172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nem -
Temporal Vortex #57714 Kösz a válaszokat! -
mi ennek a cb-nek a lényege, és mi az a ladder (azon kívül, hogy létra angolul), gondolom valami ranglista??? -
VeNYLaci #57712 Mi (VéNY) nem hivtunk ki soha magyar klánt CB-n, és nem is szándékozunk.
Ja, köszi a tegnapi gyakwart, mindenkinek aki ottvolt! :) -
Az OpenCup volt.És ott nem kihívás alapján döl el,hogy ki játszik kivel,hanem a szervezök rakják össze a csapatokat. -
1x ha jól emléxem volt egy TRS-7th war a BFV ladderen. Vagy az csak barátságos volt? -
kb 2 év alatt 1x se küzdöttünk cb ladderen magyar ellenfél ellen. Max ha az 1.-2. hely forog kockán:) -
Temporal Vortex #57708 Köszi. Én is így tudom, SoG is így áll a cb-hez. Azért még érdekelne ex és VÉNY vélemény is kiváncsiságból. -
Ha nem utálják egymást akkor nem.
Van elég külföldi klán azokat kell szivatni nem egymást. -
Verzoo #57706 Akkor húzzál bele 
-
Nem! -
több mint fél év alatt eddig pisztollyal összesen 21-et, késsel 17-et killeztem. és meg kell szereznem a psiztolyos meg a késes badge-et. 

-
Temporal Vortex #57703 Hahó,
Lenne egy kérdésem:
A cb 32 ladderben induló magyar klánok kiszokták egymást hívni?
Előre is köszi a választ.
-
peter31 #57702 Sziasztok,
Ha volt már akkor sorry. www.tank.hu Ha valaki ki akarja próbálni igazából milyen is.

üdv
p -
"vannak képeim is"
Nekem is vannak:) -
há ja, csak szívtam mint a torkosborz 
vagynnyira lefárasztott a gyakorlás tegnap a hordában, hogy ezért a rossz teljesítmény
-
haxoror #57699 Persze csak ha nem vmi idióta a commander -
haxoror #57698 64-es karkand tulez! 
A legjobb map szvsz -
Hát valóban volt lámázás. Én ott adtam fel mikor Landor kb rutinból is ki tudtam volna rakétázni a járműből és vagy mellé lőttem vagy belementem egy fába. 
Sose gondoltam volna ugyanis hogy álló célpontot 12 rakétával képtelen vagyok eltalálni, de tagnap sikerült többször is.
-
na, játszottam egy karkandos szerveren, és elvittem a tankot, de a egyik embernek nagyon kellett és egész páylán követett, és tkztatta magát, meg le akart c4ezni...
vannak képeim is
-
a tegnapi gyakorlás után felmentem egy 64-es karkandra. igazi vérfürdő volt, tipikus estem-keltem, megszületek, apc lelő, jó másik zászló, megszületek, gránát megöl, jó másik zászló, megszületek, tank lelő...igazi rémálom, ennyire rosszul rég nem jáccottam, kínlódtam vagy 2 órán keresztül, de ebből 1 óra a spawnképernyő nézése volt. brrr... 
-
SF-be mivel bombázik? -
Platypus16 #57693 Csak mire nekem betöltődött a pálya, addig már mindjárt vége is volt a körnek:) -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 Update #56[/URL] -
mire betöltött volna ... ;-) -
amugy én is inkább külföldire mentem,de hogy mennyi láma volt az már vicc,csak sorba tudtak foglalni karkandon amit csövessel befoglaltunk azt ők azzal a lendülettel vesztették el
-
mire betölt neked már fennt vagy a szerveren vagy nem? -
hát én olyan 10-11 óra felé majdnem felmentem vmelyik rankedre, már rá is kattintottam, de mire betöltött volna szerencsére megtelt a szerver :Ð -
Landor #57687 hihatetlen sok lamer volt fenn ma éjszaka 
eddig bírtam idegekkel
-
Lezuhantam nyóccor az AH-val, aszem ma nem megy a gém. Ebből 4 fa volt.
-
Landor #57685 ezt a sok újszülöttet -
rohadt alma #57684 Az angol oldalon a legalso játékosnak a 404 az a pingje? -
Deqwator #57683 szerintem kezd unalmas lenni ez a sok ijesztegetős cucc.
először jópofa volt de mostmár kezd unalmas lenni szerintem -
én mikor ilyet látok reflexből elfordulok és újraindítás úgy hogy rá sem nézek a monitorra :) -
Ne aggodj a szemelyisegeid sokasaganak, nem fog artani,max kicsit megritkultak, meg igy is legalabb 2-3 biztosan tulelte :)
Mindenkinek beszoltam, megyek aludni.
Nincs is szebb mikor reggel friss "flem" szagra ebred az ember :) -
Vazze nagyon durva , nem vagyok ijedős de most majdnem lenyeltem a rágómat.Vazz
de most minden kedves ismerösömnek elküldöm
-
Nekem az jon le ebbol a kepbol, hogy dr fraknenstein mindenkit lebombazott, ezt megunva a "loller lamik" aki a neve alatt lathatoak gyorsan csatlakoztak hozza :)
-
annyira megijedtem, fülhalgatóval. azt hittem ez hogy ez egy normális játék, és annyira belemerültem... -
Na lenyomtunk egy gyakwart és egyben egy jó kis funwart.
GBC+ex+-tRs-Gerzson vs [VENY] 947-425
THX a gyakot a VENY klan-nak és thx főleg az exeseknek és Gerzsonak a helpet!:)
GG ALL!
-
Platypus16 #57676 A Jingle Bells titkos üzenete - nagyon lol:)