172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem.az volt omanon amikor nem egy oldalra álltunk.
Még régen.
Sőt én is azt mondom hogy egy oldalra, de csak azért raktam be hogy ezt nem mindenki szereti.
-
tpquijote #58246 Nem mindig vanak egy oldalon a JCSR-esek.
De előfordul, nem is egyszere.
-
nem, az óvás azért lesz, mert kiderült, hogy wolfguy nincs még 16 éves!!
MUHAHAZUHAHA!! -
uhhh...akkor lehet,hogy az ovas is ezert volt?
-
TS Zolly #58243 Huuu, és ez mind Omanon történt?
-
igy egy kicsit kenyelmesebb megnezni:) -
énse flémkeltésből mondom, de igaza van...sőt el kell mondanom, hogy waron még rosszabb a helyzet...ott is kizárólag csak egy oldalra bír állni ez a csicska banda...undorító lámaság az egész!
-
Tényleg nem akarok senkit se megsérteni,de múltkor mondta Boxer hogy egy oldalra álljunk.Akkor Omanon kicsit tényleg eltoltam a repülést,de a bombázót ott is leszedtem(aban voltak a többiek)...midegy nem is ez számít.
Hanem ez:
http://www.kepfeltoltes.hu/060123/screen096_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem a flém kedvéért,de akkkor most hogy?
-
en az expert tankra hajtok egyedul:)a veteran mar megvan reg:) -
-
McKalton #58237 Na végre nekem is sikerült a Profi Pisztolyharc Érdemérem megszerzése. 54 Fős szerveren Karkandon. :D 
-
megszereztem a veterán spec ops badget :)
tudom hogy nem nagy cucc, de én büszke vagyok rá, gyalogosként szereztem meg :) -
Ahova a windows van telepítve ott kell neki 3GB hely!
Sajátgép/Tulajdonságok/rendszer visszaállítás "fülecske" és ott leállítás minden meghajtón vagy leállíthatod csak azon ahol a windows van! -
multispeed #58234 Hi all! Az lenne a gondom hogy nemtom felrakni az 1.12-es patchet, mert még a telepítés előtt azt írja ki hogy neki minimum 3 giga hely kell. a D-meghajtómon amint ajáték is van van 10giga hely szal nemtom mi lehet a gondja... pls help -
nemtom felmérni :) sose repültem, mint ismeretes :) ugyanakkor a manőverek meg pont modern gépekre vannak elvileg. meg szentem kezdőnek minden info info :)) -
huhh ha ez komoly asszem meglesz a kedvenc modom:) -
haxoror #58231 Csak akkor érkezem a másodpilótaállásba ha a squadmember padawanom hamarabb éri el az üres gépet mint én, előnyben van mert nekem ernyőt is kell nyitnom a snipeolás miatt
-
Hmm...
Próbáld ki másik gépen ha tudod ha ott felmegy akkor a te rendszeredbe van valami hiba. Ha másik gépre se tudod telepíteni akkor vidd vissza oda ahol vetted (vagy a magyarországi forgalmazóhoz) és cseréltesd ki! -
haxoror #58229 Csak irigy vagy!
-
haxoror #58228 Nálam engedélyezés után pár nappal mindig megadja az unlockot
-
momsy #58227 Csináltam egy ékezet nélküli usert is az XP alá, de a jelenség ugyanaz.
Autorun.exe futtat, nyelvet kiválaszt, indulóképernyő, felkészül a telepítésre (kockacsík felfut), a kép egyet villan és kilép a dektopra, üzenet nincs, függőben maradt session nincs. -
momsy #58226 Igen, eredeti, még annyi, hogy közben XP SP2 is telepítve lett. -
Eredeti DVD és leakad az install? -
momsy #58224 Én pár hete töröltem a játékot, most újra szeretném telepíteni, de a DVD-ről telepítés el sem jut a serial kérésig. Visszatettem a régi nVidia drivert, de a jelenség ugyanaz. Volt valakinek ilyen, és volt-e rá megoldás?
A FAQ nem ír róla, csak a patch problémáról. -
Ez BF2-ben elarulom szart se er.....
-
Nem emlékszek rá,de az ilyen dolgokra nyitott vagyok
-
DieHard #58221 sziasztok! lenne egy kis problémám. regisztrálva vagyok egy private ranked szerveren. szerzem a pontokat, unlockolom a fegyvereket. az oldalon irja hogy unlocked, de a játékban nem jelenik meg a sárga le-fel nyil, - gondolom meg kéne neki. másik problem, hogy private jel van a játékban, holott már az oldal szerint régesrég master sergent vagyok. tudtok ebben segíteni hol a hiba? -
Ha kilötted a pilótát(vagy kiugrott a gépből magától) és a gép még nem akar felrobbanni,akkor felülről elé kell repülni és átugrani az üres gépbe.
Nekem kb 3X sikerült.Egyszer ezért csítereztek+kickeltek is...
-
Mester01 #58219 ha kell 1 láma kivel gyakorolhatok repcsivel szoljatok én jövök! :DD -
sry, az :) -
SLY!
Na egy olyan TOP-GUN-ost összehozhatunk (kéne nekem háttérnek) ahol fejjel lefelé beállt a MEC-nek és beintett!:P
HA! Még emléxik a filmre valaki... -
mármint hogy droppolsz át? :)
a hax féle módszerrel, mertazt megnézem :) -
su30 -
f15/su35el lehet jól megcsinálni azt, hogy magasan kidobod a másodpilotat, aki nyitja rogton az ejtoernyot, és még a levegőben elkapni :) -
Boldog szülinapot Gabóca
, akkor ma este ezek szerint nem henteljük az ellent.Igyál sokat a 18. szülinap nagy esemény , szerintem sokan cserélnének veled most, az öreg rókáknak most biztos savanyu a szőlő.
-
Hát a barátnőjét jól elverték,de ö jövőre is szeretne odamenni 

-
de nagyon 
-
és milyen volt a szilveszter salgótarjánban?
-
BF42-ben nekem is ment, itt még nem sikerült!:D
Jah! Valami olyat kéne összehozni, hogy fel is vesszük "videjóra".
Szal' ne ilyen Besenyi Péteres legyen, hanem REAL WAR-os!:PPPP -
Sztem csak gyakorlás kérdése.Anno BFVben elég kis hibaszázalékkal meg tudtam csinálni.Itt is csak be kellene gyakorolni.De ha van kedved,akkor gyakorolhatjuk együtt