172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
a Netem ADSL a gépemet pedig látod,nem csinálnék ekkora felhajtást ha a Krekkes BF2 m -ben is akadt volna a netes játék
Ráadásul több mint 1000 portot nem fogok tudni kinyitni 1 hamar -
Nem hiszem hogy klienshez portot kell nyitnod, az csak a szerverhez kell.A kötőjelet meg nem beírni kell hanem azt jelenti hogy X port-tól X portig kell kiengedni.Ha fel tudsz menni szerverre akkor nincs semmi gond a tűzfallal, port-tal, a laggolás mástól lehet.(net, gép stb.) -
Mi ma játszuk le az előző heti fordulót a COR-sFB-vel 6 tól, utána 8-tól a GBC ellen az eheti fordulót. :) szóval este nagy derbik lesznek .. :) -
Ha erre választ adtok én már itt sem vok!!!! -
VAN 1 nagy problémám,1 pár portot már kinyi tottam.De vannak olyanok amik kötő jellel vannak elválasztva,és amikr kötőjelet akarok írni akkor kijön 1 üzi,hogy "ide csak számot lehet írni" mit tegyek? -
SIMÁN MEGTUDNÁM CSINÁLNI HA NEM KÉNE NEVET ADNI A PORTNAK
A névhez bármit be lehet írni vagy azt írjam be hogy Battlefield 2 vagy azt hogy Play Battlefield 2 Online! ?? -
nem a konfig a baj hanem az a tetü tűzfal,azé tudom mert SP -ben MINDEN AKADÁS MENTESEN MŰXIK,és kiipróbáltam LOW on és akkor is akadt az a trágya -
hááát ahogyan a konfigodat nézem low-on kell nyomnod ha magyar serveren rángatódzott az sajnos magyar sajátosság ha külföldin is akkor gáz a tűzfalról meg annyit hogy elég a windows-os minek mindenféle szar a gépre
-
Nevét nem tudod véletlen?Tök buli lehet, meg már unom a lövöldözést is. -
mi annak idején =SAC= probálgattuk ezeket a dolgokat csináltunk felvételeket is csak sajna má nincs meg pl egy muki beült egy kocsiba alápakoltunk C4-et és néhány méterre feldobta a figurát -
HIHI,ÍGY LEGALÁBB KISZÚRJA A SZEMEDET :D -
HELÓ,EDDIG MÁSOLTBA KÜLDTEM A BF2-T,OTT AMIKOR FELMENTEM 1 TÖRT SZERVERRE NEM AKADT,MOST MEG AKAD AZ EREDETIVEL AKAD AZ EGÉSZ.AKKOR IS VOLT TŰZFALAM DE MOST NAGY BAJOM VAN VELE,ÉS AMI A FÜZETBEN VAN HOGY NYISSAM KI A PORTOKAT AZT TUDOM HOL KELL DE 1 KUKKOT SEM ÉRTEK BELŐLE.VALAKI ELTUDNÁ MAGYARÁZNI NEKEM MAGYAROSABBAN HOGY MIT HOGY KELL TENNEM?
EZEKET NEM ÉRTEM:
1.NEM TUDOM HOGY MI LEGYEN A NÉV
2.NEMTUDOM HOL KELL BEÁLLÍTANI AZT HOGY LOKÁLIS (a legtöbbnél any van de 1 nél 4711)
3.NEMTUDOM MI AZ A TÁVOLI (LEHET HOGY AZ A PORT SZÁMA?)
