172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
több mint 7 GB szabad helyem van:
-
Nekem ez a zene jobban bejonne, amikor tolti a mapot :o) -
-
nincs valami állító pöcök az alján vagy valahol? hogy ne programmal, hanme manuálisan álítsd. pl az én genius joystickomon van. szóval ha van, akkor vezérlőpult/játékvezérlők/kiválasztod a joystickot, és tulajdonságot, ott felül a beállítások fül, és ott kalibrálás. én az enyémet így állítottam be. ha van a joysticodon állítógomb, akkor így menni fog.... asszem... -
lammaer #58965 Egy joyos kérdés: logitech wingman 3d-m van, és mivel nem mai csirke (vagy túl érzékeny) van egy kis játéka akkor is, amikor centerben tartom. Ergo ha játszok BF2-ben, egy kicsit húz vagy jobbra vagy balra. Más játékokban ugye van olyan, hogy joy sensitivity meg dead-zone, és ezzel kényelmesen kiküszöbölhető a jelenség. Itt viszont nincs, és sajnos a joy szoftverében hiába állitok be bármit, annak nincs hatása a BF2-ben. Tud valaki megoldást? -
Én se tudtam menni 
-
télleg csak vicceltem, de sorry. amiket itt olvastam, sajnálom is, hogy nem tuttam menni. 

meg el is baltáztam, rosszul írtam be, látod, emiatt is befizettem vip-jogra...

-
Bár tudom, hogy csak viccelsz, de mivel tegnap nem tudtál jönni így fogalmad sincs mekkora meccset játszottunk a CoR-sFB-vel! Azt pedig nem értem miért lenne baj, ha a csapatok próbálnak egymással jó kapcsolatot ápolni! 
Bár én nem régen csöppentem bele a Battlefield közösségbe, de szerintem ráférne a scenre egy kis összetartás! Nem az ilyen összeborulós, mindenki happy stilusra gondolok, csak arra hogy legalább próbáljuk meg tolerálni a másikat mint embert/csapatot! Nem hiszem, hogy ez olyan nehéz lenne!
-
DieHard #58961 ok müxik. háát ez még tényleg béta. sok idő kell neki. de szép lesz az igaz -
elszartam, de így még jobb 

-

-
ahogy a klasszikusban is elhangzik:
Winston Wolf, problémamegoldó: "na most kezdjük el egymás f*szát szopni!" -
Mi is nagyon élveztük! A Horda még "fiatal" csapat az ismert magyar klánokhoz képest. Alig 3 hónapja alakultunk és még nagyon sokat kell dolgoznunk, hogy felvehessük a versenyt a legjobbakkal(eX, JCSR, CoR, RDHA, GBC, T4Ce). Bocs ha valakit kihagytam, nem rangsorolni akartam! Ezért is örülünk, hogy a Magyar Kupában játszhatunk és tanulhatunk tőletek. A tegnapi meccset elnézve, szerintem jó úton járunk.
A BC dologról meg annyit: a csapat tagjainak elküldött taktikákban le van írva, hogy a nem foglalható bázist semmilyen módon nem támadhatják.
A szerver miatt meg nem kell izgulni. Inkább mi köszönjük, hogy mindkét kört lejátszhattuk rajta, mivel nekünk még nincs saját szerverünk. -
bakker, pont tegnap nem voltam ezen a war-on, pedig jó lehetett. lehet, hogy ezért ment olyan jól a Hordának? 
-
Ez volt az eddigi legjobb, és legszorosabb MB meccsünk, ügyesek voltatok Horda.
Most éreztem BF2-ben először a DC-hez hasonló war feelinget.
Ja és az sem egy utolsó dolog, hogy nem volt BC. -
TS Zolly #58954 Gratulálok én is nektek. Nagyon látszott rajtatok, hogy nem most kezdtétek a warozást. Ja és bocsi szerver miatt a kellemetlenségért. Nem tehettünk róla. Murry feltöltött rá egy korábbi mentést, utánna lett jó. -
Megprobalom, tenksz
-
vagyinkább elszállt a farokrotor :) -
rohadt alma #58951 Vannak szerencsés emberek
-
rohadt alma #58950 Már azt hitték leszáltak aztán puff. -
Heti mod update 2006/01/26 BF.hu -
rohadt alma #58948 Majd áruld el melyik vált be mert és probáltam egy omegát de az nem volt jobb. -
VeNYLaci #58947 Na akkor a 64-es fun-warról lett egy fórum, ide irjátok be hogy ki hány emberrel jön, milyen mapot szeretne.
http://forum.venyclan.hu/viewtopic.php?p=1212#1212
-
NEM B+
Modifikáció
-
mi ez a POE? bf2 kieg? -
http://www.bornslacker.com/modules/wfsection/article.php?articleid=187 -
teputele #58943 Nem kell meghackelni a filéket és akkor nem fog pofázni az md5 tools másold vissza az eredeti filet.nemm kell csalni ! Ennyi ! -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 Update #57[/URL] -
Grat nagyon szoros volt!
-
-
egyébként ti lehet, hogy szoktatok, de mi nem ;-) -
lol, kicsit béna volt a pilóta?
-
Kristo4o #58937 Ilyet
mi is szoktunk csinálni a bocihelivel nemigaz? -
Gratula a Hordának , szoros volt az eredmény ,ahogy látom kemény meccs lehetett. Csak igy tovább.
-
wxp-w2k-catalyst-8-071-041026a-018719c.exe
ha ez segít:) -
Valaki elszorta:
-
Addig OK, csak van josok regi 
Egyebkent tenyleg nem erdemes cserelni...hasznalni kell a jol bevaltat
-
Na, ma este bepótoltuk a CoR-sFB - Horda HunCup meccset! A Horda a Dalian Plantot választotta, a Koalicíó pedig Karkandot!
Az eredmények:
Dalian Plant
302-233 - CoR-sFB/China
266-256 - Horda/China
Strike At Karkand
289-278 - CoR-sFB/USMC
257-229 - Horda/USMC
Összesítve
1076 - 1034 a CoR-sFB javára!
Gratulálunk nekik!
Nagyon kemény harc volt a mai!
(Remélem nem írtam el az eredményeket!)
-
a transport badget sfes kocsikkal is meglehet csinálni?? -
huh, nekem van 1 jó régi driverem az bevált. Most feltettem az ujjat viszont az FPS időnként leesik vele. Nem tudom lehet más miatt de én a drivernek tulajdonítom a hibát. Valami régi-t keress