172102
  • Landor
  • joebacsi
    18+!!
  • ERykk
    ki van írva az összes a végén
  • lammaer
    Nem garis, öreg már, van vagy 5 éves, még egy Star Wars-os játékhoz vettem, ami csak joyyal ment. Nem rossz ez, csak inkább érzékeny, egy 5-10% deadzone megoldaná a dolgot. Eddig minden játékban találtam ilyet, csak a BF2-ben nem :(
  • willis
    nekem 660GT karim van, asus p4p800E-deluxe alaplappal, IP4 3Ghz cpu és 1536mb ram és mégsem megy jól a game. Bár nem szaggat, hanem csak késik az egérmozgás. Így nem is tudok senkit lelőni mert mire rávinném a célkeresztet, addig 8X lelőnek. Milyen beállítást használjak a játékban illetve milyen drivert a karihoz?
  • McKalton
    A Mine 2 előzetes videója:

http://battlefield2.filefront.com/

Bal oldalon a kisképre kattintva
  • Drachomir
    nem tudná valaki elküldeni a mine videók linkjét?
  • Drachomir
    sziasztok! Aki meg nem latta egy kis csemege az SG server multjabol!

Hosszú kések éjszakája part 01

• T4CeOBiNet noob
    és azt hol lehet megnézni?????
  • alma2
    Ezzel csak az a baj, vagy mukodik vagy nem, ha prefixet is hasznalsz...
    nelkule viszont megy.
  • TS Zolly
    A faszinak olyan rossz az angol kiejtése, hogy a tv telext oldalán feliratozák, amin kiakadt. Bizongatja, hohy ö faszán tud inglisül, hisz járt a kairo egyetem angol szakára. Asszem ez a lényege. Ablakosnál, meg hogy az egyik nem látja, mikor az ablak elött leesett egy ember, és mikor már látta a mitomén háényadikat, akkor elkezdenek drukkolni, hogy leesen mégegy. Röviden. De a jobbak majd elmesélik pontosan.
  • Danee
    Nem tudja valaki mi enneka zenének a cime ami ezalatt megy az elején?
  • McKalton
    A Mine-nek lesz folytatása már letölthető a Mine 2 videója is :D
  • McKalton
    Na ez itt egy 20 fős német ranked szerver IP-je a map size=64. Ezen nincs csapateloszlás sem. 81.3.59.195 A pingje kb 70-es.

Ja és most vannak rajta 16-an
  • Laky
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDDDDD
    mine-mine-mine-mine-mine-mine :DDDDDDDDDD
    beszarás :DDD
  • Danee
    Nekem küldhetsz ilyen IP-ket!
  • rohadt alma
    Én nem értem.Miről szól?
  • rohadt alma
    Köszönöm!Azt felírom.
  • SigS
    Nemaa'
    Az egy Monty Python (vagy hogy kell irni) koppincs nem?
  • TS Zolly
    A teletexes rész az tényleg megtörtén állitolag egy beszélgető sóba.
  • McKalton
    A legjobb taktika 34 perces idő eltöltésére egy kör alatt. Érdemes elmenni egy olyan szerverre, ahol max kb 24-en férnek fel de a map size 64-re van beállítva. Így 300-as ticket számról indul a játék és kb 40 perc egy kör. Ha kell tudok mondani IP-t ilyen szerverre.
  • Me0w
    Lol, a Mine! egy kotelezo darab, tenyleg :)) Mondjuk csak angolul ertok nezzek meg, mivel eleg sok jo verbalis poen van benne :)
  • T4CeOBiNet noob
    ja szt elfelejtettem a kötelező múvit ajánlom Running-nak
  • T4CeOBiNet noob
    AA
    KÖTEELEZŐ!!!!!!! :)))))
  • GameOverrr
    1. Én eddig csak ilyen árban láttam.
    2. Köszönöm a választ, de míg levittem a kutyát sétálni, azalatt befejezte.
  • SigS
    Kulfoldire menj, ott vannak 64-es szerverek, hatha kicuszik egy kor 34 percig.
    Egyebkent en is ott szereztem meg a plecsnit, valami zold-halalfej szeruseg.
  • SigS
    Kiprobalom...bar omegat sose hasznaltam meg
  • T4CeOBiNet noob
    júúúj

ez dúrván hüjjje
  • rohadt alma
    Én is kiprobáltam az omegát de nem volt különbség a catalysthoz képest.
  • badsec
    Én ezt használtam a 9600XThez...Omega 2.6.25a. Ez az 5.4-es Catalyst omega verziója. Ez régebbi driver, de nekem ezzel most is teljesen jól megy a bf2.OmegaDrivers
  • joebacsi
    1. tényleg nem vagy normális hogy most adtál érte 12 rongyot, pár helyen már 9ezer buznyákért hozzádvágják, nem is beszélve az egyéb megoldásokról :)
    2. normális, iszonyat sokáig pepecsel a peccsel :)
  • rohadt alma
    Ez az IAR: Play for 34 minutes melyik pályán jön össze mert érzésem szerint a körök nem hoszabbak 20 percnél és ez kell valami kitüntetéshaz amit szeretnék még megszerezni mert többet azt hiszem nem fogok.
  • GameOverrr
    Na megvettem végre a teljes Bf2-t. Nem vagyok normális, majd' 12000 forintot kidobni egy játékra. Ez az elsQ eredeti játékom, pedig már van egy pár. És mindennek tetejébe még csak nem is mqködik. Most patchelem az 1.12-vel, de már félórája ezt írja:"Patching, please wait...". Normális ez? Mennyi ideig kellene ennek tartania? Ha valaki tudna mondani valami okosat, azt megköszönném, mert már nagyon kellene.
  • SigS
    Nekem meg mindig nem oldodott meg a szaggatas a jatekban a lecserelt driverrel sem
    Valaki tud okosat mondani hogy mi jo egy Abit 9600 XT-nek driverugyileg?
  • SigS
    Uj map???

Waterworld?
  • alma2
    tenyleg erdekesek, mig az also reszen egy szokoarat lathatunk, addig a masodikon egy csodasra sikeredett pointfarmingot ?
  • Csacsy
    Gondoltam én is felteszek egy pár érdekes képet, no commentek. :)

• alma2
    persze, persze ha garis vidd vissza mert s*ar !!!
    En is ebben a cipoben jarok, tegnap visszavittem, de igy joy nelkul kenytelen voltam a gunner szerepet betolteni, bar legalabb lett aranyermem, de ez nem az en vilagom :)
    olvassatok el ezt !
    http://it.news.hu/c.php?mod=20&id=1000&p=1
    ebbol az derul ki pl behalt a joyom, logitechnek nincs szervize, ezert mindenkepp kicserelik, ha en azt kerem azon nyomban !!!
    mert eleg genyo dolog, hogy rafogja a nagykerre, az meg rafogja a forgalmazora es ket hete varhatok arra, hogy kapjak egy ujat, amikor alanyi jogom jar nekem egybol az UJ, mivel ugysem javitjak !!!
    fogyasztovedelem mar hazavonult, de hatha akad kozottunk egy !!!
  • uHs Gerzson

csak kár hogy rövid
  • Landor
    CÉ drájvon?