172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ehh egy kis bug!
-
Platypus16 #59611 Nekem még véletlenül sem fordulna meg a fejembe az, hogy csitelnék, mert én azért a fair play híve vagyok. -
A béke a gyengék fegyvere. 
Jah és tékelted a #59600-at, bár tudom, hogy kicsire nem adsz. :) -
Én nem tudom még nem találkoztam csitelőkkel. Viszont találkoztam olyannal akik bent voltak a falban (Karkand legalsó béz) és onnan megkéseltek. Ez eddig 2X fordúlt elő. Ez is egy csít vagy egy bug a játékban? -
a ő megszokott társasággal szeret játszani, ezért zárja le:)
-
"ha akármelyik üres szentröcsögei szerveren kipróbálta egyszer, amin futott a pb, akkor az szépen megjegyzi, és más szerverekről is kivágja ilyen okkal, utólag is, hiába azóta nem is használta..."
Bocs de ez hülyeség. "Ha akármelyik üres szentröcsögei szerveren kipróbálta" akkor nem lesz semmi. Bizony.
Csak azokon a ranked szervereken van ilyen rendszer ami aktív tagja az evenbalance ban list streaming-nek. Ilyenek a magyar rankedok kb 5 napja.
Csak 5 napja!!!
Tehát talán nem streaminges rankedon kéne csittel próbálkozni.
Ha meg valaki ilyen hülye, hogy megteszi akkor megis érdemli a global bant.
-
TS Zolly #59606 Szinte mindent. Sőt még képet is készít. -
azzal van baja, aki nem tud lekattani róla, folyamatosan csíter gecinek titulálja, annak ellenére, hogy egyszer kipróbálta...hülye volt, meg is kapta érte a büntetését (eddig ban a magyar rankedekről ugye), de nem kell megbélyegezni, azért mert hülye volt... -
És a punkbustar pontossan mit jegyez meg nick névet vagy esetleg a serialt is? -
SZVSZ ennyi erővel akkor bárki hivatkozhat arra hogy azért csíteltem mert kipróbáltam mit bír a pb?
Ezt azért ne! Kipróbálta azt mondja neki nem jött be de kitudja!
A sötét oldal nagyon erős és csábító hiszen az a könnyebben járható út! ;)

ZoltanZen szerintem meg igen!
-
Platypus16 #59603 Meg nem azért FaRock, de mi volt az, hogy mindenkit kibasztál a squadból, aki véletlenül bejött hozzád? Ezt velem többször is megcsináltad, inkább szólhattál volna, hogy menjek ki, de nem tetted és helyette inkább kivágtál. A csitelés mellett azért javíthatnál a hozzáállásodon is. -
Honnan lehet single player pályákat letölteni?
-
TS Zolly #59601 Me az oszkár megvan mán? -
áhh új év, új célok...már a békelnóbeldíjra hajtok :D -
Látom tökös gyerek vagy. Akinek nemtetszik, hogy csalsz azzal lerendezed személyesen. Ez igen.
Köszönöm, hogy leírtad a véleményedet, így már jó, hogy tudjuk ennyivel tartoztál nekünk. -
TS Zolly #59598 És? Letöltötte, kipróbálta, bukott.
Bár halkan megjegyzem, a statja tényleg nem ollan, hogy csitet használt volna. De egyszer használta, és ez elég. -
Deqwator #59597
-
ha akármelyik üres szentröcsögei szerveren kipróbálta egyszer, amin futott a pb, akkor az szépen megjegyzi, és más szerverekről is kivágja ilyen okkal, utólag is, hiába azóta nem is használta... -
FaRockHUN #59595 Szerintem meg engem egyáltalán nem érdekel, az, hogy itt bárki, bármit gondol is rólam. Beírtam a véleményemet és ennyi... Úgy gondoltam, hogy ez kell. Többet nem akarok. Nem fogok habzószájjal "fikáz"-ni senkit. Ha bárkinek ezen fellül problémája van, az egész nyugodtan megkereshet... de nem itt.
Na további jó gözölgő agyakat.
Sziasztok... -
Hát persze, rögtön gondoltam, hogy csak a két szép szemedért rúgott ki a pb.
Nekem ne gyere a hirtelen felindulásból csak kipróbáltam, hogy jó-e a pb dumával, mert még a végén sírvafakadok, úgy megsajnállak. -
TS Zolly #59593 Több mint valószínű bukja, mert banlistára került. -
Azért az ilyen tesztekek inkább ne!
Akinek megfordul a fejében az vállalja a következményeit! -
TS Zolly #59591 Az én szintemet az üti meg, nem is gondolk arra, hogy letöltsek csitet. Csit letöltése meg tégen minősít. -
Ez csak azt bizonyítja, hogy még csítelve is szarul játszol. 
