172102
  • Crem
    Utobbi időben azt játszom a repülős BC-s lámákkal, hogy ha Kubra Dam-on kilövöm a bombázót, visszamegyek és hátulról halálra gázolom őket.
    Ilyenkor mindig úgy megnyugszom!:DDDD
  • Crem
    elég nehéz?

Szerényen fogalmaztál!:DDD
  • Crem
    :)
    Ott a csajod mi?:DDD
  • vsly
    Pláne,ha átdroppolsz az ö gépébe.És utána jól nyakonszórod azzal a géppel,aminek a spawnolását épp várja.
    Bár ez az átdroppolás elég nehéz dolog...Eddig kb 3x sikerült megcsinálni.De érdemes lenne rágyúrni.
  • Robogo
    THX mindenkinek!Ezért megyek ma bulizni egyet!

Crem nagyon jó lett a kép,de inkább én a csajom mellett maradok.

Na V-sly talizunk ma???
  • Crem
    Ennél már csak az jobb, amikor 1 lövéssel kilövöd a pilótafülkéből!:))

Tehát a recept: Bombázó mód>>>>magasabban,valamelyik irányba>>>>elélövés 8-15 cm>>>> kicsi sorozatok, hogy ne lássa!:)
    Ha sikerűl frenetikus élmény nézni, ahogy üresen száll a gép!:PPP Pláne ha a bombázóból lövöd ki a pilótát!:D
  • vsly
    BSZ Gabóca+Robi
  • Running
    Kedden 19:00-20:00-ig SG-n késparty!!!!

193.202.85.198:16567
  • leveskocka
    oregem,felejtsd mar el az ilyen hitvany tuzfalakat,mint a norton...hasznald pl.az atguardot...1,5 mega az egesz,portonkent tudsz tiltani,beallitod,hogy a bf2 ki be osszes port arrol a cimrol oszt jolvan...felraksz meg valami viruskeresot,aztan hajra...beepitett winfosloturot meg hadd el:)
  • vsly
    Nem,mert nem én vagyok az admin
  • leveskocka
    ehh...egy ilyen tankkal mennyi csajon at lehet menni...ne legyel kishitu:)
  • Me0w
    Te, izeke, szerintem hagyd azokat a portokat bekeben, ha fel tudsz menni a szerverre, akkor a kommunikacio kozted es a szerver kozott mukodik.
  • alma2
    hmmm, ha nem csinaltam volna mar meg sokszor el is hinnem, csak ott hibadzik az elmeleted, egy ures gepbe nem lehet visszaszallni masodpilotakent, csak a kormany moge, vagy tevedek ? :)
  • BurnBaby
    amikor még volt a bf.hu-n faq elérhető volt egy rep útmutató ill. azon belül a manőverek leírása. remélem egyszer visszakerül a helyére a faq, addig a fenti "archív" anyag segíthet :)
  • Running
  • haxoror
  • BurnBaby
    jajdehüje :)
  • haxoror
    Én csinálok egy immelmannt utána fölészálok és kiugrom a gépből. Előkapom az Barrettet és fejbelövöm, aztán nyomom az E-t és beszállok a helyére.

Néha elbaszom és a másodpilóta helyére érkezem, még gyakorolnom kell :(
  • koschwarz
    jaja, a norton egy xar, nem is tuttam, hogy manapság még valaki használja. zabálja a memóriát is, mint az állat.
  • Landor

• Me0w
    Mikor befog, elindulsz jobbra, utanegeto, es gyorsan felhuzod, es nezel hatra folyamatosan, hogy utanad jon-e. Altalaban lent maradnak korozni, kicsit eltavolodsz, es tamadsz. Erdemes a joy hatswitchre kirakni a nezelodesi iranyokat, igy konnyu valtani nagyon.
  • koschwarz
    én a forduló-az-egyik-irányba-és-afterburnert-t alkalmazom, meg a fölfelé-teszek-egy-kört, meg lehet még a repülj-alacsonyan-tereptárgyak-között-hátha-nem-te-hibázol-hanem-az-ellenfél módszereket. aztán ahol van hőcsapda (oman, zatar), ott lehet azokat is kerülgetni, akkor nem tud befogni. aztán ha elég tökös az ember és a flare-t is jól időziti, akkor le is lehet lassítani, az is eléggé meglepheti az üldözőt.

