172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
miért, 60k még odébb van :)
dehát legyen, mert még elvennénk a helyet az újreg: "mi a f@szé nemmegy ez a sz@r játék" féle hozzászólásoktól :)
running már úgyis gyomlál, szal tökmind1... -
Természetesen 7. kedd... -
Én a napokban látam szerveren, unalmamba kommanderkedtem és épp vadúl rohant be a saját arty tűz alá. Emlékezetes volt:D -
Temporal Vortex #59731 Khmm, ugye feb. 7.(keddre) gondoltunk és nem mára? :) -
Nem. De szerintem ne feszegessuk tovabb. -
csak nem ismerős volt?
-
Schrank nincs kegyelem, pont alájuk kell tenni.:))) -
de ahhoz tudni kell hol születnek a lámik ja és általában szoktam hagyni nekik 1-2 m egérutat hogy ne legyen olyan direkt spawn kill érzésük
-
mekkora mocsokság, claymore-os spawnkill! 

-

-
bakker, hétvégén sikerült a meccsen az előttem a másik baráti vadászgépből kiugrott pilótát elgázolnom a levegőben. emiatt kaptam egy tk-t, és én meg felrobbantam. 

-
várjál csak a running ki fogja találni hogy legyen uav-verseny
-
mittomén, nem kizárt. nekem sajna még nem sikerült 

az lenne a logikus, hogy az uav doboza megszűnjön, mert az genyaság lenne, hogy fel lehet robbantani a dobozt, és még le is lehet lőni a papírrepülőt is.
de egyébként látom, hogy mi lesz ennek a vége: ha valaki megláttya az uav-repcsit, rögtön lőni fogja, és kb. 10 mp-ig sem lesz uav. én szeretek az uav-ra figyelni, ha éppen felettem van. de majd meglátjuk, mi sül ki ebből. -
az a baj az általad viselt sniper -kedéssel hogy lefeszől valahová azt (LANDOR
) akkor várod a sültgalambot én meg amikor halytottam az E X P E R T sniper plecsnire abban a 100 órában össze - vissza rohangáltam mert a sniperben a legjobb móka a claymore-s spawn kill 
-
haxoror #59720 Ja és ahogy olvastam 5 másodperc a kocsiból mire leesik, hát kössz ált ahol UAV van ott zajlanak is a dolgok és nem az eget lövi a nép weheheh
Kiváncsi vagyok M95-ből mennyi kell bele és hogy az UAVba csapódó ellenséges gépet a comm megkapja-e majd fregnek -
haxoror #59719 Miért szűnne meg?
Attól hogy lelőhető az UAV még nem azt jelenti hogy mindig le is fogják/tudják lőni viszont ha a büfékocsi robban akkor eleve nem tud a comm UAVot küldeni
-
Ezen már túl vagyunk.
A 3. "csaló" ember esetét a pb fejlesztői kivizsgálták, és azt válaszolták, hogy nem csal.
Ezért nem lenne fair a nevét nyilvánossá tenni. -
amúgy a peccs leírása szerint a legkönnyebben kocsival lehet majd lelőni az UAV-ot akkor gondolom a földi bódé meg fog szűnni ezzel is csökkentve a BC-re indokot adás dolgának a fogalma
-
Schrank ne májerkoggy, te is ölhető vagy...még nem találkoztál a sniperkinggel, ezért lehetséges ez az eredmény is. -
de most tényleg a magyar 32-es szervereken mikor tudsz helivel 30-40 killt csinálni
-
már megint ez a transzportkirálykodás... 
még jó hogy nem akadtam össze veled soxor, mert amikor igen, akkor mindig csak azt láttam utolsó elhomályosló tekintetemmel, hogy egy fazon áll a humwee géppuskájánál, feje fölött pirosan vírít: schrank...
-
32-es mapon nem sokan csinálnak 30-40 kill-t legalábbis a magyar ticket viszonyok mellett és akkor meg nem számoltál a helyi transzportkirályokkal akik megkeserítik a helisek életét úgyhogy szerintem örülhetsz ha megúszod annyival hogy elérsz a pálya feléig és megpróbálsz visszamenekülni hogy javítatsd a gépedet
-
Okés...csak szólok hogy a Birodalom (Horda) visszavág majd a keddért, azt az időpontot is fixálni kell.
-
Ez nem csít, ez offisől bág.
-
Temporal Vortex #59710 No problem 
Akkor kedd lefixálva 100%-ra!!! Részletek MSN-nen.
-=SoG=- vs Horda -
kard?!
az meljik csítben van benne???
-
vortex-ráning: 1-0
-
köcce 
amúgy köszi a játékot ... karkandon sokkal jobb volt a teamwork nálatok jól elis kalapáltatok
minket
-
Na ez égő sorry. :)))) Akkor legyen kedden a meccs és akkor ezt fixáljuk le 100%-ra. Jcsr-t még nem sikerült kardélrehányni.. -
Temporal Vortex #59705 aláírásomig eljutottál? -
Kérdésedre a válasz a ranked topicban bf.hu. -
Ez a hackelés mizéria eléggé mókás.
3 embert elkaptak abból 2 név publikált a maradék 1 meg szépen eltűnik.
1 ember üres szerveren próbálkozott ( butaság a saját accountal és cd kulcsal )
De az az érdekes hogy a 3 személy aki nincs publikálva akár még el is simíthatja, hisz a kutya nem tudja hogy ki volt. Akkor meg minek foglalkozni a másik 2-vel?
Cheateljenek, kapja el őket a pb, bann, aztán kezdjék elörről.
Cheaterek mindig is lesznek, de azok az emberek általában igencsak bénácskák és simán verhetőek mégha cheatel is. -
Megnézem mit tehetünk ezzel kapcsolatban. -
DonC nem lehet a kezdő körnél több időt hagyni a lassan betöltő játékosok miatt?? tennap ománon én voltam a mec oldalon a 3. pléhjer nálunk és addigra már minden flag a tijjetek vót 
tod fehhrpléhj vagy miaszösz?! 
-
Te figyi ez fórum vagy a személyes üzenőfalad? Nehogymá te mond meg mit írjak meg mit ne, azt írok amit akarok amig kultúráltan teszem. -
Csütörtökön találkozunk a harcmezőn katona.
-
Alig vártam hogy írj. Nincs több farokkozás...egyébként minden ok volt. Elég szó volt már erről, nem hiányzik h megint anyázás legyen. 
-
Morfy #59697 sztem az h tiszta lap -
Vortex te melyik csapatba vagy?
JCSR?
-
Moderátor! Melyik szó nem tetszett a hozzászólásban?