172102
  • TS Zolly
    Honnan tudod? Lehet szereti a melegeket.
  • Polemius
    Kár, mert mi is néha ott állunk a BH körül, és hülyén nézünk, hogy már megint nincs pilótánk.
    Egyébként többnyire én is maradok a stabil anyaföldön, nem való nekem a repkedés. Max a deszantozás. :)
    Ha látsz Sabotage vagy SabotageHU nevű squadot, csatlakozz ha úgy gondolod. Ha én csinálom, akkor ezen a néven szoktam létrehozni. Pontharácsolásra ne számíts.
  • Running
    Mondjuk a bal oldali lány nemrossz, kár h le se köpne, egy ilyen kocka bf2 buzit mint én.
  • Me0w
    Fent beallitod, hogy medium, majd a latotavolsagot 100%-ra, es jatszol. :)
  • Torry
    NAh sikerült.
    2. lépés: egy kis matek
    low + low + high = low
    low + mid + [high/insane] = mid-low
    mid + mid + low = mid-low
    mid + mid + mid = mid
    high + mid + mid = mid
    high + high + mid = mid-high
    high + high + high = high
    insane + high + high = high
    insane + insane + insane = na vajon? :)

Szóval táblázat szerint mid-high kell nekem. Most ez mit jelent hogy HIGH-HIGH-MID. Mert beállításoknál több cucc van mint 3. Vagy ezt nekem kell kitalálni?
  • lammaer
    Igen, de csak gyalogság és tank. Nem repülök....
  • Polemius
    Ezen a néven szoktál játszani a Soldiers PlayGroundon?
  • Torry
    Uhhhaaa.
    Az nemjó. De miért is kellett nekem windows nevet váltanom...
  • Crem
    A tank???

Azonnal töröld le a BF2-őt!!
  • Crem
    2-3 napja olvasgatom a fórumot, hogy milyen gondok vannak egyes magyar szervereken.
    Ma rájöttem a válaszra, hogy mégis miért nemt történik semmi.

Ime:

- Te Gázsi, hun szoktatok szilveszterezni?
    - Hááát, két éve Sálgótárjánba vótunk.
    - És milyen vót?
    - Mozgálmás. Az ásszonyt ketten is mekkkúrelták, engem meg hülyére vertek.
    - És tavaly?
    - Hááát, tavaly is Sálgótárjánba vótunk.
    - És, mi vót?
    - Az ásszonyt mekkúrelta az egész bándá, még a szomszédok is lészopatták,
    nekem meg eltörték a kezem, egyik lábom, meg vagy három bordámat.
    - No, és idén, hova mentek?
    - Hááát, áz ásszony Sálgótárjánbá szeretne....

• Running
    Bazz rohadt jól néz ki a........tank.
  • Kovács legény
    az a baj hogy itt mindenkinek eredeti a gaméja és ezért nemtudjuk:(
  • Torry
    "Could not find patch file
    Enter a new name and directory for the patch file"

Ezt írja ki amikor próbálom a buháról patch felrakást. Amikor a patch.exe-t kell indítani.
    Ilyenkor mi a teendő?
  • Me0w
    BSZN!
  • Torry
    Igen ott látom, csak mintha ugy emlékeztem volna, hogy jött valami patch és nem lehetett.
    De akkor kösz!
  • Crem

Most, hogy nagykorú lettél, kapsz két segítséget a Battlefieldhez!:
  • Polemius
    F.A.Q.
  • Torry
    Hi all!
    Tört játékkal még lehet magyar szervereken nyomni?
  • Mersant
    megsasoljuk, már csak azon kéne változtatni hogy ne csak 2 emberre legyen elég 1 tár...
  • Zs0lt1
    nna skacok, Infantry Mod BF2-re:
    REMOVED: Commander mode
    - REMOVED: Vehicles
    - REMOVED: Grenades (+launchers), claymores, c4, mines
    - ADDED: Flag capturing will NOT be affected by the amount of people capturing. So always same time for a capture
    http://www.infantrymod.com/news/11/
    Asszem ez ütni fog!
  • Kovács legény
    a leader pawn szerintem jó dolg,valahogy kompenzálni kellett a scant
    a leader ne rambozzon ,hanem bujjon el ugy hogy ne tudják kiszedni
  • haxoror
    Reméljük
  • Me0w
  • Mersant
    viccet férretéve leaderspawn helyett sokkal jobb lett volna (szerintem) ha commander X időnként megjelölhet 1 pontot a térképen ahova meghatározott ideig ejtőernyősök spawnolhatnak...
  • FCH kari
    igaz,általában ha csinálok szakaszt akkor csatlakoznak hozzám csak az a baj hogy egyedül szoktam at-s lenni a többiek orvos géppuskás ami hatástalan a tankra felbaszom magam akkor beszoktam irni vagy szolok a szakasztagognak hogy jo lenne még at-s mert má unalmas hogy 2 támado tank állandoan kiszed minket egyedül hiába lövöm föleg hogy mind a két tankos javitos
  • Mersant
    így van, mint a sólyom végveszélyben...sokkal feelingesebb lenne civil megölése -10 pont
  • TS Zolly
    Ha jól tom, akko a DC-be illen hüleségek nem lesznek.
  • DummyBoy
    A LeaderSpawn a nagy területek miatt nem olyan rossz szvsz ... annyiban lehetne rajta változtatni hogy szerverszinten kikapcsolható legyen ... És aki komolyabb meccsen taktikázni szeretne az megbeszéli meccs előtt ...

