172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
VeNYLaci #58808 Üdv srácok!
Vasárnap 7-kor lenne egy 64-es funwar, több magyar klán részvételével. A vény adna kb 17 embert, az Ex 8-at (ez ugye még igy van?), a GBC sajnos lemondta. A több klánt érdekelné ilyesmi? Ha igen ki mennyi emberrel tudna jönni?
Ha meglennénk, eloszthatnánk a csapatokat is, választhatnánk kommandert, stb... szerintünk jó móka lenne! -
ha emberi időpontban lesznek a meccsek és nem lesz 1 órás csúszás akkor sűrűbben jövök...a múltkorival nagyon tele volt a f@szom mikor fél 1ig tartott a meccs...öreg vagyok én már ehhez...
-
Igyekszünk:) Ha jön még 1 két uj arc akkor igen hamarossan:) -
most így van a megállapodás:
feb 1 RDHA
feb 8 JCSR
feb 19 GBC -
január 15. kellett volna lennie a besorolás szerint...
január 22. t4ce-rdha
január 29. t4ce-jcsr -
feb 19 lesz .. legalábbis a naptár szerint -
www.bf2huncup.cjb.hu -
Running, mi is a magyar kupa oldala? -
GBC-T4Ce -huncup meccs nem volt még? A 2. fordulós. -
Gratula nekik, kezdik szépen összekapni magukat. Csak így tovább, justice for Hungary!!!
-
Ja köszi RDHA a meccset. Ahhoz képest hogy hirtelen volt a felkérés, elég szép kis csapat összeállt és a végén már azért aggódtam, h túl sokan leszünk.:)
Az ökörködésről is készült sok filmecske, a sniperes videó után megcsinálom azt is...
Csacsy téged meg felkoncollak legközelebb, bazz mindig a kameramant ölted.:))))
Horda ne felejtse el hogy ma huncup meccs lesz a Cor ellen. -
hohóóó
OPC tenapi játékuk óta a 10. a CB ranglistán!!
-
persze mert túl jószívüek vagyunk mindig -
joebacsival nem bírtuk egymást legyűrni repcsivel tegnap a dalianplanton. hol én üldöztem őt, hol ő engem (ez utóbbi azért többször történt meg
)
newl-at megtaníthatnád 1-2 trükkre.

nem is használtam ki a repcsi erejét, sajnos.
-
Köcce 
Utána meg jön a CFH, most nézem hogy a másodikok. Tartoznak egy valag pontal a múlkori meccs után, 11-en vertük el őket a pályánkon, de a szerverükön lehetetlen volt játszani 170-es pingel. -
egyszer már elporoltuk őket nem is kicsit, remélem hogy másodszorra se lesz gond.
Hattori ha meglesztek egy páran egy jó kis derbit nyomhatnánk már. Azok a régi szép kharkandok, jáj...
-
Danee grat nektek!! 
Erdos nektek meg azt az eredményt kívánom amit már nyomtatok eccer a BiA-ra
-
schrank mi a neved a játékban? -
Menni fog, nem túl űberek. Mi a saját hülyeségünk miatt kaptunk ki tőlük. -
gratula!
mi meg szombaton szeretnénk a 6. helyezettől kölcsönkérni egy kevés pontocskát mert csusszanunk lefelé a listán úgy hogy nem is játszunk. remélem adakozó kedvükbe lesznek, úgyis tökig vannak pontal :D -
Köszönöm
-
[GS.bf2] vs.
Mad and Deadly
1234 : 731
Clanbase Ladder volt , Dalain Plant a mi, Sharki az ő mapjuk.. az első dalaint elbasztuk, 60 tickettel vezettek, de utánna 4 zászlóval lepörgettük őket, ugy, hogy nyertünk 10 ponttal. Amikor mi voltunk MEC, akkor nem szartuk el az elejét, kb 150 tickettel nyertünk.
A Sharki az ő mapjuk volt, első körben 3 tickettel nyertek, a másodikon lesöpörtük őket. -
tVillage Nightmap - Az első nem hivatalos BF2 pálya botokkal! -
Polemius #58785 Mondom én, hogy érdemes megnézni. :)
Remélem lesz olyan jó, mint ami ez alapján várható. Meg, hogy sokan fogják használni ezt a motort utána. -
Polemius #58784 Mondom én, hogy érdemes megnézni. :)
Remélem olyan lesz, mint ami ez alapján várható. Meg, hogy sokan fogják használni ezt a motort utána. -
áhh ugyan, legalább kivételesen nem newl jött belém :D
meg ha jólemlékszem aztán visszakaptátok szépen :)
gergo-t meg ezé tartjuk :)
jah amúgy köszi tényleg hogy így sebtiben összeálltatok
-
jaja, jó meccs volt, az tuti, köszviszont ;-) -
Ilyenre nem emléxem, mert helit is csak akkor láttam Dragon Valleyn, amikor a hullám felett elszállt!
Mindegy, jó kis meccsek voltak! Én élveztem személy szerint! Sok sikert nektek a jövőben!
-
Hát igen, a GBC név kötelez előre bocs mindenkitől a főbézkempet :) -
szal csak azt akartam mondani, hogy jó ez a kemp dolog meg minden, de ész nélkül nem szabad csinálni ;-) -
hát dragon valley-n jól be is szoptátok a kempet már bocs, mert míg a helilopáson szaroztatok, addig be is foglaltuk majdnem az összes zázlótokat
-
Köszi az RDHAnak a gyakot! Nagyon jók voltatok! Remélem a Horda is eljutt valamikor ilyen szintre! RDHA|Gergod nagyon ott van a TV raksival, szinte esélyünk nem volt a helivel ellene! 
Joebacsi bocs hogy lekempeltelek az anyahajón, de kényszerítettek! Ezek a GBCs srácok nagyon komolyan veszik a "nevüket"!
Remélem máskor is nyomunk egymás ellen pár gyakwart! Ha "edzőpartner" kell, csak szóljatok!
-
kár, pedig wowba mentem volna.
ááh, inkább nem :D -
nna gg gbc+horda, better luck nex time ,) -
Stalkerre a CS-sek fognak először rámozdulni! már ha birja a gépük:)
-
Polemius ajanlasaval megneztem a stalker betat lehet, hogy liszenszelni kellene a dicenak az enginejuket, a jobb jatek erdekeben :)
Bar bugos ossze-vissza, de madartavlatbol nezve a legbonyulultabb palyat, semmi lassulas targy eltunes, targy atalakulas stb, tenyleg franko, bar a medenceben szetlove a 10 darab hordott, kb -1 fps lett a game.Kar, hogy egy ket jarmu lesz csak benne, de nincs koztuk a heli :)
Ja torrenten is fent van, meg mielott valaki kerdezne.pl "stalker-2215" neven -
Ma játszottam egy kicsit ezeken az új map-eken, amiket a Totalbf2 ad ki!
nekem Alcatraz,Bocage,A.T.O.M. nagyon bejött!
igaz Bocage kicsit pörgősebb a helikkel mint anno 42-ben a tigrisekkel,de retro "fíling"azért kell egy kicsit:)
-
Hát mivel ez BF-es csapat és ez BF topic ezért BF-re:)
A WoWos csapat más tészta:) -
Hatt! ti most wow-ra kerestek embert vagy BF-re?:)
mert nem mindeggy!(leültem) -
willis #58769 valaki küldje el az eredeti angol nyelvnek a fájlját! pls
feltettem a magyar nyelvet, de most meg kellene az angol.
előre köszönöm
[email protected]
[GS.bf2] vs.
Mad and Deadly