172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
tökéletesen megfoglmaztad és igazad van! -
Deqwator #59089 ha sokat kérdezel akkor nem -
willis #59088 mégvalamit
Az unlockot felfogja ajánlani? -
willis #59087 aham értem köszi -
ha lépsz rangokat, akkor unlockolhatsz fegyvereket, amiket használhatsz az alapok helyett...namost ezek közül jópár sokkal erősebb mint az alap (f2000, g36c)
én speciel mindig alapfegyvereket használok, mert klánmeccsen általában tiltva vannak az unlockok, szóval nemnagyon érdekel, hogy vérpistike 5ből 3szor kiszed az atombrutál scifi fegyverével, nekem az a 2 számít, mikor megfogom m16-al...bár a statnak ez nemtesz jót, de rohadtul nemérdekel, majd ha akar valamikor csapatban játszani, ő szopja meg :) -
nekem bejön az oldalad, de ha már csináltatok egy sokadik BF2 oldalt, akkor legalább annyiban kilóghatnátok a sorból hogy mindent lefordítotok magyarra...amúgy pofás ;-)
-
Polemius #59084 Na igen. Bármennyire is azt mondják néhányan, hogy nem jobbak az unlock fegyverek, ez nem teljesen igaz. Persze lehet, hogy igyekeztek kompenzálni a tulajdonságokat (ha pontosabb, akkor gyengébb, stb). De azt tudom, hogy pl. amikor unkockoltam a g36c-t akkor észrevehetően javult az eredményem egyik napról a másikra. Míg előtte m4-gyel rövid sorozatokkal csak véletlen sikerült leszedni valakit (a szórás miatt el sem találtam sokszor), ezzel lazán. -
willis #59083 az mit jelent, hogy junbalancosak a fegyverek? -
Polemius #59082 Hogyne! Már van is úgy látom! Bár inkább híred, minde hírneved! :)
Bár, hogy ne csak fikázalak, az utóbbi időben itt legalábbis kicsit mintha visszavettél volna. Azért még van miből, de viszavettél. Bróbáld moderálni magad, fékezni az indulataidat. Az ilyen kirohanásokat v.szeg előbb elfelejtik, mint a cheatet, meg a pointfarmolást..
Egy jó tanács: néhány embert eléggé piszkálsz, beszólogatsz nekik. Talán azért, mert más megteszi, és azt hiszed jófejség. Vagy, hogy akkor nem te leszel a céltábla. Hidd el, ez nem az, sőt ellenkezőleg: negatívan hat a megítélésedre. Ne tedd, inkább tartsd magadban. -
te most kezdted, ő nem
illetve eléggé unbalance-osak a fegyverek is (unlock) -
Akadt nekem is tegnap Ranked 1-en, elég szar volt úgy játszani.
-
Kikapcsolod a letoltest a jatek alatt. Ha meg nem toltesz le/fel semmit akkor a hiba nem az on keszulekeben van 
Azert egy virus-, spyware irtas sosem art... -
En voltam vagy 30 percet valamelyik magyar rankeden, mindenki irogatta a kozosbe hogy akad a jatek.
Sorra leptek ki az emberek :) -
willis #59077 az ellen lehet valamit tenni? -
Azt nem tudom, de nekem is akad mint az állat tegnap óta és a pingem jó. Tök mind1 milyen szerverr megyek fel, nem lagol, hanem akad a játék.
Ranked 1-en rákérdeztem, de nem böfögött vissza senki, ilyen jóindulatú a magyar... -
McKalton #59075 Azért ha fent vagyok magyaron és látlak Schrank te is állandóan csak tankba vagy! -
LAG -
willis #59073 az mitől van, hogy lövök az ellenre mint állat Ő meg egy lövéssel leterít?
ennyire pontosan céloznak? bár én előbb kezdem lőni, mégis ő "győz"!
hogy van ez? -
Platypus16 #59072 Nekem is lenne a kérdésem: Valaki nem akad tegnap óta akármelyik magyar Rankeden? Mert nekem tegnap óta akad, de akármelyik magyar szerveren és egy-két embertől is hallottam, hogy azóta is akad. -
GYILOKOLI #59071 Fiuk!Ti feltudtok menni még ranked szerverre?(Akinek tört játéka van) -
Platypus16 #59070 Persze, ez igaz amit mondasz és teljes mértékben egyetértek, de azoknak a többsége (megjegyzem TÖBBSÉGE), akik már vagy fél éve nyomják a bf2-t, azért már tudják, hogy a játék nem egymás lecsíterezéséről, lelámázásáról, lebuzisáráról, stb. szól, hanem arról, hogy egy jót játszunk. És persze vannak olyan szar napok, amikor nem az egész játék.
