172102
  • Zs0lt1
    nnah tankos kollegák, igy kell végigmenni tankkal a főúton:
    link (157MB, torrent kliens kell hozzá, http-s link nincs ;])
  • rohadt alma
    Elég ha a hátad véded.
  • uHs Gerzson
    Hehe péntek esti ajándék hogy kimozdulj a házból és bulizni menj BF2 helyet :D
  • Robogo
    EA bekaphatja a nagy faszt elegem van már abból,hogy soha nem jó ez a kibaszott jó büdös BF2-ő kibaszottul kezdem uni ezt.EA kapjátok be!!!!
    Most pl ez a statom több mint 10000000.
    10000000 Global pont

• uHs Gerzson
    Hopsz bocs... 1 kicsit elmerültem :D tehát ismétlö puska ;)
  • uHs Gerzson
    Miért az szerinted igazságos amikor rácélzok az embere és amikor ráirányitom 1 kiskockányit ugrik a célkereszt és arébb kel csusznom hogy pontosabb célozak na ez a hátrány amit nem tudok megemészteni BF2-ben :(
  • Zs0lt1
    ne vessz már el a részletekben pls :ÐÐÐ
  • rohadt alma
    Egyik se öntöltő.
  • schrank
    pontosabbá nem teszik mert nem lenne igazságos maximum nyomatnak rá egy gránátvetőt de akkor nem jár a 2 claymore ... ezis mekkora szar 2 darab cleymore a szerelőnek meg a specopnak bezzeg 5 robbanó izéje van
  • uHs Gerzson
    Ha nem hazudnak és tényleg állitotak a mesterlövész puskákon 1.2-ben akkor érdekel milyenek lettek, lehet hogy az SVD és a Type 88 végre lehet pontosan lönni? Mert akkor 1 állom valosul meg.
  • schrank
    szerintem az lenne a reális ha már nem képesek megoldani hogy egy karabélyos kaszt ne legyen távolra olyan pontos mint a sniper hogy a sniper puskák legyenek hangtompítósak
  • uHs Gerzson
    Reméljük az L96A1 is olyan jó öntöltő mesterlövészpuska lesz mint az M24...
  • schrank
    1. ezek közül melyik néz ki jól
    2. miért mi számítson ha nem ezek a tulajdonságok
    én most a sniper expertre hajtok úgyhogy boztosan állíthatom hogy az M24 messze a legpontosabb puska a játékban az M96 messzire csak torzozni jó azok a félautómata szarok meg semmire
  • uHs Gerzson
    PoE2, Desert-Conflict, FH2. Mi kell még? :D
  • TDC Geronimo
    Rókabőr
  • metallo
    Hali mindenki!
    Kérdésem az lenne, hogy 1.0ás verzióval lehet 1.2/1.3 as verziójú szerverekre csatlakozni?
    Ha nem, akkor tudna valaki frankó magyar 1.0ás szerver IPt adni a T3on kívül?
    Előre is köszi!
  • Poggyász
    Átlő a vason..
  • uHs Gerzson
    Ja ne is mond nagy királyság volt Ak-47-el pontlövéseket leadni és oda ment a lövés ahová tényleg céloztál, az M16 meg maga volt az áldás igaz az sorozal lövésekben vagy 3-s lövésekben volt nagyon király, de ez BFV volt. Most itt van a BF2 amiben egyszerüen nem lehet érezni a fegyvereket igaz mindenkinek más a véleménye. A Modokat meg 1-2 hónapon belül elkezdhetjük letölteni :)
  • uHs Gerzson
    Idejét mult :D
  • vsly
    Az a baj,hogy hiába néz ki jól egy fegyver,akkor is az lesz a döntő,hogy mekkora lesz:
    -a visszarúgása
    -sebzése
    -szórása
    -tüzgyorsasága
    -hangja

Ezeket a dolgokat sajnos a BF2ben elég xarul csinálták meg.Anno BFVben szinte úgy éreztem,hogy a saját kezemben tartom a fegyvert.De itt(BF2)......mintha tapadókorongos játékpuskákkal lődöznék.
    Remélem vmi MODban sikerül majd jól eltalálniuk.
  • uHs Gerzson
    Örülök hogy segithetem elveni 1 kis idöt az életedböl a scrollozásal ;)
  • schrank
    úgy mint a SF csak harmadannyiba kerül és kb harmadannyit is ér és ha figyelembe vesszük hogy egy harmadakkora szar ugyanolyan értéktelen mint egy teljes de legalább olcsóbb akkor ebből következik hogy ...
  • leveskocka
    hat oregem,vegtelen idegesito,szetszkrollozom az egeremet...legalabb ket sor arat leamortizaltam a nagy kepek miatt...ezeket majd ki kell fizetned.mivel en a sort utalom,azonnal el is pusztitom oket:)
  • Romel
    most akkor hogy is fog működni ez az euro force-os "kiegészítő"?
    Nem vágom, hogy nem teljes addon, akkor mi más??
  • Zs0lt1
    spam :P
  • leveskocka
    ehheh,ez nem bf2,az 2001-ben meg nemvolt...
  • uHs Gerzson
    BF2: Euro Force fegyverek amik kimaradtak az első bemutatáskor:

HK21

HK53A3

L96A1

Benelli M4

SA80 L85A2
  • Zs0lt1
    nna melyikőtöknek sikerült eltévedni? :D
  • vsly
    Az haggyán,de kettévágta a golyókat!!!!
  • Newyorker
    Segítsetek plíz!

Az egyik haver, amikor fel akarja tenni az Spec forcest, akkor az install során mindig patching failed van!
    Ez mitől lehet???
  • FRe4k
    Köszi!
    Megpróbálom ;)
  • mesor
    Szerintem elöször csak egy darab patchet rakjál fel mégpedig a legutolsót(abba benne van az elöző kettő)!
    Nekem is volt ilyen probléma de megoldotta az hogy a BF-et csak angol elnevezésű mappába raktam (pl:game)! Nem tudom hogy mi köze van hozzá de nekem ez segített!
  • FRe4k
    ÜDV!
    Felraktam újra a játékot,felpakoltam 3db patchet egymás után,de indítás követően csak fekete képernyő fogad.....
    A játékom eredeti,a kondigom:p4 3ghz,1gb ram,9600xt

Ha valaki tudna segíteni,azt megköszönném
    Előre is köszi!
  • haxoror
    Hatot kibírt a Browningból!
  • haxoror
    A dudák a Jupiterről XXIV.-ben bejutottak a fagyasztóba!
    Én követem a szakirodalmat!
    Fejlődnek, nem vitás!
  • haxoror
    :DDDDDD

Milyen szmájli
  • Zs0lt1
    van valami coop64 mod vagymi, totalbf2.com-on vagy planetbattlefield.com-on keresgélj ;-)
  • vsly
    Nekem ilyen Unlock kéne .
    Jájj Istenem,a Vietes BG modban 99%ban csak ezt használtam.Szerteszanaszéjjel kaszaboltam mindenkit
  • DummyBoy
    Váááá ... qrva légvédelem ... végre van időm játszani, erre kick/ban ... szevasz :(

Remélem jó lesz az új peccs :(
  • Robogo
    Kéne egy kis help!

Hogyan lehet beállítani,hogy ne csak 16 fős mapok legyenek a singleplayerbe hanem 32-es mapok is??FAQ-ba nem volt benne,abba csak a botok száma volt leírva hogy hogyan kell növelni.:(

Előre is thx!