172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
mien más esti programotok lehet a játékon kivül? -
gihihi >:) -
nah közben kitörölted:) -
Ez nagyon a kedvencem!!! -
mikor fogjátok végre magtanulni?
-
ez nem MB meccs volt, csak szimpla gyak, de akkoris eléggé dühítő...egyrészt azért 12 ember (plusz még páran) azért mégis lemondott más esti programról ezért, másrészt nagyon kellett volna nekunk most a vasárnapi meccs előtt egy mustár, mert semmi tapasztalatunk nincs azon a mappon, és azért az mégis tétmeccs :)
az mb-s csapatok közül sztem mindenki a lehetőségeihez képest próbál megfelelni (köztük mi is, bár határozodtan még az összerázódó fázisban vagyunk :)), ezért éreztem kicsit bántónak, és alaptalannak, mikor közöltétek, hogy inkább csak cb, mert az mb színvonala egy kalap... :) -
majd dzsóbácsi(akkó a déer tuti nem indul)
-
jó de kidönti el hogy kijalámi? a többség? vagy aki a HANGOSABB?
tehát nehéz dolog ez,egy MB-n nem lehet válogatni,ha sok csapat indult volna akkor az elején kiestek volna a lamik. -
hát mert az első körben elpusztitottátok őket
-
Hát nem semmi 
Az ilyen dolgokat sejtettük,és ezért nem jelentkeztünk erre az MBre.
Iszonyatosan fel tudják húzni az embert...
Csinálni kellene egy kvalifikált MB-t is,ahol az ilyen lámi "klánocskák" ki lennének iktatva. -
Verzoo #57466 Nekünk is volt még régebben velük egy gyakwarunk,az első kört kb 3 perc alatt megnyertük,a következő körre már se hírük se hamvuk 

-
hát ez komoly -
Jó volt az !!! Olyat láttam amit ti még nem és ez előny 8) -
jah, amugy nt-nek se volt sokkal jobb estéje
-
semmi, gyökerek, aki teheti kerülje el öket...fél9es meccskezdésnél 9kor még sehogy nemvolt beállítva a szerverük, pedig előtte ök ragaszkodtak hozzá, hogy ott játszunk mert qwery így, meg ranked, meg izé...namost fél óra alatt azt sikerült nekik összehozni, hogy 64es mappok helyett 32esek legyenek, 200as ticket, timelimit, pass még sehol, de mindenképpen játszunk náluk...mondjuk nekik, mi szerverünk be van állítva teljesen, csak átjönnek oda, ésmár tolhatjuk is, nekunk is kelés van reggel, etc, de ragaszkodnak hogy náluk játszunk, ők nemjönnek át...aztán kapjuk az üzit az admintol a szerveren, hogy "ha a kulákoknak(?) nemtetszik a szerver, akkor lelövöm", és erre megmutatta, hogy milyen tökös legény és leállította a szervert :)
utánna 10perc mulva csak kezdenek hozzánk felszálingózni mégiscsak, lesznek vagy 9en (alapból 12vs12 es meccs), jo mind1, elkezdjuk 9vs9be a meccset (itt is volt egykis gyerekes vita, de ebbe inkább már bele se megyek)...mustáron 2 perc alatt maradt 1 pontjuk, erre kilépnek ketten, majd 2 perc mulva leporogtek, erre elhuzott az összes...
persze az arcuk baszottnagy folyamatosan, mer qwerty, meg ranked...egy csapat ilyen mentalitással húzzon ebből a sceneből a faszomba
nah joejt -
Nem sokat járok már magyar szerverre, de akkor jancsik a punishkirály az alberto lenne?Csak kíváncsiságból kérdezem. -
Rafia #57460 Nem repül, de lendülete azért van a skulónak. Láttam egy videót, amin valami kis hűtőszekrényt vagy kiszuperált légkondit felborítanak vele. -
Polemius #57459 Na mit mondtam?
Nem kell hozzá csak pár hét (max) és Jancsik/Freddy/stb már megint új néven fog itt feszíteni. :) Egészen addig, míg nem kap egy perm. bant a magyar rankedekre. Bár attól még a külföldieken nyomulhat - de ott a kutya sem fogja érteni mit akar.
-
Verzoo #57458 Mennyit szoptam mire elütöttem öt embert,nehezebb volt mint a veterán kés.... -
rohadt alma #57457 Te admin vagy? -
Megosztod velunk, vagy csak ilyen pointless rant volt? :) -
-
Ilyen szemetek ezek... -
olyan jó kicket kaptam :) az összes admin kempelt, és rászoltam hogy takaroggyá innen faszarcú :), és kickelve lettem

-
Polemius #57452 Nem lehet, hogy egyszerűen mindíg banolják a nick alapján a stílusa miatt?
