172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Kedden (ma) 19:00-20:00-ig SG-n késparty!!!!
193.202.85.198:16567
Amit tudni kell a KÉSPARTYRÓL!
- Mashturr 16-os mapra megyünk fel és ott a hosszabb hídon lesz a buli.
- Két csapat késekkel felszerelkezve indul egymásnak a híd két végéről és az a csapat győz amelyik hamarabb leszorítja a másikat a hídról.
- A csapat tagjai mediccel mennek mivel a késpárbajok közepette éleszteni és gyógyítani lehet, habár veszélyes.
- Felvételt készítünk a mérkőzésről ha sokan jönnek. -
azéert punish mert a 2db saját helink repkednek a reptér közepén még csak kisem birtam öket kerülni de azért mert cerka vagy mi a fasz a neve le C4-ezi a repcsit ki is nyir azért nem jár punish???
-
haxoror #58446 Nálam játék, patch, online account regisztrálása emaillel meg minden, ASE, soldiers, regisztrálás ott is emaillel és faszán működik.
Írjatok levelet az üzemeltetőknek és kérjétek meg őket hogy a private.os accountjaitokat írják át az új online regisztrált BF-es neveitekhez.
Ha ez nem megy akkor kezdjetek újra mindent :/ -
DieHard #58445 LAN-on nyomtuk, oda kellet, utána ezt gondolkodás nélkül kipróbáltam és müködött.
később leszek, érdekelnek azért még a vélemények :-) -
Es elarulod hogy miert SINGLE accountot gyartottal MULTIplayer jatekhoz? -
DieHard #58443 és persze bátyám a sinlibe gyártott loginnével regisztrált az oldalon, persze én is -
DieHard #58442 tehát gyorsan: játék telepit, 1.12 pecs fel, eye fel, soldiers playg.join és jáccok. nem tudom hogy pontosan hány órát, de utána fel az oldalra www.bfstats.info és regisztráltam a nevem. után persze unlockolgattam, nőtt a pont, rank... meg minden
bátyám ua. -
valamit szedek 4MB lehetséges
nem az én gépemre kell meg vann benne egy kb 3éves geforce 64MB videokari is ahhoz hol találok valami telepítő izét mert ez a fasz úgy összebaszta a gyári lemezeket hogy nem olvassa be a vas 20GB-os vinyó
-
haxoror #58440 Amikor unlockoltad a cuccaidat előtte be kellett loginolnod a bfstats oldalon? -
haxoror #58439 Simán el tudom képzelni hogy a single nicket teszi be multisnak ha olyat külön nem adsz meg, de attól az még nem lesz regisztrált. -
Sises deszka? :DDDD
http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/ad1888/WDM_3665.zip -
Asus P4S8X-X Drivers download ...
-
haxoror #58436 Akkor viszont lehet hogy pont az a problémátok hogy NEM csináltatok accountot és ezért nem tudjátok (mostmár) használni.
Lehet hogy régebben automatikusan regisztráltnak tekintettek titeket private-okon és ennek most lett vége, nekem emailcím meg azonos IP-n játszás kellett az account létrehozáshoz.
Írjatok a főnökségnek levelet hogy mivan vagy regisztráljatok új nevet.
Mondjuk elég furcsa volt hogy a Wolf és a DieHard nicket is sikerült megszereznetek sztem már a játék megjelenésekor lereggelték őket :) -
DieHard #58435 egy utolsó kérés még ha megtennéd külön megköszönném. ha nem az sem baj:). csinálj egy singlit és eyevel lépj fel a Soldiers Playgroundra, vagy az Antik 1 re pl
ezzel én is befejeztem, ha valaki esetleg tud valamit irhat...:(
köszönöm azért a hozzászólásokat -
DieHard #58434 jah és a probléma neki is ua -
haxoror #58433 passz nincs több ötletem
-
DieHard #58432 ő a bátyám:
http://www.bfstats.info/player.php?id=10038
aki mellesleg sohasem csinált játékon belül online accountot. ezt 100percent. akkor hogy van itt regisztrálva az oldalon, és hogy tud egyáltalán játszani a játékkal.
nem kötekedni akarok, csak megérteni végre ezt az egészet -
Elősször is az ASUS oldalán minden drivert megtalálsz, de nem biztos hogy a legújabb revíziókat ...
Asszem nézd meg a leírásban a pontos tipust és keresd meg a Realtek oldalán!(Már ha Realtek kari van benne ... de szerintem az ...) -
lammaer #58430 Tud valaki olyan, viszonylag közeli (értsd: gyors, még 512-es ADSL-el is) szervert, ahol nyomják ezeket a totalbf mappackokat? A hivatalos mapok felét gyűlölöm a kiegyensúlyozottság hiánya miatt (különösen az amerikai anyahajósokat) -
asus p4s8x-x alaplapi hangkártyához kéne telepítő le lehet az ilyesmit tölteni és honnan köszi
-
DieHard #58428 na probléma értve, csak van egy bökkenő. kettő darab online accountot csináltam eddig, de egyiket sem DieHard néven. ez a kettő faszául müködik is. megnéztem azért ahogy mondtad, hogyha az online accom VÉLETLENÜL DieHard lenne, de mivel 2 darab jelszot használok az egész neten, egyikkel sem lépett be, igy tutira veszem, hogy DieHard néven nem csináltam online accot.
