172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
jaa, hogy ő így veszi...
-
Na ez azért erős volt!
Tudod te hogy milyen klánról van szó mert ha nem akkor illendő utánna nézni mielőtt ilyeneket szólsz! -
jaaaa még jó hogy neszoktam répelni:) -
szerintem kirúgják a ó tázékosokat, mert csak így tudnak sok pontot szerezni... -
...120 kilós... -
-
ízlés kérdése: van, aki a kis szőke amcsi katonákat, van, aki a 120 néger szakácsnőket szereti
-
Verzoo #57588 Buzi-e vagy? 
-
pfuj 
-
Verzoo #57586 Nem.Az azt jelenti,hogy a konyhán dolgozó kiskatonákat erőszakolod meg 
-
tehát ha répelek akkor az azt jelenti,hogy az ellen főbázán elkapom a konyhán és gyárban dolgozó nőket és megerőszakolom?
-
Polemius #57584 Ki mondta, hony nem öntöltő az M95? 
Az új fegyverről volt szó, hogy nekem az rémlett bolt-actionnak a képek alapján.
Ehhez fűztem annyit, hogy a legtöbb sniper fegyver az ilyen, bár van néhány jól sikerült öntöltő is. -
FlatlineHun #57583 :)) Oké, akkor jöttök át? :) -
Na de pont ezért publik a publik 
Szal ezért is kellene szabályozni,hogy mit lehet,s mit nem.
A publiktól ne várjunk már el csapatmunkát,mert nincs.Legalábbis nem olyan erős,hogy ki tudjon jönni egy komoly kempből,vagy rapeböl akár.Főleg,ha klánosok csinálják!
De ha neadjisten lesz ranked szerverünk,akkor kitalálok a BF2re is jó szabályzatot a jó játékélmény megtartására.(úgyis olyan rég csuklott már a mutter)
-
ja biztos,ha te mondod! -
Verzoo #57580 Viszek tejfölös csirkét:)))))) -
FlatlineHun #57579 Amilyen napom volt(van), lehet, hogy hazafelé menet veszek valahol Kahlua-t.... -
mindig is imádtam a cizelláltságod 
-
Verzoo #57577 Meg Unicumsör:) -
Verzoo #57576 White Russian? -
analintruder...szép név 
cize...??? mi???

-
Verzoo #57574 Szewa:)))))) -
na, így meg lehet nézni
-
szóval, különbség a légierő és a haditengerészet között
http://www.kepfeltoltes.hu/060119/b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/060119/1126668825a_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
a rape angolul egész konkrétan erőszaktételt jelent, jobbára a szó nemi értelmében. legfeljebb a személyi szabadságon tett erőszak esetében érthető elrablásként.
általános tanulságként a játékvilágban a "rape" kifejezés a nem kívánt - analintruder2000 és társai segítségével elkövetett - jelképes szexuális élményben való részesítését takarja.
remélem elég cizellált voltam.... -
igen, forgatni kéne
-
akkor mégsem. RUNNING!!!!!! -
a különbség a légierő és a haditengerészet között 
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
-
FlatlineHun #57567 Jaja, de lassan vége az évzáró informatikai horrorműsornak áfaátállással, meg ilyenekkel... és hamarosan kezdődhetne a forgatás :)) -
TS Zolly #57566 És még mindig ellen vagyok, mert még mindig nagy lámaságnam tartom, ha valaki igy szerzi a fregjeit. Ha meg DonCiék ilyen szabályt hoztak az általuk üzemeltetett szerverre, akkor alkalmazkodok, nem rinyálok ha valaki a főbézen ,,megrépáz,,.