-
Miért nem tudom magamat regisztrálni? Pdig már a GameSpy ba is regeltem és ott be is léptem kiadta hogy My Games.....stb. meg minden . mi lehet a baj?
help plz -
Polemius #57450 Az .50-es kaliberű lövedéktől sem fog valaki métereket repülni. Ha lágy szövetet ér, akkor v.szeg keresztül megy az illetőn (persze szép lyuk marad utána és az illető sem éli túl [hidrosztatikus sokk, temporális kavitácio, vérveszteség stb.]). Ha végtagban ér csontot azt gondolom letépi, ha a koponyát éri akkor meg szétcsapja a szerencsétlen fejét. Egyéb csontot érő találatnál lehet számolni egy még nagyobb likkal ahogyan a csontszilánkok és a lövedék darabjai távoznak.
De semmiképp nem repkednek az emberek a találattól. Max hanyattesnek. :)
Egyébként a jelenlegi távolsági rekordot egy kanadai lövész(team) tartja, 2460 méterrel. .50-es kaliberű (romboló) puskával. -
találtam egy nyugott kis német szervert 10 partibol 9xelsö lettem az 5.után megkért az admin hogy ne repkedjek mert szeretnének játszani:)ja semmi anyázás stb -
ne tejesszél rólam ilyeneket te.... -
LooooL Crem 8DDD Nekem is megvan a screenshot, ugyanis gyűjtöm az engem szidalmazó szövegeket 8) Ugy tervezem, ha meglesz az első 100 (igen jól haladok 8) majd publikálom.
A mostani gyerek feje meg csöppet eldurrant, de sebaj...van ez igy 8D -
és mi van a claymore TK-kal meg mine TK-kal
lehet hogy nekem ezek is közrejátszottak
-
TS Zolly #57444 Tegnaptól a Magyar rankedokra a szabály szószerint:
,,
Rankedeken a következő elvek szerint adminolnak:
Ha valaki pampog akkor mától => kick
Ha még jobban pampog akkor => ban
Admin anyázása azonnal => ban
Jármű ellopása ha valaki javítja => kick
Kick után anyázás => ban
Jármű szándékos lesebzése miután más beleült => ban
Repülőgép elé fekvés => ban
A ban az aktuális körre értendő. Notorius manuszoknak key alapú permet adunk. Asszem elég világos a helyzet. A történéseket klánfüggetlenül fogják végrehajtani.
Nem világos helyzetek tisztázása végett még két fogalom:
A Base Camp (kick) akkor ha van más zászló ami a főbasen kívül még (!!!) foglalható, természetesen figyelembe véve, hogy a manuszkánk ne a commander eszközök robbantása közben, avagy a robbantás előkészülete közbeni jogos önvédelem során legyen kickeve
Base Rape
Ilyen fogalom ugyan van (meccsen főként), de ezért kick nincs, ugyanis ez megengedett szvsz legalábbis az én értékrendem szerint. Amit lehet a programban azt ilyen értelemben szabad. A rape max. amúgy is tüzérséggel, helikopterrel vagy repülővel kivitelezhető ami nem folyamatos (nem úgy mint a base camp)
Meg kéne jegyezni, hogy olyan csak a béna, ügyetlen lémeknél van, hogy nem lehet kitörni valahonnan (tipikusan oman rephordozó pl.). Ezért marhára felesleges sírni. ,,
Ja a forrás: battlefield.hu -
rohadt alma #57443 Kár. -
rohadt alma #57442 A kivágáshoz kapcsolodik.Te legalább tudod azért vágtak ki mert olyan überkommando vagy de én szabályt sértettem vagy csak istenien bánok a tüzérséggel és mindig megtaláltam vele az admint aki erre berágott és kivágott? -
azért mert csak az adminok bombázhatnak főbázisra
-
és ennek miköze ahhoz hogy bármilyen kaszttal verhetetlen vagyok 
-
Kérem kapcsolja ki! :P -
Na hát ezt nem tudom. Az tuti, hogy nálam a botos meccs szaggat picit, a 64es map szintén, a 32-es meg teljesen oké. Konfigom már írtam. Másrészről Uwu kollégát tudom említeni, 1.7+, 6600 256M, RAMot nemtom, neki ugyanígy. Több teszteredmény nem áll rendelkezésemre. -
rohadt alma #57436 Hu Ranked I-en tilos ágyuzni olyan zászlót amit nem lehet elfoglalni?Nem rég azt csináltam és kiraktak.Szerintem erre nem figyelmeztetett semmi. -
hááát ha neki ehhez a "fantasztikus" teljesítményhet cheat kell akkor az már vszett ügy
szerintem szimplán
mert vagy valami super statot akar a magáénak tudni vagy kitalálja hogy rekor idő alatt szerzi meg az összes plecsnit , stb. amikor az volt itt a téma pár napja hogy 800*600-ban milyen jól lehet nyomni ez a szerencsétlen azzal fárasztott mindenkit voip-on hogy ő most tök szar felbontáson tudja csak játszani a gammát de még így is ő az első ...