172102
  • Me0w
    Szamodra kene, hogy elgondolkodtato legyen, hogy miert 'baromkodni' jarsz a szerverre, mikor a tobbi 31 ember pedig normalisan szeretne jatszani? Az o kikapcsolodasuk az szamodra kb. annyira erdekes, mint az o szamukra a tied.

Nekem az nem szorakozas, hogy azert szopok a mapon mar 25 perce, mert valami lama viszi el allandoan a helikoptert, es setarepulnek vele, mikozben a masik heli csapata folyamatosan szetrombolja a tamadoeroinket.

Szoval fogd meg a gepedet, indits singlet, ott lehet hulyeskedni, meg gyakorolni, meg jokat rohogni.
  • Crem
    nyugodság...:)
    nem komoly...
  • Crem
    összegezve, lehet, hogy a "krémje" is kikapcsolódni szeretne, és nehezen tűri, mikor a sniper viszi a repcsit, hogy 10mp mulva kiugorjon egy erdős részen, mert nincs kedve sétálni. Vagy a Commander repül, de a legszebb mikor a BH-t olyan vezeti 5 fővel, aki még életében nem gyakorolta...
    Nos ez a "csürhe" tényleg nem olyan szinten nyomja, de pofátlanúl szarnak a többiekre , hogy jómaguk szórakozzanak...

Elgondolkodtató nem?
  • Robogo
    Azt hiszem el is megyek valahova piálni meg bulizni mert nagyon bulizos hangulatom lett!Izé gyorsan dobjunk össze egy Battlefieldes találkát de izibe.

Utcára nyilik a kocsmaajtó,kihallatszik belőle a szépmuzsika szó,sört ide bort ide te szép barna lány az anyád,hogy mulatom ki magam igazán.
  • Pyotr
    A játékosok nagy része nem olvas fórumokat h esetleg elméletben is elcsípjen egy-két taktikát hanem álltalában kikapcsolódni szeretne és azért játszik pár órát!
    természetesen nagyon sok magyar szerver van ahova lehet menni csak hát legtöbbje üres vagy nincs meg a kellő létszám,ezért maradnak a müködő ranked szerverek ahol kis hazánk "krémje","elitje"tobzódik és hát bizony ők nehezen viselik h az itt gyakorló "csürhe"nem éppen olyan szinten tolja mint ők!!!
    sajnos eddigi játékélményeim során kevés olyannal találkoztam aki ezt tolerálni tudta,ellenkezőleg,inkább lesüjjednek két szintel a norma alá és bősz fikázásba kezdenek!
    én unokatesommal szeretek játszani mert ő aztán az igazi atom noob:)
    felválva nyomjuk egy külön erre a célra csinált accountal és sz.rrá röhögjük magunkat egymás hülyeségén,DE mindezt külföldi szerveren mert amint magyarra megyünk hirtelen megjellennek a squadba csak azért belépők h közöljék h "MI A FASZÉRT VISZED EL A HELINKET?"és stb emberkék!
    valahol ez elgondolkodtató nem?
  • Robogo
    Izé Erdos azt hiszem le van beszélve minden a 22. warról.Lebeszéltem Kornel-al mindent meg ha jól tudom aus beszélt veled is.
  • Robogo
  • erdos
    Hát valljuk be még mindig ez a legjobb fegyver egy freggelő BH ellen. Gyors és fájdalommentes
  • Robogo
    Igazad van azt fogom csinálni...De sör sajna nincs itthon...Iszok jó kis whisky-t vagy mást.Úgyis most vettem piát.
  • Verzoo
    Jól van már irgum-burgum ez csak játék ne idegeskedj rajta inkább igyál egy sört
  • Robogo
    Meg nem értem mit kell lámázni ha valaki kamikázik..Pl egyik magyar serveren nyomtuk és kb 3-an mindig mentünk a BH-val aztán egy JCSR-es mindig azt csinálta,hogy C4-es helivel nekünk jött és kinyírt minket.És én ezt leszartam,csinálja azt ezen csak nevetek a JCSR-esel együtt és nem fogom lelámázni meg nem ugatom le....
  • braincruiser
    mi a bajotok a BC-vel??
  • Robogo
    Na ezért nem játszok/játszunk magyar serveren...Szánalom ami ott megy...Anyázás,lámázás meg minden más.És sokan nem bírják elviselni ha veszítenek.
  • Robogo
    Miért?:)
  • Verzoo
    Vicces vagy mikor mérges vagy(kuncogó szmájli)
  • Robogo
    Na bazz Crem ezzel most felbasztál,de nagyon.Aki ugatott a hátam mögött azzal tuti megbeszélem ezt ts-be.Utálom ha a hátam mögött ugat valaki de kibaszottul...
  • Verzoo
    Fent voltam most ezen a GSBF2JHSKAN "ranked" szerveren de hát ez kriminális,hogy kb 20 másodpercenként van rajta káneksön problémája mindenkinek.Omanon már nem is mertem maradni mert minden problémánál lezuhantam volna...
  • McKalton
    Én azt nem értem miért nem a külföldi publicon lévő szabályok szerint játszottok mind. Azaz nincs szabály és akkor senki nem rinyál...

