172102
  • Neoncsoves
    Nekem is Chiftech tápom van és semmi bajom vele.legalább is nekem!
  • Danee
    srácok, megvettem egy AGP-s 6600 GT-t, de ha csak felhuzom az effectet meg a lightningot mediumra, akkor már akad?? miért lehet? ujraraktam a win-t, letöltöttem a legfrisseb drivert.. ??
  • Borg
    A helyedben nem vennék Chieftecet. Ahány féle, annyi belsővel szerelik. Pl a 12cm ventis 4xxW-osat is szidták jópáran, kiszáradó kondik stb... A chieftec már nem az, ami anno volt.
  • Cream78
    Na az alul irtak alapján cserélem én is a tápot...(codegen 300w)
    Kinéztem egy tipust Chieftec CT420Aa 12600Ft ahol néztem szerintetek ez má azé jó?
  • rohadt alma
    Most mondja meg valaki mit töltöget a HDD-ről amikor már percek óta játszok?Van 1 G RAM-ja.Ez kiborít.Ráadásul mostanában azt csinálja,hogy gondol egyet és olyan 5 sec-os késéssel követi a mozdulatokat.Eszelős látvány.Nem nyúlok a billentyűzethez ez meg fut jobra balra hasal és ugrál.
  • Mester01
    CoDtam és Mohaaztam is (régen) de ha picit utana olvasnal hogy miért irtam azt akor nem lenel ilyen okos...
  • Borg
    Sima 6600 mellé tök felesleges a 256mb, csak pénzkidobás. Az a kártya nem tud elég teljesítményt felmutatni ahhoz, hogy 256mb memóriát igénylő textúrákat pakoljon ki.
  • leveskocka
    nem erdemes olcsokkal foglalkozni,en is osszefogtam a nadragszijat,funekfanak,bokornak tartoztam,de osszehoztam egy 6600gt-t,meg egy csiftek tapot...elegge szar,ha egy 4000FT-os hitvany tap magavalrant egy 2K erteku vasat...gagyi cuccot nem erdemes venni,miota "minosegi"
    arut veszek,nem szivok...
  • Me0w
    A 6600 felesleges vasarlas, vagy GT-t vegyel vagy csalodni fogsz
  • DummyBoy
    Ne a VGA miatt vegyél normális tápot ... az egész gépet viheti ...

Sőt ... haveréknak még a nappali is vele ment :( Még jó hogy időben észrevették ...

Tanulság: Codegen tápos gép ne legyen közel a függönyökhöz ...
  • schrank
    úgy sima 6600 hogy nem a butított de viszont 256MB-os !!!
  • schrank
    B+ aki bf2-ben nem tud helit vezetni az menjen CoD-ozni vagy MOHAA-zni
  • Mester01
    Szia irtam neked privit de nem válaszoltál vegyél föl MSNre vagy irjál privit mert Helikopterezni még mindig nem tudok fölszálok fölmegyek 200Métere és közben szépen megyek hátra....
  • Borg
    300W FSP elég lesz ahhoz, és az már jóval 10k alatt van, ha jól emlékszem.
    Sima 6600 nem fog sokkal többet enni, mint a 9600-as.
  • schrank
    hát ezaz most kölcsek 25-öt vga-ra meg 10-et tápra akkor inkább veszek egy olcsó vga-t 15-ér azt kész
  • DummyBoy
    Egy 300W-os táp majdnem mindenre elég ... De ehhez kell az hogy NORMÁLIS táp legyen ... na most a kodegány az nem az ... elég lesz valszeg, de csak egy időzített bomba lesz ...

8000 HUF körül már lehet normális tápot kapni ... DTK, FSP OEM, stb ... ilyesmit érdemes ... Vigyázni kell a gagyi tápokkal ... Azon kevés alkatrészek egyike ahol nem a márkajelzést kell megfizetni ... Bár nem mind arany ami fénylik ...
  • FCH kari
    ja én ehhez hülye vagyok de szerintem akkor is min 400w tápot vegyél
  • schrank
    ilyen van a búcsúkban is a céllövöldében B+
    akinek beszart a vga-ja annak jó ez is
  • schrank
    én arra céloztam hogy ha veszek a gépembe egy alap 6600-ot és ratyi grafikán játszok rajta akkor elég -e neki a 300W-os codegány táp vagy ugyanojan beállítások mellett többet fogyaszt egy 6600 mint egy 9600
  • Cream78
    Hm.... 2 lövés telibe és nem esett le? Valami román csúcstechnológia lehet...
  • DummyBoy
    Ha maradnak a kedves készítők a realitásoiknál akkor az L96-os az "Bolt Action" rifle ...

L96 ...

Mellesleg ajánlom ezt az oldalt a fegyverbu...mániásoknak is :) Elég sok infó van fent majdnem mindenről!!!

