172102
  • Jancsik
    tudom, ezen mi nem vitázunk :)
  • ERykk
    [PCEF]ezt írta nekünk a veresgük után: "mocskos csalók VAGYTOK !!
    EGY KIS TETVES KURVA GECI LÁDÁK!!"
  • schrank
    áááá ilyen hülyékkel nekem sosincs szerencsém
  • haxoror
    Hát ne az úttestre pakold hanem olyan helyre ahova jármű nem tud menni, van egy csomó ilyen zászló is.

Aztán csak várj gonoszul vigyorogva csőretöltött kézigránáttal, ha jmázlid van egy egész squad bepróbálkozik mert nem félnek az ATaknáktól :)
  • mesor
    Visszaolvas aztán okosodik!
  • HoReSz1975
    Segytség kellene...
    Egy darabig ment a game, csak most amióta a nevemet akartam megváltoztatni azóta nem... Azt írja ki, hogy CD key invalid, valakinek van ötlete, hogy mit kezdjek ezzel, persze a game nem eredeti ???
    Azelött amikor még felbírtam menni a tört serverekre, punkbuster nélküliekre, akkor azt írta ki, ha punkbusteresre akartam menni, hogy Semmilyen serverre nem enged be ???

Azt írja ki " You have been permongatly banned from the game server via

punkbuster ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 602bc161 "

De most az a gond, hogy már
    Hol találom meg a játékom serial keyét?
    Tudomásom szerint így tuom megnézni:
    START Menü --> Futtatás/Run --> Regedit - Itt keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2 mappát. Itt az 'ergc' tartalmazza a kulcsot

No most az a bajom, hogy itt nem a normális kulcs karakterei találom, hanem valami hexás kódot!
    Nekem is ez a gondom mit tegyek, te mit tettél ???
    1.2 patch feltéve és mégis hibás cd-key -t ír ki ??? CD-key not valid ???

Azt még hozzáteszem eddig ment a játék, csak a nevemet akartam megváltoztatni, azóta új accounttal se és a régivel sem jó, vagy 6* telepítettem újra a játékot még a REGEDIT -ből is kitöröltem a cuccait és semmi

INVALID CD KEY ???

HELP

THANX

• schrank
    de csak a peccsig és különben is a sok faszláma TK-s gyík menne rá aztán 2 perc alatt kibasznának
  • haxoror
    Menyjél karkandon a pumpással, hamar meglesz.
    Vagy pakolj ATaknákat a forgalmasabb gyalogátkelőkre, hülyének fognak nézni de majd lefagy a vigyor a képükről amikor belobbantod az egészet egy gránáttal, egyik akna robbantja a másikat szép hosszú sorban, egy egész utcát ki lehet vele írtani
  • schrank
    de azért a gyárfás tomibá meghív majd a vasárnapi napkeltébe ?
  • Fenrir
    Ez a Black Hawk Down című film egyik zenéje volt...
  • schrank
    én már annyi mindent elértem AT-val hogy akkor elhatároztam minden kasztból nyomok egy expertet és így viszonylag élvezetes de az engineer-től félek
  • Murry
    Ma este CoR-sFB VS. RDHA-HUN CUP mecs 8 órától , de ezt nem közvetiti az eurosport élőben , sem az rtl klubb felvételről ,és nem lesz képes összefoglaló a holnapi telesportban.
  • schrank
    vettél -tól
    -t
  • mNzJean
    Ma este GBC VS. HORDA -HUN CUP mecs 7 órától , közvetiti az eurosport élőben , az rtl klubb felvételről ,és képes összefoglaló a holnapi telesportban.
  • Laury
    jah nem
    bocs mindenkinek
  • Laury
    ez egy kalap szar játék.
    vagy nem ?
  • haxoror
    Irígylem azokat akiknek ez a gém folyton örömöt tud okozni, utóbbi időben csak szarráidegelem megam rajta.

Valami elátkozhatott hogy mindig az impotens oldalra kerülők, szellemifogyatékos commander aki több sajátot artyz mint ellent, szintén nyomi leaderek akik elsőként lövetik agyon magukat a túloldalon meg végtelen amőba sereg, bazz dragonon egy * az utcsó pillanatban ugrik a heliből, ráérkezik a háztetőre pár másodperc múlva az egész kínai néphadsereg már arról a tetőről ugrál foglalni.
    És valahogy az ellen UAV-ja MINDIG az én fejem fölött van :DDD

Megvárom inkább a modokat, hátha azokban már nem lesznek ezek a "fícsörök", végül is nincs baj velük csak az emberiség még nem érret meg rájuk :)
  • joebacsi
    kösz az reklámot
  • joebacsi
    nem baromság, csak eredeti kulcsra vonatkozik okoska...
  • joebacsi
    generálj új cd kulcsot, és próbálkozz sg-n...kaptál egy global bant a mostani tört kulcsodra, azzal nem mész már fel sehova :)
  • Crem
    Nekem ez az érzés kb. 2 hónapja megvolt!:)

Azóta havonta 1x benézek, hátha van változás...

