172102
  • willis
    nah banyek

formáztam, újra particionáltam, és a fejem rohadtul fáj már

most még telepítek azt kb egy óra mulva lecgó, aki nem értené -> indulás

ennyit a sok tanácsról amivel helyet tudok csinálni a rendszerpartíción
  • Blave
    Nekem a v1.12 nél a tempbe csak 1 mb ot tesz föl a többi patchné meg vagy 200mb rakott és ezért irja ki a dosos ablak hogy nincs meg minden ami kell.
  • schrank
    milyen furcsa volt DC után a demo server-eken az a sok zászló meg minden hülyeségért lehetett pontot kapni arról a buzi effektről nem is beszélve ami a közeli robbanás okoz olya először a mohpa-ban láttam először de azzal sem játszottam csak mutatták
  • SigS
    Nem!
    Szetlottem az egyik AA-t hogy kisebb legyen a kockazat
  • GameOverrr
    Azt ne mondd, hogy már több hónapja megvan a játék és csak most próbáltad ki a single player módot. Én még a demóban sem mertem egyből nekimenni a multiplayernek.
    De mivel helik nincsenek a demó single player részében, így azt kénytelen voltam élesben megtanulni. Nem is felejtem el, mikor először ültem be egy Blackhawk-ba. Én nyomtam mindent, de a madárka meg sem mozdult. Egy csapattag meg csak fújta, hogy "Let's move!, Let's move!". Hát nem move-oltunk sehova. Ezután beszállt ő pilótaként, de vele sem jutottunk messzebb.
  • schrank
    most akkor mi is okozhatja ezt a problémát mert egy másik gépben le lett háromdémárkolva semmit nem baszakodott az új hűtésnek köszönhetően nem lehet hogy ez alaplap melegedés mert azon is ilyen kaka abit hangypöcs venti van a boltos csávó még csodálkozott is hogy másfél év BF-től nem gyulladtak ki a cuccok a gagyi hűtések miatt
  • rohadt alma
    Előbb FuShe Pass-on voltam az Essex légelhárítójában.Jött a J-10 délről kereszben át a hajó felett el északra.Akkor lőttem rá rakétákat és kiírta a team wehicle damage.Az már kint volt a határon túl.
  • rohadt alma
    És ha meghaltál büntettél?
  • alma2
    Ez a jatek minden procit megeszik, nincs benne olyan, nincs olyan okosra megirva, hogy na most jollaktam eleg volt nekem ennyi, tehat telhetetlen.Persze lehet, hogy egy tnt2-nel a grafkartyara var es kozben goffrit sutoget, de azt se fogja neked elaruni, szoval mindenki 100 % fog latni, eleg nagy valoszinuseggel egy egy procis rendszeren, legyen barmilyen eros vas alatta.
    Ha valaki szerint nem igy van javitson ki :)
  • Polemius
    Megnéztem a STALKER neten keringő beta-t. Hát, ha kijön a végleges akkor még az is lehet, hogy átállok arra. Aki még nem látta, nézze meg.
  • mesor
    Mondjuk ez első sorban nem a benne lévő játékos hibája hanem a f*sz elkanyarodó rakétáké!
  • rohadt alma
    A játék közben muliplayerben 64-es pályán 1024x768-as felbontáson 85Hz-en minden grafikai beálítás low vagy off.
  • SigS
    Jobb is ha minel kevesebben tudjak hidd el...
    Multkor repultem Wake-on ugy hogy mukododd mindket AA az Essex-en, es tobb raketat kaptam a tarsaktol mint a J 10-ektol! Nem gyoztem korozni a hajo felett hogy javitsam a repcsit
  • koschwarz
    mivan?
  • DummyBoy
    Az attól függ mikor ... :)
  • alma2
    Ez is olyan autos kerdes, pontositsd vagy ki kell, hogy talaljak egy ujabb fantom tortenetet :)
  • rohadt alma
    Kinek nem megy 100%-on a CPU?
  • koschwarz
    baszki, ezt én sem tuttam eddig
  • Blave
    1.1.2552-344.0 ez pontosan melyik verzió? v1.12?
  • koschwarz
  • DieHard
    ATI problémára van valami irva a FAQ ban...
  • Me0w
    Olvasd el megegyszer mit irtam, kisiskolas.
  • BurnBaby
    neked javaslom a "botok" kulcsszót ,)
    de ha körbenézel a planetbattlefield.com bf2 - singleplayer részében az is segíthet.

