172102
  • JCSR Apache
    Nem.az volt omanon amikor nem egy oldalra álltunk.Még régen.
    Sőt én is azt mondom hogy egy oldalra, de csak azért raktam be hogy ezt nem mindenki szereti.
  • tpquijote
    Nem mindig vanak egy oldalon a JCSR-esek.
    De előfordul, nem is egyszere.
  • joebacsi
    nem, az óvás azért lesz, mert kiderült, hogy wolfguy nincs még 16 éves!!
    MUHAHAZUHAHA!!
  • leveskocka
    uhhh...akkor lehet,hogy az ovas is ezert volt?
  • TS Zolly
    Huuu, és ez mind Omanon történt?
  • leveskocka
    igy egy kicsit kenyelmesebb megnezni:)
  • joebacsi
    énse flémkeltésből mondom, de igaza van...sőt el kell mondanom, hogy waron még rosszabb a helyzet...ott is kizárólag csak egy oldalra bír állni ez a csicska banda...undorító lámaság az egész!
  • JCSR Apache
    Tényleg nem akarok senkit se megsérteni,de múltkor mondta Boxer hogy egy oldalra álljunk.Akkor Omanon kicsit tényleg eltoltam a repülést,de a bombázót ott is leszedtem(aban voltak a többiek)...midegy nem is ez számít.
    Hanem ez:
    http://www.kepfeltoltes.hu/060123/screen096_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Nem a flém kedvéért,de akkkor most hogy?
  • leveskocka
    en az expert tankra hajtok egyedul:)a veteran mar megvan reg:)
  • SigS
  • McKalton
    Na végre nekem is sikerült a Profi Pisztolyharc Érdemérem megszerzése. 54 Fős szerveren Karkandon. :D
  • Jancsik
    megszereztem a veterán spec ops badget :)
    tudom hogy nem nagy cucc, de én büszke vagyok rá, gyalogosként szereztem meg :)
  • mesor
    Ahova a windows van telepítve ott kell neki 3GB hely!
    Sajátgép/Tulajdonságok/rendszer visszaállítás "fülecske" és ott leállítás minden meghajtón vagy leállíthatod csak azon ahol a windows van!
  • multispeed
    Hi all! Az lenne a gondom hogy nemtom felrakni az 1.12-es patchet, mert még a telepítés előtt azt írja ki hogy neki minimum 3 giga hely kell. a D-meghajtómon amint ajáték is van van 10giga hely szal nemtom mi lehet a gondja... pls help
  • BurnBaby
    nemtom felmérni :) sose repültem, mint ismeretes :) ugyanakkor a manőverek meg pont modern gépekre vannak elvileg. meg szentem kezdőnek minden info info :))
  • Hatt
    huhh ha ez komoly asszem meglesz a kedvenc modom:)
  • haxoror
    Csak akkor érkezem a másodpilótaállásba ha a squadmember padawanom hamarabb éri el az üres gépet mint én, előnyben van mert nekem ernyőt is kell nyitnom a snipeolás miatt
  • mesor
    Hmm...
    Próbáld ki másik gépen ha tudod ha ott felmegy akkor a te rendszeredbe van valami hiba. Ha másik gépre se tudod telepíteni akkor vidd vissza oda ahol vetted (vagy a magyarországi forgalmazóhoz) és cseréltesd ki!
  • haxoror
    Csak irigy vagy!
  • haxoror
    Nálam engedélyezés után pár nappal mindig megadja az unlockot
  • momsy
    Csináltam egy ékezet nélküli usert is az XP alá, de a jelenség ugyanaz.
    Autorun.exe futtat, nyelvet kiválaszt, indulóképernyő, felkészül a telepítésre (kockacsík felfut), a kép egyet villan és kilép a dektopra, üzenet nincs, függőben maradt session nincs.
  • momsy
    Igen, eredeti, még annyi, hogy közben XP SP2 is telepítve lett.
  • mesor
    Eredeti DVD és leakad az install?
  • momsy
    Én pár hete töröltem a játékot, most újra szeretném telepíteni, de a DVD-ről telepítés el sem jut a serial kérésig. Visszatettem a régi nVidia drivert, de a jelenség ugyanaz. Volt valakinek ilyen, és volt-e rá megoldás?
    A FAQ nem ír róla, csak a patch problémáról.
  • 505thZajcev[PT]
    Ez BF2-ben elarulom szart se er.....
  • vsly
    Nem emlékszek rá,de az ilyen dolgokra nyitott vagyok
  • DieHard
    sziasztok! lenne egy kis problémám. regisztrálva vagyok egy private ranked szerveren. szerzem a pontokat, unlockolom a fegyvereket. az oldalon irja hogy unlocked, de a játékban nem jelenik meg a sárga le-fel nyil, - gondolom meg kéne neki. másik problem, hogy private jel van a játékban, holott már az oldal szerint régesrég master sergent vagyok. tudtok ebben segíteni hol a hiba?
  • vsly
    Ha kilötted a pilótát(vagy kiugrott a gépből magától) és a gép még nem akar felrobbanni,akkor felülről elé kell repülni és átugrani az üres gépbe.
    Nekem kb 3X sikerült.Egyszer ezért csítereztek+kickeltek is...
  • Mester01
    ha kell 1 láma kivel gyakorolhatok repcsivel szoljatok én jövök! :DD
  • joebacsi
    sry, az :)
  • Crem
    SLY!
    Na egy olyan TOP-GUN-ost összehozhatunk (kéne nekem háttérnek) ahol fejjel lefelé beállt a MEC-nek és beintett!:P

HA! Még emléxik a filmre valaki...
  • joebacsi
    mármint hogy droppolsz át? :)
    a hax féle módszerrel, mertazt megnézem :)
  • Crem
    su30
  • joebacsi
    f15/su35el lehet jól megcsinálni azt, hogy magasan kidobod a másodpilotat, aki nyitja rogton az ejtoernyot, és még a levegőben elkapni :)
  • mNzJean
    Boldog szülinapot Gabóca , akkor ma este ezek szerint nem henteljük az ellent.Igyál sokat a 18. szülinap nagy esemény , szerintem sokan cserélnének veled most, az öreg rókáknak most biztos savanyu a szőlő.
  • vsly
    Hát a barátnőjét jól elverték,de ö jövőre is szeretne odamenni
  • koschwarz
    de nagyon
  • joebacsi
    és milyen volt a szilveszter salgótarjánban?
  • Crem
    BF42-ben nekem is ment, itt még nem sikerült!:D

Jah! Valami olyat kéne összehozni, hogy fel is vesszük "videjóra".

Szal' ne ilyen Besenyi Péteres legyen, hanem REAL WAR-os!:PPPP
  • vsly
    Sztem csak gyakorlás kérdése.Anno BFVben elég kis hibaszázalékkal meg tudtam csinálni.Itt is csak be kellene gyakorolni.De ha van kedved,akkor gyakorolhatjuk együtt