172102
  • schrank
    akkor már nem fog nőlni
  • Hatt
    másfél és 2 év között van
  • Hatt
    Vidkarin sose volt:D
  • schrank
    és a tied is 3 éves
  • Hatt
    most a legújabbat, bár az wow alatt nem szuperál, de minden más jól fut. ati.com:)
  • Jancsik
    melyik drivert használod?
  • TS Zolly
    Nincs mit.
  • Running
    Az obliviont nem fogja elhúzni, most szólok.
  • Hatt
    nekem is 9600 van és még jó:) remélem ez nem fog változni
  • TS Zolly
    Mint nekem pár hete.
  • Zs0lt1
    mindig is birtam, mikor valaki 2-3 perc játékidő után szid egy játékot.
    ezzel saját magadat jellemzed :P
  • Hatt
    Nem erőszak a disznótól. Ne haragudj hogy megemlítettem a nagyrabecsűlt csapatod.
    Amúgy olvasgass vissza mire nincs is időnk, köszi.
  • TS Zolly
    Hát nem hiszem. Hisz nektek illenre nincs időtök. Ti mondtátok. Vagy mégis van?
  • schrank
    háááát azért én a helyedben ilyen vga mellett vennék egy porraloltót mert a BF2 nekem úgy megfektette a 9600-omat hogy lekellett cserélnem a hűtésemet úgyhogy csak óvatosan és elégedjél meg a mindenből a minimum beállítással
  • Nashville
    Okés! Egy beállítást még megér, aztán meglátjuk. Valaki említette a videokártya ventijét, nekem passzív hűtésű Radeon 9600 (256) MB-os os karim van. Remélem azért el fogja majd bírni a BF2- őt is!

A hétvégi "ingvasalásos" hasonlat pedig talált-süllyedt!
  • schrank
  • Running
    Flémet indítasz schrank?
  • haxoror
  • schrank
    jaaaa és a battlefield vietnámot nehogy megvedd a gyereknek bármilyen olcsón is kínálják 3990Ft az rosszabb mint a mohaa-ban a kingtiger vagy mi volt az a torzszülött mod
  • haxoror
    Nem kell a színészkedés, tudom hogy te vagy a harmadik!!!!!!!!!!
  • alma2
    Integralt hangkartyak kozott is eg es fold a kulonbseg.Pl az egyik legjobb amit az nforce2-es alaplapokban van, tobb szempontbol jobb is mint ami az ujabb nforce-os alaplapokban talalhato.
    Foleg amit vett kollegam kb 100 rugoert, hogy zenelni tudjon, de nem tud olyan jo latencyt produkalni, mint az integraltam :)
  • haxoror
    CSíter vagy és még genya is mert Robit is lebuktattad!!!!
  • koschwarz
    nekem egy sima sb live!-om van. inkább nem hallgatok meg más hangkarit, nehogy olyan kelljen nekem mindenképpen.

az aláírásodban lévő kérdésre meg attól függ a válasz, hogy egyben a vidokarid ventije is megállt-e, mert akkor lehetnek kisebb grafikus szaggatások. egyébként jáccá nyugodtan tovább
  • Hatt
    Szerintem is jobban jársz az új hangkarival, én 1-2 hete vettem sb audigy4-et és ég és főld a külömbség. Eddig integráltam volt, soha nem volt rendes hangkarim.
    Véleményem szerint megéri.
  • Kovács legény
    az UAV-val kapcsban, az üvegtigris helyén egy kilővőnek kéne lennie,amit ugyanugy fellehet robbantani,igy lenne életszerű
  • koschwarz
    na jó, a te géped a referencia a hulladék gépek között
  • Kovács legény
    SB LIVE -ot vegyél az univerzális:)
  • koschwarz
    tipikus esete annak, amikor szombat reggel 10-kor a fater elindítja a gyereknek a játékot, aztán eccercsak azt veszi észre vasárnap este 8-kor, hogy szól az asszony, hogy drágám, melyik ingedet vasaljam holnapra
  • schrank
    nem kell venni hangkártyát csak lejjeb kell venni a frekvenciát a options/sound menübe aztán kész nekem is ilyen integrált kaki van és még a bf2-t is viszi
  • Running
    Ja kb 12-16 embert tudunk hozni.
  • Running
    Jelentem a Horda készen áll VASÁRNAP az össznépi warra, amit a vény hirdetett.
  • Nashville
    A Battlefield 1942 hangproblémájával kapcsolatban köszi a segítségeket! Integrált hangkártyám van, valószínű, hogy az lehet a gond és a kép tényleg szaggat amikor a hang is szarakodik. Veszek egy hangkártyát, az lesz a legegyszerűbb!
    Alig tudok leszállni a gépről a fiamnak előmelegítem a játékot! Mi lesz, ha megszerzem neki a 2.- ik részt, ha már az első is ilyen frankó...húúú
    További jó háborúskodást!
  • Hatt
    Remélem nem ugrik rá a a Kernel32.dll-re
  • koschwarz
    biztos akkor vizsgálja át a vinyódat a .dll-es kiterjesztések után
  • Hatt
    A nap nagy kérdése:
    -Miért áll be a magyar ranked 1-es (lehet a többi is) kb 5 percenként 15 mp-s There is a problem with your connection szövegre?:)
    -Nomeg miért kezd el néha veszettűl rángatni úgy kb 6mp-re?:)
  • vsly
    Kabbe
    Az aláírásért meg pláne,ez az én dumám
  • koschwarz
    ja, láttam, végre az egyik magyar szerveren nincs egy fenntartott hely sem
  • koschwarz
    most tettem fel, de indítás után kidob az asztalra, a fakk-ban nincs semmi erről, mi a teendő?
  • Hatt
    Hacker
  • vsly
    Két napja engem is kickelt a PB.
    Valami olyasmi volt az üzenet,hogy a Wake Island map 2048.sorában talált valamit....
    A megoldás annyi volt,hogy letöröltem a WakeIsland mapot,egy haver átküldte MSNen az övét és beraktam a helyére(thx mégegyszer Robi).