172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #58167 Honnan tudod? Lehet szereti a melegeket.
-
Polemius #58166 Kár, mert mi is néha ott állunk a BH körül, és hülyén nézünk, hogy már megint nincs pilótánk. 
Egyébként többnyire én is maradok a stabil anyaföldön, nem való nekem a repkedés. Max a deszantozás. :)
Ha látsz Sabotage vagy SabotageHU nevű squadot, csatlakozz ha úgy gondolod. Ha én csinálom, akkor ezen a néven szoktam létrehozni. Pontharácsolásra ne számíts.
-
Mondjuk a bal oldali lány nemrossz, kár h le se köpne, egy ilyen kocka bf2 buzit mint én.
-
Fent beallitod, hogy medium, majd a latotavolsagot 100%-ra, es jatszol. :) -
Torry #58163 NAh sikerült.
2. lépés: egy kis matek
low + low + high = low
low + mid + [high/insane] = mid-low
mid + mid + low = mid-low
mid + mid + mid = mid
high + mid + mid = mid
high + high + mid = mid-high
high + high + high = high
insane + high + high = high
insane + insane + insane = na vajon? :)
Szóval táblázat szerint mid-high kell nekem. Most ez mit jelent hogy HIGH-HIGH-MID. Mert beállításoknál több cucc van mint 3. Vagy ezt nekem kell kitalálni? -
lammaer #58162 Igen, de csak gyalogság és tank. Nem repülök.... -
Polemius #58161 Ezen a néven szoktál játszani a Soldiers PlayGroundon? -
Torry #58160 Uhhhaaa.
Az nemjó. De miért is kellett nekem windows nevet váltanom... -
A tank???
Azonnal töröld le a BF2-őt!!
-
2-3 napja olvasgatom a fórumot, hogy milyen gondok vannak egyes magyar szervereken.
Ma rájöttem a válaszra, hogy mégis miért nemt történik semmi.
Ime:
- Te Gázsi, hun szoktatok szilveszterezni?
- Hááát, két éve Sálgótárjánba vótunk.
- És milyen vót?
- Mozgálmás. Az ásszonyt ketten is mekkkúrelták, engem meg hülyére vertek.
- És tavaly?
- Hááát, tavaly is Sálgótárjánba vótunk.
- És, mi vót?
- Az ásszonyt mekkúrelta az egész bándá, még a szomszédok is lészopatták,
nekem meg eltörték a kezem, egyik lábom, meg vagy három bordámat.
- No, és idén, hova mentek?
- Hááát, áz ásszony Sálgótárjánbá szeretne....

-
Bazz rohadt jól néz ki a........tank.
-
az a baj hogy itt mindenkinek eredeti a gaméja és ezért nemtudjuk:( -
Torry #58155 "Could not find patch file
Enter a new name and directory for the patch file"
Ezt írja ki amikor próbálom a buháról patch felrakást. Amikor a patch.exe-t kell indítani.
Ilyenkor mi a teendő? -
BSZN! -
Torry #58153 Igen ott látom, csak mintha ugy emlékeztem volna, hogy jött valami patch és nem lehetett.
De akkor kösz! -
Most, hogy nagykorú lettél, kapsz két segítséget a Battlefieldhez!:
-
Polemius #58151 F.A.Q. -
Torry #58150 Hi all!
Tört játékkal még lehet magyar szervereken nyomni? -
megsasoljuk, már csak azon kéne változtatni hogy ne csak 2 emberre legyen elég 1 tár... -
nna skacok, Infantry Mod BF2-re:
REMOVED: Commander mode
- REMOVED: Vehicles
- REMOVED: Grenades (+launchers), claymores, c4, mines
- ADDED: Flag capturing will NOT be affected by the amount of people capturing. So always same time for a capture
http://www.infantrymod.com/news/11/
Asszem ez ütni fog! -
a leader pawn szerintem jó dolg,valahogy kompenzálni kellett a scant
a leader ne rambozzon ,hanem bujjon el ugy hogy ne tudják kiszedni -
haxoror #58146 Reméljük
-
-
viccet férretéve leaderspawn helyett sokkal jobb lett volna (szerintem) ha commander X időnként megjelölhet 1 pontot a térképen ahova meghatározott ideig ejtőernyősök spawnolhatnak... -
igaz,általában ha csinálok szakaszt akkor csatlakoznak hozzám csak az a baj hogy egyedül szoktam at-s lenni a többiek orvos géppuskás ami hatástalan a tankra felbaszom magam akkor beszoktam irni vagy szolok a szakasztagognak hogy jo lenne még at-s mert má unalmas hogy 2 támado tank állandoan kiszed minket egyedül hiába lövöm föleg hogy mind a két tankos javitos -
így van, mint a sólyom végveszélyben...sokkal feelingesebb lenne civil megölése -10 pont
-
TS Zolly #58141 Ha jól tom, akko a DC-be illen hüleségek nem lesznek. -
A LeaderSpawn a nagy területek miatt nem olyan rossz szvsz ... annyiban lehetne rajta változtatni hogy szerverszinten kikapcsolható legyen ... És aki komolyabb meccsen taktikázni szeretne az megbeszéli meccs előtt ...
