172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
amit a játékhoz adtak az jó nekem is az van 
-
Kis segitseg kellene!
Akinek 9600 XT (esetleg ABIT) vga-ja van, arulja el nekem milyen bevalt! drivert hasznal hozza, mert most raktam ujtra a rendszert, leszedtem egy friss
catalystot es szornyen akadozik a jatek vele.
Tuti hogy ez a baja, mert a konfig ugyanaz maradt csak egy vidoz reinstall volt.
Thx -
rohadt alma #58927 És az utolso amit még nem,tudtam unlockolni.
-
az hogy te nem hallottál róla az nem jelent semmit :P
pl clanbase-n is volt infantry kupa is bf42-ben és nem egy magyar klán benne is volt(trs, cofb, pt6), szal, ha csöndben maradtál volna bölcs maradtál volna :P -
ma kiszedtem egy teli blekit tankal :) -
A medic könnyen lelőhető:) -

-
nem mert a postásnak is van postása -
Ha nem dobod el akkoris gyógyít téged is.
-
igaziból is ellátja magát egy orvos :) -
nem jól van ez így hogy a különböző kasztok magukon tudnak segíteni egy peccsben ki kéne szedni az eldobható lőszeres meg medic-es tatyókat mert ez egy kicsit kiábrándító hogy a sok kecseg medic gyógyítgatja magát nna de holnaptól már a medic expertér hajtok egy hétig úgyhogy én is élni fogok vele
-
hangjával hányat öltél eddig lol? -
a szkar-l nak vagy minek van a legjobb hangja
-
G36E a legkirályabb fegyver a játékban! -
ezért leszek én kíváncsi milyen lesz az új puska meg hogy mennyit javítanak a pontosságokon mert ha a sniper visszarúg és ezért pontatlan akkor egy ratyi medic nehogy már kiszedjen egy szir-szar M16-tal B+
-
rohadt alma #58914 Ez a G36E is egy totál eltolt fegyver.Már nem elöször öl meg vele valaki olyan távolságbol,ahonnan én nem tudom őt leszedni puskával. -
olyan nagy népszerűségnek nem örvendhetett ugyanis én sem hallottam róla
és a bf azért jó mert járműves ha infantryzni akarnak akkor játszanak olyan infrantissal mint a
... sajnos én nem is merek olyanokat csak moh-t meg a farcry-tot a cod meg alapból gáz
-
- info+link
- homepage -
dobd a linket megnézem...kössz -
figyu, nemrég jelent meg az Infantry mod2, pár pályát már át is alakitottak hozzá, meg még fognak készíteni is(régi bf42-es inf modos pályák remake-jeit is), szal lehetne egy infantry kupa szerü valami, mondjuk 5vs5-ös csapatokkal, sztem tuti sok embert motiválna.
ha érdekel az inf mod, adok linket stb ;-)
ui: ez az inf mod már bf42-ben is és bfv-ben is volt és igen nagy népszerűségnek örvendett mind2 játékban. -
-
zozo15 #58908 

-
-
zozo15 #58906 tökér kell kötözködi?
így jött ki:D
ha nem tetszik ne olvasd.. -
zozo15 #58905 hát vicces de jó megoldást találtam:D
ha a balra fordulást akarom beállítani joyra akkor barra tekerem és véletlenül se jobra.
igaz mindkét irányba bállítja hogy jó de valójába fordítva fogja csinálni....
amikor a gázkart állítottam be akkor jöttem rá.
előőte fenthagytam a gázkart full gázon és amikor beállítottam akkor húztam le...
megyek heliba adnék neki gázt és nmem történik semmi...lol
leveszem a gázt és elindult:D -
yoj kalibrálni kéne téged is 5-en visszaírtak hogy joy de csak azért is yoj-t írsz
-
semmi extrat nem csinaltam leszamitva, amit az nfoban irtak.
bar van egy ini file azt kezzel irogathatod, hatha valami ott faj neki.
user_net.ltx a file neve. -
hehe... buntipont rulZ
-
DieHard #58901 nekem qrvára nem megy ez a béna verzió... van valami titok a elinditáshoz? -
Bar ezek a mai csili-vili sajat meeghajoknal, jatekokkent el lehet menteni melyik porfilet hasznalja, de akkor is ! :) -
Polemius #58899
-
Meownal az igazsag, itt nem eleg azt a tengelyt mozditani amelyikre teszed az iranyt, hanem a megfelelo iranyba kell tolni.
De amugy meg tud hulyulni teljesen, torold le a konfig file-t, vagy default es allitsd be ujbol.
A legbarbarabb megoldas ahogy megcsinaltad, mivel igy minden jateknal meg fog fordulni a tengely. -
jaah hogy minden forditva,akkor a többiekre hallgass!:) -
zozo15 #58896 lol... kössz h. ilyen hülyének nézel...
nos beállítottam rendesen...
megoldás ennyi volt: a yoj driverjébe tükrözni kellet az X a twist tengelyét...
szóval még mindig rosz csak kikerültem... -
játék> beállitás> kontroll> heli> invert X -
Ket lehetoseg van. A popularisabb az, hogyha azt irja steer left, akkor balra huzod nem osszevisza. Az advanced megoldas az ,hogy kilepsz a bf2-bol, megkersed a profilodat (c:\documents and settings\login\dokuments\battlefield2\profiles\0001\controls.con - vagy valami hasonlo) es ott ahol latod a helikopter blokkot, valami olyat ir, hogy:
ControlMap.addAxisToAxisMapping c_PIPitch IDFMouse IDAxis_1 0 0
ControlMap.addAxisToAxisMapping c_PIPitch IDFGameController_0 IDAxis_1 1 1
Ebbol a lenyeg a IDAxis_1 0 0, itt a vegen a 0 es az 1 jelenti a ket iranyt, ezt ha megcsereled, akkor megforditja az iranyokat. -
Options-ba rendesen bekonfigolni a joy-t!
Szerintem első körbe ezt próbáld meg. -
CéZé #58892 Legegyszerűbb ha fordítva dugod be az usb csatlakozót :)
Egy kicsit komplikáltabb ha a menűben a beállítások-irányítás-helikopter/repűlő pont alatt átállítod a dolgokat :) -
zozo15 #58891 sziasztok!
gondom lenne:(
most vettem egy yoj-t és fasza meg minden de amikor helibe ülök(vadászgépbe nem néztem még)akkor az irányítás fordítva megy....
vagyis ha előre tolom a kart akkor lebukik ez megy.
de ha el akarok fordulni akkor a másik irányba fordul el.
van rajta ilyen csűrés vagy mi amikor tudom tekerni a yoj-t oldalra.
na annál is ez a helyzet.balra tekerem és elmegy jobra...
mit lehet ezzel csinálni?
billenytyüzeten ment rendesen... -
.