És mégvalaki .. Tegnap Ranked I-esen valamikor este 18.30-körül a Dailan Plant 2-ik körének a végén valakit kilőttem véletlenül légvédelemmel ... Annyi időm se volt hogy Sorry-zzak, szálltam mint a kisangyal ... Szóval bocsesz, biztos nem direkt volt ...

És mégvalami ... Várom a február 8-at mint a messiást ... Tegnap ülök a tankban, előttem (Gondolom rutintalan pilóta ...) 2 méterrel a föld fölött lebeg az enemy kopter ... elkezdem lőni géppityuval + a gunnerem is ... + kapott 2 lövést telibe a tankból ... erre nagy nyugodtan ránkfordul és csak úgy finoman odadobott 2 raksit ... pukkk ... Aszittem felrobbanok .. (Sőt ... fel is robbantam :( ) Ez azért már túlzás ...
  • FCH kari
    hát én nekem anno mikor p4 2.4 procim volt akkor már a 300w táp kevésnek bizonyult állandoan ujra indult leállt stb a grafikai beállitásokra kiváncsi lennék én is(kinek milyen)abit nf7 3X512/400ddr 2500barton(+3200)9800pro
  • Promi #57814
    BF2SP64_103
    Letoltod telepited, ez utan single player modban 64 -es mapokon tudsz a botok ellen jatszani.
    Figyelem!!!!
    Ha feltetted ezt a modositast, utanna nem tudsz jatszani a neten a modositas miatt.Ajanlatos a full bf2 konyvtarat atmasolni 1 masik helyre, ha neten is akarsz jatszani.
  • Belucz
    Jöjjön már valaki jáccani!Soha nincsen senki sem azon a kurva sg szerveren!Nem tom minek reklámozzák annyira ha seki nem jár oda szinte!
  • Boxer HUN
    Nekem most:

MSI K8N NEO Platinum alaplap
    Athlon64 2800+ CPU
    2*512/400 DDR
    GF FX5700 ultra vid. kari (kell neki a + táp)
    Maxtor 120GB IDE HDD
    Seagate 120GB SATA HDD
    3 db optikai meghajtó
    + 1 mobil rack beépítve
    5.1 alaplapi + SB live 24bit PCI
    2 db "Y" kábel van benne plusszban és mindezt egy casetech 300W -os táp hajtja meg. Soha nem fogyott el még a szufla, még teljes terhelésnél sem.
  • schrank
    CoD topic-ból
    "falnak megyek,ha megint a táppal van baj...most lett megjavtva...kevés ez a 230W-os! :S
    ilyen a gépem:

Gigabyte alaplap
    256+512MB RAM
    P4 2.4 Ghz proc
    ATI 9550 128MB vid. kártya
    80GB Maxtor HDD
    DVD író
    valami szar alaplapi hangkártya

kéne egy 400W-os táp ? "
  • schrank
    ha veszek 1GB RAM meg 2800+ -os proci mellé alap 6600-ot akkor mi az amit jobb minőségre állíthatok a grafikán vagy úgy is kérdezhetném mit érdemes
  • uHs Gerzson
    Thx a választ, nekem is 9600XT van. Na ez csucs 1 jobb vidkariért kapsz simitást LOL
  • schrank
    ezekszerint ha 6600-tal nyomok snipert ugyanolyan beállításokkal mint a 9600 akkor precízebb halálosztóvá válok
  • Newyorker
    EZ a Bf2 eroforce mikor gyün ki?
  • Me0w
    Gerzson ez sajnos teljesen gepfuggo :( mig 9600-am volt, nekem is ugrott a celkereszt ilyen centiket, most x800proval siman pixelenkent mozog a nagyitasban is.
  • uHs Gerzson
    Van nálad ollo meg ragasztó? :DDDD
  • Polemius
    Hát, ha ebből te össze tudsz rakni egy öntöltő fegyvert, akkor tényleg ügyes vagy.

• Zs0lt1
    jobb is :ÐÐ
  • uHs Gerzson
    No comment...nem nyilatkozom :D
  • Boxer HUN
    OFF

"Gainward GF 6600 GT Ultra 256 MB" Ha tud valaki róla infót, hogy mennyire megbízható a kari azt megköszönném.

ON
  • Zs0lt1
    ezt tanusithatom :P
    meg ugye magadból indulsz ki ugye te is :Ð
  • uHs Gerzson
    Csak írigykednek, akockák már csak ilyenek ;)
  • Robogo
    Eleget bulizok én.:)
    Mondják is többen,hogy ne bulizzak meg csajozzak annyit...Pedig nem értem miért mondja mindenki ezt a csajozos témát,nekem van csajom és nem csajozok csak elvagyok velük és soha nem csalnám meg a csajom....
  • joebacsi
    áhh a ma esti rájen után a közeljövőben nem megyek végig tankkal főúton, mermég úgyjárok mint a T34-es lánctalpú tigrisutánzatok :)