Látom nincs!:P
  • schrank
    hagyjad had menőzzön az 56 killjével pláne gyalogosan nagyon nehéz lehetett ha másfélszor annyit tudott csinálni
  • francois
    hy hogyan lehet single-ben a pályát is 32-esre állítani? meg a mushtor city-t hogyan lehet berakni single pályák közé?

• HoReSz1975
    Ez baromság már probáltam és sz*rt sem ér....
  • SigS
    40 kill
  • HoReSz1975
    Hi @ All

Segytség kellene...
    Egy darabig ment a game, csak most amióta a nevemet akartam megváltoztatni azóta nem... Azt írja ki, hogy CD key invalid, valakinek van ötlete, hogy mit kezdjek ezzel, persze a game nem eredeti ???
    Azelött amikor még felbírtam menni a tört serverekre, punkbuster nélküliekre, akkor azt írta ki, ha punkbusteresre akartam menni, hogy Semmilyen serverre nem enged be ???

Azt írja ki " You have been permongatly banned from the game server via

punkbuster ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 602bc161 "

De most az a gond, hogy már
    Hol találom meg a játékom serial keyét?
    Tudomásom szerint így tuom megnézni:
    START Menü --> Futtatás/Run --> Regedit - Itt keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2 mappát. Itt az 'ergc' tartalmazza a kulcsot

No most az a bajom, hogy itt nem a normális kulcs karakterei találom, hanem valami hexás kódot!
    Nekem is ez a gondom mit tegyek, te mit tettél ???
    1.2 patch feltéve és mégis hibás cd-key -t ír ki ??? CD-key not valid ???

Azt még hozzáteszem eddig ment a játék, csak a nevemet akartam megváltoztatni, azóta új accounttal se és a régivel sem jó, vagy 6* telepítettem újra a játékot még a REGEDIT -ből is kitöröltem a cuccait és semmi

INVALID CD KEY ???

HELP

THANX

• FCH kari
    na ennyi elég is volt a magyar ranked 2 szerverböl de szerintem a másikakbol is
    itt mindenki azt csinál amit akar,bejön egy német köcsög repülövel megyek tankolni ez a német csáko addig lövöldözött snipa mig megnem döglöttem,nem egyszer csak a repcsiért,következö mapp még jo hogy kivan irva hogy no BC meg a faszomtudja hogy mik az elsödolga az ellen repülöinek hogy bombázzák az anyahajot arti stb ugy hogy egy szájba baszott ez a magyar szerver
    mielött még jönne a válasz hogy nemuszáj rajta játszani NEM IS FOGOK!?)))EDDIG SEM NYOMTAM EZEKEN
  • Danee
    Nem tom, nekem egytelen expert badge-m az expert engineer combat :) Gyalog karkandon elég nehéz volt összeszedni 56 kill-t :)
  • Jancsik
    [HTS] vs. [PCEF]
    145-0
    0-170
    128-0
    16-44

289-214
  • Jancsik
    [HTS] vs. [PCEF]
    145 0
    0 170
    128 0
    16 44

289 214
  • leveskocka
    jah,te valaszoltal?:)igen,emikor kellenek nincsenek ott:)en is tettem mar ilyet,hogy felelesztette a tarsat,en lelottem tankbol.ezt megcsinaltuk 3x,majd lelottem mindkettot:)tulzasba sem kell ezt vinni:)
  • DummyBoy
    Ja ... én meg válaszoltam :)

Nagy divat mostanában ... egyre több a láma medic ... tűzharc közepén, a vakegér nem veszi észre magát ... azért nem lövi le a tank, vagy APC mert megvárja míg a hülyegyerek feléleszt mindenkit ...

Amikor meg kiabálok hogy Need a medic, le se szarják a fejemet :(
  • Drachomir
    sziasztok! akinek valami infoja van arrol h lehet kiszedni a statokat az ea adatbazisabol kerem irjon nekem egy privit!NEm kulso programra gondoltam hanem webes lekerdesre amit beleepiteni weboldalba.elore is koszi

• leveskocka
    bi---be :)
  • leveskocka
    jah,a mediket akkor utalom,ha feleleszt...most is,egy husz perce a karkandon...apc-t kilovik,kiugrom,lelovom az alanyt,o is engem...gyerek feleleszt...suicid lettem.nekem KELL az apc:)bi is irtam,ha valaki feleleszt,kinyirom:)
  • leveskocka
    johetnel szerelni a tankomat:)hatekonyabb lennek:)
  • DummyBoy
    Hehe :) Legyél Engineer, a Medic sokkal jobban utált tipus :)

Amúgy grat :)
  • schrank
    mivel keserítsem ezentúl a játékban töltött időtöket medic vagy engineer
  • schrank
    ebben a körben lett meg a 100 óra meg 2 pont híjján vége volt a körnek úgyhogy ezúttal is megköszönöm Mongoose(HUN) barátunknak hogy kidugta a kis fejecskéjét a vonat kereke mögül
  • Danee
    MEnnyit játszol te hogy kétnaponta kapsz egy expert badge-t??