172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #58528 soldiers, magyar, 64-es, fullon szinte minden este és tilos a BC -
haxoror #58527 BF publicról van szó és nem CS clanwarról de azért örülök hogy képbenvagy :) -
haxoror #58526 Az egyenlőtlen erőviszony nem mindig a létszámra vonatkozik hanem a tudásra, a 8 vs.12 is lehet jó játék mindenkinek. -
bf42ről van szó, ott állhat elém a hülyegyerek, feltudok úgy szállni, hogy nem ütöm el :)
bf2ben már macerásabb lenne megoldani...
egy ilyen esti teltházon fenntvan általában 10 olyan ember, aki vagy admin, vagy adnak a szavára, így elég nagy a valószínűsége, hogy mindent észrevesznek :)
ha nem hiszed el, hogy működik, nézd meg saját szemeddel... -
Jah mellékessen, BC-BR:) Publikon Karkandon ugye nem is kell mondani hogy magyar szerveren a amcsik valahogy nem akartak kijönni, mi felmentünk és elkezdtük unalmunkba lőni a spawnolókat. Tanúlságos volt:) kövezzeteeeeeeeeeeek:) -
3tk autokick. Azt figyeli valaki hogy ki áll be a repcsik elé?:)
Sasszem adminok lehetnek ha mindenre tudnak figyelni. Gondolom mindegyik sak nézi ahogy a tönbbiek játszanak:) Teljessen kivitelezhető:) -
Szemvédőd van mint a lovaknak mi?:) Tök eggyértelmű amit Borg leírt:) -
azt a szervert sem a veterán közönség tölti meg, viszont a szigorúbb szabályozásoknak hála (pl ide tartozik még a 3tk -> autokick) határozottabban magasabb a színvonal mint még a "hősidőkben" :)
sztem bf2ben is működne a dolog az "all-free" rankedek mellett, ha valaki úgy érzi, hogy szociális intézmény, és az emberekért bármit (spec egy plusz ranked szervert :)), akkor csinálja meg :) -
oreg,ott mindig kozepkezdes van!!itt minden frag utan menjunk kozepre?vagy mi?elegge hitvany hasonlat... -
Ezen jót mosolyogtam:) Az első amit tőled látok és egyet is értek vele:) -
TS Zolly #58518 Láttam. Nem is egyszer. Ja hogy mé? Mert nem pörög le a kör, tovább tart, ergo több pontja lesz. Számtalanszor tettem meg én is. -
Ha szabályokat akarsz akkor inkább snapszerozz:) -
GameOverrr #58516 Igaz
, de láttál Te már olyat, hogy egy ilyen public meccsen a spílerek fele átáll a vesztésre/basecampre ítélt csapatba? Abba a csapatba, amelyet éppen ő juttatott nehéz helyzetbe. Talán ha a következő kör elején átállnak, bár ezt sem tartom valószínűnek.
-
TS Zolly #58515 Na jó. Ha ennyire értetlen vagy, akkor ennyi. Kész. Befejeztem veled a beszélgetést. Sajnállak. -
Borg #58514 Külföldi.
Akkor ennek most megint hol van köze ahhoz, amit én irtam?
-
TS Zolly #58513 Ezek szerint te nem olvasod ezt a topicot. Ma is leirtam, elég sok, és egyre több olyan külföldi szerver van, ahol tiltott a benemfoglalható béz támadása. Néha meg is jelenik zöldel a No BC No BR felirat. Tehát megint nincs miről tovább beszélni. -
Borg #58512 Igen, én meg nem értettem, hogy miért válaszoltad ezt.
Mert ugye a rankedek pont hogy nem agyonszabályozottak. Szal azokat nem nehéz megtölteni, főleg a pontokra gizdulós néppel. -
TS Zolly #58511 Csakhogy a BF2 messze nincs ennyire populáris, hogy egy ilyen agyonszabályozott szervert naponta 64 fővel megtöltsön MO-n.
Én azt válaszóltam erre, hogy a Magyar szerverek állandóan tele vannak, tehát nem 64 fő, hanem sokkal több ember gémel naponta egy időben a három Magyar rankedon. -
összekevered kicsit a szezont a fazonnal :)
amit te mondasz, angol bajnoki meccs az itt inkább egy tétwarnak felel meg, namost az megint egy más téma...ezek a public meccsek, amiben te is részt veszel (maradva a focis párhuzamodnál) inkább ilyen késődélutáni grundfocikra emlékeztetnek, ahol ugye nem feltétlenül az eredmény a fontos, és ha egész végig 1kapuzik az egyik csapat az ugye nemépp a legnagyobb élvezet egyik félnek se -
GameOverrr #58509 Hoppá...ezt a 58481. számú hozzászóláshoz szántam. Sorry. -
Borg #58508 És az összes magyar rankeden meg van tiltva a BC? Akkor meg mi a kérdés? -
TS Zolly #58507 Ahham. Összes Magyar ranked szinte minden este teltházas. Még akkor is igy volt, mikor volt 64 fös is. -
Borg #58506 Hát ja, vannak akik szeretik a fairplay szót - tévesen - ráhúzni erre a szitura is.
