172102
  • DieHard
    hol tudom megnézni hogy melyik multis accomat használom
  • DieHard
    hol tudom megnézni hogy melyik multis accomat használom
  • DieHard
    mármint a game kersőből? azért nem mert (ha ugy van ahogy mondjátok hogy multis accal megyek fel és nem singlissel) foggalmam sincs, hogy mi a multis accountom.
  • FCH kari
    remélem az sf nem kell a kiegekhez,csak az alapjáték?!?
  • Me0w
    Miert nem felejted el az ASEt es csatlakozol a keresobol arra az egy szerverre amire ugyis jarsz?
  • DieHard
    :D na ez alakul. és hogy derítem ki, hogy melyik multis accal megyek fel? Az ASE-be hol találom?
  • haxoror
    Csinálsz egy multis accountot, csatlakozol ugye az account szerverhez és az ASEban is ezt állítod be, na innentől valahányszor fellépsz ASEból egy szerverre ez az account lesz az aktív.

Ha ez nem így megy nálad akkor hívd fel Fox Muldert hogy az ufok basztatják a géped
  • matyi08
    lesznek új fegyverek a booster packokban ugye, új járművek is lesznek, mint heli meg repülő? és a fegyvereket gondolom lehet használni alap bf2 alatt is. de basszus mikor utoljára unlockoltam még nem volt meg a sf, most az f2000-et akarom unlockolni, erre most megint lesznek újak. lehet, hogy van, aki egy nap több100 pontot tud szerezni, én nem nagyon. meg ked kicsit drága lenni akkor is, ha csak 2×3000
  • Me0w
    Booster packban lessz 3 ully paja is. Szoval lessz mibol vallasztanni. ;D
  • DieHard
    pl a mostani singlis accomanak adtam "xxxx" nevet. és akkor a szerveren miért ezt írja ki?

igen játszottam elsőnek egy kicsit a szerverükön, utána regisztrálhattam. sose csináltam DieHard-os multis accot, mivel már foglalt volt
  • Polemius
    Az Antik meg a többi oda tartozó szerver is be fog engedni bármilyen néven is legyél fenn. De ha már benn vagy, nézd meg mi is az a név. Egyezik-e azzal amit regisztráltál. Hátha ez a gond! ASE-ből csatlakozva az annak konfigjában szereplő néven lépsz be, amikor meg a játékból csatlakozol, akkor másikon. Nem lehet, hogy ezért nem látszanak olyankor az unlockjaid?
  • FCH kari
    talán jo lenne pedig valami uj pályák de hát ha lessssz az Ea-nak is:)
  • haxoror
    Attól hogy ha neten játszol automatikusan a multis accodat használja, tökmindegy hogy milyen single accjaid vannak.
  • haxoror
    Az ASE-nek semmi köze ehhez mert én is azt használom és mégis simán megy minden, ha regisztráltál akkor az a multis accountod (mivel private-on legalább 150 pontot kell gyűjtened hogy egyáltalán regisztrálhass), rangod és az unlockok CSAK private ranked szervereken lesznek.
  • DieHard
    :) nem akarok cs-zi, ezzel szeretnék jáccani normálisan, ha lehet segítségetekkl. amugy kb 2 percel ezelőtt csináltam egy singlis accot, inditottam a ASE-t join Antik 1, és bement. akkor ez mitől van?
  • Me0w
    Nem mig a leszt ket sz-el irod b+ :D

Komolyabbra forditva a szot, max. SG szerveren lehet kiprobalni, mivel a ranked szerveren nem futhatnak EA altal nem hitelesitett mapok.
  • FCH kari
    magyar szervereken nem lessz kiprobálva??
  • DummyBoy
    Kell, jó a tört is, és gondold át először :)
  • DummyBoy
    Nem tudom ... szerintem nem ... bár SZVSZ az lenne a legjobb, hogy már az elején meg lehetett volna csinálni azt, mintha Allow Global Unlock lenne ... és az egész ranked baromságot elfelejteni ... akkor kevesebb lenne a pontfarmer és mindenki kiválogathatná, mivel szeretne játszani ... pl.: engem a guta megüt ha M4-esekkel kell játszanom ... Vegy lenne ingyen ... (hjajj 2006-ban valami ingyen ...)

Egyik ismerősöm mondta nemrég, hogy az a király a WOW-ban, hogyha valami szar kikerül, akkor pár órán belül javítják ... Ja mondom, de ha a BF2-ért havi 3 rongyot kellene fizetni akkor valszeg itt is lenne minden nap új peccs ... csak valahogy bele kéne implementálni azt is, hogy a vesztes csata után a túlélők hazamennek, meg ... verik? az asszont, utánna meg goto kocsmázni :)
  • Blave
    vagy a feltört is jó? akarom mondani
  • Blave
    az eredeti bf2 vagy feltört is kell?
  • Blave
    Special forceshoz kell az eredeti?
  • DummyBoy
    ... lol ...

@DieHard ... nem az a te bajod véletlenül, hogy azokon a sezvereken amik nem SoldiersPlayground szerverek, ott nincsennek unlockolva a fegyvereid?

