172102
  • schrank
    amit a játékhoz adtak az jó nekem is az van
  • SigS
    Kis segitseg kellene!
    Akinek 9600 XT (esetleg ABIT) vga-ja van, arulja el nekem milyen bevalt! drivert hasznal hozza, mert most raktam ujtra a rendszert, leszedtem egy friss
    catalystot es szornyen akadozik a jatek vele.
    Tuti hogy ez a baja, mert a konfig ugyanaz maradt csak egy vidoz reinstall volt.
    Thx
  • rohadt alma
    És az utolso amit még nem,tudtam unlockolni.
  • Zs0lt1
    az hogy te nem hallottál róla az nem jelent semmit :P
    pl clanbase-n is volt infantry kupa is bf42-ben és nem egy magyar klán benne is volt(trs, cofb, pt6), szal, ha csöndben maradtál volna bölcs maradtál volna :P
  • Jancsik
    ma kiszedtem egy teli blekit tankal :)
  • Hatt
    A medic könnyen lelőhető:)
  • schrank
  • Kovács legény
    nem mert a postásnak is van postása
  • JCSR Apache
    Ha nem dobod el akkoris gyógyít téged is.
  • Jancsik
    igaziból is ellátja magát egy orvos :)
  • schrank
    nem jól van ez így hogy a különböző kasztok magukon tudnak segíteni egy peccsben ki kéne szedni az eldobható lőszeres meg medic-es tatyókat mert ez egy kicsit kiábrándító hogy a sok kecseg medic gyógyítgatja magát nna de holnaptól már a medic expertér hajtok egy hétig úgyhogy én is élni fogok vele
  • Danee
    hangjával hányat öltél eddig lol?
  • schrank
    a szkar-l nak vagy minek van a legjobb hangja
  • Danee
    G36E a legkirályabb fegyver a játékban!
  • schrank
    ezért leszek én kíváncsi milyen lesz az új puska meg hogy mennyit javítanak a pontosságokon mert ha a sniper visszarúg és ezért pontatlan akkor egy ratyi medic nehogy már kiszedjen egy szir-szar M16-tal B+
  • rohadt alma
    Ez a G36E is egy totál eltolt fegyver.Már nem elöször öl meg vele valaki olyan távolságbol,ahonnan én nem tudom őt leszedni puskával.
  • schrank
    olyan nagy népszerűségnek nem örvendhetett ugyanis én sem hallottam róla és a bf azért jó mert járműves ha infantryzni akarnak akkor játszanak olyan infrantissal mint a ... sajnos én nem is merek olyanokat csak moh-t meg a farcry-tot a cod meg alapból gáz
  • Zs0lt1
    - info+link
    - homepage
  • Running
    dobd a linket megnézem...kössz
  • Zs0lt1
    figyu, nemrég jelent meg az Infantry mod2, pár pályát már át is alakitottak hozzá, meg még fognak készíteni is(régi bf42-es inf modos pályák remake-jeit is), szal lehetne egy infantry kupa szerü valami, mondjuk 5vs5-ös csapatokkal, sztem tuti sok embert motiválna.
    ha érdekel az inf mod, adok linket stb ;-)

ui: ez az inf mod már bf42-ben is és bfv-ben is volt és igen nagy népszerűségnek örvendett mind2 játékban.
  • schrank
  • zozo15
  • schrank
  • zozo15
    tökér kell kötözködi?
    így jött ki:D
    ha nem tetszik ne olvasd..
  • zozo15
    hát vicces de jó megoldást találtam:D
    ha a balra fordulást akarom beállítani joyra akkor barra tekerem és véletlenül se jobra.
    igaz mindkét irányba bállítja hogy jó de valójába fordítva fogja csinálni....
    amikor a gázkart állítottam be akkor jöttem rá.
    előőte fenthagytam a gázkart full gázon és amikor beállítottam akkor húztam le...
    megyek heliba adnék neki gázt és nmem történik semmi...lol
    leveszem a gázt és elindult:D
  • schrank
    yoj kalibrálni kéne téged is 5-en visszaírtak hogy joy de csak azért is yoj-t írsz
  • alma2
    semmi extrat nem csinaltam leszamitva, amit az nfoban irtak.
    bar van egy ini file azt kezzel irogathatod, hatha valami ott faj neki.
    user_net.ltx a file neve.
  • ERykk
    hehe... buntipont rulZ
  • DieHard
    nekem qrvára nem megy ez a béna verzió... van valami titok a elinditáshoz?
  • alma2
    Bar ezek a mai csili-vili sajat meeghajoknal, jatekokkent el lehet menteni melyik porfilet hasznalja, de akkor is ! :)
  • Polemius
  • alma2
    Meownal az igazsag, itt nem eleg azt a tengelyt mozditani amelyikre teszed az iranyt, hanem a megfelelo iranyba kell tolni.
    De amugy meg tud hulyulni teljesen, torold le a konfig file-t, vagy default es allitsd be ujbol.
    A legbarbarabb megoldas ahogy megcsinaltad, mivel igy minden jateknal meg fog fordulni a tengely.
  • Kovács legény
    jaah hogy minden forditva,akkor a többiekre hallgass!:)
  • zozo15
    lol... kössz h. ilyen hülyének nézel...
    nos beállítottam rendesen...
    megoldás ennyi volt: a yoj driverjébe tükrözni kellet az X a twist tengelyét...
    szóval még mindig rosz csak kikerültem...
  • Kovács legény
    játék> beállitás> kontroll> heli> invert X
  • Me0w
    Ket lehetoseg van. A popularisabb az, hogyha azt irja steer left, akkor balra huzod nem osszevisza. Az advanced megoldas az ,hogy kilepsz a bf2-bol, megkersed a profilodat (c:\documents and settings\login\dokuments\battlefield2\profiles\0001\controls.con - vagy valami hasonlo) es ott ahol latod a helikopter blokkot, valami olyat ir, hogy:

ControlMap.addAxisToAxisMapping c_PIPitch IDFMouse IDAxis_1 0 0
    ControlMap.addAxisToAxisMapping c_PIPitch IDFGameController_0 IDAxis_1 1 1

Ebbol a lenyeg a IDAxis_1 0 0, itt a vegen a 0 es az 1 jelenti a ket iranyt, ezt ha megcsereled, akkor megforditja az iranyokat.
  • mesor
    Options-ba rendesen bekonfigolni a joy-t!
    Szerintem első körbe ezt próbáld meg.
  • CéZé
    Legegyszerűbb ha fordítva dugod be az usb csatlakozót :)

Egy kicsit komplikáltabb ha a menűben a beállítások-irányítás-helikopter/repűlő pont alatt átállítod a dolgokat :)
  • zozo15
    sziasztok!
    gondom lenne:(
    most vettem egy yoj-t és fasza meg minden de amikor helibe ülök(vadászgépbe nem néztem még)akkor az irányítás fordítva megy....
    vagyis ha előre tolom a kart akkor lebukik ez megy.
    de ha el akarok fordulni akkor a másik irányba fordul el.
    van rajta ilyen csűrés vagy mi amikor tudom tekerni a yoj-t oldalra.
    na annál is ez a helyzet.balra tekerem és elmegy jobra...
    mit lehet ezzel csinálni?
    billenytyüzeten ment rendesen...
  • Kovács legény
    .