172102
  • 505thZajcev[PT]
    Thx mindenkinek
  • Me0w
    En a 6.1-es catalistra epulo omegat hasznalom, es semmi grafikai hiba nincs bf2ben :)
  • Polemius
    F.A.Q.
  • Blave
    Ati readon 9600 pro van nekem, 6.1 es driverrel.
  • sza23
    Tegnap érdekes dologgal találkoztam az egyik német sf szerveren.
    A kör vége felé megjelent két tag elosztva a két oldalra.kb.: 5perc alatt 0-ról 100 pont fölé ugrottak, úgy, hogy az egyiknek ez csak a team pontja volt, a másik pedig 50 killt csinált csak késsel!!Ezen kicsit elcsodálkoztam. Enyhe csalást éreztem a levegőben, ami azért is fájt különösen, mert addig is én voltam az első.A kemp még csak csak de ez....
  • BurnBaby
    hbd zacsi
  • Jancsik
    én nem értek hozzájuk, de tesóm az omegát pártolja, de szólok neki hogy rakja fel a catalistot
  • crow
    Az utóbbi 3-4 catalyst-ban elég sok BF2 hibát javítottak, én a legfrissebbet (6.1-et) javaslom, abban már a Special Forces-ra vonatkozó grafikai bugot is javították.
    A magam részéről az Omegát nem szeretem, BF2-ben csúnya grafikai hibákat produkált.
  • Jancsik
    HBD zajcev :)
  • Jancsik
    közben sikerült megcsinálni, újra mountoltam :)
  • Jancsik
    ez mit jelent? ezt írja ki ha az sfet fel akarom rakni
  • Torry
    Hát akkor nézd meg az 5.6-osat.
  • Jancsik
    június végén vagy július elején kb
  • Torry
    5.6 vagy 5.7 nemtudom.
    Mikor jelent meg?
  • Jancsik
    de melyik az?
  • Torry
    Hát régebben amikor megjelent a BF2.
    Az akkora driver-t rakd fel, azzal nagyon jól fut. Ujakkal nagyon trágya.
  • Torry
    Mi a Soldiers Playground szerverének weblapja?
  • Kovács legény
    rakd fel a legujjabb monitor drivert és jólesz
  • Jancsik
    akinek ati 9800pro-javan, annak milyen driver van fent?
  • koschwarz
    és a képernyőfrissítés is jól van beállítva?
  • badsec
    Milyen videókártyád van és milyen driverrel?
  • Blave
    Mindent kipróbáltam ami az faq-ba le van irva, de akkor is sötét képernyő és kidob két másodperc után az asztalra.
  • koschwarz

• Zs0lt1
  • Zs0lt1
    kihirezni meg már lusta voltál, mi? ;P
  • badsec
    Ja, főleg az A.T.O.M nevű pálya! Ebben egy hegytetőn álló kínai atomerőművet kell bevenni az USMCnek, szépen fokozatosan haladva a domboldalon felfelé. És végre egy olyan pálya, ahol a repülőknek van helye. Ha az összes alap 64-es map ekkora lenne, az lenne az igazi.
    A bf42 rajongóknak pedig van Bocage2005, ami szép de sajnos szerintem kicsi ahhoz hogy ennyi repülő és heli legyen rajta. Viszont nagyon jó gyalogos csatákat lehet vívni a dombok közt.
    Szerintem aki teheti, mindenképpen szedje le ezt a mappackot!
  • uHs Gerzson
    Tegnap teszteltem nagyon királyak a pályák ajánlóm mindenkinek
  • DummyBoy
    De, sajnos pár ilyenen ott voltam ... sőt, ha véletlenül China oldalra tett, át is mentem UMSC-re ... és nem azért mert már nem volt olyan jármű amivel tudtam volna lőni a hajót ... :)

Asszem pont ezen a játékon is ott voltam ... második körben több csapat indult el kommandózni különböző irányokból ... Nincs ezzel sem semmi baj ... nekem az ominózus mondattal volt gondom, meg azzal hogy egyáltalán szabad ... néha nagyon nagy fíling kitörni a BC-ből de sajna egyre gyakoribb ... arról nem is beszélve hogy megszaporodtak az újoncok akik ugyan komolyabb veszélyt nem jelentenek, de azzal kezdik, hogy bemennek valamelyik bázisra és elbújnak kempelni ...

Ezzel ellentétben tiszteletben tartom és elfogdom, ha ilyen szabályok vannak, de mikor egállal kezdődik a kör és eccer a csapat fele átáll a másik oldalra , majd nekiállnak kempelni , az elég idegesítő tud lenni :( Még akkor is ha a next körben a lelkiismeretesebbek átállnak a gyengébbhez!
  • Jancsik
    én 64-es szerverre felmentem, és vagy 50-en voltak, mi meg 14-en kb, és így meg is szereztem a veterán specopsot :)
  • Zs0lt1
    TotalBF2.com mappack 3
  • Csacsy
    Azért tényleg lehetne a magyar szerverekre valami rendes csapatelrendezést kitalálni. Tegnap 2x mentem fel magyarra játszani, először 18 vs 13 volt, másik rankeden pedíg 16 vs 6 mikor beértem. Nem tartott soká, már nemtem is külföldire játszani. Jellemző momentumok itthonról...
  • Zs0lt1
    nem, az összes eddigi bf játékok adminprogijának ez nagy hibája volt.
    míg más játékokban (cs, cod2 stb) simán megtudnak csinálni egy stat alapján működő team balance rendszert, a dájsz erre képtelen.
  • mohus
    nem lehet csak egyszerűen átdobni embereket egyenként?
  • mohus
    "Namost mielött meg valaki bepampogna, hogy auto balance akkor még azt szeretném megemlíteni, hogy sokan járunk ide több baráti körből és több klánból. Mint ahogy az frx is szeret együtt játszani, a Pt-6, a JCSR is együtt szokott. Nem fogom autobalancolni a szervert mert mindenki azért megy, hogy a haverjaival játszon."

nekem mindegy ki kivel van...ez emberi hozzáállás kérdése...én át szoktam állni ha látom hogy élvezhetetlenségbe megy át a játék..a BC pl az
  • DonC
    aha vágom, ezen kívül elárulod mit kellett volna az adott helyzetben tenni? merthogy nem voltál ott feltételezem... amúgy elárulom hogy három admin ment át a második roundban USMC-nek mert más nem vette rá a fáradtságot.
  • DummyBoy
    Ne vedd magadra :) De remélem érted, miért érdekes, mikor a hozzátok hasonló komolyabb múltal rendlekező etc. etc. játékosok - adminok "kezéből" ilyet hall az ember ...
  • DonC
    "tipikus majkás-hülyegyerekes :("

Ez tetszik ebben a sceneben... :-) lol
  • DummyBoy
    :) Szééép ... sejtettem hogy valami ilyesmi lesz ... Mindegy ... az új peccs után úgyis valszeg supportolni fogok ... aztán ráérek én még arra, hogy szükség legyne rá :)
  • T4CeOBiNet noob
    egy kis pofozkodás sosem árt
    vasárnap JCSR, köv szerda RDHA, feb 19 GBC van betáblázva a kupa keretében
  • koschwarz
    nekem a basic supportot úgy nem adta meg, hogy hetekig csak supportos voltam, az volt az első unlockom is, és biztos hogy számtalanszor összejött az 5 pont. aztán egyszer, mikor rég nem a support volt a kedvencem, egy élesztés után supportként tértem vissza az életbe, elszórtam pár lőszerescsomagot és voilá!

bf2 szépségei