172102
  • francois
    igen oké, de mit modosít, botok ezek vagy mik?
  • Kovács legény
    az jó
  • haxoror
    Tankban nem számít az unlock
  • haxoror
    cooperative
  • mohus
    ha mást nem is,de azt hogy jobbak a fegyverei....

én mint "főbéna" "konzolos", minden igyekezetem ellenére, az unlockolt fegyverek birtokában kénytelen vagyok a középmezőnyhöz tartozni...pedig utolsó voltam rengetegszer a kezdetekkor...
  • francois
    mi is pontosan ez a coop mod?

• mohus
    szerintem akkor nem itt kéne ezen nyavalyogni...
  • haxoror
    A rang meg a sok plecsni nem azt jelenti hogy vki jó, hanem azt hogy sokat játszik :)

Persze a kettő nem zárja ki egymást...
  • OculusDei
    nem. nem akarok nyalizni senkinél. rettentő sok szerver van még. csak engem zavar a konfliktus. zavar az, hogy a klánom nevét is magammal vittem a kitiltásba. nem kívánok meghunyászkodni, csak tisztázni a dolgot.
  • haxoror
    ja persze, hogyne :DDD
  • OculusDei
    kösz!
  • mohus
    frx|zsemlemorzsa volt...őt keresd:)
  • willis
    nem, nem a vége előtt lépek ben, hanem már ott vagyok egy ideje és új kör kezdődött. amugy meg nem rólad van szó!

a lényeg akkor is az, hogy kell egy jó rögzítő progi (hogy ki tölti le a videóim, azt bízd csak rám
  • schrank
    tudja a ...szom csak blöfföltem de ha nyalizni akarsz náluk ennél kezd
  • mohus
    ILYEN VIDEÓT akarnék még csinálni
  • OculusDei
    te tudod ki volt az? te is ott voltál azt tudom.
  • mohus
    ajaj...frxest punisholni..ebből még mafiaháború lesz...leszámolás egyebek
  • schrank
    széllel szemben nem pisálunk
  • mohus
    erről jut eszembe..mármint a frapsról

hogy lehet azt elérni, hogy csak szemlélődjek egy pályán...régebben engedett, de most nem engedi hanem egyből be akar léptetni a gémbe
  • OculusDei
    hello! a magyar szerveren lepunisholtam egy frxest. egyébként kb 100ból 1szer teszek ilyet de ez az eset felhúzott. tökéletesen láthatta hogy ott vagyok.

erre bannoltak... mennyi időre szokták? már vagy egy hete nemtok belépni...

ha meg olvassa a delikvens szóljon már rám a GS.bf2 oldalán. nem akarok haragot én senkivel... (megkeresném én is de nemtom ki volt az)
  • mohus
    én is tudtam hogy az, bár sosem játszottam vele
  • schrank
    ahhoz elég egy screenshot is senki nem fog letölteni videót azért mert egyszer megelőztél mert a vége előtt lépek be a játékba
  • willis
    azt ahogyan a már majdnem célba ért kitüntetett majmokat miként előzőm meg a pontlistában (adott körön belül) miközben én még csak a tizedesi előléptetésért hajtok.
    Külföldi szervereken elég sokan magasan járnak de a "mérkőzésen" mutatott teljesítményük soxor=0-val.

hát meg fel akarok tölteni a weblapomra is párat
  • schrank
    mit akarsz felvenni azt ahogyan töketlenkedsz
  • willis
    vagy jó lenne valami más is csak működjön
  • willis
    valakinek van frapshoz crack-yeeee?
  • mohus
    ki az a negymellű csaj a gyárfásos képen?
  • francois
    Leírnád pontosan mi ez a COOP mod?

• DummyBoy
    Erről jut eszembe ... BF2 Editor mágusok ... letöltöttem egy pályát (tVillage), ami már állítólag az új BF2 editorral készült és emiatt lehetséges Single-ben játszani rajta ...

Ez hogyan műxik? Mert így elméletileg azt is meg lehetne csinálni hogy a BF2 azon mapjait meghekkelni amelyek csak Multisak, hogy singleben lehessen rajtuk játszani? (Tudom Lama kérdés, de én még nem használtam az editort...)

Mert ha igen, akkor érdemes lenne mélyebben utánnanézni ezeknek a dolgoknak, hogyha legközelebb LAN-ra megyek, több pályát is kipróbálhassanak a törpiek ...
  • DummyBoy
    Akkor mostmár válaszolok ... SEHOGY!!!!

Mellesleg rengeteg single minimod van ... ezekből ami legközelebb áll az eredeti BF2-höz az a COOP V4.0 asszem, bár mintha ebben is módosítva lenne pár dolog (pl: Igla-val 1 lövéssel leszedtek ...) + a Spawnpointok el vannak máshová pakolgatva ...

Masthur City-t meg nem tudod betenni a single-k közé, ugyanis csak multi pálya ...

Keresgess a neten Single Coop Minimodok után ... nekem van otthon vagy 3 ... érdekes velük a játék ... mintha 3 kül. game lenne ... (Főleg a Modern Warfare király ...)
  • francois
    hogyan lehet single-ben a pályát is 32-esre állítani?
    meg a mushtor city-t hogyan
    lehet berakni single pályák közé?
  • Jancsik
    nem vagyunk ám annyira rosszak :(
  • schrank
    mit tudtál te senki nem tudott semmit
  • Jancsik
    Tudtam hogy farock csiter!!!!
  • leveskocka
    helyes.van valahol igy idevago videom.hova tudnam feltolteni,hogy Ti is megtudjatok tekinteni?elegge tanulsagos:)
  • DonC
    a magyar rankedek, mármint a bf.hu-s rankedek beléptek a punkbusted / unitedadmin listába, tehát akit elkapunk az ezután global ban
  • leveskocka
    mellesleg asszem,hogy a farockhun a magyarok kozott a legmagasabb pontszamu...volt?:)
  • haxoror
    Elvileg az összes BF2 szerverről amin van PB
  • Kandurex
    Sokan játszanak? (ugyértve nem csak a 4 rankeden)
  • FCH kari
    ez azt jelenti hogy ban minden honnan?