MB meg más tészta. Kompomisszumot lehet kötni minden war elött. Rugalmasak vagyunk ezügyben. GBC ellen volt bc/br, de sem ök, sem mi nem használtuk. Hordánál, ha jó a hiresztelés, akkor nem lesz. Többi warnál is lehetnek bc/br ügyben meglepetések. Még nincs letudva. Ugyhogy kár felhánytorgatni még a korábbi irásaimat. -
Platypus16 #57565 De a rape még mást jelent: megbecsteleníteni, megerőszakolni:) -
rég voltál errefelé
-
ja, akartam már írni, de mindig elfelejtettem
, hogy a rape angolul is rablást jelent, tehát a répelés szerintem nem azt jelenti, amit valaki írt lejjebb, hogy anyahajót támadni bombákkal, helivel. hanem az, amit flat is írt, hogy ellopni az ellenfél járműjét.
erre írtam a bf2.hu-n az egyik topicban, hogy én már mindenhez hozzászoktam ebben a játékban, 1 pofátlanságot kivéve, amikor én is elvesztem a türelmemet. ha valaki ellopja az elnemfoglalhatón az apc-t, tankot ÉS ottmarad vele irtani a jónépet. na ez egyesíti a BR-t és BC-t, azonnali globalbant az ilyennek

-
FlatlineHun #57562 Ahoy! Mizu? :) -
szia flat!
nem lehet kijönni ilyenből, még odin se tudna!
csak vicc, odin meg ne haraguggy!
-
"Bár BF42-ben illen tudom hogy nem volt. De ez nem BF42, szokjatok hozzá. Kezdetnek talán az is megteszi, hogy most közlöm veled, mikor az MB-be gémelünk majd, akkor NO BC, NO BR!!!! És ha csak egy jármün a dukko megsérül, vagy valaki ti általatok meghal a főbézen, akkor beszoptátok a wart. Tököm kivan már az értetlenségeddel. Fogd már fel, ez nem a BF42 ahol lehet tenni könnyen a repülő ellen. Értve vagyok???????"
hát korábban meccsen is nagyon tiltani akartad, de mind1 :) -
FlatlineHun #57559 Érdekes, eddig én úgy tudtam, hogy a kempelés az az, amikor ölöd őket, ahogy születnek, bézkempelés ha ezt az elfoglalhatatlan bázison teszed, és répelés, ha mindezt úgy teszed, hogy az ott spawnoló járműveket használod. Ebből adódóan kempelésből sokkal könnyebb kijönni, mint répelésből. Az egyetlen nagyon komolyan megmaradt répelős élményem oman-hoz tartozik, 10 vs 22, mec főbázison beszorulva, 4 repcsi bombázott, két heli a fej felett, kb 2 tank és 2 apc + a dzsipekben is ültek + gyalogosok. Ha valaki azt mondja, hogy ebből ki lehet jönni, az - már bocsánat - de hülye. Átlagos várható élettartam 1-2 mp. -
TS Zolly #57558 Figyu! Ez nem fordulat, csak egyszerü ténymegállapítás. A bc/br-t még mindig a legnagyobb lámaságnak tartóm még mindig. Én soha nem montam azt, hogy nem lehet kijönni. DC-ben 73 isztingen is számtalanszór kijöttem az ami főbézről. Aki DC-et azt tudja, millen nehéz ha az iraki sv és scud répázza, meg ott van ezer t72-es. Magyarán, ha a Magyar rankedon szabad, én belenyugszom, de akkor is lámaság. -
Igen ... :) Már megtudtam és tanultam a különbséget, de ha elkezdenék szövegelni hogy "Ne répázzatok már!" félek visszakérdeznének páran, "Honnan tudod mit csinálok a gép előtt?" :)
Vissza a témához ... eszembe jutott (Segítettek + itt is olvasom ...) Igen, a Dailan Plant-on volt :) Szóval az volt igazán gáz, hogy mire összejöttünk 3-an 4-en akik együtt elindultunk a partra (És ki is értünk ...) addigra lejárt a ticket ... pálya kezdődik, mindenki elindul amerre lát, le a csónakokhoz, elvitték mind a kettőt, szóllni egy pár embernek hogy jöjjön, megint van csónak, össze is gyűlünk ... "taktika" (Húúúú .... nagyon nagy szó ez ide :) ) avagy terv megvitatása, elindulás, partraszállás és vége a pályának ...
Na ez egy összeszokott csapatnál nem tart eddig ... sőt talán még rutinos csapatnál sem ... na akkor és ott nem volt rutinos a csapat :( -
Verzoo #57556 Milyen jó ez a fórum itt olyan aranyos és segitőkész emberek vannak