172102
  • FCH kari
    nekem is ugy mükszik:))
  • francois
    az miért van h feltelepítettem a játékot (tört) rányomtam a patch-et 1.12 elindítom, loginolok és connectingnál csak forog a 2 és látom h lefagyott mert ki sem tudok lépni meg arrébb viszem az egeret és win kurzor van nem a 2???

mondjuk nyáron logoltam utoljára
  • haxoror
    A vadászgép meg elterelésként nem fáklyákat hanem hússzeleteket dobál szét
  • uHs Gerzson
    LOL vérszomjas CSIVAVA
  • joebacsi
    az elavult stinger leváltására kifejlesztett kézi AA fegyver, ami remélhetőleg helyet kap az 1.2-es peccsben...a fegyver legnagyobb előnye, hogy dogfight-ban is felveszi a versenyt a legjobb vadászgépekkel is!

• uHs Gerzson
    A közönség is piát akkar ha már segitett 1 ilyen kérdés megválaszolásában :D
  • joebacsi
    ok, köszi srácok, nem engem érint a probléma, de akkor az kizárható, hogy ez lenne a gond...majdmég fogom a közönség segítségét kérni, demár csak a mai részegedés után :)
  • joebacsi
    faq, miniiso
  • willis
    huh egy olyan kérdés, hogy mivel tudok az eredeti dvd-ről egy biztonsági másolatot készíteni? úgy hogy ha a game indításánál azt rakom be a meghajtóba akkor tetszen neki és ne azt írja ki, hogy tegyem be a lemezt?
  • uHs Gerzson
    Nekem is mükszik úgy :)
  • VeNYLaci
    Egy PT-6-os kolléga jelezte hogy érdekelné őket a 64-es funwar. Ha ez igy van akkor irjatok lécci a fórumba:
    http://www.venyclan.hu/forum/viewtopic.php?t=100
  • leveskocka
    nekem dvd-rol elmentve *.mdf file-ba,es mikor megvettem a jatekot,akkor csak atirtam regbe a kodot:)azota is megy...az eredeti dvd-t meg nem is latta gep,mellesleg dvd meghajtom sincs:)
  • Mester01
    éd hogy ha a bazison fölszál 1 repcsi akor a bázis fölött löhetem ugye?
  • Mester01
    Igen!
  • joebacsi
    hmm van aki miniisoval játszik eredeti kulccsal és megy neki rankeden?
  • rohadt alma
    Most ez miért?
  • GYILOKOLI
    Légyszi segítsetek!Feltudtok menni rankedre(akinek törtje van)
  • leveskocka
    ha belovok a bazisra,lehet kapok repcetorkolyt?a sima torkolyt se szeretem...inkabb nem lodozok...:)
  • TS Zolly
    Ja hál isten.
  • SigS
  • schrank
    base rape
    base = bázis
    rape = elrablás megerőszakolás nemi erőszak repce törköly
    ha a belősz a főbázisra az a bészrép ha bent a főbázison -ösköcc akkor az a bészkemp a mohaa-sok meg cod-osok nem tudhatják mert nekik nincsenek igazi base-jeik
  • Mester01
    Fiuk mit jelent a BaseRape és miben különbözik a BaseCampel!
    Komolyan kerdezem..
  • Mester01
    Nincs mit!
  • SigS
    Nem, csak stoppol
  • Mester01
    Mondom Scracnk neked valami CoD,Mohaas üldözési mániád van?
    Aki játszot ezekell a játékokal az nálad mind ??
  • JCSR Apache
    Hysteria neve mellett egy ilyen "le vele" jel van.
    Ki lett tiltva?
  • JCSR Apache
    Mindegy azért kössz.
  • joebacsi
    minek kell az neked? :)
    ha az alapjátékot akarod átalakítani, akkor csak egyel több tényező, amivel "data differs from server"-t okozhatsz, a külön modok pedig jönnek hamarosan, azok pedig nemcsak skinben különböznek majd :)
    ez nem gta ;)
  • francois
    Hello

Van olyan oldal ahonnan skineket lehet
    letölteni a bf2-höz?

• schrank
    menjél már kukoricát törni B+
  • mesor
    Nekem is 512ram-om van de még egy percet sem találkoztam a két játék multijával!
  • rohadt alma
    A lemeztöredezettség mentesítő jópár egyébb mellett ezt mutatja:
    Töredékek Fájlméret Nem töredezettségmentesíthető fájlok
    73 489 MB \Documents and Settings\Tar\Local Settings\Temp\WER8e6c.dir00\BF2.exe.hdmp
    Ez lelassíthatja a játékot?Ha igen akkor mit csináljak vele?
  • GameOverrr
    Hát akkor az szopás. Kidobtam 12 rongyot az ablakon.
    Azért köszönöm a segítQkészségeteket Mesor, schrank.
  • schrank
    itt sok embernek 6600GT-t látok a konfigjában ratyi fél giga rammal hmmm még egy jel amivel ki lehet szűrni a cod-osokat meg a mohaa-sokat
  • Mester01
    Sajnos nem lehet hátra tekerni sehogy ugyan ez volt a bajom CoD,CoD:UO,CoD2ben is pedig ezekre csináltak nagyon jo demo nézegető progit (Seismovision) egyszerűen nem tudják megcsinálni!
    Vagy nem tom
  • schrank
    1 olaszt talált az ASE ami 1.0 16/16-os úgyhogy sok sikert
  • GameOverrr
    Na akkor egy keresztkérdés: Vannak még olyna szerverek, amiket nem patch-eltek? Hátha azon menne.
  • schrank
    egy demo-t hasonlítani egy full game-hez amit már 3-4-szer peccseltek is
  • mesor
    Demonak nem volt akkora gépigénye mint a teljesnek. A teljes játék valamiért zabálja a gépet.
  • GameOverrr
    A felbontást mondjuk lejjebb lehetne venni az 1024*768-ról, de elég nagy a monitorom(19"), így baromira pixeles lesz ettQl. De mondom én csak azt nem értem, hogy a demóban miért tudott simán menni ugyanezekkel a beállításokkal?