2. és ez télleg furcsa akár elhiszed akár nem. bátyám szomszéd szobában szintén kb 2 hete jáccik. DE: ő sohasem csinált játékon belül online accot, csak singiplayert. csodálkozott amikor ecseteltem a problémám. gondolom azért emlékezne rá. tényleg furcsa lehet, meg is értem az érvelésedet, de ez akkor is igy van. :( -
DieHard #58427 azért, mert ha ugy játszok, akkor játék közben a fegyvereknél továbbra is lakat van, holott az oldalon, ahova logol már réges rég unlockoltam, és a rank om is a legalsó, az oldal szerint meg master sergent... -
Arról nem is beszélve hogy a "Védemeztakurvapontotdefélórájanemjárterresenki" hozzáállással nem nagyon lehet verni a pontokra :) (Ez ilyen kimagyarázom magam, hogy nem béna vagyok hanem fasza csávó dolog ) 
-
Na én nem is mondom mennyire vagyok noob :)
Azt viszont tudom, hogy anno kellett vagy 1 hónap míg kicsit belejöttem, utánna úgy-ahogy ment ... azután kihagyás, és megint jött az 1 hónap betanulás ... és még mindig noob vagyok :)
Tudom ilyenkor irigyelni azokat, akik annyit játszanak amennyit szeretnének ... :( :( -
DieHard #58424 ez faszául érthető köszi. meg is nézem. -
Miért nem játszol úgy ahogy eddig működött? -
haxoror #58422 Na figyelj.
Egyszer már regisztráltál Private Rankedra DieHard néven (tegnap este is játszottál az oldal szerint) tehát lennie KELL egy DieHard nicknevű online accountodnak.
Indítsd el a játékot és TÖRÖLJ MINDEN ACCOUNTOT a single és a multiplayerből is.
Ezután lépj be a DieHard nickel és a jelszavaddal.
Végezetül az ASEban nézd meg hogy a DieHard nick legyen beírva.
Így be kell hogy tudj menni a szerverre.
Ha az unlockokat nem kapod meg az lehet a szerver hibája is, nézd meg a soldiersen és az antikon is hogy megadják-e. -
DieHard #58421 szósincs róla. nem kenyerem. dehogy akarok megszabadulni az online accoktól de ha azzal joinolok akkor az oldalon, ahová a statisztikát teszi, ujra regisztárlnom kell. és ezt nem akarom. -
hát aki 80 óra alatt 18e pontot szed az nem annyira béna -
DieHard #58419 az szép. bár én egyelőre csak ölök/ölnek. most kezdem majd medikusi pályám, supportos, c4....
egyelőre golyófogó vagyok :D -
haxoror #58418 Nem mintha gyanakodnék hogy direkt szórakozol velem de ha bármilyen ésszerű okot tudsz mondani hogy miért az online accountjaidtól akarsz megszabadulni és miért a single accountal akarsz online játszani akkor segítek
-
DieHard #58417 összesen ha elinditom a játékot két online accom van, és 1 singli. viszont ha kitörlöm a két online-t és a singli marad, az ASE-on keresztül tudok csatlakozni... -
hehe, ma jar le a vip-em gondoltam kiprobalom, hogyan mukodik a visszavon gomb :)
Az teny nem egy gyors hatekony jatekmenetre utal a pont/jatszott ora arany.De ebbol nem szabad messzemeno kovetkezteteseket levonni, pl lehet, hogy irto jo fej, es sose ul gepjarmube, hanem meghagyja masoknak, gyalog meg hosszu az ut... -
100 ora alatt 6e pont? Huh. Nekem van kb 80 jatekoraval 18e pontom es szarul is jatszom. -
DieHard #58413 megnezem koszi -
haxoror #58412 Elindítod a játékot és a multiplayert választod, ott látod hogy milyen multis accountjaid vannak (egy listát ad ki ha több van) kiválasztod a DieHard-ot vagy ha nincs ott akkor te beírod és beloggolsz az account szerverre.
Ha ASEban is ez a DieHard+jelszó van beírva akkor legközelebb automatikusan ezzel fog belépni a szerverekre. -
DieHard #58411 az ok, de akkor hogy jáccok a szervereken? Antik 1, soldiers...? amugy mostmár csináltam, irtam DieHard81 néven, igy már joinolni is tudok a játékon belül, a szerveren irj is hogy ott van DieHard81, és a statisztikám akkor egy kis játék mulva csinálni is fogja az oldalon, de az a baj, hogy DieHard81 néven. DieHard néven meg már van 6ezer párszáz pontom, és száz óra játék mögöttem. ezt akarnám megtartani -
hát akkor csinálni kell -
DieHard #58409 egyedül egy van DieHard néven, ami singlis. ha aktiválom, és multi/internet, akkor irja hogy multis account kell hogy neten jáccak -
probáld meg hogy belépsz a játékba és ott megnézed online offline