Ui.: És igen is lehet külföldiekkel is jót csapatmunkázni, ha megértitek egymást.
  • koschwarz
    folytatom, ha megengedi a fórum, szóval

32/4 (ebből egy burnbaby-é, nem piszkálni!)"
  • dronkZero
    Na, most jövök én nagy arccal, az "én megmondtam" dumával.

Nesztek, ennyit érnek házi szabályrendszerek. Ahány ember eddig hozzászólt a témához, annyi definíció hangzott el a BR/BC misztikus betűkombináció értelmezésére. Aztán meg, mikor az adminok is tolják, akkor persze meg tudják magyarázni, hogy a BC tiltva van, a BR meg nincs, aztán próbáld kitalálni, hogy ők hogy értették. Nyilván, ahogy ők aláznak porrá az elfoglalhatatlan bézeden, úgy szabad.
    Aztán felmerült a Wake. Mivel a kínai főbéz foglalható, ezért persze onnan szabad kiartyzni, szarrábombázni a repülőt, de a hajó az szent és sérthetetlen.
    Na persze.
  • koschwarz
    pedig láttam a szerverkeresőben, hogyaszongya: "...EA HU Ranked I Official szerver
  • BurnBaby
    nemtom. nekem nincs fenntartott helyem ha ez vigasztal :)
  • Robogo
    Milyen BH mutatvány és kik???Nem vágom most így.:D
  • Robogo
    Bazz Danee tegnap nagyon felbasztad az agyam.:DAzt hittem poénra fogod venni és nevetni fogsz.:)De különben azért haltál bele mert hátrafele kezdtél el menni a tankkal,szerintem úgy túlélted volna ha előre fele mész.:)
    Na mind1 igazából nem értem miért kell ezért lámázni meg ilyesmiket írni...De mind1 végülis akkor többet nem csinálom...
    Azért remélem semmi gond nincs.Részemről természetesen nincs.
  • koschwarz
    mikor szóvá tettem, hogy az a 2 fenntartott hely is sok, 4 lett belőle, most meg már emellett is kirugdossák az embert, hát így legyen lokálpatrióta az ember

• Crem
    Mert nem a repteret támadtuk!:P

Mellesleg szidtak téged is a BH mutatvány miatt, csak azt TS-n tették!:DDDDDD
  • Robogo
    Ennél bent voltam én is amikor ezt írták Odin-nak.:)
    Igaz nem értem Crem nekünk miért nem írtak mert kb ugyanannyit öltem mint Odin csak ugye én helivel ő meg repcsivel.:)
  • Crem
    Erről a Slot-ról jut eszembe, valamelyik serveren láttam, hogy meg lehet venni (64 ranked) 5 €/hó az ára!

Van itt üzlet wazze!:DDDDDDDD
  • Running
    Tudom h nem értetted félre. Szóval?
  • BurnBaby
    a foglalt helyek számát? :)
  • DummyBoy
    Tudom, később rájöttem, mert összekevertem az M82A1-el ... de már javítottam ... Az egész onnan indult, hogy a Modern Warfare-ben nem figyeltem, és aszittem hogy az M95 unlock az alap sniper ... de nem ... ki van cserélve M82A1-re, és az öntöltő ... Bocsi tőlled is ...
  • Running
    Meownak címeztem.
  • Running
    Nem lehet feljebbtolni a playerek számát? Kötött a szerződésben?
  • Polemius
    Ráadásul az M95 sem öntöltő, jut eszembe, hanem az is bolt-action. Az elődje, amiből csinálták, az öntöltő. Meg a Dragunov, ami a BF2-ban is van.
  • Kovács legény
    foglaljatok le 20at:)
  • Me0w
    De ha 4 ember bentvan akinek van slotja, akkor a tobbi hogy megy be? :)
  • Jancsik
    a hely kellett? em azért van 2-4 hely lefoglalva mindíg hogy ne kelljen játékosokat kirúgni?
  • Deqwator
  • Me0w
    Es ugye ezt abbol szurted le, hog egyszer kiraktalak mert nem volt hely, masnap gondolom mar mindenkinek elmondtad, mekkora kiraly vagy, toled felnek, pedig csak a hely kellett ;DDDD
  • Jancsik
    jólvan elismerem. sorry