viszont -nekem legalábbis- újdonság, hogy bombázásra állítva a gépet meg lehet jól lepni az ellent, mivel semmilyen sípolás nem figyelmezeti, és ha jól csinálod, akkor egy jó sorozattal legalább a fél életét le lehet kapni géppuskával, mielőtt eszmélne.
  • haxoror
    HBD Gaboca + Robi!
  • bandika64
    HA CSAK 50 vagy 100 portot kéne kinyitnom akkor nem lene semmi gondom de az a gáz hogy több mint 3500
    (1500-4999 -ig)
    De azt is próbáltam ha ki8kapcsolom a tűzfalat,akkor is akad
    Lehet hogy a Norton 2004 fogja meg??
  • Csacsy
    Boldog 18. szülinapot Gaboca és Robi! Sok boldogságot és funwart nektek :P
  • matyi08
    köszi mindenkinek, haxoror a továbbfejlesztettet majd kipróbálom!
  • rohadt alma
    Ha az ég felé törsz egy magasság után irányíthatatlan lesz a gép.Az övé is.Akkor elveszt.De ha kicsúszol a pályáról amíg nem tudod irányítani akkor véged.
  • haxoror
    Éles forduló és afterburner

A továbbfejlesztett verzió amikor rángatod a joystickot, ütöd a gombokat és hangosan kiabálsz hogy SEGÍTSÉGNEMAKAROKMEGHALNIII!!
  • rohadt alma
    Falluja ostroma már ilyen volt.A UAV ott repült felette és látták a lázadókat látták a fegyvereseket meg orvlövészeket.Azok akik megbujtak nem mozogtak kaptak a fejükre a légierőtől vagy egy tank lőtte le őket.A tüzérséget nem kedvelték azok akik a támadásokat elrendelték mert nem olyan pontos mint egy Guided Bomb Unit (GBU).Valamelyik tavalyi Aranysasban benne van hogy zajlott.
  • Running
    Én tudom, ha befogtak akkor mennyél el felfele és csinálj egy kört...velem ezt játszotta vki...
  • matyi08
    tudna valaki olyan segíteni, aki nagyon jól tud repülőzni? vagyis nem is segítséget kérek, hanem tanácsot. ahoz, hogy pl, ha kerget valaki, akkor hogy próbáljak manőverezni? vagy hogy térjek ki? és ilyesmi segítségeket kéreg kergetáshez is. légyszi valaki írjon pár segítő sort!
  • joebacsi
    lehet vodka jobban bejönne a medveölő asszonyoknak :)
  • TS Zolly
    Persze karkandon nem? És nincs pult kempelés!
  • Kovács legény
    málnásfröccsrulz
  • Running
    Ja akkor így kezdem: szia cica, legurítunk a talponállóban egy fröccsöt?
  • koschwarz
    torry, azt javaslom állíccs mindent low-ra, felbontás max 1024-es, és látótávolság 100%. így lehet a legjobban jáccani. nem szép, de hasznos, ahogy szokták mondani. (vagy nem így szokták?)

hétvégén kipróbáltam mediumon (high-on nem merem a konfigommal, mer félek elfüstül a gépem), és meglepődtem. már el is felejtettem, milyen aranyos kis effektek vannak, meg milyen szép árnyékok és sötétség van egyes helyeken, a földön fekvésnél előttem lebegő dzsungelről nem is beszélve. úgyhogy pár kör után kigyönyörködve magam, visszaállítottam low-ra.
  • Jancsik
    wolfguy tényleg nagyon jól játszik, eddíg az ő játéka jött be nekem a legjobban :)
  • BurnBaby
    ha jól megnézed itt a cpu ram és vga minőségének megfelelő beállításokat javasolja. azaz attól függően, h milyen erős a procid, mennyi ramod és milyen vcard-od van, milyen teljesítményt várhatsz a gépedtől. az, h melyik milyen kategória a táblázat tartalmazza.
  • Mersant
    ha nem úgy mész hozzá hogy hello kisanyám mit unlockoltál tegnap, és melyik bárba jársz karkandon az jelentősen megnövelheti az esélyeket
  • lammaer
    A leaderspawn szerintem korrekt, dinamikussá teszi a játékot és ez a jutalma annak ha valaki szakaszban játszik. Enélkül nem is lenne értelme a szakasznak, mert amint meghal egy csapattag, bespawnol valahová hátra, aztán vagy várnak rá, vagy mennek nélküle. Két-három halál után vége a csapatjátéknak...

A radarral sincs személy szerint bajom, szerencsére kevés a jó kommander a BF2-ben aki rendesen használja is, zászlófoglalásnál meg szeretem ha lehet kérni egy UAV-t. A paccs után meg majd úgyis lehet látni ha UAV van a környéken, ergó tudni fogjuk mikor kukkol az ellenséges kommander.