Publikon unalmas egyedül rohangálni ...
A Scan az más tészta ... Spec-ops-ot még annyira nem is de a Snipert mindenképp megöli ... hameg a SpecOps-ot nem mutatná a SCAN akkor mindenki azzal rohangálna ...
Bár az kétségkívül idegesítő mikor sunnyog a fák alatt a 3 fős kommandóalakulat tönkretenni az arty-t meg ilyeneket és eccercsak ott terem egy kopter és random elkezdi lőni a fákat, bokrokat ... kiábrándító ... ilyenkor kell abban bízik hogy repülőzik a Commander :) -
meg kiskutyák és nyuszik a bokorba meg vattacukorárus bácsi és és és........... -
Ezzel mennyit szoptam én is. Mindenki elől darált én meg úsztam hátra, mert járművel lehetetlen volt hátrajutni. Erre kikúszok a partra és már vártak rám...hatodik után basztam rá, köcsög commander.
-
az is szinesítené ha babakocsit toló anyukák rohangálnának a városokban, mégsem tették bele ...
-
haxoror #58136 Az újraélesztés még oké de a leaderspawn és a scan megöl minden taktikát, elég ha egy mókus átjut és máris osztódni kezd mint egy rohatt amőba, a scan miatt meg a cseles megkerülések lehetetlenek.
64-es karkandon fél óra alatt átnindzsáztam a MEC szigetre erre hallom hogy egy APC forgolódik a ház mögött, elbújtam de csak nem akart elmenni és randomra lövöldözött felém, a végén ki C4-eztek, esélyem sem volt mert pontosan láttak a minimappon.
Legalább a Specops lehetne láthatatlan a scan és az uav előtt, asszem ez volt a terv még a megjelenés előtt. -
nem, téged még nem akartunk megkeresni. -
ilyet zoom-os bugot én nem tapasztaltam. a beragadt hangokat meg elvileg a hangforrás újbóli elindítása (lövés még egyszer, mediccsomag elővétele még 1x) javítja. nekem legalábbis.
szerintem a leaderspawn meg az újjáélesztés színesíti a játékot, taktikát lehet építeni rájuk. -
SirArcheer #58133 Azt vágom, hogy nem élesztem fel, mert ha ennyien lövik én ki nem megyek a fedezékemből.Csak csendben
hogy mennyenek el onnan.
-
haxoror #58132 Tegnap előjött mindkét idegesítő bug amit utálok és még mindig nincs javítva, ha bezoomolva halok meg akkor következő spawnnál szaggat a célkereszt és csak akkor javul meg ha azzal a fegyverrel bezoomolok és vissza ami éppen a kezemben volt amikor meghaltam, de ha a halál után castot váltottam akkor basszhatom, újra meg kell halnom visszaváltani a régi castra zoomzoom, új halál és végre új cast.
(SWBF2-ben a zászlóknál halál nélkül lehet castot váltani ami baromira tetszik)
A másik meg amikor kinyírok egy medicet és a cuccával gyógyítom magam és ha visszaváltok a saját csomagomra miközben a gyógycsomag van a kezemben akkor beragad a gyógyulás hangja és csak a játék újraindítása javítja :(
-
az biztos, hogy ha nyomsz egy bal gombot, akkor kiabál medic-ért. rendszert én nem figyeltem meg, de én is általában automatikusan nyomok egy balgombot, mikor meghalok, pedig soxor nem akarom, hogy felélesszenek, főleg amikor már készülök egy másik kasztra. -
ez az élesztgetés alapból 1 baromság, legalább úgy utálom mint a leaderspawnt...:-)
tegnap engem is felvett valaki a squadjába, először kicsit aggódtam mikor meghallottam a hangját, cérna vékony és ő sem volt 12-14-nél több az biztos, de holt normális volt és ráadásul még jól is játszott. az ilyenekkel semmi gáz, meg is dícsértem mert megérdemelte....csak sajnos nem ez a jellemző -
az a lényeg, hogy először meg kell győzödni róla, van-e értelme odarohanni, nem kell mindenáron mindenkit feléleszteni. nyilván ha még ott van valahol a környéken az aki elintézte, akkor inkább nem. arra nem szabad számítani, hogy feléleszted, aztán majd együtt elintézitek, mert egy kicsit is rutinosabb játékos kihasználja, hogy mind2en ott fekszetek.
csak mérlegelni kell, hogy biztonságos-e. soxor én is úgy vagyok, hogy előttem 3 m-re ott fekszik a társ, de nem lehet kirohanni, fáj a szívem, de inkább -1 ticket, mint -2. -
haxoror #58128 Elvileg ha azt akarja hogy felélesszék akkor halál után bal gombot nyom és akkor egy spéci jel jelenik meg a hullája fölött (vmi villám szerűség) de ebben nem vagyok biztos régen voltam medickel.