172102
  • Laky
    több mint 7 GB szabad helyem van:

• ERykk
    Nekem ez a zene jobban bejonne, amikor tolti a mapot :o)
  • JCSR Apache
  • matyi08
    nincs valami állító pöcök az alján vagy valahol? hogy ne programmal, hanme manuálisan álítsd. pl az én genius joystickomon van. szóval ha van, akkor vezérlőpult/játékvezérlők/kiválasztod a joystickot, és tulajdonságot, ott felül a beállítások fül, és ott kalibrálás. én az enyémet így állítottam be. ha van a joysticodon állítógomb, akkor így menni fog.... asszem...
  • lammaer
    Egy joyos kérdés: logitech wingman 3d-m van, és mivel nem mai csirke (vagy túl érzékeny) van egy kis játéka akkor is, amikor centerben tartom. Ergo ha játszok BF2-ben, egy kicsit húz vagy jobbra vagy balra. Más játékokban ugye van olyan, hogy joy sensitivity meg dead-zone, és ezzel kényelmesen kiküszöbölhető a jelenség. Itt viszont nincs, és sajnos a joy szoftverében hiába állitok be bármit, annak nincs hatása a BF2-ben. Tud valaki megoldást?
  • Cream78
    Én se tudtam menni
  • koschwarz
    télleg csak vicceltem, de sorry. amiket itt olvastam, sajnálom is, hogy nem tuttam menni.

meg el is baltáztam, rosszul írtam be, látod, emiatt is befizettem vip-jogra...
  • badsec
    Bár tudom, hogy csak viccelsz, de mivel tegnap nem tudtál jönni így fogalmad sincs mekkora meccset játszottunk a CoR-sFB-vel! Azt pedig nem értem miért lenne baj, ha a csapatok próbálnak egymással jó kapcsolatot ápolni!
    Bár én nem régen csöppentem bele a Battlefield közösségbe, de szerintem ráférne a scenre egy kis összetartás! Nem az ilyen összeborulós, mindenki happy stilusra gondolok, csak arra hogy legalább próbáljuk meg tolerálni a másikat mint embert/csapatot! Nem hiszem, hogy ez olyan nehéz lenne!
  • DieHard
    ok müxik. háát ez még tényleg béta. sok idő kell neki. de szép lesz az igaz
  • koschwarz
    elszartam, de így még jobb
  • koschwarz
  • koschwarz
    ahogy a klasszikusban is elhangzik:

Winston Wolf, problémamegoldó: "na most kezdjük el egymás f*szát szopni!"
  • badsec
    Mi is nagyon élveztük! A Horda még "fiatal" csapat az ismert magyar klánokhoz képest. Alig 3 hónapja alakultunk és még nagyon sokat kell dolgoznunk, hogy felvehessük a versenyt a legjobbakkal(eX, JCSR, CoR, RDHA, GBC, T4Ce). Bocs ha valakit kihagytam, nem rangsorolni akartam! Ezért is örülünk, hogy a Magyar Kupában játszhatunk és tanulhatunk tőletek. A tegnapi meccset elnézve, szerintem jó úton járunk.
    A BC dologról meg annyit: a csapat tagjainak elküldött taktikákban le van írva, hogy a nem foglalható bázist semmilyen módon nem támadhatják.
    A szerver miatt meg nem kell izgulni. Inkább mi köszönjük, hogy mindkét kört lejátszhattuk rajta, mivel nekünk még nincs saját szerverünk.
  • koschwarz
    bakker, pont tegnap nem voltam ezen a war-on, pedig jó lehetett. lehet, hogy ezért ment olyan jól a Hordának?
  • Murry
    Ez volt az eddigi legjobb, és legszorosabb MB meccsünk, ügyesek voltatok Horda.
    Most éreztem BF2-ben először a DC-hez hasonló war feelinget.
    Ja és az sem egy utolsó dolog, hogy nem volt BC.
  • TS Zolly
    Gratulálok én is nektek. Nagyon látszott rajtatok, hogy nem most kezdtétek a warozást. Ja és bocsi szerver miatt a kellemetlenségért. Nem tehettünk róla. Murry feltöltött rá egy korábbi mentést, utánna lett jó.
  • SigS
    Megprobalom, tenksz
  • joebacsi
    vagyinkább elszállt a farokrotor :)
  • rohadt alma
    Vannak szerencsés emberek
  • rohadt alma
    Már azt hitték leszáltak aztán puff.
  • uHs Gerzson
    Heti mod update 2006/01/26 BF.hu
  • rohadt alma
    Majd áruld el melyik vált be mert és probáltam egy omegát de az nem volt jobb.
  • VeNYLaci
    Na akkor a 64-es fun-warról lett egy fórum, ide irjátok be hogy ki hány emberrel jön, milyen mapot szeretne.

http://forum.venyclan.hu/viewtopic.php?p=1212#1212
  • uHs Gerzson
    NEM B+ Modifikáció
  • Danee
    mi ez a POE? bf2 kieg?
  • T4CeOBiNet noob
    http://www.bornslacker.com/modules/wfsection/article.php?articleid=187
  • teputele
    Nem kell meghackelni a filéket és akkor nem fog pofázni az md5 tools másold vissza az eredeti filet.nemm kell csalni ! Ennyi !
  • uHs Gerzson

[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 Update #57[/URL]
  • Robogo
    Grat nagyon szoros volt!
  • FCH kari
  • Zs0lt1
    egyébként ti lehet, hogy szoktatok, de mi nem ;-)
  • Zs0lt1
    lol, kicsit béna volt a pilóta?
  • Kristo4o
    Ilyet
    mi is szoktunk csinálni a bocihelivel nemigaz?
  • mNzJean
    Gratula a Hordának , szoros volt az eredmény ,ahogy látom kemény meccs lehetett. Csak igy tovább.
  • Hatt
    wxp-w2k-catalyst-8-071-041026a-018719c.exe
    ha ez segít:)
  • SigS
    Valaki elszorta:

• SigS
    Addig OK, csak van josok regi
    Egyebkent tenyleg nem erdemes cserelni...hasznalni kell a jol bevaltat
  • badsec
    Na, ma este bepótoltuk a CoR-sFB - Horda HunCup meccset! A Horda a Dalian Plantot választotta, a Koalicíó pedig Karkandot!
    Az eredmények:
    Dalian Plant
    302-233 - CoR-sFB/China
    266-256 - Horda/China

Strike At Karkand
    289-278 - CoR-sFB/USMC
    257-229 - Horda/USMC

Összesítve
    1076 - 1034 a CoR-sFB javára!

Gratulálunk nekik!Nagyon kemény harc volt a mai!
    (Remélem nem írtam el az eredményeket!)
  • Jancsik
    a transport badget sfes kocsikkal is meglehet csinálni??
  • Hatt
    huh, nekem van 1 jó régi driverem az bevált. Most feltettem az ujjat viszont az FPS időnként leesik vele. Nem tudom lehet más miatt de én a drivernek tulajdonítom a hibát. Valami régi-t keress