Ezt az újak nem veszik figyelembe és állandóan indítják a kick vote-okat, a régebbi bf2-es játékosokat lecsiterezik, azért mert mi már tapasztaltabb játékosok vagyunk, mint ők és tudjuk, hogy hogy megy a dörgés. És természetesen 100%-osan azt hiszik, hogy csak a másikban lehet a hiba. Ezen kéne változtatni(uk). -
Én ilyenkor arra lennék kíváncsi, hogy mivel foglalkozik civilben az ilyen?:)
-
ahoz képest nemhiszem hogy lenyomnád tankban :)
elég jó játékos lehet, egyszer megkeresem azt megnézem milyen :) -
állandóan karkandon páncélossal ratyi faszláma mit kell ezen ámulni
-
"Azért az újak tisztelhetnék azokat, akik már régebben nyomják, mint ők."
Nagyon nagy tévedésbe vagy . A tiszteletet nem a játékban eltöltött idő határozza meg. Hanem az inteligencia nagysága. Egy fiatalabbnak is meg kell adni a tiszteletet, és fordítva. -
DieHard #59065 én aránylag már jól repülgettem , és vettem egy joy-t. hááát... mit is mondjak. a heli maradt billentyün, a repcsiknek viszont nagyon jól jött. -
McKalton #59064 Ezt a srácot nézzétek meg milyen fanatikus játékos.
http://bf2tracker.com/bf2_userprofile.php?bf2id=45719422
A History(előzmények)-nél láthatod hogy napi 2000-3000 pontothoz össze egy hónapra visszamenőleg 75ezer pont és 400 óra játék :D
Ez nagyon kész!!! -
willis #59063 nagyon köszönöm! 

-
frissítsd a punkbuster-t
Ezzel a legegyszerűbb.
Másold be a Bf2/Pb/htm könyvtárba elötte... -
willis #59060 ezt miért csinálja? már nem először!
-
és az én hírnevem lehet még a bf scene-ben ?
-
tyű, lesz fórum is:) itt is van :) -
huzzál már innen... gyere vissza ha kész a köv oldalad
-
OK roviden a zen velemyenem: erre az oldalra nemcsak bf es hire kekrulnek fel hanem minden nap egy csomo játékhir.AZért saz oldal főtéműja a bf2. de játékhírek is felfognak kerulni.azé neha pls nézzétek meg az oldalt.lesz rajt forum is.
AMugy kosz a biztatast...... -
röviden a véleményem:
fostalicska!
ennyi :P
minek kellett ez, de most tényleg?
az összes badge-ribbon stb cucc angolul van, tehát le lett lopva valamelyik külföldi oldalról.
Jah és elég durva, hogy a gamestar-ra linkeltek játékinfóval kapcsban és nem az eredeti EA oldalra, szal lehet, hogy ahhoz is szarok vagytok, hogy megtaláljátok azt.
Tényleg nem értem, ha már hírezel a bfhu-ra miért nem elégszel meg azzal, miért kell neked külön fos oldal. Hírneved tudhatnád, hogy soha nem lesz a bf scene-ben, hogy miért, az most inkább ne taglaljuk :P
Nna megyek aludni, nem flémelek tovább :P
holnap majd ha kijózanodom, számíthatsz további áldásra :Ð -
Háát, nekem nem eredeti a kulcs, de eddig beengedett minden rankedre, éjféltől nem jó sehová.
Remélem csak átmeneti gond :((
-
köszi. és ez a driver jó amit mondtál? -
OmegaDriver Archive -
A játék lényege a játék. És hogy jól érezzük magunkat. -
tudsz ehhez a driverhez linket adni? sehol sem találom