(az auto miért nem indul kérdésben nem biztos h bejön a kereső használata)
  • BurnBaby
    nem idő kell, csupán lemenni a lap aljára, és a "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" mezőbe beírni h 'temp' és máris megkapod ebben a fórumban az összes olyan hozzászólást, ahol ezt magyarázták el előtted másoknak :) ugyanez vonaktozik pl. a 'c:' beírására is.

ezzel a módszerrel sok időt nyersz magadnak is, nekünk is. sok sikert ,)
  • mesor
    Mindenhol két légvédelmi van a hajón szal' lehet te vagy a "vakegér"!
  • DieHard
    milyen mod kell a bf2-höz hogy botokkal nyomhassam. szervert indítanék 64-es mappal, botokkal feltöltve. egy kis helis gyakorlás kéne köszi
  • Jancsik
    valakinek nem telik jobbra, azt nemkell lámázni :)
  • Jancsik
    "ténleg"
  • Running
    Hát én hiszem ha látom...eddig is beígértek fűt fát, a felét ha kijavították amit ígértek. Aszonták AA is jobb lesz, erre szarabb lett. Tegnap unalmamban beültem egy stingerbe mert usa kiszorul dalian-on a hajóra, erre mindjárt szereztem 5 felesleges halált magamnak. Persze lófaszt nem tudtam lelőni vele.

Nemsokára úgyis kiderül mi igaz a felsorolásokból, de merem állítani max a fele lesz javítva a beígértnek.

Ha baromira szeretnél játszani akkor rászánod az időt is a keresésre, ami kb 3 perc.
  • alma2
    De hogy a topichoz is huen irjak valamit. kb egy honapja talalkoztam azzal, hogy a wake island palyan, az amcsi anyahajon ket legvedelmi agyu is van, ha felmaszik az ember az egyik letran ! Tenyleg ekkora vakeger vagyok es az
    osszes anyahajos palyan ugyanaz a hajo van, vagy ez az elso map ahol igy nez ki a hajo ?
    Es mindig itt jut eszembe nem amikor a jatek elott ulok.Hanyan neztek hulyenek, es hanyan mondjatok meg a jo valaszt :)
  • Blave
    1.1.2552-344.0 ez pontosan melyik verzió? v1.12?
  • lammaer
    Remélem olyan hozzászólások lesznek hogy:

"ezek a rohadt légvédelmi rakéták! Nem lehet tőlük repülni, mert állandóan leszednek vele a gyalogosok. Mostmár alig birok pontot szerezni bombázással!!! "

"Mi az hogy a légvédelmi tankkal kiszednek az eddig übersérthetetlen repülőmből??? Rohadt EA, szemét DICE... nem tudtok véletlenül régi verziót futtató szervert? "

"Persze, ülök a Cobrában, és akkor belém lő egy tank és felrobbanok! Bezzeg a patch elütt 2-3 ágyútalálatot is kibirt a helikopter!!!! "

• DummyBoy
    Ezzel az a baj hogy én reménytelen eset vagyok ...
    Tipikus "úgyiskijutok" mániám van ... a végén meg 5 Bíbor szivem :)

A nem spawnolok dolog meg annyira bennem szokott lenni, hogy na még 1-szer, na még 1-szer, na jó most utoljára ... erre vége a mapnak ... aztán load ... új pálya ... nekem meg eszembe jut hogy bakker ... most mehetek ki teáért/vécére/cigizni :)

Botok ellen meg Minimoddokkal szoktam játszani (Főleg mikor nem volt otthon Netem ...) ... Múltkor tök ideg lettem, tesztelni akartam a Sniper cuccost, erre legjobb Karkland ... Hotel után a tér, Amcsiként ... bolondok mindig ugyanonnan jönnek ...

DE!!! Ezek a majmok addig tudták tartani a hotelt mindig amíg életben voltam ... meghaltam, bukott a Hotel is ... spawn vissza, erre visszafoglalták ... És ezt eljétszották velem majdnem 5 teljes körön keresztül .. a végén eljutottam abba a stádiumba, hogy én is elkezdtem szidni őket a cseten :)
  • alma2
    Julius ota bf2 --> haverok lekoptak --> valos problema sincs --> igy auto sincs --> ingyen szivessegbol, jopofizasbol gepszereles sincs.
    De pl akar az uzemanyag is megdermedhetett volna, ha letezo problema lenne es diesel autoja lett volna, ebben a minusz -20-ban :)
  • CéZé
    #49430 :

sajátgép-tulajdonságok-speciális-környezeti változok

itt a felső ablakban mindkét elérési utat ird át arra a maghajtóra ahol sok helyed van

H:\Temp
    H:\Temp

az enyém igy néz ki

de elötte ird le amit módosítasz hogy vissza tudd állítani, de nem is fontos

• DieHard
    tudom mire gondoltál csak hülyültem. gondoltam hogy igy nem lehet megmondani, de hátha találkoztatok már ilyen hibaüzenettel. azért sztem nem mindennapi. de ha őt nem érdekli, engem sem, csak segíteni próbáltam neki.
  • Deqwator
    ha játszani van időd erre is lesz ;)
  • willis
    nehogy megmondjátok ám, hogy hogyan kell csinálni!
    ha léenne annyi időm akkor nekiállnék keresgélni nemgondolod?
  • Blave
    1.1.2552-344.0 ez pontosan melyik verzió?
  • mesor