4.NEMTUDOM MI AZ A KLIENS/SERVER ÉS AZT HOL TUDOM BEÁLLÍTANI
5.A MEGJEGYZÉSEKNÉL VANNAK ILYENEK ,HOGY:-STANDART PORT (29910)
-STANDART PORT GAMESPY SZÁMÁRA
(GONDOLOM FELKÉNE RAKNOM A GAMESPY-T MERT NINCS FENT)
-JELENLEG NINCS HASZNÁLATBAN
ÉS MÉG SOROLHATNÁM,AKINEK EREDETI JÁTÉKA VAN ÉS FÜZETE,VAGY TUDJA MI A BAJ KÉREM ÍRJON VAGY KÜLDJÖN MAILT A [email protected] -RA
NAGYON SÜRGŐS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előre is THENKSZ!!!! -
FLeK0 #57905 Ird le ujra kisbetukkel es akkor elolvasom. -
SEGGÍÍÍTTTSSSEEEETTTTEEEKKKKKK LLLLÉÉÉÉÉGGGGYYYYSSSZZZIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! :D -
akkor is mod:) -
de igen hogy ha valaki ül benne -
HELÓ,EDDIG MÁSOLTBA KÜLDTEM A BF2-T,OTT AMIKOR FELMENTEM 1 TÖRT SZERVERRE NEM AKADT,MOST MEG AKAD AZ EREDETIVEL AKAD AZ EGÉSZ.AKKOR IS VOLT TŰZFALAM DE MOST NAGY BAJOM VAN VELE,ÉS AMI A FÜZETBEN VAN HOGY NYISSAM KI A PORTOKAT AZT TUDOM HOL KELL DE 1 KUKKOT SEM ÉRTEK BELŐLE.VALAKI ELTUDNÁ MAGYARÁZNI NEKEM MAGYAROSABBAN HOGY MIT HOGY KELL TENNEM?
EZEKET NEM ÉRTEM:
1.NEM TUDOM HOGY MI LEGYEN A NÉV
2.NEMTUDOM HOL KELL BEÁLLÍTANI AZT HOGY LOKÁLIS (a legtöbbnél any van de 1 nél 4711)
3.NEMTUDOM MI AZ A TÁVOLI (LEHET HOGY AZ A PORT SZÁMA?)
4.NEMTUDOM MI AZ A KLIENS/SERVER ÉS AZT HOL TUDOM BEÁLLÍTANI
5.A MEGJEGYZÉSEKNÉL VANNAK ILYENEK ,HOGY:-STANDART PORT (29910)
-STANDART PORT GAMESPY SZÁMÁRA
(GONDOLOM FELKÉNE RAKNOM A GAMESPY-T MERT NINCS FENT)
-JELENLEG NINCS HASZNÁLATBAN
ÉS MÉG SOROLHATNÁM,AKINEK EREDETI JÁTÉKA VAN ÉS FÜZETE,VAGY TUDJA MI A BAJ KÉREM ÍRJON VAGY KÜLDJÖN MAILT A [email protected] -RA
NAGYON SÜRGŐS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előre is THENKSZ!!!! -
Én is arra gondoltam hogy ff offal meg lehet csinálni.Előbb felmentem a pnet.hun szerverre, elvileg nincs ff, gyakorlatilag meg ugyanúgy meghalt az első csapattárs akin kipróbáltam.
-
-
járművekre nem vonatkozik. -
atwe #57897 19:00-tól Mindenkit várunk :[SG.HU][BF2 Racing & Combat Server][HUN] 1.12! - IP: 193.202.85.198
48 player, törtet is beenged!