Publikon unalmas egyedül rohangálni ...

A Scan az más tészta ... Spec-ops-ot még annyira nem is de a Snipert mindenképp megöli ... hameg a SpecOps-ot nem mutatná a SCAN akkor mindenki azzal rohangálna ...

Bár az kétségkívül idegesítő mikor sunnyog a fák alatt a 3 fős kommandóalakulat tönkretenni az arty-t meg ilyeneket és eccercsak ott terem egy kopter és random elkezdi lőni a fákat, bokrokat ... kiábrándító ... ilyenkor kell abban bízik hogy repülőzik a Commander :)
  • Kovács legény
    meg kiskutyák és nyuszik a bokorba meg vattacukorárus bácsi és és és...........
  • Running
    Ezzel mennyit szoptam én is. Mindenki elől darált én meg úsztam hátra, mert járművel lehetetlen volt hátrajutni. Erre kikúszok a partra és már vártak rám...hatodik után basztam rá, köcsög commander.
  • Mersant
    az is szinesítené ha babakocsit toló anyukák rohangálnának a városokban, mégsem tették bele ...
  • haxoror
    Az újraélesztés még oké de a leaderspawn és a scan megöl minden taktikát, elég ha egy mókus átjut és máris osztódni kezd mint egy rohatt amőba, a scan miatt meg a cseles megkerülések lehetetlenek.

64-es karkandon fél óra alatt átnindzsáztam a MEC szigetre erre hallom hogy egy APC forgolódik a ház mögött, elbújtam de csak nem akart elmenni és randomra lövöldözött felém, a végén ki C4-eztek, esélyem sem volt mert pontosan láttak a minimappon.
    Legalább a Specops lehetne láthatatlan a scan és az uav előtt, asszem ez volt a terv még a megjelenés előtt.
  • Frankie
    nem, téged még nem akartunk megkeresni.
  • koschwarz
    ilyet zoom-os bugot én nem tapasztaltam. a beragadt hangokat meg elvileg a hangforrás újbóli elindítása (lövés még egyszer, mediccsomag elővétele még 1x) javítja. nekem legalábbis.

szerintem a leaderspawn meg az újjáélesztés színesíti a játékot, taktikát lehet építeni rájuk.
  • SirArcheer
    Azt vágom, hogy nem élesztem fel, mert ha ennyien lövik én ki nem megyek a fedezékemből.Csak csendben hogy mennyenek el onnan.
  • haxoror
    Tegnap előjött mindkét idegesítő bug amit utálok és még mindig nincs javítva, ha bezoomolva halok meg akkor következő spawnnál szaggat a célkereszt és csak akkor javul meg ha azzal a fegyverrel bezoomolok és vissza ami éppen a kezemben volt amikor meghaltam, de ha a halál után castot váltottam akkor basszhatom, újra meg kell halnom visszaváltani a régi castra zoomzoom, új halál és végre új cast.
    (SWBF2-ben a zászlóknál halál nélkül lehet castot váltani ami baromira tetszik)

A másik meg amikor kinyírok egy medicet és a cuccával gyógyítom magam és ha visszaváltok a saját csomagomra miközben a gyógycsomag van a kezemben akkor beragad a gyógyulás hangja és csak a játék újraindítása javítja :(
  • koschwarz
    az biztos, hogy ha nyomsz egy bal gombot, akkor kiabál medic-ért. rendszert én nem figyeltem meg, de én is általában automatikusan nyomok egy balgombot, mikor meghalok, pedig soxor nem akarom, hogy felélesszenek, főleg amikor már készülök egy másik kasztra.
  • Mersant
    ez az élesztgetés alapból 1 baromság, legalább úgy utálom mint a leaderspawnt...:-)

tegnap engem is felvett valaki a squadjába, először kicsit aggódtam mikor meghallottam a hangját, cérna vékony és ő sem volt 12-14-nél több az biztos, de holt normális volt és ráadásul még jól is játszott. az ilyenekkel semmi gáz, meg is dícsértem mert megérdemelte....csak sajnos nem ez a jellemző
  • koschwarz
    az a lényeg, hogy először meg kell győzödni róla, van-e értelme odarohanni, nem kell mindenáron mindenkit feléleszteni. nyilván ha még ott van valahol a környéken az aki elintézte, akkor inkább nem. arra nem szabad számítani, hogy feléleszted, aztán majd együtt elintézitek, mert egy kicsit is rutinosabb játékos kihasználja, hogy mind2en ott fekszetek.

csak mérlegelni kell, hogy biztonságos-e. soxor én is úgy vagyok, hogy előttem 3 m-re ott fekszik a társ, de nem lehet kirohanni, fáj a szívem, de inkább -1 ticket, mint -2.
  • haxoror
    Elvileg ha azt akarja hogy felélesszék akkor halál után bal gombot nyom és akkor egy spéci jel jelenik meg a hullája fölött (vmi villám szerűség) de ebben nem vagyok biztos régen voltam medickel.