172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #57675
És hozzá a komment: ez egy német szerveren történt és miután rájöttek, hogy mi mindig nyertünk és több 3 körös mapot 5-10 perc alatt lerendeztünk, akkor az összes loller lámi hozzánk jött és hiába próbáltunk átállni, mindig utánunk jöttek. -
Bakker a szivem is kiugrott áááááááááááááá! 

-
hi, aláírásban ne eröltesd az ubb tagokat :) -
Neoncsoves #57672 Rég voltam ebbe a topicban ;) -
úgy van az igazi feeling -
Neoncsoves #57670 Szevasztok! -
rééégi :) -
Deqwator #57668 szerinted ezekután valaki megfogja ezt halgatni max hangerőn?
-
én is off
de ezt nezzétek meg max hangon!!
töröldd le a párát ott ahol a mikulás van!! -
degecc, a poén az, h én régen láttam vmi ilyesmi játékot és megürültem, h dekirály megvan, erre ... :ÐÐÐ -
azt jelenti, h le van foglalva slot a rankedeken és csak azok léphetnek be akiknek a nevük rajta val a listán.
a tiéd ezek szerint nincs ;-) -
Neved nincs a lefoglalt nevek listáján, és a szerver meg tele van. -
Aki netan jatszik a jol sikerult kiegeszitovel, es talalkozott ezzel a probelmaval az uj ati driver orvosolja elvileg.
mar van kint omega verzio is belole
BattleField 2 Special Forces: A blooming or ghosting effect is no longer noticed when playing the game in night vision mode. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21263 -
Azt a büdős k*rva anyját!
Levegőt nem tudtam venni! -
TS Zolly #57661 Fulladj meg wazze!!!!!!!!! 
-
Deqwator #57660 kecseg 

-
bocs az offtopikert:)
reflexjavito:) -
AmcsiGyilok #57658 Help pls!
Nem enged fel a játék sem a ranked1 sem a ranked2 szerverekre ezt írja ki:
your name is not on this servers rezerved slots list and all non reserved slots are taken
ezmitjelent?
-
nnah mostmár tudjuk, mire volt a golyófogó jelző :DDDDD -
Én is valami hasonlót tippeltem :) -
Szerintem a mesor nevű játékos az én lehetek!
-
Komolyan nem veszem, nem fogok infarktust kapni, ha nem repülhetek, és esek kelek, de szeretek nyerni és roppant módon tud idegesíteni, ha egy baromkodni vágyó gyerek elrontja az élményem...
Nincs azzal semmi baj, ha valakinek valami nem megy. Gyakoroltam én is eleget üres servereken, de az aki beül gunnernek a pentium100-as gépével , lószart nem lát, de át nem adná a helyét az idegesít.
Pontosabban az idegesít, hogy az ellenség lelő, mert farkasszemet nézünk és ő a szürkehályogtól nem lát semmit!:))) -
:D -
en azt szeretem,mikor a sznajper dobalja a kleymort a tankom ele:)ahelyett,hogy szaladna...egyszer vegigkergettem egyet a fel palyan,a vegen a gyerek kinjaban ongyilkos lett:) -
Állandóan kivág a EA HU I.-ről ezzel a hibaüzenettel. Valaki tud abba segíteni mi lehet a probléma? THX
-
Sajnos nem csak a "krém" van a rankedeken :(
Ééééés most fognak meglincselni ...
Az a gáz, hogy a rankedek beengedik a törtet is ... az eredeti game szükségessége sajnos sok jó játékost eltántorítana, de a noobok 90%-át is ...
Még most is esténként meló után vadászni kell a szabad helyeket ... amikor van akkor meg ott a krém is, meg a csürhe is, de sajnos mindig jól elválasztva 2 külön oldalon :(
Ezért nem elvárható a fullos, taktikus game a rankedeken ... sajnos ... néha van, ha több időm lenne fentlenni valszeg már lenne olyan ismeretségem, (A rutinról nem is beszélve ...) hogy nem lennének problámások a game-k ... de sajna 20%-ban a Squad csak fizikailag létezik, stb ...
Ez egy csapat alapú játék, jól mondták az előttem szólók, a repkedő kommander, a javított tankba beugró sznájper ... és a kedvencem ... állok valamilyen csapatszállító mellett, vagy futok felé, és látom jönnek még 3-an 4-en ... megvárom őket, erre az első beleugrik és elrobog ... a többiek meg nyomják "Héj! áj nííd a rájd!!!" ... és nézzük a profelhőt ... Nesze neked csapatjáték ...
Múltkor csónakot vittek el így előllünk ... sniper ... vitte az artykhoz!!!!
-
nnah sztem meg nem kéne összekeverni a szart a jóval már bocs ;-) -
beülsz az ellen gépébe,megjelenik 20vezeték és megkell találni melyikeket kell összekötni:D -
Borg #57647 [b]Az SG szerver a mai naptól (a szolgáltató baromsága miatt) új IP-n üzemel:
193.202.85.198
És ez már fix is marad, az ígéret szerint. -
"amit flat is írt, hogy ellopni az ellenfél járműjét."
ide be lehetne rakni a COD1 módszert, ellenfél járművének beindításához idő kell...ha sikerál viheti... -
amugy,nem hulyeseg,ha gyakorolsz singlebe,ha kezdo vagy egyket cuccban...mert nem az a legidegesitobb,ha elviszik a cuccot az ember elol,jatsszon mas is,de tenyleg idegesito,mikor latja az ember,hogy csak szerencsetlenkednek a geppel...jah,es ha mindenaron neten akarsz baromkodni,rengeteg olyan 64-es szerver van,ami nincsen tele,es ott lehet
gyak(orol)ni:)johetsz oda,ahol en vagyok,szeretek tankkal helit loni:) -
Én úgy vagyok vele ha helizni akarok, hogy ha már két ember fut a heli fele hagyom had mennyenek gondolom összeszokott páros,nem akarom a játékukat elrontani. De azt rühellem ha valaki nem tud szólni, hogy haggyam a helit vagy szálljak le, inkább lelő. -
jogos 
én mindig átadom a járműveket, ha látom hogy valaki nemesebb és hasznosabb célra tudja használni ,mint én...
helit még csak lelőve láttam:) talán egyszer voltam lövész
gyalog a legjobb...vagy sniper...számomra, így okozom a legkevesebb kárt a csapattársakban:)
mondjuk tegnap cino vagy 25-ször lebombázott a földön, szabolcs meg 32szer széttankozta az arcom, érdekes módon amikor szemtől szemben találkoztunk véletlenül a földön elmenekült egy dzsippel... -
van több is de a 20-ból kb3-4 amin vannak hétköznap,hétvégén meg győzz taláni amire beférsz:)
mármint rankedet!
-
TS Zolly #57641 Pont elég. -
miért van az hogy ASE ban csak néhány magyar szervert látok kb20-at
vagy az sok? -
savanyúkáposzta:)
-
Jajj tényleg Crem megcsalsz minket?:)
Másik ts-be vagy??Ejnye-ejnye.:P -
Látom megkevertem a levest:)
addig fusztrál a játék amig komolyan veszed szerintem:)
a másik meg akinek nem inge nem veszi magára,nem? -
Igaz csak felkaptam a vízet de már lenyugodtam.:P