172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nekem is ugy mükszik:)) -
az miért van h feltelepítettem a játékot (tört) rányomtam a patch-et 1.12 elindítom, loginolok és connectingnál csak forog a 2 és látom h lefagyott mert ki sem tudok lépni meg arrébb viszem az egeret és win kurzor van nem a 2???
mondjuk nyáron logoltam utoljára -
haxoror #59169 A vadászgép meg elterelésként nem fáklyákat hanem hússzeleteket dobál szét
-
LOL vérszomjas CSIVAVA -
az elavult stinger leváltására kifejlesztett kézi AA fegyver, ami remélhetőleg helyet kap az 1.2-es peccsben...a fegyver legnagyobb előnye, hogy dogfight-ban is felveszi a versenyt a legjobb vadászgépekkel is!
-
A közönség is piát akkar ha már segitett 1 ilyen kérdés megválaszolásában :D -
ok, köszi srácok, nem engem érint a probléma, de akkor az kizárható, hogy ez lenne a gond...majdmég fogom a közönség segítségét kérni, demár csak a mai részegedés után :) -
faq, miniiso -
willis #59163 huh egy olyan kérdés, hogy mivel tudok az eredeti dvd-ről egy biztonsági másolatot készíteni? úgy hogy ha a game indításánál azt rakom be a meghajtóba akkor tetszen neki és ne azt írja ki, hogy tegyem be a lemezt?
-
Nekem is mükszik úgy :) -
VeNYLaci #59161 Egy PT-6-os kolléga jelezte hogy érdekelné őket a 64-es funwar. Ha ez igy van akkor irjatok lécci a fórumba:
http://www.venyclan.hu/forum/viewtopic.php?t=100
-
nekem dvd-rol elmentve *.mdf file-ba,es mikor megvettem a jatekot,akkor csak atirtam regbe a kodot:)azota is megy...az eredeti dvd-t meg nem is latta gep,mellesleg dvd meghajtom sincs:) -
Mester01 #59159 éd hogy ha a bazison fölszál 1 repcsi akor a bázis fölött löhetem ugye? -
Mester01 #59158 Igen! -
hmm van aki miniisoval játszik eredeti kulccsal és megy neki rankeden? -
rohadt alma #59156 Most ez miért? -
GYILOKOLI #59155 Légyszi segítsetek!Feltudtok menni rankedre(akinek törtje van) -
ha belovok a bazisra,lehet kapok repcetorkolyt?a sima torkolyt se szeretem...inkabb nem lodozok...:) -
TS Zolly #59153 Ja hál isten. -
-
base rape
base = bázis
rape = elrablás megerőszakolás nemi erőszak repce törköly
ha a belősz a főbázisra az a bészrép ha bent a főbázison
-ösköcc akkor az a bészkemp a
mohaa-sok meg cod-osok nem tudhatják mert nekik nincsenek igazi base-jeik
-
Mester01 #59150 Fiuk mit jelent a BaseRape és miben különbözik a BaseCampel!
Komolyan kerdezem..
-
Mester01 #59149 Nincs mit!
-
Nem, csak stoppol 

-
Mester01 #59147 Mondom Scracnk neked valami CoD,Mohaas üldözési mániád van?
Aki játszot ezekell a játékokal az nálad mind??
-
Hysteria neve mellett egy ilyen "le vele" jel van.
Ki lett tiltva?
-
Mindegy azért kössz.
-
minek kell az neked? :)
ha az alapjátékot akarod átalakítani, akkor csak egyel több tényező, amivel "data differs from server"-t okozhatsz, a külön modok pedig jönnek hamarosan, azok pedig nemcsak skinben különböznek majd :)
ez nem gta ;) -
Hello
Van olyan oldal ahonnan skineket lehet
letölteni a bf2-höz?
-
menjél már kukoricát törni B+
-
Nekem is 512ram-om van de még egy percet sem találkoztam a két játék multijával!
-
rohadt alma #59140 A lemeztöredezettség mentesítő jópár egyébb mellett ezt mutatja:
Töredékek Fájlméret Nem töredezettségmentesíthető fájlok
73 489 MB \Documents and Settings\Tar\Local Settings\Temp\WER8e6c.dir00\BF2.exe.hdmp
Ez lelassíthatja a játékot?Ha igen akkor mit csináljak vele?
-
GameOverrr #59139 Hát akkor az szopás. Kidobtam 12 rongyot az ablakon.
Azért köszönöm a segítQkészségeteket Mesor, schrank
.
-
itt sok embernek 6600GT-t látok a konfigjában ratyi fél giga rammal hmmm még egy jel amivel ki lehet szűrni a cod-osokat meg a mohaa-sokat
-
Mester01 #59137 Sajnos nem lehet hátra tekerni sehogy ugyan ez volt a bajom CoD,CoD:UO,CoD2ben is pedig ezekre csináltak nagyon jo demo nézegető progit (Seismovision) egyszerűen nem tudják megcsinálni!
Vagy nem tom -
1 olaszt talált az ASE ami 1.0 16/16-os úgyhogy sok sikert
-
GameOverrr #59135 Na akkor egy keresztkérdés: Vannak még olyna szerverek, amiket nem patch-eltek? Hátha azon menne. -
egy demo-t hasonlítani egy full game-hez amit már 3-4-szer peccseltek is
-
Demonak nem volt akkora gépigénye mint a teljesnek. A teljes játék valamiért zabálja a gépet. -
GameOverrr #59132 A felbontást mondjuk lejjebb lehetne venni az 1024*768-ról, de elég nagy a monitorom(19"), így baromira pixeles lesz ettQl. De mondom én csak azt nem értem, hogy a demóban miért tudott simán menni ugyanezekkel a beállításokkal?

??