Horda gyak. mivel elhalasztodot a Huncup mecsünk vagyis Gyertek :::)
-összes fegyver unlokolva -
Szerintem csak ki van kapcsolva a csapattars-sebzes -
moddal -
Nem tudja valaki hogy csinálják ezeket a kocsis ugratásokat némelyik videóban?Már azokra gondolok mikor felrepülnek rohadt magasra, vmit robbantgatnak a kocsin, gondolom c4-et és az repítí fel a gépet, de hogy csinálják hogy nem robban fel a kocsi is? -
akik tudják hogy mi az azok is lenyomják már csak azért is,aláirom ha lehet ne Tk-zunk de sajnos bejönnek véletlenek,én mint anti-tankos sk tk-m volt azért mert lövöm az ellen páncélost az idiota mitcsinál rakja rá a c4.et persze akkor robban mikor mellé lép pl, -
Platypus16 #57892 Persze meg lehet érteni őket, de a múltkor, amikor a Qwertyn játszottam helikopterrel foglaltam zászlót, és felemelkedéskor valahogy elütöttem az egyik a magyar csapattársamat, aki a rangja alapján szvsz nemrég kezdett el BF2-zni. Lenyomja a punisht és megkérdeztem tőle, hogy miért tette. Erre ő meg azt mondja, hogy bocs, de ő nem tudta, hogy ez mit jelent és mivel jár. -
Platypus16 #57891 Én ilyen külföldi klános rankedekre nem igazán szoktam menni, inkább európai vagy német EA-s rankedokra és nekem ott ezek a személyes tapasztalataim. És még az a legmegdöbbentőbb az egészben, hogy bejön egy külföldi a squadomba, és ha TK-zok (persze nem direkt) és mondom neki a mikrofonba, hogy sorry akkor is punishol. Ilyenkor szoktam kivágni a squadból. De ez még a Dr.-os SF szerveren is előfordult, amikor elég sok volt ott is a küldföldi. -
bennem is felmerült hogy mindeki karácsonyra Bf2-t kért?de ha a másik oldalát nézzük akkor mi is elkezdtünk valahogy játszani, az ujjaknak is meg kell adni a "lehetöséget"csak ha megy a jármüvel szolok hogy vegyen fel akkor légyszi,csak azért elviszi helit repülöt"mesterlövész hogy egy megfelelö dombon vagy akár hol kiugorjon -
Valamelyik angolon MOTD-ben ki van irva hogy 4 TK es by-bye. Nincs punish/forgive opcio 
Jaaaa! Es ezert nehanyan angolosan tavoztak a szerverrol, koztuk en is
-
sok külföldi szerveren nincs punish,minusz azt kész persze ahol van admin a feltünöen sok tk után kivág vagy figyelmeztet ugyan ez vonatkozik a nemfoglalhato zászlo támadás esetén is csak akkor azonnal figyelmeztetnek -
Platypus16 #57887 Hát igen, Karácsony óta megint egyre több a lámi, akik azt se tudják, hogy kell játszani, csak elbasszák mindenki kedvét az idióta dolgaikkal. Az egész kicsit olyan nekem, mintha nosztalgiáznék, mert hát az elején meg egész nyáron voltak ilyen dolgok. -
Platypus16 #57886 Persze, meg ha előbb érsz oda a repülőhöz, mint a másik ember és az meg fogja magát és lelő téged. A másik undorító dolog, hogy egyesek elém állnak vagy nem figyelnek oda gránátra, amit dobtam, és mennek előre, mint a hülye és aztán a TK meg a punish. Igazán kivehetnék a punisht az egyik patchel, inkább csinálnának egy olyat, hogy xy számú TK után kivágnák az embert a szerverről... -
igaz ha egy "régota játszo"taggal találkozom akkor félre áll enged felszálni sajnos az uj játékosok közül vannak akik csinálják a Tk-t -
Kulfoldon sokkal ertelmesebb jatek megy hidd el!
Szerinted miert jon magyar szerverre a fricc meg az angol? Kicsit kieli magat ha mar ugysem baxxak ki az "kokemeny" adminok a a BC BR miatt ...
Tegnap 20 percet jatszottam az egyik magyaron:
Szamitsd ki hogy ezutan hanyan alltak at... -
Mester01 #57883 Néha jo az de néha ilyen esetekben viszont nem...
Megoldás..
Ha kibasznak számolj L 10ig és menj föl másik servere.. :) -
lehet hogy volt már -
sajnos elég sok külföldi szerveren is ez megy,sokszor nemrepül percekig senki, röpködöm csinálom pontokat leszed valaki beülök a gépbe és már 2-3 emberke rajta,nem hagynak felszálni gránátokat dobálnak gépalá és egyebek -
Igen fogunk, valszeg február elején indul újra, a huncup végetértével. -
rohadt alma #57879 Rendeztek még autoversenyt? -
1 meccs volt eddig, a mienké az rdha-val...a többi még nem volt, azért ül a dolog. na megyek kipihenem a stresszt. .) Jóccakát népek..