert ahhlottam már olyat hogy nem! ha igen akkor nem tudjátok miért dob ki mindig a játék az asztalra?
    help plz!
  • vsly
    Hidd el,hogy hanyattesik.Nemrég volt belinkelve egy sniperröl video,amin egy amcsi békefentartót löttek le.Elvágódott,mint egy zsák.Aztán felkelt,és bevánszorgott a dzsipp mögé.És túlélte,a kevlármellény megmentette.Utána voltak róla fotók,ahol látszott a találat helye a szive tájékán(asszem) a kevláron keresztül.
    Amúgy szerintem is jó ötlet lenne,ha megcsinálnák úgy az erösebb sniperfegyvereket,hogy elessen az illető,ha már az egy lövés/halált nem oldják meg a játékélmény miatt.
  • Polemius
    Voltak képek már itt is. Ha jól emlékszem valami bolt-action fegyver volt. A legköbb sniper fegyver egyébként ilyen, mert ezekkel lehet a legnagyobb teljesítményt ill. pontosságot elérni. (Persze azért született néhány sikeres félautomata is.)
  • rohadt alma
    Nekem is olyan a kártyám meg a memoria is akkora.A legkisebb felbontáson játszok 85Hz-en és minden low vagy off és nekem is szaggatni szokot a függetlenül attól mi van a képen (robbanások ezaz vagy csendes tájkép).Ezt csak egy hardwerguru oldaná meg.
  • Beers
  • DummyBoy
    No igen :) Így kell ezt csinálni :) Bár valszeg megrendezett jelenet ... SZVSZ :)
  • Jobson
    Jancsik LAN partyn
  • DummyBoy
    Ok, ok ... ezért mondtam, hogy költői túlzás ... csinálok majd valami videót, vgay csak eccerűen töltsd le és próbáld ki, majd 80 MB összesen :)

Akkor látni fogod mire gondolok ... És persze pízs, ugye ... nem vitatkozni akartam :)
  • dronkZero
    "ekem még a vga ventim is el van szállva úgyhogy a ház ventijét ráirányítva használom mert lusta vagyok elmenni a boltba venni ...."

Na ezzel vigyázz... Én is voltam ezzel a kérdéssel pont ugyanígy. Amúgy is épp videokártyát akartam cserélni, hát a gépem megkímélte a régi eladásával járó vesződségeket... :] :P
  • TS Zolly
    Ja. Nekem oldxp-m van.
  • Me0w
    TinyXPvel annyit eszik :)
  • schrank
    legalább anyit lehet-e tudni az új sniper puskáról -e hogy félautomata-e vagy hogy mekkorát sebez-e meg hogy akkor ez SF unlock-e mert akkor elfeljthetem-e eme remek ember fejet kettéreccsentő fegyvert-e
  • TS Zolly
    Hu de faja az xp csak maga 90 megát enne.
  • Jancsik
    nem vesz le semmi memóriát, ezt nem progival csináltam...
    az 1gb memóriából 910 van
  • schrank
    nekem kismillió programnál csinál ilyeneket köztük a meddiaplayer stb. az a lényeg hogy amit használok az elindul a többi le van szarva
  • TS Zolly
    díszbuzi asztal
  • Me0w
    Hagyd, ameddig megeteti a memoriajat mndenfele illatos-szines-szagos bizbasz desktopokkal, addig csak jo nekunk :D
  • schrank
    amit ki lehet kapcsolni kapcsold ki a textúra lehet high a látótávolság 100% de a többi szigorúan LOW én is ilyesmi konfiggal nyomom és nekem még a vga ventim is el van szállva úgyhogy a ház ventijét ráirányítva használom mert lusta vagyok elmenni a boltba venni .... hiába a függő az függő
  • Jancsik
    ehh, kíméljetek ezektől a hszokból
  • schrank
    díszbuzi asztal
  • FCH kari
    köszi a segitséget
  • dronkZero
    Az rendben van, hogy meg kéne halnia a delikvensnek egy lövéstől. Akkora energiája még így sincs, hogy egy ~90kilós embert hátralökjön.
    És akkor még arról nem volt szó, hogy egy lövedék, ami a páncélt úgy átviszi, hogy mögötte még széjjelszedi a fejed, páncél nélküli emberrel mit csinál? Még csak le sem lassul számottevően...
  • Jancsik
    és ezen csak a gép újraindítása sehít :(:(
  • Jancsik
    hy, van egy hiba, amit nem értek hogy miért csinálja: mikor elindítom a játékot, és ha kilépek, és ha sfből akarok átmenni bf2be akkor ezt az üzenetet kapom:

miért csinálja ezt?