172102
  • Kovács legény
    nem
  • Temporal Vortex
    Kösz a válaszokat!
  • koschwarz
    mi ennek a cb-nek a lényege, és mi az a ladder (azon kívül, hogy létra angolul), gondolom valami ranglista???
  • VeNYLaci
    Mi (VéNY) nem hivtunk ki soha magyar klánt CB-n, és nem is szándékozunk.
    Ja, köszi a tegnapi gyakwart, mindenkinek aki ottvolt! :)
  • vsly
    Az OpenCup volt.És ott nem kihívás alapján döl el,hogy ki játszik kivel,hanem a szervezök rakják össze a csapatokat.
  • Csacsy
    1x ha jól emléxem volt egy TRS-7th war a BFV ladderen. Vagy az csak barátságos volt?
  • Hatt
    kb 2 év alatt 1x se küzdöttünk cb ladderen magyar ellenfél ellen. Max ha az 1.-2. hely forog kockán:)
  • Temporal Vortex
    Köszi. Én is így tudom, SoG is így áll a cb-hez. Azért még érdekelne ex és VÉNY vélemény is kiváncsiságból.
  • Murry
    Ha nem utálják egymást akkor nem.
    Van elég külföldi klán azokat kell szivatni nem egymást.
  • Verzoo
    Akkor húzzál bele
  • Beers
    Nem!
  • koschwarz
    több mint fél év alatt eddig pisztollyal összesen 21-et, késsel 17-et killeztem. és meg kell szereznem a psiztolyos meg a késes badge-et.
  • Temporal Vortex
    Hahó,
    Lenne egy kérdésem:
    A cb 32 ladderben induló magyar klánok kiszokták egymást hívni?
    Előre is köszi a választ.
  • peter31
    Sziasztok,

Ha volt már akkor sorry. www.tank.hu Ha valaki ki akarja próbálni igazából milyen is.

üdv
    p
  • Hatt
    "vannak képeim is"
    Nekem is vannak:)
  • koschwarz
    há ja, csak szívtam mint a torkosborz

vagynnyira lefárasztott a gyakorlás tegnap a hordában, hogy ezért a rossz teljesítmény
  • haxoror
    Persze csak ha nem vmi idióta a commander
  • haxoror
    64-es karkand tulez!

A legjobb map szvsz
  • Running
    Hát valóban volt lámázás. Én ott adtam fel mikor Landor kb rutinból is ki tudtam volna rakétázni a járműből és vagy mellé lőttem vagy belementem egy fába.
    Sose gondoltam volna ugyanis hogy álló célpontot 12 rakétával képtelen vagyok eltalálni, de tagnap sikerült többször is.
  • Jancsik
    na, játszottam egy karkandos szerveren, és elvittem a tankot, de a egyik embernek nagyon kellett és egész páylán követett, és tkztatta magát, meg le akart c4ezni...
    vannak képeim is
  • koschwarz
    a tegnapi gyakorlás után felmentem egy 64-es karkandra. igazi vérfürdő volt, tipikus estem-keltem, megszületek, apc lelő, jó másik zászló, megszületek, gránát megöl, jó másik zászló, megszületek, tank lelő...igazi rémálom, ennyire rosszul rég nem jáccottam, kínlódtam vagy 2 órán keresztül, de ebből 1 óra a spawnképernyő nézése volt. brrr...
  • Danee
    SF-be mivel bombázik?
  • Platypus16
    Csak mire nekem betöltődött a pálya, addig már mindjárt vége is volt a körnek:)
  • uHs Gerzson

[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 Update #56[/URL]
  • Zs0lt1
    mire betöltött volna ... ;-)
  • Kovács legény
    amugy én is inkább külföldire mentem,de hogy mennyi láma volt az már vicc,csak sorba tudtak foglalni karkandon amit csövessel befoglaltunk azt ők azzal a lendülettel vesztették el
  • Kovács legény
    mire betölt neked már fennt vagy a szerveren vagy nem?
  • Zs0lt1
    hát én olyan 10-11 óra felé majdnem felmentem vmelyik rankedre, már rá is kattintottam, de mire betöltött volna szerencsére megtelt a szerver :Ð
  • Landor
    hihatetlen sok lamer volt fenn ma éjszaka
    eddig bírtam idegekkel
  • Running
    Lezuhantam nyóccor az AH-val, aszem ma nem megy a gém. Ebből 4 fa volt.
  • Landor
    ezt a sok újszülöttet
  • rohadt alma
    Az angol oldalon a legalso játékosnak a 404 az a pingje?
  • Deqwator
    szerintem kezd unalmas lenni ez a sok ijesztegetős cucc.
    először jópofa volt de mostmár kezd unalmas lenni szerintem
  • Jancsik
    én mikor ilyet látok reflexből elfordulok és újraindítás úgy hogy rá sem nézek a monitorra :)
  • alma2
    Ne aggodj a szemelyisegeid sokasaganak, nem fog artani,max kicsit megritkultak, meg igy is legalabb 2-3 biztosan tulelte :)
    Mindenkinek beszoltam, megyek aludni.
    Nincs is szebb mikor reggel friss "flem" szagra ebred az ember :)
  • mNzJean
    Vazze nagyon durva , nem vagyok ijedős de most majdnem lenyeltem a rágómat.Vazzde most minden kedves ismerösömnek elküldöm
  • alma2
    Nekem az jon le ebbol a kepbol, hogy dr fraknenstein mindenkit lebombazott, ezt megunva a "loller lamik" aki a neve alatt lathatoak gyorsan csatlakoztak hozza :)
  • Jancsik
    annyira megijedtem, fülhalgatóval. azt hittem ez hogy ez egy normális játék, és annyira belemerültem...
  • Robogo
    Na lenyomtunk egy gyakwart és egyben egy jó kis funwart.
    GBC+ex+-tRs-Gerzson vs [VENY] 947-425

THX a gyakot a VENY klan-nak és thx főleg az exeseknek és Gerzsonak a helpet!:)
    GG ALL!
  • Platypus16
    A Jingle Bells titkos üzenete - nagyon lol:)