172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mester01 #59049 lefutatam már 3* is! Nem csinaltam vele semmit!
Megyek aludni hogy ha nem müxik holnap sem akor ne mtudok mit csinálok..
Ki ugrok a 3.rol.. :) -
elötte talán futtasd le mégegyszer a cdkeycheck.exe-t, hátha, bár ha nemcsináltál vele semmit, akkor nemértem...lehet csak a reinstall segít...vagy várj egy kicsit, hátha megoldodik magátol (talán az acc szerver hülyült meg..) -
nektek mi a lényeg a játékban?
én a kd ratiora hajtok, de már rájöttem hogy nem az a lényeg, mert nem attól függ hogy milyen játékos valaki :) -
Mester01 #59046 Fiuk mitöl lehet az hogy EREDETI A CD kulcs játszotam vele 2 hétig söt még ma is egészen 9ig utána néztem a lostot fil után föl akartam menni valahova és azt irta a game.
CD key no valid
5 leteket kérek szépen.. :)))
Unistall? -
Platypus16 #59045 Íme itt egy bugshot:
Itt meg egy mai esemény. Most is látszik, hogy Karácsony óta sok az új bf2 játékos, mert most kezdett el nem egypár "új" repülőzni és természetesen az lett a vége, hogy egy szép kis kamikazeval belementek a helimbe, amiért persze én voltam a hibás. Szerencsére egyből megkapta a gyerek a kicket b*zizásért meg lámázásért. Azért az újak tisztelhetnék azokat, akik már régebben nyomják, mint ők. Íme a kép:
-
Minumim 45 csapatpont neked. -
Mester01 #59043 Te rá vagy szálva a mohaara?:) -
rohadt alma #59042 JA ezt jelenti!KÖszönöm! -
rohadt alma #59041 Akkor most kinek kell a 45 pontot elérni egy kör alatt?A csapatnak vagy nekem?Mert ha én Mashtuuron beülök a Hawkba és én vezetem az bizos megvan 60 pont.És meg se izzadok.Valamiért istenien vezetem.Pedig joyt még nem fogtam.Ha csak annyi kell,hogy érjek el 45 pontot minimum akkor az nem gond. -
Nem a csapatnak kell elérnie a 45 pontot, hanem neked. Minimum 45 pont egy kör alatt(foglalás, élesztés, resupply, asszisztok, stb).Ezekből jön össze a Teamwork pont. -
aki nem tud 1 kör alatt 45 pontot összefoglalgatni az menjen mohaa-zni és ha mellette még van egy valag kill damage assist pont is
-
rohadt alma #59038 45 pont se több se kevesebb?Ezt jeleni az IAR: Team score of 45?Érjen el a csapat 45 pontot?Ez tiszta hülyeség.Biztos nem azt,hogy legalább 45 pontot?
Az utolso modatot nem értem. -
rohadt alma #59037 Ja már értem.A második sorból. -
Ja!
Csapatod pontszama a kor vegen. Erdemes eppezert squadban jatszani
-
prefix, na.
a neved elotti [klannev] <- ilyen -
rohadt alma #59034 Igen de most 45 pontja legyen a csapatnak a játék végén?Mert most látom Distinguished Service Medal-om lehet.Csak mit vár el tőlem?
-
IAR: in a round ( 1 körön belül ) -
rohadt alma #59032 IAR: Team score of 45
Ez mit jelent?
-
kirúgtak a bf.hu-ról
-
DieHard #59030 köszönöm -
rohadt alma #59029 Azt biztos nem írom át mert nem ismerem.
-
Pontosssan!
De akkor is szokta miko a prefiyet atirod
-
én már szerencsére átestem rajta, minden játéknak amivel játszottam csináltam(saját készítésű) weboldalt :)
és a gta san andreasos elég sikeres oldal volt :) -
rohadt alma #59026 Ez?Ennyi?És honnan tudod,hogy hogy mit csinálok? -
rohadt alma #59025 Neked miért van 3 egyéb veszély kresztáblára emlékeztető jel a neved mellett? -
Ne Alt-Tab-ozz annyit
-
rohadt alma #59023 Jól néz ki a játék amikor be van kapcsolva az efekt,árnyék,stb de nekem akkor már nagyon szaggat.Ezért inkább kikapcsolom de a játék néha úgy tölt be,hogy ezeket bekepcsolja pedig nálam minden low vagy off.Erre mi a megoldás? -
bug -
már megoldottam, de azért köszi mindenkinek :DD -
BUG
-
egyszer mindenki átesik ezen az időszakon ;) -
DieHard #59018 lenne egy kérdésem. most játszottam egy szerveren. volt egy ellenség, legalábbis piros volt amikor rááltam, a tábla szerint a másik csapatban van, megöltem, és teamkill. miért van ez? -
Szerintem alul a keresőben keress rá!
Már egy párszor elmondták hogyan lehet helyet csinálni a vinyón! -
bravo, grat meg minden, jo hogy ilyen lelkes vagy, csak aztnemértem, hogy miért nem inkább a meglévő battlefield.hu -ra írsz össze inkább cikkeket, fordításokat, ahelyett, hogy csinálnál még1 x+1dik oldalt egy ingyenes tárhelyen -
látom h mennyit szenvedtél... minden megbocsátva, már csak annyi hogy TAKARODJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Na,hogy jóvátegyem minden bűnömet,haverokkal csináltunk egy BF2es oldalt 1 hétig csinaltuk nemkell lebénázni a szándék a fontos sztem nem lett oan rossz.
Még ma feltöltöm a rangokat a medálokat és a ribbonoket meg a badegeket :)
Pls a reklammentesseg erdekeben kattinsatok a reklamra az oldalon me nemolcso eltulntetni felulrol a reklamot.
na szal az oldal ITTT
Igérem mindig felrakjuk a legfrisebb híreket az oldalra ami kijjön a bf2 rol vagy a kiegekkel kapcsolatban.
3an vagyunk hírszerkesztők,szal mgég kéne egy hirszerkeszto aki vállalná az jelentkezzem nalam priviben.
Üdv.:Hys -
erre nem is gondoltam xD -
úgy hogy letörölsz 1,44 gigát ;)
(néha magam is meglepődök milyen segítőkész tudok lenni :)) -
vááá, bakker
hogy csinálok én ott a 3 gigát? :((((((((
csak 1,56 GB szabad helyem van :( -
Ahha!
Akkor ezert van az a lyuk a hatuljan! En meg azt hittem hogy a hajtomu