CS-ben sem ad "egérutat" a jobbik klán, ha az első 10 körben már lealázta a másikakat. Egyszerűen el van könyvelve, hogy most ők voltak a jobbak. Talán ezt kellene elsajátítani, nem a prüszkölést. -
Borg #58505 Na igen - ez a másik véglet :)
Amíg van törzsközönség, addig működhet is. Csakhogy a BF2 messze nincs ennyire populáris, hogy egy ilyen agyonszabályozott szervert naponta 64 fővel megtöltsön MO-n. Illetve veterán közönsége sincs, ami meg a BF1 szervert megtölti.
Az átlag gamer úgyis oda fog menni, ahol a maga kedve szerint játszhat, jó hangulatban. Az átlag publikoló meg nem BC ellenes :)
Majd talán a DC lesz annyira igényes, hogy megoldják benne lehetőségileg a BC-t, és nem kell szabályozásra hagyatkozni. De addig... minden szó, és idegeskedés felesleges. -
GameOverrr #58504 Mindig kínosan ügyelek az ellenség-ellenfél szavak megfelelő használatára. Ha sportágról lenne szó egyértelmű: ellenfél. De mivel itt egy háborús játékról van szó, bátorkodtam az ellenség szót használni. Az ellenfelek amúgysem szokták egymást lekéselni, lelőni stb.
Az egyenlőtlen erőviszonyokról: ha a létszámot tekintve valóban egyenlőtlenek az erőviszonyok, akkor egyetértek azzal, amit írtál. Ebben a játékban azonban gyakran azonos létszám mellett is beszorúl az egyik csapat. Erre az esetre hagy hozzak egy focis példát. Nemrég az Arsenal hetet rúgott egy gyengébb képességű, de azonos létszámban kiálló ELLENFELÉNEK
. Henry hármat rugott. Neki talán a félidőben át kellet volna állnia a másik csapatba, mondván, hogy "Nem jó ez így gyerekek, túl beszorítottuk az ellenfelet"????
-
DieHard #58503 köszi. mail már elment nekik délelőtt, azért reméltem, hogy van más megoldás. bátyám már reggelt egy online-t, próbálja, ha megoldódik az unlock akkor lehet én is kezdem előlről ha nincs más mo. -
1.2-ben még bizakodunk :) -
hát jah :) -
DieHard #58500 azért egy boot-os ramtestet is engedj a ramokra -
óó olyan szépen lehet ezt szabályozni, egyszerűen csak adminon múlik :)
gyakorlati példának ott az egyetlen mostani 42-es szerver...véreskezű adminok gondoskodnak a patyolattiszta játékról, ha akár véletlenül is dobsz egy bombát, wespét az ellen főbézére kapod az 1 napos bant...szinte minden este fullon van a szerver, és olyan kisangyal módon tud mind a 64 játékos játszani :) -
Borg #58498 Tudod, minden relatív. De főleg a te szemszögedből ;) -
Na de uram ne személyeskedjünk büntit magadnak gyorsan!
-
júniusba jött ki miről írsz he ? amúgy meg radeon nem readon
de van ilyen gyógyszeri dedalon 
-
Blave #58495 Nemtuggya senki? -
TS Zolly #58494 Eltévejedett gondolkodás.
-
ahogy kijönnek a várt mod-ok a kutya se fog már rankedezni és ott viszont az lesz amit a clan-ok megszabnak
-
Deqwator #58492 lol
-
Borg #58491 Szerintem csak észre kellene venni végre, hogy efféle szabályokat, mint a BC tiltása az életben nem fog senki ráerőltetni public népre.
Mindig lesz olyan, aki csinálja, mert mindig lesz rá lehetőség - és így mint olyan, a game része, és max a game hibája, nem az embereké. Egyszer majd nem lesz rá lehetőség talán, valami moddal. Na ott már működni fog a dolog.
Nekem sokkal inkább ellenszenvesek azok, akik folyton prüszkölnek a BC miatt, mint akik csinálják. Jól kell játszani, és akkor nem lesz lehetőségük BC-re, ennyi.
Ez a baromság a BC körül már a BF-ek kezdete óta folyik, és sosem ér partot a vita. Tipikusan olyanok teszik alá a tüzet mindig ujra és ujra, akik magukat annyira pronak képzelik, hogy már meg is szabhatják másoknak, hogy hogyan játsszanak publicon.
Pedig a megoldás egyszerű, csináljon rezervátumot magának egy saját szerverrel, ahova csak "non-BC-approved" tagok mehetnek be. És akkor akinek majd lesz certifikátja, az lesz a pro, a többi meg az aljanép a publicon. Szar is az, ha már nincs mivel a másik fölé kerekedni.
Szal - semmi szükség erre a cécóra folyton. Hetente jön valami okostojás a BC elleni, vagy melletti mondókájával, inkább ez az idegesítő, mint maga a BC. -
Blave #58490 Egy éve ment a játék, azóta töbször újra kellet tenni a gépet. Amugy meg nem rosz videokártya. Nemtom most mi baja van... -
Borg #58489 Hát nem a kínai piacon kellett volna videokártyát venni!
Adios, nika, recbak, readon? mi jön még?