-
Dzsó, így nem lesz flém... :D -
Nem tudom ti hogy gondoljátok, de szerintem egy egyszeri csít használata miatt nem fogják lebannolni az embert. -
Deqwator #59587 szerintem ezt nem kellet volna beírnod!
Zolly-nak nagyobb szintje van ugyanis ő nem cheat-el;) -
FArock, bárhogy is van, sztem kezdj uj nevet, vagy nem tudom, de legalábbis huzz el innen!!! -
FaRockHUN #59585 Thx. Joe. -
hülye idióta voltál, hogy kipróbáltad, ennyi :)
örülj, hogy nem buktad a cd kulcsodat...
amúgy meg tényleg nem olyan nagy dolog ez...anno 42ben is bebukott valami hasonlón egy ma és akkor is elismert játékos...ő is csak tesztelni akarta, hogy mit bír a pb, amúgy teljesen a tiszta játék híve, szóval nemkell ezen lovagolni... -
FaRockHUN #59583 Köszönöm a meglepően színvonalas és kedves válaszodat. Ez megüti a te szinted...
Ha majd úgy gondolod, hogy tudsz kultúráltan beszélni, akkor cseveghetünk. Szívesen válaszolok bárkinek bármire. A tiédre ez jutott...
Bannlistára nem fogok felkerülni, ettől nem félek. És hiába fogsz ennek örülni, nem fog bekövetkezni. Köszönettel. egy magasabb világból... -
ingyen van? :))) -
Kell valakinek a legújabb aimbot?
Privizzetek rám!
-
emlékeztek régen arra a srácra?? valami e betus volt, endre talán...ááá nem... ő egy hardver abn-t kapott pedig jó commander volt -
TS Zolly #59579 Figye te farok FaRock! Már az is bün itt, ha csak arra gonndolsz, hogy letöltesz csitet. Ez a kis beirást DonC azért tette meg, mert valamelyik Magyar RANKEDEN!!4 kapott el a pb! Nem unrankeden. Gyüjtötték a adatokat, és hidd el, pár hete már tudták mert megnézték, csak más ügy miatt most publikálták. Egyesztettek az evencbalancal. Ha csak leszedted, kipróbáltad, letörölted, akkor is egy nagy kecsegség. Addig örülj és játsz külföldi szervereken, mig nem frissül a banlista.
Szvsz DonC nem azért irta ezt, hogy lása mennyire véresszájuak a népek, és közben röhög a markába, mert nem is igaz. DonC-ért és Morfiért a tüzbe mtenném a kezem. Most pedig huzz el a tescoba, vegyél uj gémet.
-
GameOverrr #59578 Én szoktam néha singleplayerben nyomni, de ahogy a botok heliznek az valami röhej. Fél évet a demóval játszottam -ahol nincsenek helik a botok ellen-, így baromi kiváncsi voltam, hogyan heliznek. Nevetségesek.
Multiban a helikopterek -joggal- egymást tekintik elsQszámú veszélyforrásnak, persze csak ha éppen nem lQnek rájuk repcsibQl vagy stingerbQl. A bot vezette helikopter simán elmegy/elmenne mellettem, még rám sem lQnek. Egyszer beültem gunnernak egy ilyen mellé, de az kirepült a pályáról, már majdnem meghaltunk mire mondtam, hogy
és inkább átvettem az irányítást.
A gunnerek is a hülyébb fajtából valók: a TV rakétáról nem is hallottak, ráadásul simán elkezdenek lQni géppityuval egy háttal álló tankra, felhívva annak figyelmét ránk.
-
FaRockHUN #59577 Nem tudom milyen következményekről beszélsz... Egy-két fórumüzenet miatt nem sírom el magam. Magyar servereken eddig se játszottam és ezután se fogok...
Ha bárki kiváncsi rá, hogy cheatelek - e akkor majd egy közös lanon lejátszhatjuk... -
Deqwator #59576 hiába próbáltad ki 1szer a következményeket viselni kel!!! -
FaRockHUN #59575 Mivel a pontjaimért megdolgozom napi 4-6 órában, ezért igen is komolyan veszem a pontokat. és, ha cheater is volnék, akkor az a pontjaimon biztos, hogy látszana! -
"" Tudtam, hogy csíííter, de nem is játszottam vele" és az ezekhez hasonlók koráról meg van a véleményem! "
kösz papa...én irónikusnak szántam (aki a forumot meg a BF2 pontokat komolyan veszi az meg is érdemli)...nem ismerlek ez a lényeg, Jancsik okosságára írtam
31 vok...ez még hozzátartozik