Mellesleg ezt a SoldierPlaygroundos dolgot nem ismerem ...
  • Running
    Hát ha te single-s accal tolod a playgroundon esküszöm megeszem a kalapom.

Szerverre csak multissal tudsz játszani, legyen az ranked szerver, tört szerver, vagy privát ranked szerver...
  • Zs0lt1
    lol, ha singleplayeres acc, akkor hogy regisztráltál multiplayeres szerverre?
    nem akarsz inkább cs-zni? :P
  • DieHard
    elsőnek is regisztráltam magam a Soldiers Playground szerveren DieHard néven. (ez sajnos singleplayeres acc). ASE-t használok igy fel tudtam lépni és játszani a szerveren. Az oldalon szépen kapom az érmeket, unlockolom a fegyvereket, elértem a master sergent fokozatot. a probléma az, hogy a játékban a fegyvereknél lakat van mindig, és a rendfokozatom is a legalacsonyabb.
    megtudtam, hogy az ASE miatt lehet a baj, játékból kéne felmenni a netre és nem ASE-t használva.
    igenám, de mivel a "DieHard" a singleplayeres accom, igy csinálni akartam egy multist. de beszptam, mert ugyebár az már létezik. igy csináltam egy "DieHard81"-es multiplayeres accountot. de ha ezzel megyek fel, akkor a pontjaim, és minden más elvesztek az oldalon.
    arra gondoltam hogy irok a rendszergizdának egy emailt, hogy irja át a nevem DieHard81-re. vagy tudtok valami más mo-t?
  • Zs0lt1
    hát sztem elég nagy baromság, rendesen elbasszák ezzel a játékot.
  • DummyBoy
    Hmmm ... érdekes lesz ... főleg ha a fegyókat lehet majd használni sima BF alatt ... HK-21-es support fegyónál single shot pl. :)

Az L96A1-ről nem is beszélve :)
  • DummyBoy
    Ezt szvsz kezd el mégeccer, mert lehet hogy csak én vagyok fáradt ... de nem értem ...

Single Acc-al nem tudsz multizni sem, nemhogy pontot gyűjteni vagy unlockolni ...

Van most multi acc-od? Mert ha igen, akkor valszeg azzal tudsz ... különben sehogy .. 1.03 óta asszem nem lehet singleben eccerűen unlockolni a fegyókat ... (Bár ha valaki tudja erre a megoldást akkor leírhatná nekem ...)
  • Hysteria
  • Running
    Kedden (ma) 19:00-20:00-ig SG-n késparty!!!!

193.202.85.198:16567

Amit tudni kell a KÉSPARTYRÓL!
    - Mashturr 16-os mapra megyünk fel és ott a hosszabb hídon lesz a buli.
    - Két csapat késekkel felszerelkezve indul egymásnak a híd két végéről és az a csapat győz amelyik hamarabb leszorítja a másikat a hídról.
    - A csapat tagjai mediccel mennek mivel a késpárbajok közepette éleszteni és gyógyítani lehet, habár veszélyes.
    - Felvételt készítünk a mérkőzésről ha sokan jönnek.
  • DieHard
    közben megvan az unlock problémám valszeg. tehát: anno csináltam egy singelplayer accot. én ASE t használok (igy tökéletesen megy), s olvastam egy fórumon, hogy ezért nem látszik sem az unlockolt fegyver, sem a ranked jelzésem. problémám viszont az, hogy nem tudok csinálni ezen a néven accot, mert már foglalt. de ha viszont más néven csinálok online accot, akkor meg az eredeti statisztikám elszáll. 10000 pont körül járok, ezért nem szeretném ujra kezdeni a pontgyűjtést. van valakinek valami ötlete, hogy mihez kezdhetek?
  • mesor
    #58235 hsz!
    Visszaolvas aztán okosodik!
  • crow
    Ennek szívből örülök.
    Sajnos ennek ellenére nálam jelentkeztek bizonyos hibák. (pl.: a kézigránát textúrája villogott, stb.) Ja, én is 6.1-re épülő Omegát próbáltam.
    Gyári catalysal ilyen hibát nem tapasztaltam.
  • Zs0lt1
    hát az nagyon nehéz lesz.
    kicsit keresgélj a szövegmező alatt ;-)
  • T4CeOBiNet noob
    http://world.guns.ru/shotgun/sh28-e.htm

hogy lehet saját képet ide beilleszteni??
  • Running
    Ő le van írva már párszor, alul a keresőbe keress rá, szerintem lesz találat.
  • T4CeOBiNet noob
    hát ez egy szép kompakt jószág
  • gyuree
    A másik gond hogy a faq nem írja az 1.12 előtti patchek után hogy kell elindítani mert sem a nocd crackkel se a mini image-el nem megy
  • gyuree
    Sziasztok! Az a problémám hogy az 1.12-es patch feltelepítésekor kér 3000mb szabad helyet ezt a c: partíción nem tudom felszabadítani . Létezik e erre valamilyen megoldás. Légyszi segítsetek