172102
  • GameOverrr
    Asszem erre gondolsz: Ya Rayah. Többek között itt is megtalálod: http://www.battlefield2.info/main.php?func=dl&id=184&tv=1_34&o=dd
  • Landor
    nah csak sikerült
    ügyes vagy
  • schrank
    az utolsó pillanatban
  • TS Zolly
    Há vagy neked régi a pb-d, vagy azon a szerveren amire felmentél.
  • Mr. Fulop
    Nekem a gamme kiirta hogy invaild cd key!
    Sokat szenvedtem vele... Aztán csináltam egy reinsttalt majd ismét megprobáltam. Most már ment a játék kilépés nélkül de a pb állandóan kirúgott.

Ezek után hiába frissitettem a pb-t mindig kirúgott.
    Töröltem a hibásnak vett htm és dll filet és láss csodát a következő pb update után jó lett...
    Remélem sikerült segiteni másoknak is és nem vacakolnak annyit a játékkal mint én...

• Zs0lt1
    áááh, a közelgő peccs odébb lesz még :-)
  • SigS
    Azt meg nem neztem. SF igen, azt tegnap este probaltam ki, persze BF2 alapu...
  • badsec
    Na, kipróbáltam. Singleben nekem jó. Viszont felmentem az SG szerverre. Senki nem volt rajtam kívül és úgy akadt, mint állat. Méterenként megállt egy pillanatra a kép.
    Más játék is szaggat vagy csak a BF2?
  • SigS
    Nade singleplayerben is bazki? Nekem ott is akad!!!
  • FCH kari
    ha jok az észrevételeim akkor tényleg szerver függö lehet mert tegnap én is meglepve tapasztaltam hogy egyik szerveren akadt másikon meg nem,volt olyan szerver aminek elég nagy pingje volt de nemakadt?!
  • badsec
    Szerintem nem a videokártyával van a gond. Nálam is játszhatatlanul akad. Szerintem valamit csináltak a szerverrel/CD kulcs ellenőrzéssel, hogy törtet nem engedjen be/ és azért ilyen. Remélhetőleg ez a közelgő új patch "előjele"!
  • GYILOKOLI
    Fiuk légyszi segítsetek!!!!!!!!Letöltöttem a bf2 mappack 3-at és nem tudok felmenni az sg szerverére!Betölt a csatlakozásig és ott kilép a játékból!Lehet valami köze a mappack hoz?Szerintetek mi lehet a baj?
  • FCH kari
    nekem is akad de csak egy-két napja
    elötte nem csinálta és nemtudom hogy miért a videokari teszteken rendesen teljesit
  • leveskocka
    huh,az jo:)nekem meg van valahol egy 286-os deszkam,640k rammal,hozza egy 1megas ISA-buszos rambovito,20megas mfm vinya,meg egy 256k-s videokartya:)

bocs az offtopikert:)
  • Running
    Nekem péntek éjféltől két buci találat közben elkezdett akadni és még mindig azt teszi, 10 körül néztem. :)
  • SigS
    Valami termeszetfeletti modon, szuz XP-vel, 5-6 kiprobalt driver, virus/spy-irtas, windows kihereles, bf ujrarakas utan is : IGEN AKAD!!!
  • mesor
    Tegnap játszhatatlan volt, de mára megjavult és újra megy akadás nélkül!
  • Dosia
    Hi!Nekem sajnos nincs +az eredeti battlefield 2 és ezért nem tudom hogy lehetne azt +oldani hogy tört serverekre betudjak menni játszani ja account hol tudok csinálni?
  • alma2
    Nekem anno olyankor tett ilyet, bar mar parszor leirtam, ha mindenfele feles dolog elzabalta a memoriat, hiaba orasi swap. pl futot a hatterban a bongeszo, plus mas nagy memoria igenyu alkalmazasok, aztan lecsereltem az azureust, bongeszot okosan becsuktam, megszunt az ilyen jellegu hiba.
  • Running
    Másnak is akad még ez a szar bf2?
  • alma2
    Sok tortes, ... miert sirankozik, hogy nem megy a ranked serveren?
    miert is fontos, hogy ott menjen, miert nem orulnek annak az emberek, hogy tudnak jatszani egyaltalan, nem ertem.... ott a private ranked stb.
    Amiota beengedte ismet oket, elszaparodott a dogoljmegazert is es a hasonlo nicku emberek akik kihasznalva azt, hogy beenegedte oket a server plusz, hogy ugysem lesz hosszu eletu a karakteruk, masok jatekat tettek tonkre...
    Akinek nem inge ne vegye magara, de nagyon sokkkal talalkoztam.
    Az jobban bosszant, hogy ket eredeti cd kulccsal is kiprobaltam a tegnapi naptol, es nekem is azt irja, hogy invalid CD key ez azert durvabb :)
    de azert se huzom fel magam ezen azon kivul, hogy "dogoljmegEA" leirom szazadjara.
  • FCH kari
    ezen is elmenne a játék?:)
  • wargabi
    Halihó !

Nem tudja walaki véletlenül melyik az a custom videó, amiben az aláfestő zene arab nyelven megy, valami ilyesmi a refrén: Barrra, barrra és ezután egy rövid-kemény szólógitár ad hangot? :) Megvolt csak elkavartam valahová, és szeretném kiszedni a zenét belőle.
  • willis
    te tényleg ennyire lol vagy?

szerinted ezen a konfigon elindulna? a Duke Nukem az ment rajta tutin

• Beers
    Nekem trident 512k-s van :P !
  • leveskocka
    "IBM DX2 33MHz - 16Mb RAM - S3Trio 2Mb - 840Mb Hdd - FDD - CD-ROM "

csodalkozol?
  • Yan
    5.1-el is szépen megy nekem.
  • mohus
    én 81.95

effect és lighting low többi medium és 1024*768 hibátlanul megy
  • willis
    emberek figyelem!!!

elkezdek nyomulni es 3 perc után kilép a játék a windows asztalhoz. ez miért van?
    eredeti game!

valaki adjon valami tippet pls
  • willis
    nvidia karival ti hányas drivert használtok? (6600GT)
  • leveskocka
    en azt szeretem,mikor kiugrok az ego tankbol,meg lelovom az ellent,aki felgyujtotta,de engem is kinyirnak,aztan szponolnek vissza a kedvenc tankocskamert,erre buzernyak medik felkelt...erre elviszik a tankot:)
  • cateyeHU
    Hello!!Nekem ezt akkor csinálta amikor túl melegedett a videokari!!Omega driver megoldotta!Ha azt felpakolod működnie kell!!
  • ERykk
    nem lebeg, ott a madzag
  • Platypus16
    A legújabb fegyver: a lebegő claymore
  • Laky
    ez a tört verzió hátránya?
    frissítettem a videókártya driverét is (6.1), de még mindig szaggat :(
  • haxoror
    Hát ezt most nagyon keményen bebuktad "flippy"
  • uHs Gerzson
    Pff ki aludt el elöbb? láma :D
  • mohus