172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nnah tankos kollegák, igy kell végigmenni tankkal a főúton:
link (157MB, torrent kliens kell hozzá, http-s link nincs ;]) -
rohadt alma #57795 Elég ha a hátad véded. -
Hehe péntek esti ajándék hogy kimozdulj a házból és bulizni menj BF2 helyet :D -
EA bekaphatja a nagy faszt elegem van már abból,hogy soha nem jó ez a kibaszott jó büdös BF2-ő kibaszottul kezdem uni ezt.EA kapjátok be!!!! 
Most pl ez a statom több mint 10000000.
10000000 Global pont

-
Hopsz bocs... 1 kicsit elmerültem :D tehát ismétlö puska ;) -
Miért az szerinted igazságos amikor rácélzok az embere és amikor ráirányitom 1 kiskockányit ugrik a célkereszt és arébb kel csusznom hogy pontosabb célozak na ez a hátrány amit nem tudok megemészteni BF2-ben :( -
ne vessz már el a részletekben pls :ÐÐÐ -
rohadt alma #57789 Egyik se öntöltő. -
pontosabbá nem teszik mert nem lenne igazságos maximum nyomatnak rá egy gránátvetőt de akkor nem jár a 2 claymore
... ezis mekkora szar 2 darab cleymore a
szerelőnek meg a specopnak bezzeg 5 robbanó izéje van
-
Ha nem hazudnak és tényleg állitotak a mesterlövész puskákon 1.2-ben akkor érdekel milyenek lettek, lehet hogy az SVD és a Type 88 végre lehet pontosan lönni? Mert akkor 1 állom valosul meg. -
szerintem az lenne a reális ha már nem képesek megoldani hogy egy karabélyos kaszt ne legyen távolra olyan pontos mint a sniper hogy a sniper puskák legyenek hangtompítósak
-
Reméljük az L96A1 is olyan jó öntöltő mesterlövészpuska lesz mint az M24... -
1. ezek közül melyik néz ki jól 
2. miért mi számítson ha nem ezek a tulajdonságok
én most a sniper expertre hajtok úgyhogy boztosan állíthatom hogy az M24 messze a legpontosabb puska a játékban az M96 messzire csak torzozni jó azok a félautómata szarok meg semmire
-
PoE2, Desert-Conflict, FH2. Mi kell még? :D -
Rókabőr
-
metallo #57781 Hali mindenki!
Kérdésem az lenne, hogy 1.0ás verzióval lehet 1.2/1.3 as verziójú szerverekre csatlakozni?
Ha nem, akkor tudna valaki frankó magyar 1.0ás szerver IPt adni a T3on kívül?
Előre is köszi! -
Poggyász #57780 Átlő a vason..
-
Ja ne is mond nagy királyság volt Ak-47-el pontlövéseket leadni és oda ment a lövés ahová tényleg céloztál, az M16 meg maga volt az áldás igaz az sorozal lövésekben vagy 3-s lövésekben volt nagyon király, de ez BFV volt. Most itt van a BF2 amiben egyszerüen nem lehet érezni a fegyvereket igaz mindenkinek más a véleménye. A Modokat meg 1-2 hónapon belül elkezdhetjük letölteni :) -
Idejét mult :D -
Az a baj,hogy hiába néz ki jól egy fegyver,akkor is az lesz a döntő,hogy mekkora lesz:
-a visszarúgása
-sebzése
-szórása
-tüzgyorsasága
-hangja
Ezeket a dolgokat sajnos a BF2ben elég xarul csinálták meg.Anno BFVben szinte úgy éreztem,hogy a saját kezemben tartom a fegyvert.De itt(BF2)......mintha tapadókorongos játékpuskákkal lődöznék
.
Remélem vmi MODban sikerül majd jól eltalálniuk. -
Örülök hogy segithetem elveni 1 kis idöt az életedböl a scrollozásal ;) -
úgy mint a SF csak harmadannyiba kerül és kb harmadannyit is ér és ha figyelembe vesszük hogy egy harmadakkora szar ugyanolyan értéktelen mint egy teljes de legalább olcsóbb akkor ebből következik hogy ...
-
hat oregem,vegtelen idegesito,szetszkrollozom az egeremet...legalabb ket sor arat leamortizaltam a nagy kepek miatt...ezeket majd ki kell fizetned.mivel en a sort utalom,azonnal el is pusztitom oket:) -
Romel #57772 most akkor hogy is fog működni ez az euro force-os "kiegészítő"?
Nem vágom, hogy nem teljes addon, akkor mi más?? -
spam :P -
ehheh,ez nem bf2,az 2001-ben meg nemvolt... -
BF2: Euro Force fegyverek amik kimaradtak az első bemutatáskor:
HK21
HK53A3
L96A1
Benelli M4
SA80 L85A2
-
nna melyikőtöknek sikerült eltévedni? :D
-
Az haggyán,de kettévágta a golyókat!!!!
-
Segítsetek plíz!
Az egyik haver, amikor fel akarja tenni az Spec forcest, akkor az install során mindig patching failed van!
Ez mitől lehet???
-
Köszi!
Megpróbálom ;) -
Szerintem elöször csak egy darab patchet rakjál fel mégpedig a legutolsót(abba benne van az elöző kettő)!
Nekem is volt ilyen probléma de megoldotta az hogy a BF-et csak angol elnevezésű mappába raktam (pl:game)! Nem tudom hogy mi köze van hozzá de nekem ez segített! -
ÜDV!
Felraktam újra a játékot,felpakoltam 3db patchet egymás után,de indítás követően csak fekete képernyő fogad.....
A játékom eredeti,a kondigom:p4 3ghz,1gb ram,9600xt
Ha valaki tudna segíteni,azt megköszönném
Előre is köszi! -
haxoror #57762 Hatot kibírt a Browningból!
-
haxoror #57761 A dudák a Jupiterről XXIV.-ben bejutottak a fagyasztóba!
Én követem a szakirodalmat!
Fejlődnek, nem vitás!
-
haxoror #57760 :DDDDDD
Milyen szmájli
-
van valami coop64 mod vagymi, totalbf2.com-on vagy planetbattlefield.com-on keresgélj ;-) -
Nekem ilyen Unlock kéne
.
Jájj Istenem,a Vietes BG modban 99%ban csak ezt használtam.Szerteszanaszéjjel kaszaboltam mindenkit
-
Váááá ... qrva légvédelem ... végre van időm játszani, erre kick/ban ... szevasz :(
Remélem jó lesz az új peccs :( -
Kéne egy kis help!
Hogyan lehet beállítani,hogy ne csak 16 fős mapok legyenek a singleplayerbe hanem 32-es mapok is??FAQ-ba nem volt benne,abba csak a botok száma volt leírva hogy hogyan kell növelni.:(
Előre is thx!